marți, 26 iunie 2018

Justiţia asta a cui este?

Din nou Vanghelie a scurtcircuitat lumea politică în momentul în care a detonat bomba: judecători ai Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au fost la Coldea acasă pe 19 iunie pentru a discuta dosare aflate pe rol, printre care şi pe cel al lui Liviu Dragnea. Aşa cum ştirea referitoare la dependenţa de droguri a Liviei Stanciu a şocat, de data aceasta dezvăluirea lui Vanghelie a venit ca un uragan deoarece a dezgolit brutal statul paralel al cărui pilon central încă este Coldea.


Reacţia imediată a fost una isterică din partea şefei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, care a cerut în grabă CSM să apere reputaţia instituţiei pe care o conduce. Mai mai c-ai fi zis că se dărâmă munţii. Asta după ce a convocat, cu elan muncitoresc, Adunarea Generală a Judecătorilor, for în cadrul căruia s-a stabilit sesizarea CSM. Dacă lucrurile ar fi rămas aşa, am fi putut considera că avem de-a face cu o reacţie instituţională normală, chiar dacă acţiunea în sine de apărare a reputaţiei mi se pare una de-a dreptul oligofrenă. Dar dacă acestea-s legile şi practicile, să mergem pe mâna lor, nu-i aşa?

Lucrurile însă au devenit explozive în momentul în care, prinsă în curtea instituţiei de către o jurnalistă, Tarcea a declarat că nu exclude ca unii dintre judecători să fi fost la Coldea acasă, chiar dacă înainte de aceasta a afirmat că „în actualul context doar o persoană total iresponsabilă ar putea face aşa ceva”. Mai mult, Tarcea a subliniat că ICCJ ar fi afectată din cauză că această instanţă înseamnă mai mult decât secţia penală, că mai sunt şi alte secţii şi e nedrept ca toate să sufere oprobriul public. Practic, prin această declaraţie, Tarcea şi-a tras un glonte în picior.

Vorbim despre ICCJ, instituţia care a avut încheiat un protocol ilegal cu SRI şi Parchetul General, fapt de neconceput într-o societate civilizată. Un protocol peste care se trece suspect de uşor în condiţiile în care judecători ai ICCJ au devenit cu acte în regulă colaboratori ai SRI! Indiferent de mascarea acestei colaborări sub aspectul unei „securizări” a comunicaţiei, faptul că judecători aleşi „pe mustaţă” au ajuns să coopereze într-un mod ocult cu SRI şi Parchetul lui Koveşi aduce extrem de multe semne de întrebare. Acestei situaţii jenante i se adaugă acum declaraţia lui Tarcea, care nu exclude, dar merge înainte pe linia înfierării. Din acest moment, instanţa supremă se află într-o situaţie critică. Cum e totuşi posibil să afirmi că nu excluzi posibilitatea ca unii judecători să fi fost la Coldea acasă? Sintagma cu iresponsabilii păleşte în condiţiile în care cu mai mult de jumătate de an în urmă, colonelul Daniel Dragomir a demonstrat limpede că Horia Şelaru se află pe lista lui „Câmp Tactic” Mitică Dumbravă, aka „georgianul” gongadze_24(vezi imaginea). Şi de-atunci nu s-a întâmplat nimic cu fostul procuror care-a închis dosarul Alro. Îşi mai aduce cineva aminte de această frumoasă aventură?

Abia de-aici lucrurile încep să se joace dur. Vanghelie are informaţiile de la o grupare rebelă care aparent se luptă pe viaţă şi pe moarte cu facţiunea internaţionalist-trădătoare. Teoretic existenţa unui asemenea anticorp este benefică, însă nu trebuie să uităm că niciodată până acum gruparea menţionată n-a dus lucrurile până la capăt, utilizându-se doar pentru a arăta pisica. Ceea ce-a făcut Vanghelie a fost să arate pisica. Dacă vor apărea şi probele, putem spune că cei din spatele lui Vanghelie au decis să facă pasul decisiv şi să îngroape statul subteran. Dacă însă vom rămâne din nou la arătatul pisicii şi negocierea pe uşa din dos, avem certitudinea că în România n-avem de-a face decât cu profitori şi farsori.

Indiferent însă de situaţie, cred că e timpul să ne întrebăm cât se poate de clar: a cui e justiţia asta? Şi, mai ales, avem vreo şansă să vedem că lucrurile se îndreaptă sau speranţele noastre de mai bine sunt absolut deşarte?

23 de comentarii:

  1. Sansele de a se indrepta vreodata lucrurile or sa vina doar in urma unui razboi mondial, cataclism sau resetare generala. .

