marți, 24 august 2010

Gata

OK, m-am întors la ceea ce se numeşte civilizaţie din cea mai disconnected aventură a mea de până acum. Practic, n-am avut acces la net decât de două ori şi asta la nişte viteze care făceau ca citirea mailului să fie o adevărată provocare. Dar toate chestiile negative au fost compensate cu vârf şi îndesat de faptul că mi-am îndeplinit un vis şi am văzut ceea ce mă interesa.


Între timp s-au întâmplat multe. Lumea pare a se fi obişnuit cu spectrul unei noi recesiuni, iar datele macro sunt la fel de haotice. La noi situaţia e jalnică şi, aşa cum am mai spus, răul de-abia acum începe. O să discutăm pe rând despre toate în perioada care urmează. Probabil de mâine îmi voi relua programul obişnuit de blogging. Până atunci însă voi trage un pui zdravăn de somn!

17 comentarii:

  1. aventura departe de civilizatie zici ah? nu cumva ai fost si tu in Noua Zeelanda impreuna cu ziaristii intr-o aventura sponsorizata??? :-)))

    glumesc ... welcome back .... zilnic verific blogul sa vad ce ne mai rezerva viitorul din perspectiva unui economist

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar ma intrebam ,ce se intampla cu tine, lumea fierbe si tu nimic, nimic , ne mai luminai si pe noi . in sfarsit bine ai revenit

    RăspundețiȘtergere
  3. Apropo, da pe unde ai fost, ca nu ne-ai spus.

    RăspundețiȘtergere
  4. salutare, bine ai revenit.
    chiar asa, unde ai fost? sunt si in romania locuri unde nu numai ca nu ai net, dar nu ai nici macar poteci de acces...
    deci?...:)

    RăspundețiȘtergere
  5. De curand am inceput sa te urmaresc si eu.Vroiam sa te intreb ce site-uri folosesti pt a citi stirile?Sunt curioasa daca ai o lista de site-uri pe care le accesezi mereu de indata ce esti la calculator.Pentru ca eu inca nu le am.Multumesc anticipa!

    RăspundețiȘtergere
  6. Pe unde ai fost ? nu ne spui :)

    RăspundețiȘtergere
  7. nu le spune ca altfel devii identificabil

    RăspundețiȘtergere
  8. Chiar ma intrebam ,ce se intampla cu tine, lumea fierbe si tu nimic, nimic , ne mai luminai si pe noi .

    Esti pe bune ?!

    RăspundețiȘtergere
  9. interesanta ar fi o abordare a perspectivei romanesti pentru toamna aceasta, ca prim articol dupa o vacanta linistita

    RăspundețiȘtergere
  10. Chiar daca sunt tentat sa va impartasesc aceasta cea mai recenta aventura a mea(pe care o consider cea mai radicala si, in acelasi timp, cea mai profunda de pana acum) nu o pot face deoarece modul in care am ajus acolo nu a fost 100% OK. Cel putin deocamdata nu voi da mai multe detalii. Poate ceva mai tarziu...

    RăspundețiȘtergere
  11. Bine ai revenit!
    Astept cu interes (in viitor) sa dezvalui locul acela pe unde ai fost. Nu de alta, dar ca si tine am un fel de "Bucket List" cu locurile unde-mi doresc sa ajung, mai devreme sau mai tarziu si mi-ar place sa stiu daca acel loc este si pe lista mea... ;)

    RăspundețiȘtergere
  12. http://financiar-imobiliar.guvernarea.ro/forum/viewtopic.php?t=803

    RăspundețiȘtergere
  13. Stiu! Ai fost la Caracal! :D

    RăspundețiȘtergere
  14. "A doua mare problema e sa reusesc sa obtin o viza. Cam atat." (Dan - mai 2010)
    Inteleg ca nu ati reusit s-o obtineti inca, deci ati intrat fraudulos intr-o anuita tara. Care-o fi aceea... Probabil ceva tara islamica sau in care situatia e mai albastra...

    RăspundețiȘtergere
  15. welcome back! sa nu uiti si de problema asta, sa vii cu o parere:

    http://istorielive.wordpress.com/2010/08/27/se-poate-in-romania-profit-astronomic-taxe-zero/

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)