miercuri, 7 martie 2018

Justiţie şi-atât!

În condiţiile în care pe parcursul cercetării judecătoreşti inculpatul a încercat, prin solicitarea încuviinţării unor probe, să combată învinuirile aduse, în ceea ce priveşte afirmaţia că ar fi primit 30.000 EUR nu a adus vreo probă care să infirme veridicitatea ei.”

Citiţi vă rog de două sau de mai multe ori citatul cu care am început acest articol. Dacă aveţi impresia că face parte dintr-un referat al vreunui student repetent de la drept, vă înşelaţi. Citatul este luat din motivarea condamnării la patru ani cu executare a fostului ministru Constantin Niţă. Poate că individul, cu faţă lui de chelner, nu vă place. Dar nu despre asta este vorba.

Lucrurile stau în felul următor: DNA vine cu denunţul lui Urdăreanu(ştiţi, băiatul ăla cu ochi albaştri care, între altele, şi-a făcut cavou cu lift) conform căruia lui Niţă i s-ar fi dat o şpagă de 30.000 EUR. Asta e singura „probă” pe care DNA o pune la dosar. Şi, întrucât - conform judecătorilor de la ICCJ(!!!) - nu a reuşit să-şi probeze nevinovăţia, Niţă e condamnat la patru ani de bulău. Aşa, ca-n stalinism.

Pentru a emite o asemenea enormitate, în mod normal, n-ar trebui să ai acces nici măcar pe scările Facultăţii de Drept. Oriunde în lumea civilizată aşa ceva pur şi simplu nu e de imaginat. Criticaţi Rusia lui Putin? Aflaţi că acolo aşa ceva pur şi simplu nu există! Poţi să acuzi sistemul judiciar rusesc că face abuzuri, însă niciodată într-un mod atât de grosolan! Probabil nici în Coreea de Nord aşa ceva nu e de imaginat. În România însă, asta e normalitatea.

Pentru o asemenea aberaţie magistraţii respectivi ar trebui dat afară cu şuturi în cur. Sau băgaţi la închisoare pe viaţă. Sau judecaţi după standardele procesului Ceauşeştilor şi mitraliaţi la colţul blocului de un pluton compus din avocaţi ai apărării. Nu e posibilă atâta lipsă de cultură generală, atâta prostie şi o asemenea lipsă a noţiunilor de bază. Aici, repet, nu e vorba de drept ci de o minimă cultură generală. Culmea e că această lipsă de bun simţ nu se manifestă la vreun tribunal insignifiant, situat undeva într-un colţ rupt de lume, ci la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, adică acolo unde se presupune că e rezerva de competenţă în materie juridică, unde cică se află vârfurile vârfurilor.

Hai să stăm şi să judecăm logic: dacă aşa ceva se întâmplă la vârful Justiţiei autohtone, oare ce se petrece pe la baza sistemului juridic? Oare ce motivări tembele se dau acolo? Şi, mai mult, ce aşteptări să ai de-acolo?

E o întreagă retorică a „justiţiei independente” şi al „neamestecului în treburile justiţiei”. O retorică avându-l ca vârf de lance pe Plăvanul naţional, cel dintâi retardat al ţării. Păi, măi, cretinule, înainte de a avea o justiţie independentă, n-ar fi mai corect să avem o justiţie? Ceea ce e acum e un sistem stalinist, în care bunul plac, „paradeala”, arbitrarul şi prostia sunt cele mai pregnante constante. Un sistem croit de băsescu şi acoliţii săi, menit strict a răspunde comenzilor venite via securitate. Păi înainte de orice, boule, ar trebui să vedem cum facem să nu mai avem asemenea specimene acolo. Cu alte cuvinte, înainte de a vorbi despre „independenţa justiţiei”, hai să vedem cum facem să avem justiţie, nu paradeală . Pentru că o prostie sau ticăloşie de acest tip realmente distruge oameni!

Oameni buni, reţineţi ce vă spun: suntem de mult trecuţi de ceasul al doisprezecelea. Deja am intrat în lumea lui Kafka. Iar asta, probabil, e cea mai cumplită veste pe care o aflaţi.

30 de comentarii:

  1. Ai dreptate, in Rusia lui Putin și în Coreea de Nord nu găsești așa ceva, acolo te împușca direct pe stradă.

    Ar fi frumos să dai și referințe ca sa fie totul clar.

