miercuri, 1 aprilie 2015

Adevarul despre Obama


În mod normal n-aş fi atacat un astfel de subiect. Cum bine ştiţi, nu mă ocup de teorii ale conspiraţiei. Însă atunci când dovezile sunt clare, când rapoarte oficiale strecoară părţi ale informaţiilor ajunse la noi pe cale neoficială, cred că e timpul să privim cu mai multă atenţie către ceea ce este, uneori pe nedrept, categorisit ca teorie a conspiraţiei.

Totul a început cu Berlusconi, atunci când acesta l-a făcut pe Obama "frumos, tânăr şi bronzat". Automat, deontologii corectitudinii politice au sărit pe primul ministru italian acuzându-l de rasism. Afacerea a fost însă îngropată tocmai din SUA. Motivul? În realitate nu era vorba de niciun rasism, Berlusconi nefăcând altceva decât să arunce un cârlig. 
 În 7 decembrie 2012, preşedintele rus Dmitri Medvedev, şochează lumea când, de la Davos, transmite următorul mesaj:

Odata cu valiza ce contine si codurile de lansare a focoaselor nucleare, presedintele primeste de asemenea si un dosar ultra-secret, care contine informatii despre fiintele extraterestre care ne-au vizitat planeta (...) Nu va voi spune cati extraterestri se afla in prezent printre noi, pe Pamant, deoarece acest lucru ar cauza panica. (...) Ce putem spune destul de sigur este ca, din semnalele care apar pana in prezent, Kremlinul va face singur acest pas, fara ezitare, in curand."
În scurt timp, declaraţia este trecută cu vederea. Ca orice ştire, cunoaşte o oarecare creştere, după care se aşează uitarea. Cu toate acestea, cei care sunt interesaţi, pot accesa în continuare pe Youtube clipul cu declaraţia lui Medvedev.

De-aici lucrurile încep să se precipite. David Icke, cunoscut pentru dezvăluirile făcute despre Frăţia Babiloniană, a afirmat de mai multe ori că Obama face parte din rasa reptilienilor. Personal nu eram de acord cu teoria lui Icke, chiar dacă am o relaţie amicală cu unul dintre apropiaţii săi, Louis Ramstein. În mai multe rânduri i-am spus lui Louis că omenirea nu poate o entitate atât de controlabilă precum susţin ei şi, mai mult, teoria cu reptilienii nu prea are suport ştiinţific. Cu toate acestea, Louis mi-a arătat o groază de documente pe baza cărora David şi-a fundamentat teoria. Le-am considerat simple făcături sau, în cel mai bun caz, coincidenţe. Iar în ceea ce-l priveşte pe David, am crezut că răspândeşte respectivele teorii strict pentru bani. Iată-mă obligat să-mi cer scuze.

Şi-acum să revenim la subiect. Ieri, după cum bine ştiţi, a avut loc un incident de securitate la sediul NSA de la Fort Meade. Două persoane au încercat să forţeze intrarea, iar unul dintre ei a fost împuşcat. Cu toate că ştirea a fost mediatizată intens, nimeni n-a pomenit identitatea celor două persoane. Dinspre Rusia soseşte informaţia că, în realitate, la Fort Neade n-a fost niciun atac terorist, ci doar o reglare de conturi între centrii de putere din SUA. Nici nu termin de citit articolul şi mă trezesc cu un mail de la Louis care-mi spune că are informaţii clare despre identitatea unuia dintre aşa-zişii atacatori. Mi-a ataşat aproape 1 GB de documente(comprimate!) care demostrează că toată această afacere pute. N-am apucat să trec prin toate documentele, însă, urmând indicaţiile şi sublinierile lui, lucrurile capătă sens. Nu vă gândiţi că e vorba de documente secrete. Marea majoritate a lor sunt culese de pe site-urile oficiale, altele sunt scanări din presă. Trebuie însă să ştii să distingi informaţia de balast, iar în ceea ce priveşte acest lucru, Louis se pricepe de minune, el fiind unul dintre documentatorii lui David. Practic, din documentele la care mi-au fost trimise rezultă cât se poate de limpede că Obama nu are origini pământene. Nu vă opriţi aici. Ştiu că e şocant, dar credeţi-mă că n-am luat-o razna! Iar motivul pentru care maldărul ăla de documente a ajuns la mine nu este deloc întâmplător.