    RăspundețiȘtergere
  2. La noi nu se mai poate indrepta nimic pt ca nu mai sint romani! M-am uitat sa vad cine sint tracea si stanciu. Doua taranici parvenite, de ultima speta, cu frustrarile si ifosele tipice lor, ahtiate dupa titluri, functii si lux pt care sint in stare de orice. Tarancile parvenite sint de-o pervesitate si o rautate infinita, niste mizerii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveti dreptate. Femeile cu functii mari din justitie sunt un pericol, fiind executanti perfecti, iar despre vreo tresarire de romanism la ele nici in vis nu cred ca o au.

      Ștergere
  3. https://www.berliner-zeitung.de/wirtschaft/lohnentwicklung-gesetzlicher-mindestlohn-wird-um-35-cent-steigen-29597546

    Hai ca este f bine la germanika!

    RăspundețiȘtergere
  4. Vs cretinii #rezist. Atat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Despre factiunea servicului care-i toarna lui Goagal info strict confidentiale, 'geaba vointa, daca nema putirinta.
    Despre riots to change, va fi mare inflatie in vremea ww3; cred ca si la noi se vor regla multe conturi atunci- cu imbogatitii din bugetul national si din privatizari; cu minoritarii de tot felul care paraziteaza Romanica de trei decenii. Se vor aprinde multe focuri in tara atunci....oameni din "Vestul Luminos"-ca sa citez un foarte activ comentator-- vor fugi spre Romanica... Live to see!

    RăspundețiȘtergere
  6. Vestul luminos este discursul taranimii pervenite, pt ca asta povestesc ei de zeci de ani, desi, vestul lor, asa dupa cum il prezinta ei, n-a existat niciodata. Ultimile ramasite de “bine” s-au sters inca din anii 90. In anul 2000 nu mai exista nimic din tot ce-au insemanat, cindva, drepturile sociale. Totul fusese deja taiat (reformat) sau desfintat! Acum este efectiv un zero barat si am pus date suficiente despre Germanika lor draga ca sa se stie, inclusiv pe aia unde scrie, mare de tot, ca, in 2010, salariile erau jumatate din cele ale anilor 90. Intre timp au mai zburat 10%, ca sa fie bine, sa nu fie rau! Acum, poporul care a contribuit cel mai mult la spergerea drepturilor salariatilor vestului sint chiar marii admiratori ai acestuia si care-si spun romani, desi ei nu au nimic in comun cu tara de origine, la adresa careia nu au decit injuraturi. In schimb daca ai ceva de criticat despre vest sint in stare sa-ti dea in cap. Pt ei nu conteaza ca ceea ce spui este scris in toate ziarele vestului, deoarece nu citesc nimic. Desi traiesc in vest, nu stiu nimic despre tara in care se afla, deoarece se uita numai la programele tv romanestí, in special la alea securiste. In general isi aleg stirile dupa ceea ce vor sa auda, pt ca nu sint interesati de realitate. Vestul lor va intra intr-o f mare criza, in urmatorii 5-7 ani, iar ei vor fi ultimii care il vor parasii, pt ca, inaintea lor, vor pleca pina si localnicii! Sa nu uitam ca sint natia care au dat cei mai multi membrii care au ajuns, in cele mai multe tari, sa fie tinuti in stare de sclavie. Sint destule articole de ziar in care sint relatate asftfel de cazuri. In aceeasi presa n-am gasit nici o referire la alte natii din est! Apoi am ajuns natia care dam si cele mai multe prostituate. In presa engleza s-a scris ca, pt prima oara, s-a reusit performanta ca o alta natie sa le intreaca numeric pe cele din Rusia. Asadar vestul luminos este legenda taranimii parvenite, nu a mea si nu poate fi auzita la nici o alta natie, inclusiv la alea de care obisnuiesc romanii noi sa rida, desi nu au nici un motiv, iar aici ma refer la Bulgaria si Albania. Inainte de-a incheia amintesc ca in Germanika concediile medicale se platesc din 1970, dupa multe greve si lupte de strada cu arestati, raniti si 2 sau 3 morti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ai avea un pic de bun simt ai fi capabil sa avem un dialog..... posibil sa nu se intample ! Ai inventat un stindar asemni altora cu statul paralel ! Cand sistemul educational este distrus sistematic tu vii si imi vorbesti de taranimea parvenita ? Da sunt din fiu de taran si ma mandresc cu asta , am trait si in vest si nu ma uitam la ce cacat spui tu , din punctul meu de vedere esti un alt anonim frustrat care nu stie emita o proprie opinie ci una de COPY PASTE!

      Ștergere
    2. Tudose, Anonim are dreptate. Ca multime ne comportam ca o taranime parvenita si nu ingurgitam decat aberatiile servite la TV cu lingura. Singura calitate de exceptie care o avem e capacitatea de a suporta.

