sâmbătă, 16 septembrie 2017

Palada - Gotiu: topul stirilor mai mult sau mai putin reale

* Goţiu susţine că Pufosul Naţional i-a tras una-n bot şi, ca urmare a acestui fapt, s-a julit la picior.
* Mukuşor Dan susţine că Goţiu e un luptător, în condiţiile în care ăla plânge ca o muiere c-a luat-o-n freză de la Palada. Pe vremea mea ăştia se numeau mototoli, nu luptători.
* băsescu ameninţă că nu va mai călca prin studiourile Antenei 3 dacă-l mai invită pe Palada. Bă, eşti prost?

* Cică-n urma loviturii, Goţiu a făcut o comoţie cerebrală, în urma căreia când vorbeşte grohăie. Noi credeam că asta-i o caracteristică a lui.
* Incidentul din studioul B1 s-a lăsat cu traume serioase pentru Goţiu. De fiecare dată când adoarme în Parlament îi apare Palada în vis cărându-i pumni peste rât. Cum să te mai odihneşti în asemenea condiţii?
* USR este solidară cu Goţiu. În semn de protest pentru ceea ce-a păţit colegul lor au promis ca la referendumul pentru familie să întoarcă curul.
* Chiar şi Elena Udrea ar fi şocată în urma acestui incident: „Eu ştiu că atunci când ţi se dă peste ochi trebuie să fii în genunchi sau sub birou şi, obligatoriu, să te ia de păr. Să-ţi dea aşa un pumn fără nicio finalizare e de-a dreptul golănesc.”
* Palada se învinovăţeşte: „Dac-aş fi ştiut că, de fapt nu e castrat, jur că n-aş fi dat cu pumnul, ci cu şutul. Dar cine poate crede, ascultându-l, că are *oaie?”
* Goţiu susţine că Palada ar fi vrut să-i fure şi PET-urile.
* Cristian Tudor Popescu se declară terifiat: „Palada este o brută cu un comportament impardonabil. Cum poţi să dai fără nicio milă într-o biată femeie fără apărare?”
* Toată lumea se întrebă cum o cheamă în realitate pe moderatoarea aia de la B1: Ciurlin, Curlin sau Curling?
* Filmul bătăii ne arată fără niciun dubiu că Palada a încercat o perversă tehnică de imobilizare utilizată la Ignat, iar Goţiu, pe bună dreptate, a crezut că a fost atras în capcană şi că, de fapt, se apropie Crăciunul. Vă daţi seama la ce traumă a fost expus?
* După ce Mirel Palada a refuzat să se prezinte la reconstituire, Procuratura a anunţat concurs pentru ocuparea postului de „monstrul Palada”. Întrucât sunt mai mult de 10 milioane de solicitări se va introduce o taxă de concurs în urma căreia se speră că se va acoperi gaura din bugetul fondului de pensii al procurorilor. Surse de la vârful Procuraturii susţin că, în funcţie de succesul acestui program, se va lua decizia reconstituirii momentului în care fostul preşedinte traian băsescu a fost scuipat.
* Ghinioanele se ţin lanţ de Pufos! În urma vizionării filmului incidentului, antrenorul de judo al lui Mirel Palada a anunţat că-l exmatriculează.
* Elena Udrea pune punctul pe i: „Să te ia de păr, să te pună pe masă şi-apoi să se te lase-aşa, motivând că „băieţii de la pază” e inacceptabil! traian nu s-ar fi coborât niciodată la o asemenea josnicie!”
* Chiar şi EBA, indignată, a reacţionat violent: „Ng ng ng!”
* Ion Ţiriac i-a propus lui Mirel Palada să se antreneze la Balc. „Mi-a fost milă de el când am văzut că nu stăpâneşte deloc tehnicile de bază. La Balc va
cunoaşte mai bine caracteristicile adversarilor de acest tip.”
* Goţiu a dat lovitura financiară a secolului. Vestita firmă Punch s-a declarat interesată de preluarea imaginii senatorului român pentru linia sa de saci de box. „În studiile noastre a rezultat o creştere a eficienţei antrenamentelor cu 70% atunci când pe sacii de boox se află fotografia domnului Goţiu. E o revoluţie în box!” - a declarat vădit emoţionat preşedintele companiei.
* USR anunţă că a găsit soluţia pentru câştigarea alegerilor viitoare. Pe afişul fiecărui candidat va fi afişat sloganul: „Dacă mă votezi, te las să-mi dai un pumn în bot!”.
* Surprinzător, Cristian Tudor Popescu îl apreciază în secret pe Mirel Palada. „Nu credeam că va mai exista cineva care să mă facă să mai mănânc atâta căcat cu aşa o poftă” - i-ar fi spus CTP-ul unui apropiat.
* Moise Guran a descoperit că pumnul pe care Palada i l-ar fi dat lui Goţiu ar fi avut ca efect scăderea PIB-ului României cu 0,314%.
* băsescu ar declarat într-o crâşmă din Ferentari că Mirel Palada nu e la primul incident: „Şi mie mi-a promis că-mi îndreaptă faţa şi uite că arăt tot ca înainte! L-am şi plătit pentru asta! Analizez posibilitatea să mă constitui şi eu, alături de Goţiu în parte vătămată. Desigur, la domnul senator se vede mult mai limpede că n-a reuşit să-i aplatizeze râtul.”

