vineri, 21 noiembrie 2014

Poporul a invins(2)!

Faptul că propagandiştii cu audienţe zero vor avea în continuare finanţare e un lucru care mă linişteşte.


Persistă totuşi o întrebare: dacă ăştia sunt manipulatorii, oare ce IQ au manipulaţii? Nu va chinuiţi să răspundeţi. Avem mai jos demonstraţia venita fix din diaspora:


Desigur, departe de mine gândul că diaspora e compusă doar din asemenea specimene. Ştiu că în afara borfaşilor, peştilor, a centuristelor şi a "secmentului"(sic!) dinamic format din muncitori ne sau semi-calificaţi există şi oameni de ispravă. Un exemplu care-l are în centru pe acelaşi personaj:


Cu aceasta încheiem săptămâna politică. A fost minunat să mai respir aerul proaspăt al maselor isteţe aduse aici de rivuluţia civică. Pe măsură ce voi reveni la tema de bază a blogului numărul lor se va împuţina, şi tămbălăul, slavă Domnului!, va scădea. Partea bună a acestei experienţe a fost că mi-a venit o idee interesantă de business pe care, altfel, aş fi ignorat-o.

13 comentarii:

  1. Mie imi place votantul asta din diaspora: http://www.youtube.com/watch?v=Q21InHm8YUQ. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti mai prost ca ala din clip!

      Ștergere
    2. "Esti prost ca ala din clip" sau "Esti mai prost DECAT ala din clip". Asadar, cine e prostul?

      Ștergere
  2. s-a sucit gadea ciuvica si guitza tv asa ca maine poimaine o sa lingi si tu dos de neamt. mercenar mercenar da tre sa mananca si gura ta ceva adica tre sa bagi si ceva in gura ca asa esti obisnuit,nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveți toată propaganda securistă, cu toți 'telectualii Cântarea României și ofițerii acoperiți de teapa lui Turcescu, Gregoar și Nașul, care să lingă în cur mascota mafiei securiste.

      Până la urmă ce doriți? Ați făcut alegerea ideală. Da, Ciuvică s-a convertit la securism, în neuronul tău stingher, da, nu existau alternative, da, singura soluție era ca mafia securistă să continue întărirea statului securist. Atât timp cât vă pot servi reforme TV și arestări preventive, spălați babe la cur... cu spor.

      Ștergere
  3. Am inteles, neamtu' nu e bun, e sustinuti de prosti. Asta inseamna ca Ponta era mai bun, cel sustinut de mortii din Teleorman si de Moldova, Dolj, Giurgiu, Calarasi, aceste centre culturale si de afaceri ale Romaniei.

    Stii ca daca doar stai si carcotesti pe margine si nu votezi cu niciunul, unul din ei tot o sa iasa. Nu o sa se retraga amandoi din cursa, ca 30% din populatie nu vrea pe niciunul. Deci daca neamtu' nu e bun, de ce era mai bun Ponta?

    RăspundețiȘtergere
  4. vad ca ai o mare frustrare cu alegerile.

    Daca te consoleaza, ambele variante puse la dispozitie ti-au fost viciate.
    Iti doresc sa-ti gasesti pacea si sa nu iti mai consumi singur nervii aiurea.

    Procesul electoral e o gluma proasta la noi. In niciun caz un concurs de idei, ci un concurs de miss.

    RăspundețiȘtergere
  5. Lasa tu propagandistii cu audienta zero si scrie despre presa quality, ca cam toata e de aceeasi culoare. N-a invins poporul, a invins propaganda. Poporul diasporeean si cel instruit din tara, care citeste presa online, nu s-a prins ca ala de scrie la ziar e ca un actor care primeste un rol, nu se joaca pe el. Doar ca rolul pe care il joaca dureaza cat dureaza contractul lui, sau cat finantatorul ziarului nu-si schimba orientarea politica.
    Am mai mare incredere in poporul televizionist, ala macar mai schimba canalele -pana or mai fi- asa ca are o imagine de ansamblu mai apropiata de adevar. Deci, tot talpa tarii a votat mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar si la evaluarea defectelor unuia sau ale celuilalt, eu l-am ales pe Ponta. Ce sa-i faci, prefer hotii de cuvinte decat aranjorii de case (cu testamente false si declaratii pe propria raspundere), prefer mincinosii decat agresivii fata de bunicute amarate ("pastele ma-tii" insotit de un picior in fund). Voi sunteti din aia care trageti suturi in fund parintilor si bunicilor sau ii amenintati ca nu-i ingropati daca nu voteaza "cum trebuie", asa ca sigur nu va socheaza sa aflati asta.



      Ștergere
    2. Pentru cine crede ca Iohannis e un incet la gandit si la vorba: http://www.voceatransilvaniei.ro/cum-vorbeste-presedintele-ales-klaus-iohannis-limba-germana-video/
      Se pare ca a facut studiile primare si liceale in lb.germana si ca gandeste in lb.germana.

      Ștergere
    3. Ba esti prost? Pai eevident ca Iohannis vorbeste germana, doar e limba lui materna. Doamne ce tembeli! Ai idee ce bine vorbesc eu romana? Cretinel!

      Ștergere
  7. Multumesc pentru incursiunea in politica, atit in nume personal, cit si in numele celorlalti care inteleg putin spre mai nimic din complexitatea lumii in care traim.
    Voi continua sa te citesc, sa comentez mai putin, pina in momentul in care Klaus Werner Johannis il va numi prim ministru pe Traian Basescu, sau Elena Udrea.
    Odata cu devoalarea naturii profund basiste, mafioto-securiste a mandatului alogeno-johannesian, voi cauta o groapa in care sa ma ascund in ruina si deznadejde.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)