sâmbătă, 9 ianuarie 2010

The card game


3 comentarii:

  1. .. motiv pentru care in urma cu 10 ani mi-am dat licenta pe "Evolutia pietei cardurilor pe plan international" (printre primii din Ro, profesorii nici nu prea intelegeau despre ce vorbesc - nici nu mai zic de carduri cu procesor si autentificare ssl radio sau alte smecherii. Cand ma gandesc ca erau suparati pentru ca folosisem la bibliografie link-uri "de pe internet", gen rapoarte VISA, Citibank.. :D)

    ..

    dimineata mai postezi. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. e normal ce se intampla, atat timp cat la DC mita e legala si se numeste lobby. practic are loc un transfer fara precedent de avere de la poporul american la cateva grupuri de interese interconectate cu politicul din Washington. se jumuleste gaina incetul cu incetul pana ramane fara pene si culmea, fara sa-si dea seama de ceea ce i se intampla.

    asta e captitalismul pur sange.

    RăspundețiȘtergere
  3. iar finalul e cutremurator, apropo de incercarea de a imbunatati legislatia pentru protectia consumatorilor in relatia cu bancile si refuzul bancilor de a accepta o asemenea legislatie:

    "lendig money is never a difficult exercise. people will take the money if you are willing to give them". indiferent de nivelul dobanzii. iata-i pe cei care conduc lumea.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)