marți, 25 septembrie 2007

Valvis se umflă

Conform unor declaraţii ale lui Jean Valvis, grupul "La Dorna" se află în discuţii avansate pentru intrarea pe piaţa americană prin intermediul celui mai mare retailer din lume, Wal-Mart. În cazul în care acest contract se semnează, se poate spune că investitorul greco-elveţian a dat lovitura. Produsele pe care compania "La Dorna" ar urma să le exporte sunt din categoria bio, produse cu un grad de profitabilitate superior. Produsele bio ale companiei sunt exportate în prezent în Grecia.

Este posibil ca, după semnarea contractului cu Wal-Mart, "La Dorna" să devină interesantă pentru marii jucători de pe piaţa laptelui şi, cu această ocazie, Jean Valvis să iasă din afacere cu portofelul mult mai plin decât şi-ar fi putut imagina.

Un comentariu:

  1. eu l am ajutat pe Helas sa faca lista cu toate detaliile privind institutiile ce urmeaza a fi consultate . :D ma mandresc

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)