sâmbătă, 28 noiembrie 2009

Does Dubai Show U.S.'s Real Estate Risk?


3 comentarii:

  1. Foarte bine punctat - cit a fost de severa criza actuala si totusi inca nu a colapsat ( partial ) decit sectorul imobiliar rezidential ... o eventuala prabusire a celui comercial eu zic ca e "pe vine" ... :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Fox News, NBC si CNN nu sunt niste surse credibile de informare in nici o situatie...doar propaganda si manipulare.
    de aia lumea citeste blogurile, sa mai dea si de alte opinii ca sa poata sa-si faca o imagine de ansamblu;
    acum si blogurile ne trimit inapoi la mass media controlata de corporatii, banci, etc. - astora le convine status-quo ul si o sa faca tot posibilul sa-l mentina, salvarea nu vine de la cei de la guvernare, ca doar n-o sa se impuste singuri in picior...

    RăspundețiȘtergere
  3. Intr-unul din podcasturile The Motley Fool Conversation l-am auzit pe CEO-ul de la COSTCO ca planuiau sa deschida un nou centru COSTCO undeva in Virginia parca... Dezvoltatorul a dat faliment, apoi banca a dat faliment si zicea ca nu pot sa mearga mai departe pentru ca nu se mai stie cine e proprietarul terenului si astfel ca au stiu cu cine sa discute despre el.
    Asta ar fi un aspect, un altul fiind acela al mallurilor care au dat sau vor da faliment... de vazut daca black friday a fost intradevar negru... mie personal nu mi s-a parut... multe masini in parcare dar putine pungi la purtatori.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)