miercuri, 29 iunie 2011

Zece motive pentru care basescu trebuie sa plece. URGENT!


1. A forţat limitele Constituţiei transformând prevederi cât se poate de clare în elemente discutabile. Introducerea acestei relativităţi a prevederilor legale s-a extins la nivelul întregii societăţi.

2. Nu a fost niciodată preşedintele tuturor românilor ci numai al intereselor sale şi a clicii din jurul său. Se află într-un dubios cerc de interese economico-politice ale cărui rădăcini conduc către defunctul KGB.  

3. Guvernează prin intermediul unei false majorităţi care nu respectă opţiunile electoratului. Aceasta a sporit neîncrederea populaţiei în procesele democratice.

4. Prin intermediul lui Sandybell - Monica Macovei a generat o politizare excesivă a sistemului juridic, o subordonare a Procuraturii şi DNA. Eşecul sistemului juridic autohton este cauzat în principal de această semi-libertate care permite unui singur om să exercite o presiune fantastică asupra sistemului pentru realizarea propriilor interese.

5. A transformat Curtea Constituţională într-o instituţie politică numind judecătorii după bunul său plac, prin încălcarea tuturor cutumelor. În prezent, Curtea Constituţională are o reputaţie execrabilă, singura opţiune pentru această instituţie  rămânând desfiinţarea.

6. Păstoreşte un guvern incompetent care a condus ţara în haos şi dezastru economic. Singura calitate a lui boc este slugărnicia. Marea majoritate a banilor sunt gestionaţi de o individă dubioasă cocoţată în funcţia de ministru numai ca urmare a capriciilor lui băsescu.

7. A făcut concesii inexplicabile Ungariei generând tensiuni etnice în interiorul ţării. Se comportă ca un vasal al premierului extremist al Ungariei. Mai mult, a sprijinit candidatura pastorului László Tőkés la funcţia de vicepreşedinte al Parlamentului European, dând o greutate fantastică vocii extremiştilor în forul continental. Propunerea pripită de regionalizare a condus la exacerbarea relaţiilor interetnice şi la reactivarea contestatarilor Trianonului.  

8. Şi-a bătut joc de istoria naţională cu interpretări aberante ale unor evenimente de importanţă capitală pentru naţiune. Declaraţia sa referitoare la Regele Mihai relevă o incultură crasă, o ticăloşie exacerbată(prin susţinerea pe faţă a intereselor lui Paul Lambrino) şi a reuşit să genereze reacţii internaţionale vehemente. 

9. A promovat o politică externă dezastruoasă. Limbajul radical folosit în relaţia cu Rusia a generat pierderi substanţiale ale economiei autohtone în relaţia cu această ţară. Cu Franţa, ţara care altătdată era avocatul nostru necondiţionat, suntem în prezent în cele mai reci relaţii din istorie. Natura conflictuală a lui băsescu, comportamentul său de alcoolic revanşard ne-au izolat la nivel european, episodul Schengen fiind cea mai recentă dovadă în acest sens. Poate cel mai grav element al politicii externe a lui băsescu a fost reprezentat de declaraţia belicoasă şi iresponsabilă la adresa Chinei, un prieten tradiţional al României. Răcirea relaţiilor cu China reprezintă un element dezastruos care va fi extrem de greu de reparat.

10. Venirea la conducerea FMI a lui Christine Lagarde va conduce la schimbarea treptată a atitudinii instituţiei faţă de România. Cât timp băsescu va fi la Cotroceni vom culege roadele politicii sale aberante faţă de Franţa. 

Pentru acestea şi pentru multe altele, băsescu ar trebui să plece urgent de la Cotroceni. Momentan, prin intermediul unor indivizi labili din  punct de vedere juridic, se ţine cu disperare de funcţia actuala deoarece e singurul mod în care poate evita răspunderea pentru nelegiuirile făcute în trecut şi prezent. Nu trebuie uitat însă că prin acţiunile de până acum băsescu se face vinovat de înaltă trădare. Timpul trece în defavoarea lui. Asta ar fi vestea bună, dar vestea proastă este că, fiecare moment în care acest individ se află în fruntea statului curge şi în defavoarea noastră.

41 de comentarii:

  1. iti citesc articolele, sunt bune, dar mai usor cu idealismul te rog.

    numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa vezi acum ce'or sa-ti sara la jugulara aplaudacii p*limii sale !