      Blogul asta nu are tractiunea cuvenita tocmai pentru ca taranimea nu poate judeca cu capul ei. 90% doar regurgiteaza rahatul care il serveste la cina mass media. Iar apoi comuta la showurile de divertisment non stop.

      Iar opinia nu e copy paste dar nu stiu daca justifica realitatea.

      Ștergere
    3. Tudose
      Dupa ce ca n-ai minte mai vrei si dialog?! Cu cine, ma, cap sec, cu voi care sariti sa-i stringeti de git pe cei care nu sint de acord cu prostiile pe care le rumegati de sapte decenii? Da, stiu ca mindria este o boala in cazul vostru, una care v-a determinat sa omoriti sute de mii prin inchisori si sa distrugeti tot ce se putea distruge prin tara, pt ca voi, taranimea retrograda si revansarda, ati dat toti tortionarii, securistii, militienii, politicienii, de ieri si astazi si multi altii. Voi ati pactizat cu sovieticii si tot voi cu cei care ne batjocoresc acum, deoarece, din cauza incapacitatii, nu vedeti alta cale de parvenire decit prin eliminarea romanilor care va pot sta in cale si prin fortarea carierei de supozitor in fundul strainilor. Procesele anilor 50 sint marca vostra ca si cele de astazi! Caracterul mizerabil, pe care l-ati dat ca sigura mostenire progeniturilor voastre, va da de gol cu regularitate, tot asa cum se intimpla si in cazul tau. Si daca n-ai fi spus ca esti taran, pt ca asta ai si ramas, nereusind sa ajungi vreodata roman, deoarece n-a avut cine sa te educe in acest senns, situatie in care se afla si alti 95% dintre voi, se poate vedea de la o posta, datorita discursului tipic pe care-l afisezi, unul izvorit din frustrarile care va alcatuiesc personalitatea gaunoasa. Daca nu aveti raspuns, asa cum se intimpla in 99,9% din cazuri, incepeti cu acuze si respingeti orice afirmatie a altei persoane, cu argumente prostesti, asa cum ai si procedat in mica ta scriere, care te arata asa cum esti, un individ incapabil, cu o gindire diforma, care nu poate avea discernamintul si abilitatea de-a intelege pe ce lume se afla. Statul paralel exista, asta indiferent de parerea ta si o face de mult timp, inca de la inceputurile securitatii, penru ca aceasta este institutia pe care s-a bazat. Cazul Pacepa iti arata clar acest lucru, tot asa cum se vede si in cazul lui Ceausescu, sigurul vostru binefacator care v-a scos din mizerie, permitindu-va sa ajungeti ceea ce n-a visat neam de neamul vostru si unde n-ar fi trebuit sa ajungeti, dar pe care l-ati omorit, iar ceilalti, cei care n-au participat direct la excutarea lui, s-au bucurat la modul exagerat, prin urlete animalice si azvirlirea sticlelor si paharelor pe strazi din balcoanele apartamentelor pe care el vi le daduse pe nimic, asta pe linga multe altele pe care nu le meritati. Statul subteran este acea entitate care, prin acte ilegale, in cazul nostru protocoale secrete, si-a subordonat intregul aparat al justitiei, pe care l-a folosit pt controlul puterii alese, adica al politicienilor, dar si al economiei romanesti pe care a distrus-o. Cei care au facut acest lucru erau lucratori ai securitatii, o institutie care conduce tara de zeci de ani, aflata inca de la inceput sub influenta unor puteri straine, care si-au subordonat in acest fel o intreaga tara, pe care o folosesc in propiul interes.
      Romania este condusa de taranime inca din 48, deoarece voi aveati dosarele de provenienta sanatoasa, o inventie prin care ati urmarit ca nu cumva sa aveti vreodata adversari. V-a fost clar ca daca sinteti in proportie de 70% analfabeti, iar restul cu 2-4 clase, posibilitatea de-a fi depasiti pindea la orice colt, asa c-ati rezolvat-o si birocratic, nu numai pe teren, prin crime.