    Nu zic că justiția din România e făcută ca la carte, dar sa o compari cu Rusia și Coreea de Nord e copilăresc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum să nu confundăm crimele ordinare cu justiţia. În Rusia în niciun caz nu te condamnă cu o asemenea motivare debilă. Pot fi de acord că-ţi inventează probe, că ţe şicanează în timpul procesului, dar cel puţin păstrează aparenţele. La fel şi în Coreea de Nord. La noi văd că li se rupe chiar şi de aparenţe.

      Ștergere
    2. Right, încearca să-i spui asta lui Boris Nemtsov.

      In Rusia/Coreea de Nord așa se face justitie, te omoară pe strada sau te baga la răcoare fara sa clipească.

      Încă o dată, nu incerc sa justific motivarea de care zici (tot nu ai pus referinta), sunt destui care sunt praf și la noi (intenționat sau nu).
      Dar comparația pe care o faci e fortata.

      Ștergere
    3. Mă aşteptam să dai exemplul lui Nemtsov. Hai totuşi să facem o distincţie: cazul lui nu are de-a face cu justiţia. Dacă a fost omorât la comandă politică înseamnă că s-a comis un act criminal de către oficiali, dar asta nu are de-a face cu justiţia.

      În ceea ce priveşte „băgatul la răcoare”, într-adevăr aşa e, dar el se produce ca efect al unor legi. Nu pun în discuţie caracterul legii, ci funcţionalitatea sistemului juridic. Să-ţi dau un exemplu: presupunem că eşti băgat la răcoare în Coreea de Nord pentru că ai zis „Jos Kim Jong-Un”. Când te bagă acolo, te bagă ca efect al unei legi care-ţi interzice asta. Cu alte cuvinte, sistemul juridic funcţionează OK deoarece el te condamnă pentru că ai încălcat o lege. Când ţi se motivează condamnarea ţi se spune că ai fost condamnat cf. legii care interzice ofensa adusă autorităţii(apropo, o asemenea lege te condamnă şi-n unele regimuri democratice) nu că „nu ai adus argumente care să probeze faptul că nu ai încălcat legea”.

      Ștergere
    4. Anonim sa zici ca DOAR in Rusia si Coreea de Nord te impusca pe strada daca zici adevarul e propaganda.

      https://scout.com/college/auburn/Board/104012/Contents/Clinton-Dead-Pool-List-112235358

      Ștergere
    5. Anonim: tu ai referinte concrete despre impuscatul pe strada in Coreea si Rusia? Ca vad ca le ceri altora! Eu am referinte concrete despre impuscatul pe strada, in scoli, in baruri, in padure, pe sosele.... adica peste tot, fara vreo alegere, in America! Nu-ti pot da referintele ca ar trebui scris cate un volum in fiecare an. Dar daca nu traiesti pe sub pamant, le stii. Referintele sunt date chiar de instantele de acolo, in comunicate oficiale, si de mass-media (tot de acolo, nu din Rusia sau Coreea de Nord). Asa ca, curajosule critic, ar fi bine sa scoti capul din nisip ca ti se vede organul cu care „judeci”! Nu ai nici macar justificarea ca ai vrea sa bagi batzul prin gard ca avocat al diavolului ca sa vezi reactia publica. Esti, pur si simplu, rau-intentionat (ca prost nu-mi permit sa cred ca ai fi!)

      Ștergere
    6. ACUZAŢII GRAVE! Judecătorul ÎCCJ, Horia Valentin Şelaru, fostul asistent al şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, IMPLICAT în dosarul morţii SUSPECTE a unui ofiţer SRI

      http://evz.ro/fostul-asistent-al-lui-kovesi-implicat-in-moartea-suspecta-a-unui-ofiter-sri.html?&page=1

      Ștergere
    7. Vad ca se uita constant ce s-a intimplat cu JFK! Se vede in orice documentar cum agentii de pazal, cei din jurul masinii, au primit ordin de retragere.