Cum bine ştiţi - dacă nu puteţi verifica - în ianuarie a.c. Obama l-a numit vicepreşedinte al CIA pe David S. Cohen.  Probabil cunoaşteţi că şi în SUA, ca peste tot în lume, un serviciu secret nu este condus de şeful civil, ci de adjunctul militar. David Cohen este cel care conduce în realitate CIA. Partea interesantă este că Obama a fost obligat să-l numească pe Cohen în urma scandalului interceptărilor ilegale ale NSA. Practic, cei din CIA s-au prins că NSA vor să-i anihileze şi au pus la dispoziţia unei comisii secrete a Congresului o groază de informaţii confidenţiale. Pus în faţa unui scandal iminent, Obama a decis să cedeze numindu-l pe Cohen adjunct al CIA şi, într-un fel, luându-şi adio de la controlul serviciului. Comisia din Congres nu s-a oprit aici ci a cerut o anchetare a NSA. De-aici începe întreaga nebunie. Ieri era prevăzută o vizită la NSA a două membre ale Comisiei de anchetă. Ştiind că un membru al Congresului nu ştie unde să caute, David Cohen a încercat să intre în clădirea NSA deghizat în femeie. În realitate, în maşina de la NSA se afla Cohen împreună cu po membră a Comisiei de anchetă. Agentului de la poarta NSA i s-a raportat o diferenţă între amprenta oficială a irisului membrei comisiei de anchetă(care fusese modificată de CIA pentru a se potrivi irisului lui Cohen) cu ceea ce exista într-un backup al NSA. Cei de la NSA au înţeles imediat cine e la poartă şi au declanşat incidentul de securitate, lichidându-l pe Cohen. Întreaga afacere a fost dezvăluită pe Twitter de un ziarist - Don Brick - aflat în la o poartă vecină în timpul incidentelor. Don a postat atât o fotografie cu trupul lui Cohen, cât şi informaţii detaliate despre discuţiile care au avut loc acolo. Desigur, la câteva ore după publicare, contul de Twitter al lui Don Brick, cât şi toate informaţiile despre el au dispărut complet de pe internet. Între documentele primite de la Louis, sunt capturi de ecran care arată clar cele postate.

Şi-acum e momentl să le punem pe toate cap la cap. Documentele lui Louis demonstrează că înţepăturile lui Medvedev şi ale lui Berlusconi se referă strict la originea extraterestră a lui Obama. Ştiţi bine cât caz s-a făcut în campania electorală despre locul naşterii lui Obama. Într-un final, acesta a prezentat un certificat de naştere care era fals. Obama s-a născut pe o planetă a sistemului solar situată între Pământ şi Venus, dar care gravitează în jurul Soarelui pe un plan perpendicular planului de rotaţie al Pământului. Acesta este motivul pentru care planeta X este greu identificabilă. Oficial ea nu există deoarece de-acolo provin mulţi dintre oamenii influenţi, iar informaţiile despre ea sunt intenţionat ascunse, considerându-se că omenirea este incapabilă să accepte acest lucru. Cu toate acestea, planeta X este descrisă detaliat în tratatele astronomice ale unor astronomi eminenţi precum David Cristopher, Luciano Panetta, Fabrizio Napolitano s.a.m.d. Cert este că aproximativ 30% din populaţia Pământului are origini extraterestre, iar între cele două planete se fac schimburi de populaţie pentru câştigarea încrederii. Până la Obama, politica şi serviciile secrete americane n-au acceptat extratereştri pe posturile înalte. Obama a fost un experiment care riscă să se termine extrem de prost deoarece, prin intermediul NSA, concentrează o putere imensă.  CIA a reuşit să elimine din structurile sale toţi extratereştrii, dar aceştia au fost preluaţi pe ascuns de NSA. 

La ora actuală, după eliminarea lui Cohen, în SUA este un război deschis între oameni şi extratereştri. CIA este a oamenilor NSA a extratereştrilor. FBI-ul este împărţit, iar armata nu se ştie exact de partea cui va juca. Între documentele primite de la Louis se află toate fişele extratereştrilor aflaţi pe poziţii înalte. Documentele despre care vorbesc au fost încărcate pe Wikileaks de către Louis şi probabil vor fi disponibile începând de azi. De asemenea, mailul lui Louis a ajuns la aproximativ 1000 de persoane răspândite destul de uniform pe glob şi fiecare va face publice fişierele(pentru redundanţă) începând cu ora 19.00. Convenţia este ca toată lumea să posteze sub numele lui Louis(Louis Ramstein), astfel încât, în cazul în care documentele nu sunt disponibile într-o anumită ţară, să poată fi regăsite uşor căutând pe orice motor numele lui Louis(mai sunt şi alte şiruri cheie care au fost deja indexate de motoarele de căutare, dar le vom dezvălui în cazul în care căutarea după Louis Ramstein devine invalidă).

În ceea ce priveşte blogul de faţă, dat fiind că funcţionează pe infrastructura Google, despre care nu ştim de ce parte joacă(foarte posibil să fie deja subjugat de NSA), voi avea un mirror la adresa trenduri1.wordpress.com. Ca şi convenţie, în cazul în care ambele devin indisponibile, voi face pe ambele platforme adrese cu 2, 3, 4 s.a.m.d. la care voi posta link-uri către noul mirror.