    RăspundețiȘtergere
  4. Exceptand treaba cu ungurii, celelalte puncte se potrivesc perfect si lui Iliescu ca si presedinte. Numirea politica a judecatorilor la Curtea Constitutionala? Pai Iliescu ii numea fara nici o jena pe cei care ii erau apropiati. (Tii minte scandalul cand a vrut sa-l numeasca acolo pe sotul lui Stanoiu in timp ce ea era ministrul justitiei?). "Jignirea" lui Mihai? Pai alergarea lui Mihai pe autostrada cum s-ar numi? Guvern incompetent? Vacaroiu? Samd.

    RăspundețiȘtergere
  5. Subscriu la cele exprimate in articol

    RăspundețiȘtergere
  6. asybaris: Pai n-am sustinut nicio clipa ca Iliescu ar fi fost mai bun. Nesansa noastra e ca am avut parte numai de dezastre politice. Din pacate, ca in poveste, ultimul e si cel mai mare.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am tot zis in stanga si in dreapta ca , gunoiul sub presul tarii vine inca din vremuri "imemoriabile" , dar suntem si o natiune ce ne complacem in acest rahat . Daca e sa luam doar astia 21 de ani de la celebra 'eliberare" de sub "comunisti" toti au pus umarul la distrugerea sitematica a acestei tari. cauzele sunt multiple plecand de la conspiratii( care pentru unii sunt doar desene animate) pana la fapte vadite de coruptie si incompetenta ce nu au fost decat mediatizate nicidecum solutionate corespunzator. Ca sa nu mai zic de modul prin care intelege romanul sa isi exercite dreptul de vot. Chiar daca stie ca va alege intre cine sa-l vanda si sa-l fure( asta in cazul in care constientizeaza) el merge linistit la vot si isi alege CALAUL , care il ademeneste cu niste "prajiturele otravite" .

    RăspundețiȘtergere
  8. Sau 10 Motive pentru care trebuie sa stea in continuare! ;-)

    RăspundețiȘtergere
  9. dan asybaris,
    da, iliescu la fel, si pentru el timpul trebuia "sa curga in defavoarea lui" dar uite că e bine mersi, nici măcar nu moare de moș ce e, om cu genocid in cv.
    asta se intampla in romania, hotii fura si distrug o natiune prin intermediu politicii iar dup-aia sunt bine-mersi.
    la fel va fi si basescu, din pacate.

    RăspundețiȘtergere
  10. bune si foarte bune articolele economice.
    sper insa ca cele politice sunt scrie de altcineva;)

    numai bine

    p.s.: la fel de bine se poate spune si de Obama ca si-a dus tara in groapa, de Berlusconi care doar la femei se gandeste si altii

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  12. Faptul ca ati eliminat "postarea"- parerea mea, ma face sa inteleg. Da. Refuzul dumneavoastra de a raspunde problemei propuse, imi da valoarea obiectivitatii dumneavoastra. Imi pare rau! .... Sigur ca si aceasta "postare" poate fi eliminata. Adevarul istoric, pentru cei fara "ochelari de cal" - NU!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Anonim: Nici comunistii cei mai infecti nu au fost capabili sa emita elucubratii precum cea a ta. Iar a te considera detinatorul adevarului istoric absolut mi se pare deja o aberatie. In concluzie, comentariul nu ti l-am sters din obiectivitate ci din dorinta de a mentine o atmosfera salubra...

    RăspundețiȘtergere
  14. tin minte - si "proba"scrisa a ramas- ca m-am adresat civilizat. Dar, n-am mari pretentii de la oricine! ...Citez din ce ati binevoit sa raspundeti:" Iar a te considera detinatorul adevarului istoric absolut mi se pare deja o aberatie." ... Asa mi s-a parut si mie cind am citit postarea ... ta. Faptul ca ma jignesti imi spune inca o data ce fel de om esti!!! Un om raspunde prin argumente nu prin jigniri!

