sâmbătă, 17 mai 2008

Incredibila urcare


C
ând toată lumea era convinsă că bursa autohtonă îşi va continua evoluţia anostă s-a petrecut o inexplicabilă înversare trend. Putem spune că am asistat la cea mai bună săptămână a bursei din anul curent, mai precis la cele mai bune trei zile ale anului. BET a crescut cu 8,53%, BET-C cu 5,16%, iar BET-FI cu 6,53%, iar euforia a cuprins piaţa.

Cu toate acestea, cred că deocamdată trebuie acţionat cu prudenţă maximă. Pe de o parte, toate creşterile indicilor se păstrează în zona nivelelor de rezistenţă, ceea ce din punct de vedere tehnic poate ridica probleme. Pe de altă parte, contextul internaţional este încă nefavorabil, iar creşterea actuală se poate dovedi doar o mişcare speculativă.

Având în vedere aceste observaţii, tind să cred că avem de-a face cu o mişcare normală pe o piaţă bear. Cel mai probabil vom avea parte de 1-2 săptămâni bune, după care se va reinstaura letargia. Oricum, volatilitatea mare deschide oportunităţi nesperate pentru speculatori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)