      https://www.youtube.com/watch?v=zdMbmdFOvTs

      https://www.youtube.com/watch?v=VHZQHmdNOOg

      https://www.huffingtonpost.com/2012/05/01/michael-cormier-dead-breitbart-arsenic_n_1468304.html

      https://www.youtube.com/watch?v=KwE9eBn3LMs


      https://www.intellihub.com/former-fbi-chief-poisoned-saying-chemtrails-real/

      Ștergere
    8. anonimul protavan cu subiecte rusia si c de n nici n-a mai dat pe aici de frica raspunsurilor! :)

      https://www.amazon.de/Tod-auf-Bestellung-Politischer-Jahrhundert/dp/3548363318

      https://listverse.com/2016/02/10/10-secret-cia-prisons-you-do-not-want-to-visit/

      https://ideas.ted.com/a-brief-history-of-secret-prisons-in-the-united-states/


      https://www.theguardian.com/world/2004/jun/13/usa.terrorism

      Ștergere
  2. E clar ca judecatorii respectivi au fost manjiti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, Marius, sunt exponenţii statului securist pe care tu şi cei ca tine îl pupaţi în fund!

      Ștergere
    2. Nu, Dane, tu il pupi in fund fara sa-ti dai seama, prin impozitele platite de tine, care o parte se duc direct la ei.

      Ștergere
    3. Revenim la vechea discutie. Plata impozitelor e „biletul” pe care-l platesc eu pentru a-mi permite sa votez, sa vorbesc, sa decid(ma rog, atat cat pot). Faptul ca tu imi spui mie ca sunt prost pt. ca platesc biletul ţine şi asta de o anumită logică pe care tu efectiv nu vrei să o întelegi. Sau nu o pricepi.

      Ștergere
    4. Eu credeam că plătesc impozit într-un stat de drept, că există instituții care se ocupă de treburi.
      Sute de mii de tineri pensionari cu handicap apără în stradă acest stat de drept, și se împotrivesc adoptării legii răspunderii magistraților.
      Plătesc impozit, strâng hârtii și înregistrări, eventual să-mi pot demonstra nevinovăția. Nu intenționez să merg vreodată pe încredere.

      Ștergere
  3. Ca sa nu mai fie discutii, DNA va roaga frumos sa dati spaga numai prin contract legalizat la notariat, doar prin ordin de plata / bancar, sa declarati la fisc suma ca sa platiti impozit si contributii sociale ca orice cetatean, si la negocierea spagii sa chemati un reprezentant DNA sa faca inregistrari audio-video. In acest mod, nu mai trebuie sa justificati averea cu matusi Tamara, bani de la botez, promisiuni de vanzare, etc.
    Si nu va fie frica, in cel mai rau faceti o treime din sentinta, ramaneti cu banii, mai scrieti citeva carti pentru eternitate, cunoasteti oameni minunati acolo.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E valabil și pentru securiști? Firmele protejate de ambasadele cu interese de prestigiu în zonă riscă ceva dacă au dosar la DNA? Sub calorifer?

      Ștergere
    2. Aristotele, e dragnea de-al lor? Ne calca astia in picioare pe toate partile. Nu e decat spectacol pentru prosti. Ei castiga oricum ar fi...

      Ștergere
  4. Sa inteleg ca tu zici ca Nita e nevinovat din cauza ca nu s-a dovedit luarea mitei de 30000 EUR? Mai sunt si restul de 300000RON pe care i-a luat prin intermediari si prin contracte fictive de consultanta.

    Cazul Nita nu a constat numai in cei 30000 EUR ci in trafic de influenta. Conform acuzatiilor, Nita ar fi primit 5% din valoarea unui contract intre stat si privat, pe care el l-a intermediat. Comisionul de 5% ar fi conditionat semnarea acelui contract.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasă-mă cu prostiile astea gen „conform acuzaţiilor”! Acuzaţiile trebuie probate. Nu le poţi proba, adio! Hoţul neprins e negustor cinstit, asta se ştie de când lumea.
      DNA-ul face prea multă literatură şi prea puţină cercetare penală.

      Ștergere
    2. Poti da niste referinte catre dovezi cum ca acuzatiile nu au fost probate in cazul Nita? La toate acuzatiile si nu numai la cei 30000 EUR.

      Ștergere
    3. Aia a fost singura acuzaţie în care a existat o „dovadă” şi care a fost reţinută. În rest doar basme şi poveşti inventate. Atât!