      Ștergere
    4. 2 Cind ati pus mina pe intreaga putere, la absolut orice nivel, v-ati mai dat o regula prin care v-ati asigurat atit locurile in facultati dar si ocuparea functiilor de conducere. Asta a avut ca rezultat ca, voi, taranimea, conduceti tara din anii 70 la modul total si va promovati doar intre voi, de zeci de ani si vedem “rezultatili” minunate care va reprezinta mintea si caracterul cu mare fidelitate. Peste tot ati format gasti de interes, conforme cu lipsa de educatie, caracter si constiinta care va caracterizeaza.
      Statul subteran a fost facut de urmatorii tarani:
      BasescuTraian Băsescu (n. 4 noiembrie 1951, Basarabi, România)
      Mihail Florian Coldea (n. 1971, Târnova, judeţul Arad)
      George Cristian Maior (n. 16 noiembrie 1967, Cluj)- este nascut intr-un spital din Cluj, iar asta nu l-a facut orasean, deoarece familia lui provine dintr-un sat numit Beclean pe Someș si prin ceea ce-a facut si-a aratat caracterul tipic taranesc, axat pe parvenire cu orice pret.
      Tot in situatia asta este si Ponta, care ramine din Pecica, deoarece, un spital din Bucuresti nu-l putea transforma in orasean.
      Sa-l privim pe Coldea:
      - https://www.youtube.com/watch?v=xewUI2VCJMQ
      - https://www.youtube.com/watch?v=IP5h4hkGnOc
      Sa-l alegi pe Basescu doua mandate si sa-l pui si primar in Bucuresti?! Sa alegi un alogen in fruntea tarii?! Asta n-o puteati face decit voi, taranimea retrogarada si revansarda, care, in frustrurile voastre va uriti obirsia. Voi urlati ca boii ca vreti o tara ca afara si nu putinii romani care au mai ramas pe lumea asta, aproximativ 10%, dupa cum, f corect, ii vede si Trandafirul Galben.
      Bucurestiul avea in 1945 doar 500000 de locuitori. Cei care locuiau acolo, de cel putin 3-4 generatii, reprezentau sub 40% din intreaga populatie. Infuzia de 1,5 milioane intre 1945 – 1970 a transformat definitiv orasul, deoarece taranimea si-a impus “cultura”, nemaifiind nevoita sa se adapteze la viata orasului, fapt vizibil pina si astazi. Din modul in care se circula se observa ca nu va ajung circumvolutiunile, astfel ca trecerea de la caruta la masina se face cu mare greutate si multe victime.
      Vedem clar ca aceeasi “cultura” genereaza acelasi tip de individ care va produce aceleasi nenorociri imposibil de corectat si care vor fi perpetuate la infinit, lucru pe care ni-l spune si istoria acestor ultimi 73 de ani.
      Sa-ti dau si lista tortionarilor ca sa nu te las cu dubii:
      Alexandru Drăghici (n. 26 septembrie 1913, Tisău, județul Buzău)
      Alexandru Vișinescu (n. 27 septembrie 1925, satul Leiculești, comuna Tisău, Buzău)
      Iosif Ion Ficior (n. 4 aprilie 1928, în Cucerdea)
      Gheorghe Crăciun (n. 24 iulie 1913, Mintiu Gherlii)
      Gheorghe Enoiu (n. la 4 noiembrie 1927, Mănicești, comuna Băiculești, județul interbelic Argeș)
      Aurel-Bartolomeu Moiș (n. 6 iunie 1918, Sighetu Marmației, județul Maramureș)
      Eugen Țurcanu (n. 8 iulie 1925, Păltiniș, județul Suceava)
      Florian Cormoş (n. 8 martie 1927 în localitatea bihoreană Şişterea)
      Nicolae Moromete - născut pe 13 mai 1912, în comuna Valea Ungureni - Piteşti
      Nicolae Pleşiţă (n. 16 aprilie 1929, oraşul Curtea de Argeş, judeţul Argeş
      Coloman Francisc Ambruş, (n. 24 februarie 1907, Livada de Câmpie, judeţul Hunedoara
      Aurel-Bartolomeu Moiş (n. 6 iunie 1918, Sighetu Marmaţiei, judeţul Maramureş
      Iosif Nemeş (n. 1903, Ditrău, jud. Harghita
      Popa Alexadru 13 noiembrie 1923 la Prajila, în Basarabia
      Mihai Livinschi n. în județul Iași, la Bucium, pe 26 iunie 1926
      Si cine crezi ca erau gardienii simpli care-si spuneau unul altuia ca “pe astia (cei inchisi) trebuie sa-i batem mai tare, ca au mai multa scoala decit noi si ne pot pacali”?

      Ștergere
    5. 7 "România, punct strategic pe harta marelui război agricol. Străinii "vor scoate afară şi produsele şi profitul"

      "....cea mai mare fermă din România aparține libanezilor care dețin „Maria Group” și măsoară 65.000 ha"

      “În curând, România va înstrăina şi ultimul lucru pe care-l poate: pământul. Conform unei informaţii a Digi 24, străinii au cumpărat deja jumătate din terenurile agricole din ţara noastră.”


      "După ce le cumpără, străinii arendează terenurile tot românilor care le lucrează."

      "Investițiile străine NU creează și locuri de muncă"


      "Fie ca strang toti banii subsidiarelor intr-un centru de profit de unde distribuie apoi resursele catre anumite tari tinta, fie ca obliga subsidiarele din Romania sa apeleze exclusiv la produsele sau serviciile anumitor firme din afara tarii, companiile straine reusesc sa scoata din tara peste 7 miliarde de euro anual fara a plati impozite sau contributii", spune avocatul Gheorghe Piperea, citat de Romania Libera."