    RăspundețiȘtergere
  15. Urmaresc de mult timp blogul si apreciez multe articole.
    De la o vreme, cele politice sunt scrise cu o ura clara impotriva partidului aflat acum la guvernare, ceea ce ma duce cu gandul la 2 lucruri:
    1. sustineti partea adversa din diferite motive(mai putin probabil)
    2. o lege sau altceva dat de actualul guvern v-a calcat rau interesele(cel mai probabil). Si eu am fost afectat negativ de legi ale actualului guvern, dar la fel si de cele alea guvernelor anterioare.
    Constat si eu de multe ori prostia guvernului actual, insa uitandu-ma in urma nu gasesc ceva mai bun, desi au fost si guverne care au beneficiat de conditii internationale mult mai favorabile.
    La fel, uitandu-ma ce urmeaza, cu cei 2 pacalici in persoanele lui Ponta si Antonescu cu tot suportul mafiot din jurul lor, iar ma apuca groaza.
    Din pacate, avem ca si majoritatea popoarelor niste clici formate la varf, cu suport puternic din partea mass-mediei cu interese comune lor si nu noua.
    Este pacat ca acest gen de oameni sa primeasca suport si din aceasta parte, a formatorilor de opinie "alternativi", iar injurand o parte asa de rau si nezicand nimic de ceilalti cam asta se reuseste.

    RăspundețiȘtergere
  16. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  17. Dane, asa cresti traficul pe site:)?
    E o varianta buna cu siguranta, desi nu iti impartasesc opiniile tot ma simt tentat sa comentez:)

    RăspundețiȘtergere
  18. Sper sa lasi postul lui ThinkAgainRo pentru ca exprima exact de ce nu sunt de acord cu tine si de ce nu am fost nici la alte posturi patimase.
    Asta daca nu stergi comentariile, evident.

    RăspundețiȘtergere
  19. Anonim(cel cu istoria): Scuza-ma, nu faci alceva decat sa repeti argumentele lui basescu.Tinand cont ca acele argumente sunt niste prostii contestate de toti istoricii nu cred ca mai are sens sa comentam. Si nici n-am ce argumente sa-ti dau. E inutil.

    Un om: Opinia ta e o mostra de basism pe care nu o sterg pentru a explica altora de ce sterg comentariile de acest tip. Pe scurt, ce zice basescu: da bai fraierilor, eu sunt un prost, un corupt si un impostor, dar ailalti sunt mai rau. Ei bine, nu-i asa! Daca pui in locul lui basescu un gandac de bucatarie, cu siguranta ca va fi mai potrivit pentru postul de presedinte.
    Si nu, nu m-a afectat niciuna din prostiile lui. Nu-mi fac banii in tara. Din nefericire, singura legatura a mea cu aceasta tara ramane un sentimentalism prostesc pe care nu mi-l inteleg.

    ThinkAgainRo: Ti-am votat comentariul ca inutil. Singurul care l-a facut turnator pe Antonescu a fost basescu. A facut-o la modul ticalos, fara niciun argument motiv pt. care s-a autocaracterizat drept "o servitoare proasta care vorbeste in targ".
    In ceea ce priveste criticile prefer sa le fac atunci cand trebuie, adica atunci cand respectivii au facut o prostie, nu cand imi spune basescu ca e nashpa cu astia!

    S: Traficul pe site creste atunci cand sunt preluate articole pe Hotnews. Deci n-ai nimerit-o! La fel cum n-ai nimerit-o cu comentariul lui ThinkAgain. Sorry!

    RăspundețiȘtergere
  20. Erata:
    Din graba, in comentariul anterior am scris alceva in loc de altceva.

    RăspundețiȘtergere
  21. Poti sa si stergi comentariul, nu ma deranjeaza, s-asa am avut destule pe hotnews cenzurate pentru ca sunt "mostra de basism".

    Cat timp compari oferta PSD-ului: Rodica Stanoiu, Voicu(aproape ministru de interne si el) si lista ar putea continua la infinit si cea a PNL-ului: Norica Nicolai cu cea a PDL-ului Monica Macovei si zici ca asta din urma e aia rea, eu nu stiu ce sa mai zic.

    Eu pe Antonescu nu-l suport pentru faptul ca intre altele are prezenta aproape zero in parlament si asta se intampla de multi ani, desi incaseaza de acolo salarii, beneficii si o sa ia si pensie, totul din bani de la buget, ca se poate. Era odata in Carrefour in timp ce in Parlament era sedinta si era tare linistit. Un om ca acesta, pe care-l doare undeva de responsabilitatile sale ca ales va ajunge un presedinte tare bun cu siguranta.