Ca ultimă informaţie, vă atrag atenţia să aveţi grijă cu cine discutaţi subiectul de faţă. V-am spus că aproximativ 30% din populaţie este de origine extraterestră. Pot fi identificaţi după semnalmentele identificate de David Icke în cărţile sale. Ca şi test sigur, feriţi-vă de cei care provin sau au familii numeroase(peste 6 copii) deoarece este o probabilitate mare să fie cuplu de extratereştri. Una dintre caracteristicile acestei rase este înmulţirea rapidă. O alta constă în tenul mai bronzat(deoarece planeta X este situată mai aproape de Soare şi are po atmosferă mai rarefiată). Ţineţi bine minte ziua de azi! Identificaţi extratereştrii din apropierea voastră şi păziţi-vă! Începe Revoluţia!

P.S. Documentele ultrasecrete au fost încărcate pe  trenduri1.wordpress.com. Conspiraţia a fost dezvăluită şi lovită frontal. Mulţumesc tuturor pentru ajutorul acordat! :-)

Notă: Acest articol este o farsă de 1 Aprilie. 

42 de comentarii:

  1. Existența planetei X este documentată din cele mai vechi timpuri - vezi seria lui Zecharia Sitchin, iar o dovadă indirectă este faptul că majoritatea religiilor stau sub semnul lui 12 (cele 10 planete ale sistemului solar + Soare + Lună), inclusiv creștinismul. Dacă nu ar fi existat o planetă „ascunsă”, am fi avut sisteme religioase bazate pe simbolismul cifrei 11 (care are și o mistică aparte, fiind 2 de 1). „Reptilienii” (sau annunaki) sunt prezenți printre noi de foarte multă vreme și dovezile par mai degrabă a indica faptul că suntem un experiment genetic al lor, de aceea nu există diferențe fizice importante între noi și ei.
    Înclin să cred că „retrogradarea” planetei Pluto este opera lor, pentru a se dilua și mai mult legătura originară cu setul de 12.

    RăspundețiȘtergere
  2. La Multi Ani! -tuturor celor nascuti de 1 aprilie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ha ha! Tare...Am cazut cateva clipe pe ganduri, pana am realizat ca e 1 Aprilie. Oricum, mai rar asa pacaleala elaborata!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu cred ca radeai si cu fundul in timp ce scriai ineptiile astea. Mai trist e ca sint indivizi care chiar le pupa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, e 1 aprilie, iar teoria iepurașilor de pe planeta X e susținută de... gipsani. Ie tot mai mulți!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca tot un reptilian mi-a deranjat somnul azi dimineata cu pescuito-telekinezia lui si m-a pus sa ma duc la munca mai repede, tocmai ca sa imi strice media consumului de benzina. Cu asta de fapt vor sa inceapa o revolutie , fiind un prim experiment din multele care vor urma.

    Am inteles ca daca ne creste consumul de benzina planeta se va rasturna si odata cu schimbarea polilor magnetici Soarele se va transforma intr-un giganta rosie. Drept urmare, temperatura pe planeta reptilana va scadea si ei nu vor mai fi asa bronzati.

    Multumesc Dan pentru ca mi-ai luminat ziua si intelepciunea m-a lovit in moalele capului!

    RăspundețiȘtergere
  7. pai in cazul asta toti romanii ne tragem din extraterestrii , bunicul avea vreo 7 frati si a avut 8 copii. chestiile astea cu nibiru sunt haioase

    RăspundețiȘtergere
  8. Haules Baules
    Hadica RRomanica ie planeta X ?

    RăspundețiȘtergere
  9. Ţineţi bine minte ziua de azi!1aprilie!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Hai ca o vreme m-ai pacalit... dupa care mi-am adus aminte in ce data suntem.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cel mai tare articol de 1 aprilie!

    RăspundețiȘtergere
  12. Mda, incep sa inteleg din ce in ce mai multe. Mult succes in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  13. Tineti bine minte ziua de azi: 1 APRILIE! :)))

    RăspundețiȘtergere
  14. După modelul ”cine e mai tare, Van Dame sau Bruce Lee?”, eu mă întreb: cine ”e mai tari”, Illuminati sau Reptilienii? Și: cine nu și-a luat medicamentele azi? Ori articolul ăsta e legat de faptul că e 1 Aprilie?

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce misto-i de 1 aprilie =)))!