      "Multinationalele, maestre in evitarea impozitului pe profit."


      "IKEA vrea să cumpere şi mai multe păduri în România. Este deja cel mai mare proprietar privat de păduri din ţara."



      "Un tronson din autostrada Sibiu - Orastie, dat in folosinta cu doar 9 luni in urma, chiar inaintea alegerilor din noiembrie 2014 este inchis incepand de luni pentru reparatii. Este o portiune de 22 de kilometri pe care au aparut fisuri adanci care pun in pericol siguranta traficului rutier."


      Clotilde Armand: "Contractul Bechtel a fost efectiv un fel de TRIBUT plătit în virtutea unui tratat de VASALITATE"



      "La scurtă vreme după ce ne-am luat țeapă cu Autostrada Transilvania, jurnaliștii de la Foreign Policy au dezvăluiat cum Bechtel a mituit un înalt diplomat american ca să facă o autostradă inutilă în Kosovo. Barem, kosovarii s-au ales cu un drum în timp ce noi batem din buze ca fraierii. Și de căruță și cu banii luați."


      "Multinaţionale marchează profitul în ţara de origine, sau în paradisuri fiscale, iar în România nu plătesc impozit pe profit,căci raportează că nu scot profit.
      România s-a transformat într-un paradis al multinaţionalelor care controlează industria, agricultura, transporturile, construcţiile, comerţul, sectorul financiar-bancar etc. şi care îşi promovează reglementări legale în interes propriu."

      "DEZASTRUL din spitalele româneşti. Peste 27.000 de români au murit din cauza sistemului."


      "Trei spitale din Bucureşţi şi Bacău au fost închise din cauza neregulilor."


      "DEZASTRU în spitale: 142 de unități nu au autorizație pentru transfuzie sanguină."


      "99,9% dintre medici si personalul medical/auxiliar, de la Vladica la Opinca PRETIND SI IAU SPAGA BANI."

      "Der Spiegel
      Românii din Germania, văzuţi mai prost decât arabii sau turcii."
      De amintit ca-n Germania sint numai “ardeleni destepti”, probabil ca “dusu”, care provine dintr-o familie care a reprezentat pt grofi o metoda ieftina de inlocuire a boilor, pt ca acestia din urma trebuiau manajati, deoarece erau mai scumpi si cereau o ingrijire.

      Ștergere
    6. 8 "...românii mai au o pasiune: banii. E amuzant să vezi cum sunt atât de importanți pentru ei. Le face plăcere să vorbească despre bani și dacă e cazul îi și arată. Vor să câștige mult, să devină oameni de afaceri ca să poată câștiga mai mult și tot așa. Este o trăsătură legată de personalitatea românilor: pasiunea pentru mașini mari sau pentru biciclete scumpe.
      Dar au o slăbiciune pentru orice este străin.
      Au multe idei, dar puține realizări.
      Bărbații români își fac credite măcar pentru cinci ani, trăiesc clipa și nu-și fac planuri decât pentru următoarea mașină."


      "In May, Der Spiegel published a series of stories highlighting the atrocious conditions endured by prostitutes in Germany, some of whom say they arrived in the country against their will. Typically, the stories involve young women from Romania."


      "Romanii, mexicanii Danemarcei. Avertisment celor care doresc sa vina la munca in Danemarca."

      http://stirileprotv.ro/special/aproape-25-000-de-romani-traiesc-in-sclavie-cazurile-care-au-ingrozit-o-tara-intreaga.html
      Peste 80.000 de romani traiesc in SCLAVIE in anul 2016. Cazurile care au ingrozit o tara intreaga.


      Populaţia nu a luat niciodată vreun credit de la vreun străin. Băncile, din punct de vedere juridic, sunt româneşti. La fel şi toate companiile româneşti. Tot numai de la băncile străine. Şi atunci, dacă populaţia nu a luat niciun bun, firmele nu au luat, a cui este datoria? Statul are 20 de miliarde din 100. Restul, grosul, este datorie contractată de către firme străine în contul României. De aici apar problemele. Nu trebuie să fii formidabil economist ca să îţi dai seama", a precizat economistul.
      Întrebat de ce crede că Victor Ponta lasă de înţeles că Iohannis ar fi reprezentantul unor interese străine în România, Şerbănescu a răspuns scurt: "Domnul Iohannis nu se străduieşte să demonstreze contrariul."