      Ștergere
  5. 1

    Taranimea nu va recunoaste nimic ca existent din tot ce le va zdruncina teoria imbeciala a vestului luminos. Cu asta au crescut si cu asta vor ramine! In prostia lor desavirsita, nu pot pricepe ca Romania a preluat un sistem care nu poate functiona fara coruptie, furturi, inselaciuni si jafuri. Cum ajung in vest, interesul lor pt coruptie dispare definitiv! Vestul e totul pt adunatura de tarani ingimfati si deosebit de prosti.

    Lobistii scriu legile pt comisarii sovietelor U.E.

    http://www.spiegel.de/wirtschaft/service/lobbyismus-in-bruessel-wie-die-industrie-sich-ihre-gesetze-schreibt-a-837515.html

    http://www.sueddeutsche.de/digital/lobby-einfluss-auf-neue-eu-verordnung-internetkonzerne-schreiben-bei-datenschutzregeln-mit-1.1596560

    https://www.zdf.de/dokumentation/zdfzeit/korruption-100.html

    Im Jahr 2014 verzeichnete das Bundeskriminalamt (BKA) fast 20.300 Korruptionsstraftaten. Dabei wurden laut dem Bundeslagebild Korruption die sogenannten Nehmer im Wert von 140.000.000 Euro geschmiert, fast immer mit Bargeld. Der ehemalige Staatsanwalt Wolfgang Schaupensteiner ist heute spezialisiert auf Korruptionsprävention, er ist sich sicher: "Es gibt wohl kaum eine Branche, die frei ist von Korruption. Das gibt es überall, in der Privatwirtschaft genauso wie bei der öffentlichen Hand. Die Bestechungssysteme funktionieren ungestört über Jahrzehnte."

    Statul ingaduie coruptia in economie

    https://www.focus.de/finanzen/recht/schmiergeld-experte-uwe-dolata-der-staat-duldet-korruption-in-der-wirtschaft_id_7709256.html

    Montag, 03.02.2014 13:45 Uhr
    Schmiergelder
    Korruption kostet EU jährlich 120 Milliarden Euro
    Die EU-Kommission hat erstmals einen Korruptionsbericht vorgelegt - mit bemerkenswerten Ergebnissen: Bestechung verursacht jedes Jahr einen Schaden von rund 120 Milliarden Euro. Mehr als die Hälfte der EU-Bürger geht davon aus, dass durch die Euro-Krise mehr Schmiergelder gezahlt werden als zuvor.

    bos/Reuters/AFP


    Mituirea reprezentantilor alesi facuta sa fie usoara. Aproape nicaieri nu este mai usor sa mituiesti politicieni fara a fi pedepsit decit in Germania
    http://www.zeit.de/politik/deutschland/2012-08/korruption-deutschland-abgeordnete

    Germania este prea
    https://www.focus.de/finanzen/recht/eu-legt-bericht-vor-deutschland-ist-zu-lasch-bei-korrupten-politikern_id_3587706.html


    https://www.amazon.de/12-12-1994-allt%C3%A4gliche-Korruption-Deutschland-geschmiert/dp/B014BS4KTS/ref=sr_1_fkmr0_1?s=books&ie=UTF8&qid=1520529079&sr=1-1-fkmr0&keywords=korruption+ein+allt%C3%A4gliches+gesch%C3%A4ft+in+deutschland

    De atunci coruptia in vest a explodat desi multe "combinatii" au fost legalizate.

    RăspundețiȘtergere
  6. 3
    Christian Wulff – e bine merci

    https://de.wikipedia.org/wiki/Wulff-Aff%C3%A4re

    http://www.t-online.de/regionales/id_75383534/christian-wulff-will-weder-opfer-noch-maertyrer-sein-.html

    Cum sa ratacesc miliardele!!!

    Berliner Flughafen-Chaos

    http://www.tagesspiegel.de/berlin/ber/das-milliardengrab-ber-neuer-flughafen-koennte-sogar-acht-milliarden-kosten/9703588.html

    http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/09/27/berliner-politiker-wollen-grossflughafen-ber-neu-bauen/

    http://www.handelsblatt.com/politik/deutschland/berliner-flughafen-experte-bringt-abriss-ins-spiel/7609990.html

    http://www.focus.de/finanzen/steuern/thewes/trauerspiel-um-hauptstadt-airport-im-berliner-flughafen-chaos-hilft-nur-noch-abreissen-und-abtreten_aid_900239.html

