sâmbătă, 5 septembrie 2009

Secret History of the Credit Card

2 comentarii:

  1. Salut! Am vazut acest documentar mai demult. N-am verificat cat de adevarate sunt datele financiare prezentate in el. Mi s-a parut interesant ca prezinta si tipolologia clientului de credit card, vezi minutul 20:00 - 21:00. In cazul in care respectivii nu sunt actori platiti sa debiteze asemenea prostii, de genul "prefer sa platesc cu cartea de credit chiar daca am bani cash/in banca", respectivii si-o merita. Probabil cei care gandesc la fel reprezinta chiar target-ul unui asemenea "serviciu".

    RăspundețiȘtergere
  2. poti sa platesti si cu credit card-ul; daca iti platesti balance-ul la captul lunii integral nu ai absolut nici o cheltuiala suplimentara; ba chiar primesti diferite rewards in functie de suma pe care ai cheltuit-o (la fiecare $1000 cheltuiti primesti $20 in certificate pentru supermarket de exemplu).
    nici eu nu-mi folosesc cardul de la banca aproape deloc, folosesc aproape peste tot cartea de credit si n-am platit niciodata dobanda.
    ...
    oricum astea sunt detalii de minima importanta avand in vedere ca sistemul (financiar actualmente) e in faliment; si cu datorii si fara nu poti sa stai in calea tsunami-ului care e pe vine...

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)