sâmbătă, 21 martie 2009

The American Way

Ceea ce vedeţi în clipul de mai jos nu are aparent nicio legătură cu economia. Este vorba despre modalitatea găsită de armata americană pentru eliminarea unui sniper taliban. După vizionare, veţi înţelege cum va fi rezolvată criza din punctul de vedere al americanilor: exact în acelaşi fel ca şi în clip.

Sunt foarte curios să aflu părerea voastră! :-)

16 comentarii:

  1. Bine că nu au ordonat un raid cu napalm şi bombe cu fragmentaţie pe tot cartierul pentru eliminarea lunetistului cu pricina - comandatul de tanc respectiv e totuşi un "moderat" ... :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. ai intrat in lipsa de subiecte, dane ?
    parerea mea, ca si a oricarui alt om inteligent, e ca americanii au cacat un obuz cu fragmentatie si au daramat cladirea, fara pierderi umane, in loc sa trimita o echipa de vreo 7 swatzi care sa-si puna in pericol viatza. pentru ca la ei people sunt the most expensive asset

    RăspundețiȘtergere
  3. cam asta e atitudinea si spiritul americanilor. nu e o chestie noua; e ca povestea cu pixul care trebuia sa scrie in spatiu - si banii investiti pentru a face unu in the american way. si pe de alta parte rusii care au folosit un creion.

    RăspundețiȘtergere
  4. The american way: cheltuim bani, munitie, logistica si efort doar ca evitam sa riscam niste vieti.

    Ce decadent! Ce prosti! Geniul rusesc sau romanesc ar fi folosit un creion.

    RăspundețiȘtergere
  5. @canadianu' daca ma uit la cate victime au produs razboaiele inutile din prezent sunt ferm convins ca oamenii sunt "the most expensive asset" pentru americani. Dar bine, ca s-ti dai seama de asta trebuie sa fii inteligent, nu numai s-o proclami.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Alin: Razboaiele produc victime. E o supriza pentru tine? Este cumva acest clip despre PORNIREA unui razboi?

    RăspundețiȘtergere
  7. If they can't fix it... they use a BIGGER hammer. Rezolva incompetenta cu forta, ignorand castigul din actiunilor lor, urmarind doar raportarea de "succesuri". Exact cum incearca sa rezolve criza actuala.

    RăspundețiȘtergere
  8. pai ce-ar fi trebuit sa faca? Care e logica, de ce si-ar RISCA unii viata pt eliminarea respectivului sniper? Copii ai pacii care sunteti!

    RăspundețiȘtergere
  9. Americanii pot importa orice, tehnologie, inteligenta mai putin geniu militar. Ala nu se poate plati.

    RăspundețiȘtergere
  10. Vad ca a starnit un val de controverse clip-ul asta... Mai multe decat orice alt material video postat de mine pana acum.
    Dincolo de faptul ca in film e vorba de vietile unor oameni, chestia mi se pare demna de Dorel.
    Canadianu': Esti idealist, man.

    RăspundețiȘtergere
  11. Intrebarea este daca sniperul ala era un baiat de gasca sau nu? Adica, ela cum crederti ca a actionat? A facut vro somatie inainte? E razboi acolo, e normal sa se intample asa.

    RăspundețiȘtergere
  12. Americanii, in cazul de fata, au ales calea cea mai simpla si totodata cea mai convingatoare, aratand "who's the boss!" in acest razboi. Mesaj + eficienta 100%. Poate ca, dpdv al impactului video, are ceva din "Dorel", insa acolo e razboi, e pe bune. Acolo se moare mai repede decat cineva dintre noi, aici, in fata calculatoarelor, s-ar putea gandi.

    RăspundețiȘtergere
  13. Asa e Dane, decat sa imi macelareasca un sniper colegii de pluton mai bine il arunc in aer cu tot cu cladirea in care se afla.
    Nu sunt decat rezervist dar ii inteleg.

    RăspundețiȘtergere
  14. chiar asa Dane, sa pui un clip asa de dur pentru barbatele canadiene care stiu clar (au vazut ei la TV) ca acolo departe de patria muma, soldatii distribuie creioane si caiete copiilor orfani, le dau lolipap (le mai dau si altceva dar asta ramne intre noi) si ii 'nvata twinkle little star?

    RăspundețiȘtergere
  15. Mi se pare mie, sau tu vrei să spui că, în criza asta, americanii trag cu tunul(trilionele de dolari)în vrăbii? Şi că rezultatele sunt alea care sunt?

    RăspundețiȘtergere
  16. iata aici finalul probabil al crizei http://video.google.com/videoplay?docid=-4124586906110722434&hl=en

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)