    Elbphilharmonie Skandal


    http://www.mopo.de/politik/linksfraktion-entsetzt-elbphilharmonie-skandal---keine-anklagen-,5067150,30626712.html

    http://www.bild.de/news/inland/elbphilharmonie/millionengrab-hamburger-elbphilharmonie-35342000.bild.html

    http://www.welt.de/politik/deutschland/article127774663/Politische-Kapitulation-vor-Milliarden-Bauskandal.html

    RăspundețiȘtergere
  7. 5
    Justitia din Germanika

    "Luxemburg Leaks"

    Enthüller auf der Anklagebank

    Luxemburg half Großkonzernen jahrelang dabei, Steuern zu sparen - auf Kosten anderer Länder. Nun stehen ausgerechnet jene drei Männer vor Gericht, die den Skandal enthüllt haben.

    http://www.spiegel.de/wirtschaft/soziales/luxemburg-leaks-prozess-enthueller-auf-der-anklagebank-a-1089370.html



    http://community.zeit.de/user/monsieur-rainer/beitrag/2010/10/30/die-deutschfranz%C3%B6sische-justiz-im-vergleich



    Wenn Richtern alles egal ist

    Vor Gericht und auf hoher See sind alle in Gottes Hand. Diese römische Weisheit gilt, wenn Amtsrichter die Rechtsprechung der Kollegen ignorieren. Wie sich Kläger und Beklagte gegen scheinbare Willkür wehren.


    http://www.handelsblatt.com/finanzen/steuern-recht/recht/streitfall-des-tages-wenn-richtern-alles-egal-ist/7398690.html


    Atasez un comentariu la acest articol al unui cetatean:

    locked...

    30.06.2013, 14:28 Uhr

    Wie recht der Verfasser des Artikels doch hat: Rechtssprechung hat in Deutschland nicht mehr sehr häufig auch mit realem Recht und dem Einhalten von Gesetzen zu tun. Die Justizpaläste sind durchzogen von einem feinen Gewebe elastischer Spinnenfäden an deren Enden Menschen aus Poltik und Wirtschaft sitzen und die darin gefangenen Schwarzroben lenken und (ver-)leiten. Doch was kann ich als kleiner Bürger dagegen tun? Dienstaufsichtsbeschwerde? Befangenheitsantrag? Alles nicht gut - jedenfalls nicht für denjenigen, der solch einen Antrag stellt. Wir sind alle gefangen in diesem unheimlichen Netz und den Herrn in den schwarzen Roben auf Gedeih und Verderb ausgeliefert.


    https://menschenrechtsverfahren.wordpress.com/2013/09/01/rechtsmissbrauch-durch-anwaltszwang-an-deutschen-gerichten/



    Bundesverfassungsgericht – BRD als Rechtsstaat seit 1956 ohne Bestand – Viele Gesetze nichtig !

    Veröffentlicht am 29. Juli 2012 von Sich.-Ing.J.Hensel

    Lug und Betrug am deutschen Volk seit über einem halben Jahrhundert


    https://menschenrechtsverfahren.wordpress.com/2012/07/29/bundesverfassungsgericht-brd-als-rechtsstaat-schon-seit-1956-ohne-bestand-alle-gesetze-nichtig/#comment-5646



    http://justizalltag-justizskandale.info/


    http://rrredaktion.eu/category/justiz/justizskandale/



    http://www.justizskandale.de/

    RăspundețiȘtergere
  8. 6
    JUSTIZSKANDAL IN BAYERN

    Ein Generalstaatsanwalt mit merkwürdigem Rechtsverständnis

    Der Münchner Generalstaatsanwalt Manfred Nötzel sagt zu einem Justizskandal aus, als dessen Mitverursacher er gilt. Es geht um 10.000 betrugsverdächtige Ärzte, die die Strafverfolger vor Jahren laufen ließen.

    http://www.handelsblatt.com/politik/deutschland/justizskandal-in-bayern-ein-generalstaatsanwalt-mit-merkwuerdigem-rechtsverstaendnis/12659684.html



    Wie gefährdet ist unser Recht?

