sâmbătă, 13 aprilie 2013

The Power Principle


3 comentarii:

  1. Eu inca nu inteleg cum de Ceausescu a avut aceste informatii (99.99% sigur) si totusi a fost luat total prin surprindere de lovitura de stat. Mai mult, chiar i-au folosit adunarea chemata de el pentru a inscena lovitura. E evident ca a fost nevoie de inalta tradare pentru asa ceva (Vasile Milea, Tudor Postelnicu, Iulian Vlad & Co), americanii la interventia din Irak chiar au spus ca au incercat un "Ceausescu scenario" si acolo dar nu a functionat.

    Si totusi... sa fii presedintele tarii si sa te abandoneze elocipterul pe camp, probabil e momentul in care-ti dai seama cat de "marioneta" ai fost.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe la minutul 2:15 se vorbeste despre cheltuieli sociale de 3% din PIB, dar apoi se vorbeste de cheltuielile armate in suma absoluta. Sa-i faca pe oameni sa dea ochii pe spate de uimire. Poate acest documentar prezinta o problema reala dar nu suport astfel de manevre jalnice de manipulare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo Logosfera!
      Chiar daca nu sunt de acord cu tine pe teme de religie iti admir logica imbatabila, bazata pe un bun-simt isurmontabil! Mi-ai citit gandurile pur si simplu. In aceiasi linie ar mai fi de exemplu statisticile privind insaracirea populatiilor din "tarile-colonii", statistici datand de acum 20 de ani, fara a aminti situatia actuala mult schimbata (cel putin pt. o parte din acele exemple).

      Ștergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)