miercuri, 6 aprilie 2011

Dovada



Pentru acest rahat, în orice ţară civilizată ar fi zburat jumătate din instituţia în cauză. La noi, unde cu fiecare zi care trece se instaurează o dictatură din ce în ce mai jegoasă, probabil că nu se va întâmpla nimic. Sunt curios dacă vom primi vreo o explicaţie logică sau o să avem parte de un nou episod cu pixeli albaştri?
[via ciutacu.ro]

22 de comentarii:

  1. Prezenta acestor tinerei, gen Kovesi, Funeriu, Ceche (habarnam cum il cheama), Riţi, Mantale si alte zdrente, in pozitii "strategice" usureaza munca_cadrelor de nadejde aflate, de fapt, la butoane.

    Practic, e... teatru de papusi.

    "Securitate" patroneaza Romania.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Comentariile basiste au fost sterse din cauza lipsei de relevanta. Ii rog pe cei care vor sa posteze mesaje intru apararea cu orice pret a acestei imbecilitati sa se abtina doarece le voi sterge. M-am saturat de pixeli albastri si de "rusine Dinu Patriciu"!

    RăspundețiȘtergere
  7. Am pus un mesaj ca sa te ajut sa intelegi si un alt punct de vedere. Incearca sa recitesti mesajul meu si daca il consideri pro-basist(vad ca de aia ai sters mesajele si implicit al meu) inseamna ca ai o limitare grava in perceptie, ceea ce se poate vedea clar din primul meu mesaj si e confirmat de faptul ca l-ai sters.
    Repet, ai pus o poza care nu spune nimic. Ai scris 2 randuri care spun multe despre convingerile tale politice.
    Concluzia mea e ca te-ar avantaja sa ramai la teme economice si sa nu incerci in continuare sa crezi ca daca te pricepi la un domeniu cei care te urmaresc sunt influentabili in toate domeniile.
    Dar mai presus de toate, eu incerc sa te ajut sa vezi lucrurile dintr-o alta perspectiva, strict a ceea ce ai publicat. Daca alegi sa o adopti, asta e munca ta.

    Incearca te rog sa ramai la temele care te consacreaza.
    Succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  8. @voevod

    De n ani va jucati cu dosarele in presa.

    "temele care te consacreaza."

    RăspundețiȘtergere
  9. Intrebare : Daca mailul a fost expediat de pe domeniul mpublic.ro catre domeniul evz.ro , ce are a face Yahoo Mail in toata povestea ?

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  11. @calinsi cuvantul "forward" iti spune ceva, sau esti prea imbecil sa pricepi?

    Faptul ca madam Kovesi, in comunicatul de ieri, nu a negat ca acest email ar fi al ei spune totul!
    O demisie ar mai salva poate obrazul duduii, dar nu cred ca va veni....

    RăspundețiȘtergere
  12. Dan ma intristez cand vad atata ingustime si partizanat din partea unui om care mi-a dat impresia ca are ceva in cap. Nu sunt pro-basescu dar nu pot sa iau de-a buna orice poza care circula pe net. Orice discutie pro-anti-basescu este inutila pentru ca invariabil duce la o balaceala in noroi. Din pacate vad ca tu ai inceput sa gusti acest sport...

    RăspundețiȘtergere
  13. @calinsi,

    Raspunsul e simplu. Emailul initial a fost expediat de la mpublic.ro catre evz.ro

    Emailul prezentat in imagine, in schimb, e un FWD (forward) cel mai probabil spre o adresa yahoo.

    RăspundețiȘtergere
  14. Dane, sunt programator. Se poate pune orice sir de caractere la campul sender din hearder-ul unui mail. Am facut destule aplicatii in care a mers asta. In rest nu pot sa spun daca mailul e original sau trucat. Insa din poza aia nu poti demonstra indubitabil ca acela e expeditorul.

    RăspundețiȘtergere
  15. voevod, Lucian: Daca pana acum n-ati inteles cum e condusa tara asta e grav pentru voi si, din punctul meu de vedere, faceti parte din una din urmatoarele categorii: ori aveti dificultati de perceptie a realitatii ori sunteti comentaci de-ai lui base. In oricare din cazuri aveti o problema.
    Chiar nu va dati seama cat de penibili sunteti in momentul in care incercati sa demonstrati o enormitate? Stenogramele alea s-au materializat din senin? Nu e limpede ca s-au transmis de la Parchet?
    Synthesis: Faptul ca poti manipula header-ul unui mail stie orice copil, nu trebuie sa fii programator pentru asta. Faptul ca mailul ala e real este insa extrem de clar pentru mine. Pur si simplu stenogramele nu aveau cum sa ajunga in presa pe alta filiera.