      http://www.romaniatv.net/cetateni-romani-tinuti-ca-sclavi-in-conditii-si-tratamente-inumane-intr-o-ferma-din-italia_295764.html


      http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/batuti-cu-biciul-si-obligati-sa-cerseasca-perchezitii-in-arges-dupa-ce-mai-multi-indivizi-ar-fi-rapit-40-de-persoane.html


      http://i-stiri.ro/opt-barbati-inclusiv-romani-tinuti-ca-sclavi-intr-ferma-din-anglia-6287780


      http://www.evz.ro/romani-tinuti-sclavi-in-spania-printre-muncitorii-torturati-si-infometati-se-afla-si-un-baiat-cu-handicap.html


      http://www.hotnews.ro/stiri-international-21237902-politia-irlandeza-descoperit-23-romani-tinuti-sclavie-moderna.htm


      http://www.hotnews.ro/stiri-revista_presei_international-10100389-autoritatile-britanice-descoperit-cativa-romani-tinuti-sclavi-anglia.htm



      http://www.alternativenews.ro/2016/07/socant-romanii-ajung-la-propriu-sclavii-tiganilor-tineri-tinuti-in-lanturi-custi-improvizate-perchezitii-primarul-berevoiesti-investigat.html

      Ștergere
    7. 15 Mica adaugire ca sa se vada ca, desi anii trec, ramineti tot aia, iar motivul l-am scris mult mai sus.


      https://stirileprotv.ro/stiri/politic/un-senator-pnl-sustine-ca-se-pregatesc-sanctiuni-pentru-psd-alde-daddy-deschide-lista.html
      “Senatorul liberal Florin Cîţu susţine că a avut o discuţie cu un reprezentant al unei ţări cu care România are parteneriat strategic, care i-ar fi spus că există îngrijorări privind independenţa justiţiei şi că ar urma să fie impuse sancţiuni.
      Printre sancțiuni ar fi refuzarea vizelor sau interdicţii de a participa la întâlniri cu omologi din alte state, pentru şapte politicieni PSD-ALDE. “Daddy deschide lista”, afirmă senatorul liberal, citat de News.ro.”

      Asta este un taran provenit din familiile de flotanti, care au umplut si distrus Bucurestiul definitiv ca centru al nationalismului romanesc! Intreg discursul lui dovedeste lipsa de caracter si sevilismul tipic taranimii fata de straini, sustinind un sistem bestial de justitie, care distruge romani pe banda rulanta, exact ca-n anii 50, avantajind pozitia strainilor, care pot face tot ce vor ei in tara.
      Sa dau si un exemplu de “justitie” taraneasca, nu romaneasca:
      https://www.luju.ro/magistrati/instante/condamnare-pe-un-singur-denunt-completul-de-5-judecatori-al-iccj-a-mentinut-pedeapsa-contra-naturii-de-4-ani-de-inchisoare-cu-executare-la-care-a-fost-condamnat-ex-ministrul-constantin-nita-pe-motivul-halucinant-ca-nu-si-a-putut-proba-nevinovatia-lipsa-un
      Extras din hotarirea halucinanta, pt orice om inzestrat cu o gindire si judecata normala:
      “Practic, lipsa unei probe directe cu privire la aceasta fapta nu este de natura sa excluda inexistenta ei, explicandu-se prin aceea ca infractiunile de coruptie savarsite de persoane cu functii importante in stat (in speta inculpatul era deputat, dar si ministru al energiei) nu sunt, de regula, comise in prezenta mai multor persoane, ci in conditii de maxima clandestinitate, fapt ce exclude de plano existenta unor probe relevante, incriminatoare pentru autorul infractiunii de coruptie. (…) Or, in speta, inculpatul nu a adus nicio proba plauzibila care sa infirme sustinerea acuzarii (...) In ceea ce priveste acuzatia ca ar fi primit suma de 30.000 euro, nu a adus vreo proba care sa infirme veridicitatea ei”.
      Cred ca nu este necesar sa explic o asemenea anomalie, care este cit se poate de normala pt mintile taranilor inebuniti dupa parvenire, posturi, bani, putere, etc.
      Asemenea exemple pot da cu sutele!

      Pot scrie, la orice ora, destule carti pe astfel de subiecte, deoarece am materialul strins si studiat in amanuntime.
      Voi, taranimea trebuie sa invatati sa respectati oamenii si ca sinteti sub orice critica. Nu ati trait in familii de la care s-ar fi putut invata ceva si nici o facultate din lume nu va poate ridica, mai ales ca nu stiti niciodata in ce va bagati si ce urmeaza sa se intimple cu voi.
      Ca o conclizie, ati avut mare noroc cu Ceausescu, pe care-l uriti. Ramine singurul vostru binefacator din istorie! Asta va este caracterul!
      Fara el n-ati fi ajuns in veci doctori, profesori, ingineri, jurnalisti etc, cu milioanele! In perioada interbelica 0,2% dintre voi reuseau sa-si schimbe viata prin studiu la oras, asta ca sa poti face o diferenta.

      Ștergere
    8. Trandafirul Galben
      "opinia nu e copy paste dar nu stiu daca justifica realitatea."

