vineri, 3 iunie 2011

Trei randuri


Stăteam ieri pe terasă cu un bun prieten minunându-ne de deprimarea pe care ne-o transmitea vremea. Pe nesimţite discuţia a alunecat către articolul meu de ieri. Tot discutând pe marginea subiectului, am ajuns la o concluzie surprinzătoare cu efect aproape iluminator( :-)) ) : pentru a-l înţelege pe băsescu trebuie să-l vezi pe MO. De fapt, băsescu e MO. Episodul din această dimineaţă al băieţilor de la creativemonkeyz cred că este relevant. Cei care nu l-au văzut îl pot viziona mai jos.



Update: Si pentru ca toate sa poarte un nume, MO l-a numit pe lazaroiu ministru al muncii. Un argument mai solid nici ca puteam avea... Nu mai ramane decat sa le spunem replica pe care o merita: MEDIOCRILOR!

9 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. @ anonim:
    ;) daca nu poti pricepe ce treaba are politica cu *) economia, esti liber sa nu citesti lucrurile pe aici...si @#"##%¤## **)

    * intentionat
    ** cenzurat

    RăspundețiȘtergere
  3. @anonim: treci la loc, 2 ! n-ai inteles minic.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, omul cat greseste invata.

    Basescu trebuie ca e cel mai mare invatat :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-a plăcut atât de mult articolul precedent dar astăzi nu te supăra ai scrântit-o.Aceste animaţii din flash sunt cretinoide şi nu merită mentionate!Precum glumele vacanţa mare nepiperate şi atât...umorul nu stă în obscenităţi ci în intrigă şi în deznodământ...

    RăspundețiȘtergere
  6. ThinkAgainRO: Poate ca ai dreptate, dar e o reproducere exacta a societatii romanesti. Vulgaritate, mistouri ieftine si betivaneala. Iar smecheria lui basescu seamana izbitor de mult cu cea a lui MO. La asta ma refeream.

    RăspundețiȘtergere
  7. Interesanta ideea si ca sa mergem mai departe aia mici sunt votantii, cam asa se culeg in romania voturi, asa se stabileste cine va conduce aceasta tara.

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi plac f. mult articolele scrise de tine.
    Fiecare articol pe care-l scrii are substanta.
    Intr-adevar conducatorii nostri sint aberanti...Nu cred ca Romania va iesi vreodata la luminia si va recupera.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)