    RăspundețiȘtergere
  16. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  17. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  18. vad ca mi-ati sters cometariul, am sa reiau ideea:
    Doamna Kovesi, in comunicatul de ieri NU A NEGAT veridicitatea acelui email. De ce? Pentru simplu motiv ca este real si un expert poate verifica usor acest lucru.

    RăspundețiȘtergere
  19. Dan > stiu foarte bine cum este condusa tara asta - prost chiar foarte prost. acest lucru nu ma impiedica sa-mi pierd judecata si sa iau de-a gata o concluzie pornita de la o poza. ca tu vrei sa folosesti aceasta atza alba pe post de fir rosu si ca sari la gatul celor care-ti atrag atentia ca este posibil sa gresesti ma intristeaza cel mai tare. si ma face sa ma intreb daca nu cumva ai fortat si alte concluzii ca "sa-ti dea rezultatul" cum vrei/crezi tu...
    repet: nu acopar/apar/demonstrez pe nimeni, ci doar iti atrag atentia ca argumentul tau este foarte subtire. prea subtire pentru o discutie serioasa.
    rugamintea mea este sa-ti pastrezi capul limpede. am fost si eu intunecat de politica si stiu ca nu-i usor sa te decuplezi.

    RăspundețiȘtergere
  20. Lucian: Poate-mi explici cum dracu' au ajuns stenogramele in presa(intrebarea ramane, indiferent cat patos basist ai pune pentru indepartarea de la subiect).
    In ceea ce priveste "poza" de care zici tu, cred ca este relevant comunicatul institutiei in cauza care o scalda cu gratie(la fel ca si intoarcerea cu 180 de grade a insalubrului Marean). Mie toate acestea imi dau semne clare ca situatia de-acolo pute, iar cineva ar cam trebui sa mearga la mititica.
    Iti reamintesc faptul ca numai in aceasta tembela guvernare a lui basescu s-a ajuns la arestari politice pe fata, executii in presa si pseudo-justitie. Sincer, nu am crezut niciodata ca va putea cineva sa aiba derapaje mai mari decat Nastase. Acum constat cu stupoare ca Nastase a fost mic copil. Ceea ce a reusit sa implementeze aceasta gasca odioasa de prosti rudimentari era de neconceput in 2000! Din pacate asta e adevarul!

    RăspundețiȘtergere
  21. Dan> habar nu am cum au ajuns in presa - nu eu trebuie sa dau aceste explicatii. si sincer nu cred ca ma ajuta cu ceva sa stiu acest lucru pentru ca eu nu am nici o importanta in acest sistem/tara. si mi-am dat seama mai de mult ca nu am ce cauta aici dar am tot amanat plecarea pana cand a aparut fii-mea - atunci mi-am dat seama ca ea nu are de ce sa creasca aici. indiferent de cine conduce tara asta. pentru ca daca deschizi ochii un pic mai mult o sa vezi ca nu ai cu cine. aia din 2000 care te oripilau pe tine sunt tot astia de acum, pentru ca efectul puterii asupra unor oameni slabi este devastator. si toti oamenii politici din tara asta sunt slabi. asa ca nici nu mai conteaza ca-i basescu/boc/udrea/nastase/vadim/geoana/voiculescu - tot dracul ala e. clasa politica este pe ciolan, toti sunt traseisti "liber-schimbisti". daca tu crezi altceva nu ai de cat, in nici un caz nu o sa-ti arunc in fata ca esti un postac sau ca nu percepi realitatea, doar o sa zambesc trist si poate o sa revin pe blogul asta peste 5 ani cand o sa te mai linistesti.
    eu te inteleg ca inca mai ai o speranta ca poate, poate, mai inpinsi de la spate, mai din noroc, poate iesim la mal - si cred ca d-asta pui si atata patos in confruntarea asta - dar asta nu este decat o negare - in realitate suntem varza. suntem ultima provincie din imperiu, suntem carnea de tun, suntem pepiniera de sclavi. cum era vorba aia "salvarea este individuala", nu? scapa cine poate.

    mi-a facut placere ca am stat pe aceeasi banca in tramvaiul asta dar din pacate ai inceput sa scuipi seminte pe mine si sa tipi ca sunt un marlan pentru ca nu ma scandalizez impreuna cu tine la ce scrie in can-can.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)