    Sa fim noi sanatosi, ca oricum are cine sa ne pape banii, fie ca sunt astia fie ca sunt ceilalti. Vor face cu totii liniste ca pe vremea lui Nastase si vor sifona pe publicitate guvernamenta si pe alte contracte cu statul, dar de la televizor nu vom mai afla nimic, asa cum e acum cu cazul Rizea, care a furat de cateva ori cat Ritzi, dar nu se aude nimic.
    Iar justitia se va face cu Stanoiu, internele cu Voicu, tineretul cu Rizea si proprietarul acestui blog va trai mai fericit ca nu mai e Basescu presedinte.

    RăspundețiȘtergere
  22. E vorba de politică banală, ce poate fi găsită în mii de alte alte locuri. Băgată pe acest blog este ca un scuipat în cafeaua oferită.

    RăspundețiȘtergere
  23. Un om: Nu ti se pare ciudat sa critici opozitia atunci cand niste tampiti care sunt la putere au dus tara in dezastru?

    RăspundețiȘtergere
  24. Mi-e scarba si de ceilalti politruci nenorociti (alternativa la jegoasa guvernare a lui Boc et Co.), dar mai infect personaj decat acest marinar troglodit de Constanta nu poate fi decat cel ce a trimis aceasta amarata de tara pe orbita actuala, pierzandu-si traiectoria pentru (probabil) alti 50 de ani, respectiv "sula-n coaste" Iliescu.

    Una dintre putinele alternative pe care le-a avut Romania ("curul" Balcanilor, cum bine spunea Tutea), dupa 1990, ar fi fost Regele Mihai si reinstaurarea Monarhiei constitutionale, avand punct de plecare Constitutia din 1921, cu unele pasaje adaptate in contemporan si avandu-l prim-ministru pe Corneliu Coposu, "inconjurat" de oameni care ar fi intrunit cerintele punctului 8 al Proclamatiei de la Timisoara. Dar asta, idealistic vorbind, pentru ca stiu ca ar fi fost aproape imposibil a se fi ajuns la o asemenea favorabila optiune in anii '90.

    Cu alte cuvinte, deja e prea tarziu pentru a se mai face ceva. Dar, desigur, ne ramane speranta in... Miorita.

    Vai de curul nostru de romani...

    RăspundețiȘtergere
  25. Mihai I nu mai putu fi rege din cauza lui însuși. În anii '40 nu trebuia să deschidă larg porțile pentru sovietici pentru că așa îi cerea alianța cu americanii, ci trebuia să sprijine toate palierele societății românești pentru a avea o rezistență tăcută la bolșevism (adică un socialism cu față umană, de tip iugoslav). Toate palierele societății includ și oamenii regimului lui Antonescu și aripa Pătrășcanu a partidului comunist...

    RăspundețiȘtergere
  26. PUTEREA si OPOZITIA ? Unde te crezi in vreun stat democratic gen Germania ? Aici e tara tuturor posibilitatilor aberante .

    RăspundețiȘtergere
  27. Va scriu pentru a va contrazice putin.

    Dar sa incep cu o mica acolada si sa spun ca astazi imi este frica. Poate sunt eu mai paranoic, din fericire in spatiul privat inca nu ma feresc, insa mi-e frica in spatiul public (oricat de ascuns de lume si netraficat este pana si acest blog) sa imi manifest altfel decat anonim (nici macar blogul meu anonim nu mi-l trec in semnatura) parerile mele despre acest regim. Si probabil ca lungul meu prim mesaj se datoreaza faptului ca de cativa ani va admir, citindu-l, blogul. Si va invidiez curajul de a fi asa de ferm (probabil ca explicatia trebuie gasita in propozitia “imi fac toti banii afara”). Si spun asta macar pentru a contrabalansa, pentru ochiul neantrenat, comentariile cu “m-ati dezamagit, va preferam economist nu bla-bla-bla”.

    Fara a contrazice cu o litera cele 10 motive invocate de dumneavoastra, si chiar daca ce voi scrie eu ati atins si dumneavoastra in lista, eu as adauga inca trei motive distinct prezentate, care mi se par foarte importante, sistemice.