*În această dimineaţă, senatorul Goţiu a fost atacat brutal de un ţânţar, care l-a muşcat de brebenel. Senatorul va merge la IML pentru a-şi scoate certificatul medico-legal, după care va face plângere penală împotriva hidosului atacator. Surse care au dorit să-şi păstreze anonimatul susţin că ţânţarul era cunoscut ca un apropiat al lui Mirel Palada şi se pare că este şi membru al PSD.
În ultima perioadă luptătorul Goţiu este supus unor atacuri concertate.
„Mă atacă ţânţari, furnici, ba chiar aseară mi-a ieşit o broască în cale, fiind cât pe ce să fac infarct. Ceea ce se întâmplă este impardonabil! În ritmul acesta cei de la PSD vor da drumul lupilor în oraşe şi-atunci bieţii porci ce vor face? Vor fi mâncaţi cu brutalitate? E inacceptabil!” - ne-a declarat senatorul în timp ce o lacrimă pe care n-a mai putut-o stăpâni i se scurgea peste rât.
În ciuda faptului că a fost nevoit să-şi angajeze o echipă specială pentru a se proteja împotriva tot mai deselor atacuri, domnul senator ne-a spus că nu vrea să dea înapoi: „Voi face plângere penală inclusiv la DNA pentru abuz în serviciu. Ţânţarii, puricii, păduchii, ploşniţele, toate aceste gâze pot fi asimilate funcţionarilor publici, astfel încât trebuie să suporte consecinţele legale ale faptelor lor. Oare cât timp se vor mai ascunde în spatele motivului pueril că sunt atrase de miros?”
Vă vom ţine la curent cu evoluţia situaţiei.

7 comentarii:

  1. Multumesc! De mult n-am mai ras asa !

    RăspundețiȘtergere
  2. Din pacate nu-i de ras, e de plans. Romania devine un rahat si mai mare pe zi ce trece. Iar la asta contribuie majoritatea...

    RăspundețiȘtergere
  3. Textul are o valoare literara reala si implicit autorul sau dispune de anumite abilitati creative filologice. Crâmpeia de esec care face compozitia imperfecta este alegerea personajelor. Nimeni nu stie cine sunt ele,desi autorul ni le prezinta ca si cum noi toti le-am cunoaste foarte bine.Cine este Pufosul Naţional ,traian basescu,Mukuşor Dan,Mirel Palada,Cristian Tudor Popescu ,USR,Ciulin,Craciunul,ion tiriac,Gotiu,Elena Udrea,Moise Guran ? Unde pot citi domnule autor cate ceva despre aceste decrepite,asexuate si ancestrale jumari porcino-umane,care fac ischibitii animate in articolul dumneavoastra pentru a masca ultima lor spasma existentiala ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai cum sa nu devina . Deja e un balamuc total. Fiecare spune ce vrea. Fiecare face ce vrea. Fiecare se alege dupa bunul plac si fura tara de la cap la coada :)). E ireversibil ce se intampla in Romania. Va asigur !

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca tot e de ras, acum am aflat si eu de Clarke and Dawe. Au mai multe clipuri video pe Youtube:
    https://www.youtube.com/watch?v=I5QwKEwo4Bc

    RăspundețiȘtergere
  6. Vad ca sunt chiar clasice, dar din ceva motiv nu prea sunt populare. Doar 2k vizualizari pentru "Clarke and Dawe - The Greek Economy: -> Publicat pe 13 iul. 2011

    https://www.youtube.com/watch?v=rK0De210TBQ

    RăspundețiȘtergere
  7. Dan, ai vreun comentariu pe tema cresterii robor? Multumesc

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)