    RăspundețiȘtergere
  16. Dane, eu nu inteleg, e de bine sau de rau ce ne spui tu? Extraterestrii astia (reptilieni sau ce or fi) sunt de treaba sau nu?
    In caz ca nu ma luminezi cu o informatie adecvata, atunci ii voi lua ca si criteriu pe rusi: daca extraterestrii astia sunt anti-rusi, eu tin cu extraterestrii! :D
    Una peste alta, am salvat articolul si in w/e ma apuc de sapat. O sa fie distractiv. :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Mda...ce ti-e si cu ziua asta de 1 aprilie

    RăspundețiȘtergere
  18. heh heh :)
    cea mai tare faza de 1 aprilie :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Eheeeei, si de cate ori n-am zis eu ca ne conduc extraterestii.... iata ca se confirma.... toti dadeau vina ba pe americani, ba pe rusi, dar evident ca toti sunt controlati de sus!

    RăspundețiȘtergere
  20. Felicitari ! buna poanta, noroc ca m-am uitat in calendar si am observat ca e Ziua Mondiala a Pacalelilor.

    RăspundețiȘtergere
  21. Eu totusi ma gandesc ca e 1 Aprilie...;)

    RăspundețiȘtergere
  22. Ma luase cu frisoane dar mi-am amintit ca suntem in 1 Aprilie !!!

    Respect maestre !!!

    RăspundețiȘtergere
  23. " Una dintre caracteristicile acestei rase este înmulţirea rapidă. O alta constă în tenul mai bronzat"
    Ha-ha, da frate, ai dreptate, acum inteleg in sfarsit ce se intampla. Smecheri extraterestrii astia! Inainte sa se infiltreze in NSA au dat o tura prin Ferentari. E la deruta, sa nu se prinda aia din CIA ca-s extraterestrii! :D
    Mai zi-ne si de astronomii aia celebrii (David Cristopher, Luciano Panetta, Fabrizio Napolitano s.a.m.d.). Si sa ne anunti si cand apare necrologul lu' nea Cohen.
    Asteptam sa ne mai delectezi si cu alte SF-uri...din alea cu praful din America. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ai dreptate! Vad ca s-au sters de pe net si informatiile referitoare la astronomi. La fel s-a intamplat si cu Louis Ramstein & Don Brick. Clar e ceva necurat. Despre traseul spionilor prin Ferentari n-am informatii, dar nu-l exclud. Mai ales azi! :-)

      P.S.In ceea ce priveste SF-ul cu praful, om trai si om vedea cine de ce parte a SF-ului e. Viata-i lunga, gustu-i scurt!(sau era invers?) :-)))

      Ștergere
  24. Excelentă păcăleală de 1 Aprilie ! :)

    RăspundețiȘtergere
  25. prin prajitura cu arome de 1 Aprilie sunt si niste seminte interesante. Felicitari pentru "reteta" si ar fi admirabil daca ai reusi de acum inainte sa adaugi peste excelenta analiza logico-faptica de pana acum si conexiuni cu elemente ezoterice (ai avut cateva articole de genul asta, deci intuiesc ca nu informatia lipseste). asta da transcendentalism financiar!

    RăspundețiȘtergere
  26. Dane, esti cel mai tare, am citit pana aproape de sfarsit fara sa-mi pice fisa...planeta aia X a trezit neuronul ..... :))))

    RăspundețiȘtergere
  27. Felicitari MAESTRE! Am scris de acum doua luni despre PREZENTA CELEI DE-a TREIA FORTE! Conflictul intre NATO si RUSIA este de fapt expresia unui conflict intre entitatile malefice si pamanteni ultimii din urma beneficiind de un sprijin discret al UNEI a TREIA FORTE si ea venita cam de departe....NU SE POATE INTERVENI IN FORTA desi cea de-a TREIA FORTA are capabilitatile mai mult decat suficiente fiindca aceste entitati malefice au castigat in 2-3 milenii de cand comploteaza la inrobirea intregii omeniri FOARTE MULTE PARGHII DE CONTROL SI REPRESIUNE....ganditi-va ca exista oameni de afaceri care au armate si servicii de informatii private inclsuiv armament chimic si nuclear....in aceste conditii. lupta va fi lunga insa am convingerea ca CEA DE_A TREIA FORTA ne va ajuta ca UMANITATEA sa revina pe TRENDUL MORAL SI CREATOR de pe care a fost scoasa de acesti reptilieni......inca o data felicitari pentru curajul dovedit si asumat in a scrie acest articol si am convingerea ca toate informatiile primite sunt 100% adevarate....felicit de asemenea si pe cititorii care au reactionat pozitiv semn ca TREZIREA inceputa de cea de-a TREIA FORTA este un proces delcansat, ireversibil si de neoprit...

    RăspundețiȘtergere
  28. Hehe, chiar ma enervasem... :p

    RăspundețiȘtergere
  29. Nooaaa, adică alde Marean, să fie......?

    RăspundețiȘtergere
  30. 40 de comentarii la un articol de 1aprilie... Ai succes in sfera asta si mai ales public :))

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)