    1. Basescu a distrus statul. Modul in care a reusit el si gasca lui sa infiltreze toate structurile pana la ultima ragalie cu activistul pedelist. Al carui patern astazi poate fi lesne identificat: turuie cu o viteza supersonica poeziile care-i vin de la centru pe fluxul de “mesaje de comunicat”. E atat de incompetent incat creeaza o paralizie putinilor oameni integri de langa ei. Sunt parasutati in functii din care isi aduc acoliti dupa chipul si asemanarea lor, folosindu-se de gogoasa disponibilizarilor ca sa eliberez locuri pentru camarila. Multi sunt fosti psd-isti sau liberali reciclati, cei mai periculosi, pentru ca erau atat de incompetenti in organizatiile politice din care au plecat incat acolo nici macar nu au reusit sa se apropie de ciolan. Asta le-a adus o frustrare si o ura extrem de bine speculata de cei ce sunt astazi in frunte. Incompententa ridicata la rang de politica de cadre face ca in institutiile de stat putinii care mai sunt mobilati intelectual sa intre intr-un autism profesional. Si dupa asta e simplu sa spui ca trebuie desfintat tot: uite-i numai privatii pot. Privatii sunt, evident, structuri clona care fac bani legal; si care sunt ale lor. Si care, activand in piata inchisa a contractelor cu dedicatie, creeaza spirala inflationista a cresterii costurilor (statului si prin ricoseu al tuturor). De-a lungul timpului am cunoscut oameni, de la doctori la profesori, de la postasi la functionare de ghiseu, care incercau, pe puterea lor, si legati la maini de regulamente birocratice, sa fie acolo ca sa te ajute: sa te invete, sa te faca bine, sa te serveasca. Astazi acestia, care mai sunt in tara, nu mai au nicio lumina in ochi.

    2. Basescu a distrus total responsabilitatea instututiei care este “declaratia politica”. Modul cum reuseste sa spuna “avem nevoie de alb”, raspicat si privindu-te in ochi, si peste mai putin de doua luni sa spuna “avem nevoie de negru si cine vrea alb e un nemernic imputit care trebuie tras pe roata”, la fel de raspicat si tot privind, sincer, in ochii tai, e absolut incalificabil. Astazi, recunosc cu stinjeneala, il admir pana si pe Ion Iliescu, care e constant cu el insusi: e un socialist si ce e in gusa e si in capusa. Si de douazeci de ani, spune acelasi lucru. Iar in lumea civilizata a fi socialist nu e un motiv sa fii impuscat, nici macar demonizat. Poti fi sau nu votat. Si ca sa inchid exemplul cu Ion Iliescu si sa nu se inteleaga Doamne-ferste cu totul altceva, da, as vrea ca Ion Iliescu sa raspunda macar pentru chestia cu minerii daca nu pentru altceva, dar nu pot sa uit ca de fiecare data cand Basescu - (sau basistii), la 7 ani dupa ce sunt in fruntea bucatelor si 2 ani cand sunt singuri pe felie -, spun(e): “Iliescu e un criminal care a adus minerii” eu nu uit ca fraza completa si care ramane nespusa este “si noi suntem complicii tai care te ajutam sa nu raspunzi penal pentru asta”. Chestia aia cu “ein mann, ein wort” e demult o gluma proasta in ziua de azi. Si daca le aduci aminte de ea basistilor, esti si injurat in fata.

    urmeaza si 3...
    dan iv

    RăspundețiȘtergere
  28. 3. Pe zi ce trece acest regim demonstreaza tuturor celor care fac politca in Romania, ca episodul Ceausescu nu a fost un accident, si ca noi ca natie putem fi umiliti non-stop de catre conducatorii nostri. Fiecare zi de regim basescu este o zi care coboara tot mai jos stacheta respectului pe care o poate avea un politician (fie ele si bine intentionat) fata de capacitatea noastra de a recationa. Si intelege cat de usor putem fi manipulati. Pe cineva pe care nu-l respecti nici nu poti sa-l slujesti, conduci, ajuti, etc. Pe zi ce trece, cei care vor veni isi pierd respectul fata de noi ca natie, si sa nu ne asteptam sa nu se comporte ca atare. O zi in plus a acestui regim, inseamna abuzuri tot mai mari ale regimului care va urma.


