duminică, 9 septembrie 2012

5 ani

În 9 septembrie 2007 am început acest blog. Iată că au trecut cinci ani în care mi-am scris gândurile, percepţiile şi analizele în peste 1000 de articole. Dacă am făcut-o bine sau rău vă las să judecaţi singuri.

16 comentarii:

  1. la multi ani si la mai multe articole!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multi inainte. Un blog util, cu care desi nu rezonez in totalitate, totusi printre putinele citite atat de mult timp.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multi inainte. Au fost cateva articole clar cu o tenta politica subiectiva care m-au facut sa nu mai citesc blogul pentru o vreme, dar am inteles ca si tu ai dreptul sa crezi in ceva sau cineva.
    Sa auzim de bine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ca la orice aniversare:La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  5. Va multumim si va doresc inca cel putin 5(x5) ani de blog!
    Sorin

    RăspundețiȘtergere
  6. articole foarte bune si documentate va citim cu placere . pe mai departe

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari pt blog. Articole de analiza de foarte buna calitate!

    RăspundețiȘtergere
  8. Felicitari! va doresc mult bine!

    RăspundețiȘtergere
  9. Felicitari! Tineti-o tot asa! (Poate mai multe articole de investitii)

    RăspundețiȘtergere
  10. ThinkAgainRo vă urează La mulți ani și sănătate multă! CEI care nu au creierul într-o găleată au nevoie de opiniile dumneavoastră pentru a-și forma propriile opinii!

    RăspundețiȘtergere
  11. Felicitari Dan, din punctul meu de vedere ai cel mai echilibrat blog si cea mai interesanta viziune pe care ai rabdare sa o impartasesti cu noi cititorii tai. Chiar daca cateodata sunt in dezacord cu tine iti multumesc pentru timpul alocat noua, viziunea ta ne ofera un alt punct de vedere al lumii in care traim si a manipularilor prin care trecem toti!

    RăspundețiȘtergere
  12. La multi ani si la multe alte articole interesante. Imi plac f.f. mult ideile si viziunea ta. Am constatat ca sint f. putini blogeri care sa aiba parerei echilibrare si realiste dar in aceleas timp diferite de marea masa a comentatorilor. Imi place f. mult cum scrii. Ne sint f utile comentariile tale legate de diverse teme. Multumim pt. toata energia si timpul pe care ti le dedici pt a avea acest blog de calitate, pt noi cititorii tai.

    RăspundețiȘtergere
  13. Felicitari Dan, sper sa ne incanti multi ani de acum incolo cu articolele tale. La Multi Ani!

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)