      Ce nu-ti este clar? Spune-mi, ca sa stiu ce sa-ti dau de citit sau sa-ti explic cu dovezi.

      Ștergere
  7. Sa urmariti perioada 2020-2022 si o sa vedeti o altfel de lume un reset brutal cu un nou set-up!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ai dreptate, insa se duce pina in 2025. Desigur c-au scris si stiu f bine unde anume, dar voi posta. Michael Hayden a spus in 2008 la tv.

      Ștergere
  8. Am mai postat si titluri de carti, adica ceva care nu poti afla de la romani si in care vesticii isi descriu societatea lor ca sa se vada cite parale face conceptul "vestului luminos" propagat si sustinut de taranime pina in pinzele albe:
    Schwarzbuch Privatisierung- Michael Reimon und Christian Felber

    Nieten in Nadelstreifen- Günter Ogger

    Die Herrschaft der Lüge- Jean Francois Ravel

    Das Kartell der Kassierer- Günter Ogger

    Die Pleite- von Paul Martin- Walter Lüftl

    When Corporations Rule the World- David C. Korten

    Die Milliarden Pleite- von Rita Flubacher
    Aici este despre cum sa furi miliarde si procedeul de urmat ca minunata justie a vestului sa-si declare incompetenta si neputinta. Procesul a fost abandonat cu motivul ca sint prea multe acte, iar in plus acestea sint raspindite si in prea multe tari.

    Acum sa nu credeti ca Madoff a fost ceva unic si specific timpului actual!

    https://www.m-vg.de/finanzbuchverlag/shop/article/12730-adele-spitzeder/

    Daca romanii ar fi fost cit de cit curisosi ar fi aflat ce sistem urmeaza sa le fie facut cadou:
    Der Koloss im Norden- Geschichte der Lateinamerikapolitik der USA- Frank Niess

    The Endangered American Dream. How to Stop the United States from becoming a Third World Country and How to Win the Geo-Economic Struggle for Industrial Supremacy-Simon&Scuster/ Edward N. Lluttwak ist Direktor am Zentrum für Internationale und Strategische Studien in Washington

    The Silent Takeover. Global Capitalism and the Death of Democracy- Moreena Herz

    Ami Go Home- Plädoyer für den Abschied von einem Gewalttätigen Land- Rolf Winter

    Schwarzbuch Banken- Christiane Oppermann

    Strategie der Verdummung. Infantilisierung in der Fun-Gesellschaft- Jürgen Wertheimer/Peter V Zima

    Die hohe Kunst der Korruption. Erkenntnisse eines Politik-Beraters- Horst-Eberhard Richter

    Arbeit Poor. Unterwegs in der Dienstleistungsgesellschaft- Barbara Ehrenreich

    Schwarzbuch Markenfirmen. Die Machenschaften der Weltkonzerne- Klaus Werner/Hans Weiss

    Die Globalisierungsfalle- H.P. Martin und H. Schumann

    Der Terror der Ökonomie- Vivian Forestier

    Das Geschwätz von der freien Marktwirtschaft- Urs P. Gasche/Hanspeter Guggenbühl/Werner Vontobel

    A Game as Old as Empire: The Secret World of Economic Hit Men and the Web of Global Corruption - Steven Hiatt

    Bekenntnisse eines Economic Hit Man - John Perkins

    Deckname Artischocke. Die geheimen Menschenversuche der CIA- Egmont R Koch/Michael Wech

    Ce se intimpla la noi?
    - https://www.youtube.com/watch?v=n_CEslIRreo

    Am avut obiceiul sa trec pe lista tot ce citeam, pina mi-am dat seama ca nu am cui sa le dau sau cu cine sa discut despre ele, deoarece romanii noi nu sint interesati sa afle ceea ce nu le convine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da' impartaseste-le cu noi, cei care intram pe blogul lui Dan, ca poate se leaga ceva de bizonul mioritic...
      Da' fara nervi scosi impotriva neamului tau, oricum ar aparea in ochii tai...
      Cu vorba buna mai mult faci decat cu o mie de injuraturi, chiar daca iti ia mult mai mult timp.
      Si apoi, always bear in mind this "...cine isi uraste neamul si istoria,e de acum al nostru"-Karamazov Bros by Dostoievski
      Supravietuire printre Herrenvolks iti uram tie, fiu/nepot/stranepot de Untermensch der Ost !