    E prima data cand comentez la dumneavoastra, si poate de aceea sunt asa de kilometric. Chiar daca am scris mult, nu ma pot opri sa nu adaug o observatie finala. Care nu este originala, pleaca de la ce a spus Bogdan Teodorescu, deunazi la una dintre televiziunile hulite. Precum si dumneavoastra aveti la fiecare post politic exemple, exista hartia de turnesol a postacului pedelist. Ea este expresia: “nu sunt un fan basescu, insa ailalti…”. Ceea ce explica BT este ca acest tip de strategie are 2 vectori. Primul, poate se lipeste vreo acuza, si cineva o crede, si, prin comparatie, eu basistul/Basescu, apar/e pe cal alb. Deja lucrurile sunt atat de imputite, incat e greu de crezut ca sunt multi cei care mai pica in genul acesta de plasa manipulatorie. Insa al 2-lea vector pervers al acestui discurs cu “daca veneau ailalti” este lipsa de incredere in alternativa. Undeva, se depune sedimentul ca toti sunt hoti, ca si daca vin ceilalti nu se intimpla nimic. Si se distrug voturile schimbarii. Sa nu uitam, in 1996, cand s-a alternat puterea, valul popular al euforiei schimbarii, intr-o tara in care Iliescu inca mai avea atatia iubitori. Pentru ca exista speranta ca schimbarea va aduce altceva. Astazi, pana si intre cei care-l contesta pe Basescu, lozinca este sa scapam de asta, si dupa-aia vedem noi. Injuraturile ajung sa se lipeasca de cel injurat.
    Apatia si lipsa prezentei la vot este dovada reusitei acestui tip de manipulare. Care vine si cu avantajul ca altfel cantareste un milion de voturi furate atunci cand se prezinta doar cinci milioane la vot, decat atunci cand dau cu stampila 10 milioane. A nu lua atitudie si a nu te prezenta la vot inseamna ca te-au facut.

    De-abia astept sa se schimbe si sa-i injur pe altii. Pentru ca astazi cand il injur pe Basescu si pe clica lui stiu ca degeaba injur. Se comporta ca si cum ar fi detinatorii adevarului absolut si restul lumii, pe rand Antonescu, Ponta, doctorii, politistii, ungurii, profesorii, pana si poporul sunt intotdeauna de cacat. A, sa nu uitam, si Regele e de cacat.
    De-abia astept sa-i injur pe altii si sa o fac cu speranta ca atunci cand ii injur poate se si schimba ceva.

    dan iv

    RăspundețiȘtergere
  29. Vreau sa vad un articol cu declaratiile la adresa Chinei,link, daca e asa chiar incep sa cred unele chestii ca o vom lua intre ochi...

    RăspundețiȘtergere
  30. Dan, articolele politice nu cred ca sunt punctul tau forte. Ideea e: daca ar pleca Basescu, cine ar veni? Cand ai o problema trebuie sa prezinti si macar o solutie, altfel totul conclude la un singur lucru: neputinta. Si in orice companie asta inseamna sa te plangi si sa astepti sa rezolve altii problema. Ceea ce nu e si cazul tau :) .Decat daca nu vezi nici o iesire...

    RăspundețiȘtergere
  31. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  32. E prima oara cand ataci asa frontal capu' la natiune. Mai ar fi de adaugat destule, insa sincer incepe sa mi se faca frica de ce incepe sa se arate la orizont.

    As fi curios de detaliile despre instrainarea unei parti a Ardealului, pe care ai mai atins-o de cateva ori.

    RăspundețiȘtergere
  33. de ce multa ta minte o cobori atit de jos incit sa te minjesti atit de des comentind viata politica din romania?
    de ce nu poti ramine neutru si sa iti folosesti cunostintele economice pentru a-i lumina si pe altii?
    si te mai miri de ce o gramada nu a inteles nimic din perioada 2006-2008...

