vineri, 29 iunie 2012

Un text pentru Andruh & Comp.


Folosirea fara drept a unei calitaţi oficiale, însoţita sau urmata de îndeplinirea vreunui act legat de acea calitate, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.

Nu, nu e un plagiat. Se numeste Art. 240 din Codul Penal.

13 comentarii:

  1. Nu se pune problema ca nu a avut dreptul, pentru ca a avut. Intrebari se pot ridica cum a obtinut "dreptul". Si aici iarasi nu poate fi acuzat el ci comisia care a acordat "dreptul".

    Comisia se poate scuza ca nu a avut mijloacele.

    Sper ca nu tot asa ai tratat si celalalte articole.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1. Cum a avut dreptul cand fusese desfiintata?
      2. Presupunand ca ar fi avut dreptul(cu toate ca daca o ardem ca deontologii cu respectarea legii n-a avut si trebuie sa plateasca pentru asta!) n-a fost cvorum, deci publicarea concluziilor e un abuz.
      3. Presupunand ca ar fi avut dreptul si ar fi avut cvorum, ma intreb cate alte plagiate a mai descoperit pana acum comisia intrunita pidosnic. Inteleg ca niciunul. Atunci plecati la plimbare, baieti pentru ca plutim intr-o mare de plagiate!

      Totul pute mizerabil a rafuiala politica instrumentata de deviantul ala de la Cotroceni. De fapt nu pute, e de domeniul evidentei, dar propagandistii si prostii incearca sa demonstreze contrariul. Iata cum un subiect serios e transformat intr-un veritabil cacat. Un cacat care cuprinde intreaga lume universitara autohtona deoarece se presupune ca aia ar fi varful academic al tarii!

      P.S. Pt. conformitate, corect e celelalte, nu celalalte. Invata si tu sa scrii inainte de a trece la analize docte.

      Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. ca ultim post pe blogul tau.......daca incerci sa-i speli imaginea lui Ponta, pune lacat pe blog si du-te in vacanta.

    Si nu, nu sunt basist sau pdl-ist, sunt doar un cetatean indignat de actuala putere si lingaii ce se gudura pe langa ea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai explic inca odata, cu toate ca cei ca tine se pare ca n-au capacitatea de a intelege. Opiniile precum cea anterioara le sterg din start deoarece mi se pare ca suferi de o flagranta lipsa a celor sapte ani de-acasa(pe care, de altfel, ii invoci apasat). Te-ai intrebat cine-ti da tie dreptul sa-mi dai sfaturi imperative referitoare la "ceea ce e mai bine sa fac eu"? Prietene, nu-ti place ce scriu, nu-ti place turnura luata de blog, valea! Nu te-a obligat nimeni sa intri aici, asa ca mi se pare o teribila lipsa de bun simt sa-mi poruncesti tu ce trebuie sa fac.
      Daca esti indignat, indigneaza-te pe site-urile de inalta respiratie basista ca, cel putin la alea contribui cu bani. La mine intrarea e libera, asa ca e normal sa ti se dea peste nas cand esti obraznic.

      Ștergere
  4. Ai dreptate, totul este evident, nu mai e loc de alte comentarii...
    O zi buna.

    RăspundețiȘtergere
  5. Tonetarii pupinbasisti au ajuns la limita suportabilitatii.

    RăspundețiȘtergere
  6. Doar o remarca.
    Cu ceva timp in urma,un blogger si-a permis
    sa copieze un articol de la tine si parca nu ti-a cazut bine.
    Si spuneai atunci ca furtul (chiar intelectual)tot furt se cheama.
    Acuma ce am dori noi de la tine(cei care te citim),ar fi un pic de obiectivitate.
    Nici eu nu-l am la inima pe Basescu(ducase cu hahaiala lui cu tot),dar nici nu pot trece cu vederea bubele celorlalti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte corect, numai ca n-am auzit pe niciunul dintre cei de la care ar fi plagiat Ponta acuzand ca le-a fost furata munca. Ba, mai mult, e unul care a dat scris ca nu considera ca a fost plagiat! Ma rog, nu sunt eu avocatul lui Ponta, e treaba lui sa demonstreze ceea ce e(sau nu) de demonstrat.
      Nu pot insa sa nu observ manipularile, securismele si smecheriile de imagine. Ele ma deranjeaza pe mine pentru ca stiu bine cat costa smecheriile externe de imagine, postacii intern si presa de rahat. Cam despre asta e vorba.

      Ștergere
    2. "Al doilea adevăr, și cel mai însemnat, de care trebuie să ne pătrundem, este acesta: forma fără fond nu numai că nu aduce nici un folos, dar este de-a dreptul stricăcioasă, fiindcă nimicește un mijloc puternic de cultură. Și, prin urmare, vom zice: este mai bine să nu facem o școală deloc decât să facem o școală rea, mai bine să nu facem o pinacotecă deloc decât să o facem lipsită de arta frumoasă; mai bine să nu facem deloc statutele, organizarea, membrii onorarii și neonorați ai unei asociațiuni decât să le facem fără ca spiritul propriu de asociare să se fi manifestat cu siguranță în persoanele ce o compun; mai bine să nu facem deloc academii, cu secțiunile lor, cu ședințele solemne, cu discursurile de recepțiune, cu analele pentru elaborate decât să le facem toate aceste fără maturitatea științifică ce singură le dă rațiunea de a fi"
      Iar noi, bieti epigoni, ramanem sa ne spargem capul cu aceasta ultima si infricosatoare intrebare: a plagiat Ponta? Halal...

      Ștergere
  7. pacat Dane, pacat... de drumul luat!

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)