    „Vor Gericht und auf hoher See ist man in Gottes Hand.“ Ein Sprichwort. Aus einer anderen Zeit? Irrtümer in der Justiz gibt es heute noch. Nur Pech - oder führen Systemschwächen und Geldmangel zu menschlichen Tragödien?

    https://www.br.de/br-fernsehen/sendungen/dokthema/deutsche-justiz-recht-probleme-100.html




    JUSTIZ

    Rechtsstaat in Deutschland steht vor einem Kollaps

    Miguel Sanches

    27.02.2017 - 11:42 Uhr

    https://www.waz.de/politik/rechtsstaat-in-deutschland-steht-vor-einem-kollaps-id209754729.html



    Cazul Gustl Mollath

    Totul a fost camuflat si nimeni n-a patit nimic dintre cei implicati. Judecatorul, care a dat o hotarire gresita, a spus ca n-a citit cele 100 de pag de la dosar pt ca n-a avut timp, iar hotarirea a fost data tirziu pt ca n-a avut cine sa scrie la masina. NU SINT GLUME! Doctorii, care si-au batut joc de inculpat, n-au avut nici o problema, ca si ministrul Justitiei, care a afirmat ca totul s-a desfasurat f. bine, iar de banca nu s-a mai ocupat nimeni, desi era vorba despre spalare de bani si evaziune fiscala in multiple cazuri.


    https://de.wikipedia.org/wiki/Gustl_Mollath


    Asa s-a petrecut! Suna comic, dar nu este, insa, asta este justitia din "exemplul" Germania!

    Gustl Mollath Fall satirisch erklaert von Erwin Pelzig

    https://www.youtube.com/watch?v=VWA6GSzvn_Y



    Vom Rechtsstaat vernichtet

    Fehlurteile kommen vor und sie vernichten Menschen. Dafür gibt es unzählige Ursachen, viele ließen sich verhindern. Eine Bestandsaufnahme.

    http://www.theeuropean.de/heinrich-schmitz/6822-fehlurteile-in-der-deutschen-justiz



    Deutsche Justiz im Dauerstress - TV-Dokumentation am Montag 25. Juli um 22.45 Uhr im ERSTEN

    http://www.nachrichten-regional.de/index.php/wissenswertes/5668-die-wahrheit-%C3%BCber-die-deutsche-justiz-ist-unser-rechtsstaat-in-gefahr.html

    RăspundețiȘtergere
  9. La finele lunii trecute, Angela Merkel, al cărei partid se străduiește să formeze un nou guvern, a admis, măcar pe jumătate, că în urma politicii Berlinului de a deschide larg ușa refugiaților, în Germania există așa numitele ”no-go zones”. Zone în care s-au stabilit comunități masive de migranți și care, în esență, au propriile reguli, aflate în opoziție cu legile statului și în care autoritățile care trebuie să aplice legea evită să meargă.



    Lichelele taranesti din germanika iubita tac milc, desi e nenorocire! Ei nu stiu ce-i asteapta, pt ca n-au citi si nici nu citesc nimic, dar vor suferi f tare cind vor fi nevoiti sa paraseasca vestul iubit in mare goana.

    https://dieunbestechlichen.com/2017/10/auslaendische-geheimdienste-der-buergerkrieg-in-europa-wird-kommen-videos/

    https://www.compact-online.de/asylkrawalle-und-schwacher-rechtsstaat-cia-sagt-fuer-2020-europaeische-buergerkriege-voraus/


    http://www.anonymousnews.ru/2017/05/21/cia-chef-michael-hayden-erwartet-buergerkrieg-in-deutschland/

    https://www.activenews.ro/externe/Corectitudine-politica-Facebook-a-retras-un-videoclip-anti-imigranti-filmat-la-Viena.-La-cateva-ore-un-afgan-a-injunghiat-o-familie-in-parcul-Prater-149706


    RăspundețiȘtergere
  10. https://www.facebook.com/liviu.plesoianu/posts/10204259380200297?pnref=story

    Unul singur prin multimea de oi proaste care behaie aiurea!

    RăspundețiȘtergere
  11. Mind blowing speech by Robert Welch in 1958
    https://www.youtube.com/watch?v=AZU0c8DAIU4


    How They Brainwash A Nation_ we are in stage 3
    https://www.youtube.com/watch?v=qvoZCtpYCRI

    RăspundețiȘtergere
  12. https://www.youtube.com/watch?v=4caZhjneFio

    RăspundețiȘtergere
  13. Vine la pachet cu "sa mearga in justitie sa-si dovedeasca nevinovatia" desi peste tot in legi se vorbeste despre prezumtia de jevinovatie...

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)