luni, 17 noiembrie 2014

Poporul a invins
























P.S. Articol in spiritul noilor vremuri. E bine!

13 comentarii:

  1. Si eu care scriam un comment (fara a fi rautacios, pana la urma e schimb de opinii).
    Poate e mai bine asa.

    Acuma, ceva despre Rusia/China/alte info?
    Tinand cont ca China si Australia au semnat acord free trade, Rusia schimba cu China pe yuani si mai apar info... Incet incet lucrurile devin interesante si evident ca americanii vor reactiona si mai mult ca sa isi apara sandramaua.

    RăspundețiȘtergere
  2. Au disparut de pe site articolele cu gaini (si comentariile aferente) si a aparut acest articol consistent.
    Arogantza?
    Probabil.
    Din cauza asta a pierdut si Ponta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se mai satura si omu de lipitori basiste pana la urma....

      Ștergere
  3. WTF?
    Sper ca nu e ultimul articol de pe acest blog...

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate vreti sa cititi asta:

    http://www.argumentesifapte.ro/2014/11/17/cheia-geopolitica-a-alegerilor-prezidentiale-din-romania/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La nivel macro poate fi adevarat - nu conteaza cine conduce tara, directivele vin din-afara. Dar la nivelul micro, conteaza, pentru ca US sau NATO nu dicteaza daca tzara trebuie s-o duca in mizerie si coruptie. Asta ne-o facem singuri, din interior.

      Probabil ca si Germania se supune acelorasi directive macro, dar in interior, cetatenii nemtzi traiesc decent si in liniste. Cred ca votul de duminica trebuie privit din perspectiva micro.

      Ștergere
  5. E corect ce se spune acolo (geopolitic vorbind).
    Ponta putea castiga alegerile daca nu gresea unde tot au gresit cei de la PSD: la imagine. Atata vreme cat baronii simt nevoia sa iasa in fata sa arate care o are mai mare tot atata timp vor fi multi oameni contra (din cei care vor sa scape de smecherii care fac ce vor in parlament ara sa ii pese de omu care trage si plateste taxe). E pur si simplu un exercitiu de imagine. In peste 20 de ani inca nu au invatat sa lucreze la asta pentru ca sunt multi lupi in partidul asta + cei in varsta de la conducere merg pe ideea ca las ne voteaza asistatii si pensionarii + cei care ne simpatizeaza " pentru ca exista base' ". Daca ar lucra la imagine ar fi mereu in varf. Insa pestele de la cap se impute....

    RăspundețiȘtergere
  6. Chiar daca pe teme politice e un pic mai patimas proprietarul locului, nu trebuie aruncat cu pietre. Si-a spus parerea.
    Din pacate unii dintre vizitatori sar peste cal. E pacat. Nu mai avem dreptul la opinie? Trebuie sa ne fie teama sa ne spunem parerile? Mi se pare exagerat.

    Toata stima
    zeT

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E adevarat ce spui. Dar ce zici de modul in care a raspuns autorul celor ce au comentat articolele sterse ieri (ex. dobitocule, cretinule, idiotule, etc) ?

      Ștergere
  7. Obligatoriu de citit pentru a intelege ce s-a intamplat: http://mic.com/articles/103350/the-secret-experiment-behind-facebook-s-i-voted-sticker

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)