sâmbătă, 19 septembrie 2015

Aveti ce v-ati dorit!

There are millions of blacks who could come to the Mediterranean to cross to France and Italy, and Libya plays a role in security in the Mediterranean
Asta le spunea Gaddafi „aliaţilor” în momentul în care se pregăteau să-l lichideze. Şi au avut parte de ce-au căutat. Mai multe în clipul de mai jos.


6 comentarii:

  1. Fara dubiu ca a fost o greseala catastrofala.
    Din pacate nu vei putea sa impaci pozitiile celor care spun ca toata lumea trebuie sa traiasca liber si prosper (lucru ce trebuie inceput prin indepartarea dictatorilor) si cele care spun ca dictatorii isi au rolul lor (ca altfel nu se poate in teritoriile unde stapanesc acei dictatori).
    Pana si azi se cere indepartarea lui Assad...
    Pe de alta parte, caderea comunismului in Europa de Est a fost indiscutabil un lucru bun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Estul Europei nu poate fi comparat cu Orientul Apropiat. Am mai atacat subiectul. Pe scurt, e vorba de doua civilizatii total diferite. În Orient, democraţia occidentală chiar nu poate funcţiona. Există acolo un sistem nedictatorial funcţional, dar acela nu e în niciun caz democraţia pe care o proclamă Vestul.

      Ștergere
    2. "Pe de alta parte, caderea comunismului in Europa de Est a fost indiscutabil un lucru bun."

      Pariu ca si prin Egipt, Libia si chiar si Siria exista profitori ai noilor sisteme "democratice" care se bucura de "revolutii".

      PS: ce-mi plac mie oamenii cu certitudini. Si aia care cred ca solutiile se aleg dupa culoarea pielii clientului. :)

      Ștergere
    3. Se pare ca cel cu certitudini esti tu. N-ai habar(si nici nu vrei sa intelegi) despre ce vorbesc, dar comentezi asa, ca ţaţa floarea-n piaţă, doar doar te-o baga si pe tine cineva in seama...

      Ștergere
    4. @Dan@Trenduri20 septembrie 2015, 21:26
      Nici nu am vrut sa spun altceva.

      Ștergere
  2. Cât de idiot poți să fii să nu realizezi ca se duce dracului Europa asta cu tot Magreb-ul importat din tarile "democratizate" forțat de SUA? Cred ca ceea ce se întâmplă momentan este pedala de accelerație către NWO. Astfel ne îndepărtăm către un vălmășag în care toate națiile se vor degrada cultural ireversibil. Toate valorile morale pe care a fost clădit bătrânul continent la un moment dat vor dispărea în nebunia care va urma. Îmi este greu să mă gândesc la vremurile care vor urma....

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)