vineri, 18 decembrie 2009

Reclama sufletul comertului

Datele stau în felul următor: RBS face reclama la depozite, iar pentru asta trebuie sa mergi la http://credite.rbsbank.ro :-)). Tare de tot!



Un comentariu:

  1. Prostia asta, aparent măruntă, e un cumul de chestii negative care denotă un neprofesionalism de sus până jos. Cineva de la marketing care nu-şi dă seama de ambiguitatea mesajului. Cineva de la IT care nu a ştiut să seteze naibii un subdomeniu separat pentru reclama la depozite, pentru ca RBS să nu se facă de băcănie. Cineva care administrează reclama online (posibil aceeaşi persoană de la marketing) care nu ştie că adresa URL afişată poate să difere de cea reală dacă fac parte din acelaşi domeniu web (deci, nu era nicio tragedie dacă se afişa adresa www.rbsbank.ro/depozit/, fără particula "credite"; problema era dacă se afişa domeniul rbsbank.ro şi se făcea trimitere la altceva.ro). Dincolo de toate, cineva care are asemenea angajaţi :) Păi să tot ai succesuri în plină criză mondială!

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)