    RăspundețiȘtergere
  34. Isaila: Ori esti prea tanar si n-ai habar de ce a insemnat comunismul, ori ai trait paralel. Chiar n-ai inteles algoritmul de impartire a lumii post WWII? Rezistenta tacuta la bolsevism s-a petrecut in puscariile comuniste, iar pentru a intelege mai bine ce-a insemnat perioada respectiva cred ca ar trebui sa vezi/revezi "Memorialul Durerii".
    Anonim(cel cu China): Pai la inceputul anului asta s-a exprimat cam asa: "Auzeam, şi profit de faptul că sunt aici şi atâtea televiziuni, sper că miniştrii nu vor cădea în plasa unei poveşit de genul «să luăm nişte bani din China». Sigur, China este unul dintre marii noştri prieteni, dar auzisem trăznaia «un precautionary agreement cu China». Păi, fraţilor, când ai un precautionary agreement, se pun nişte condiţii ! Unde vrem să ne întoarcem ? Deci, cred că trebuie să fim măcar inteligenţi".
    Ratiune: Oricine ar veni e mai bun decat basescu. Fii fara grija, solutii sunt! Esential e sa dispara lepra din fruntea tarii.
    Stoie: O sa bag ceva interesant la sfarsitul saptamanii.
    tudor: Politica nu e pasiunea mea. Dar in momentul cand ai un deviant in fruntea tarii esti obligat sa reactionezi!

    RăspundețiȘtergere
  35. Oare atât eşti de înverşunat antiPDL încât nu accepti că cei care te contrazic nu sunt neapărat suporteri portocalii?Te-am contrazis nu fiindcă suntem „băsişti” ci PENTRU CĂ NU AI DREPTATE.Mărgineşte-te te rog la analizele economice care sunt în general extrem de bine documentate!Politica îţi întunecă judecata şi te face subiectiv!continui să-ţi citesc blocul deşi...ai putea să lucrez mai mult la propriul echilibru intelectual!Îmi pare rău că ai şters multe comentarii doar fiindcă nu erau de acord cu tine!Măsura caracterului unui om este dată şi de capacitatea de a asculta şi argumentele celorlalţi!Eu pe blogul meu nu i-am cenzurat nici când m-au jignit!

    RăspundețiȘtergere
  36. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  37. ThinkAgain: Ti-am cenzurat comentariile pt ca spui aberatii, nu pt. ca n-ai fi de acord cu mine. Vorbesti despre un dosar de securitate care nu exista(daca sustii ca exista, da-l si-l publictimp de 1 an pe prima pagina), esti indopat de basisme ieftine care sunt aruncate pe piata de masina de propaganda a indivitului. Poate ca, inainte de a ma acuza pe mine de partizanat ar trebui sa vezi daca ceea ce sustii tu are vreun fundament. Iti garantez eu, n-are.
    George: Asa e, se cenzureaza, dar numai prostia.

    RăspundețiȘtergere
  38. Thinkagain: Incearca sa "Think Again" deoarece prin propagarea unor intoxicatii de cacat ale basescului nu faci altceva decat sa induci lumea in eroare. Ti-am mai spus, cred ca am destul creier astfel incat sa nu cad in capcane sterpe intinse de niste prostalai cu IQ sub 50.
    Apropo de subiect, in acelasi stil, am auzit ca ar exista un dosar al tau la secu sub numarul 12426/DSS 01519. Vrei sa dezvolt?

    RăspundețiȘtergere
  39. un exemplu de cum se face o discutie antipresedinte:

    http://factsnotfantasy.blogspot.com/

    P.S.: Felicitari! In sfirsit ai activat moderarea comentariilor. Finally!

    RăspundețiȘtergere
  40. Fantastic ce clabuci fac PDL-istii, stau si ma minunez. Teoretic pe blogul acesta intra oameni ceva mai rasariti dar se pare ca sustinatorii lui Balalau nu au nici un argument pentru sustinerea respectivului betiv si asta se vede in guvern, in deconcentrate, peste tot pe unde au ajuns in functii telectualii respectivului. Este trist domnilor ca nu puteti judeca avand toate detaliile pe masa. Sustinerea asta orbeasca a betivului denota faptul ca in aceasta tara nu se va putea face nimic cu asemenea oameni. Nu stiu de ce tind sa cred ca mare parte din sustinatorii manelistului sunt absolventi de BAC la seral, "afaceristi" de succes sau alte exemplare de genul care proslavesc smecheria si marlania pt. a-si atinge scopul lor umil si personal. Bravo Dane, scrie ce vrei tu e blogul tau, sunt opiniile tale, latraii nu au ce sa comenteze atata timp cat nu vin cu argumente de bun simt, macar.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)