      Ștergere
    2. Neamul meu sint numai romanii si nu taranimea retrograda si revansarda care si-a distrus propia tara si natie din prostie, mindrie, arivism, egoism si alte minunate "calitati" d-astea. Din toata taranimea scoasa de Ceausescu din sate numai 3-5% au ajuns romani care au demnitate si onoare si nu-si batjocoresc tara si neamul. Restul sint patrioti vestici. Sa-ti dovedesc:

      "Imagine idilică asupra Uniunii Europene

      Românii au, în general, o imagine idilică asupra Uniunii Europene. Democrația funcționează mai bine în UE decât în România (58% dintre respondenți cred că democrația funcționează bine în UE și doar 33% cred că democrația funcționează bine în propria țară). Puțin peste jumătate dintre români au încredere în Uniunea Europeană, procentul menținându-se de doi ani peste 50% și peste media europeană. Imaginea asupra Uniunii s-a îmbunătățit cu trei procente față de toamna lui 2017, jumătate dintre români susținând că Uniunea Europeană le evocă o imagine în principal pozitivă.

      Încrederea în instituțiile politice europene este cu mult mai mare decât încrederea în instituțiile politice românești: 59% dintre români au încredere în Parlamentul European (care are notorietate de 91%), față de 19% încredere în parlamentul național, 57% au încredere în Comisia Europeană (care are notorietate de 82%), față de 20% încredere în guvernul național."

      "Dintre toți europenii care aparțin unor state membre ale Uniunii dar nu fac parte din zona Euro, românii sunt cei care susțin cel mai mult ideea introduceri monedei unice în propria țară (aproape șapte din zece români sunt pentru adoptarea Euro, conform rezultatelor unui eurobarometru fulger – nr. 465, publicat pe site-ul Comisiei Europene). Mai mult de jumătate dintre români (54%) consideră că introducerea monedei Euro va avea mai degrabă consecințe pozitive asupra țării decât consecințe negative (cu șase procente mai mult decât anul trecut), iar aproape șase din zece români cred că vor fi mai degrabă consecințe pozitive resimțite la nivel personal; doar în cazul românilor și al ungurilor, procentul celor care văd mai degrabă consecințe pozitive în privința introducerii monedei unice depășește procentul celor care văd mai degrabă consecințe negative. Românii sunt singurii care doresc introducerea Euro cât mai curând posibil, variantele preferate de celelalte țări fiind cât mai târziu posibil sau chiar niciodată. De altfel, românii sunt tot singurii care, în mod constant, începând cu momentul aderării României la Uniunea Europeană în 2007, și-au dorit adoptarea monedei unice cât mai repede cu putință (numărul celor care au dorit trecerea la moneda Euro a fost constant mai mare decât numărul celor care nu și-au dorit adoptarea Euro). Doar 55% dintre români consideră că prețurile vor crește după introducerea Euro (spre deosebire de 74% dintre croați, 71% dintre polonezi și 70% dintre bulgari), în timp ce 6% cred chiar că prețurile vor scădea."

      Vine soarta Greciei! Oricum sintem tara cea mai dependenta de concernele vestului, studiu publicat de minunata org E.U.

      Asta inseamna un popor fara onoare si demnitate!

      Efectele:

      https://www.luju.ro/dezvaluiri/evenimente/obraznicia-ambasadelor-amestec-brutal-in-treburile-interne-ale-romaniei-din-partea-unor-functionari-straini-12-ambasade-straine-in-frunte-cu-ambasada-sua-imixtioneaza-din-nou-in-procesul-legislativ-facem-apel-la-toate-partile-implicate-in-modificarea-cp-s

      Ai impresia ca nu vorbesc cu romani despre vestul lor iubit? Ba da! Dupa ce le povestesti de toate, revin tot la prostiile clasice. Ai impresia ca-n capul lor este o placa scrijelita cu ceva semne care inseamna prostiile pe care le repeta ca niste tonomate stricate. Sau poate ca sint intorsi cu cheia si arcul le ajunge doar pt ce se vede.
      Personal cred ca sansele noastre tin de minuni. Intre romanii anilor 70 si cei de astazi diferentele sint uriase. Cei de astazi sint altceva, niste indivizi pemeabili la mizeriile globaliste, politic corect si imbicsite de marxismul cultural.

      Ștergere
    3. Aveti dreptate. Niciodata nu trebuie, insa, sa ne pierdem increderea in Neamul Romanesc. Niciodata batalia nu e pierduta cat timp mai exista macar un roman. Acest neam a fost foarte puternic atacat incat e o minune ca inca mai suntem care ne iubim neamul si ne mai pasa de el. Ce gandeste gloata nu conteaza.

      Ștergere
    4. Neamul nostru este distrus! Am ramas prea putini ca sa ne putem salva noi, lucru usor vizibil. In alta ordine de idei gloata a crescut enorm numeric iar f rau este ca nu ai cum sa scoti dintre ei absolut nimic! Mindria bolnava si incapatinarea aberanta sint obstacole prea mari ca sa ajungi la ei.
      „Nimeni nu e destul de inteligent ca să-l poată convinge pe un prost că e prost.” — La Fontaine

      Ștergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)