sâmbătă, 11 august 2018

Escaladarea violenţei şi noul plan

Oricare dintre observatorii neutri ai aşa-zisului miting al diasporei ar putea observa câteva lucruri ciudate. În primul şi-n primul rând modul în care erau aşezaţi oamenii în piaţă. Încă de la primele ore ale mitingului, oamenii nu se aşezau într-un singur loc, aşa cum ar fi fost normal, ci rarefiat, astfel încât să ocupe o suprafaţă cât mai mare din piaţă şi să „dea bine” în pozele făcute de la distanţă. Se vede de la o poştă că cei ajunşi primii în piaţă au pus „seminţele” aranjării celor care urmau să vină într-un mod cât se poate de profesionist.

Un alt element ciudat a fost modul în care s-a ocupat zona carosabilă, printr-o păcălire a jandarmilor. O coloană formată ad-hoc s-a prefăcut că se îndreaptă spre o stradă adiacentă, iar când jandarmii s-au repliat pentru blocarea capătului coloanei s-a intrat masiv pe zona carosabilă profitându-se de numărul mic al jandarmilor rămaşi. A fost o manevră executată profesionist, cu un scop cât se poate de precis. Imaginile sunt demonstraţia unei acţiuni coordonate profesionist.

Am mai avea şi elementele de regie atent difuzate de către media de propagandă. Unul dintre ele, prost executat, dar clar gândit cu mai mult timp în urmă, este cel al femeii din scaunul cu rotile care se aruncă din scaun fix în momentul în care un jandarm se apleacă. Revedeţi, vă rog acea secvenţă deoarece e gândită ca la carte.

La fel, sare în ochi modul profesionist în care s-au desfăşurat atacurile asupra jandarmilor, din spatele manifestanţilor aşa-zis paşnici, care, totuşi, nu se dădeau de-o parte în momentul în care constatau că sunt în mijlocul violenţelor.

Se vede din avion că sunt acţiuni bine executate, conform unui plan atent constituit de escaladare a violenţelor. Fix în momentul de maximă violenţă, Plăvanul a dat un comunicat în care condamna Jandarmeria. E o ironie neagră să constaţi cum ticălosul comunicat apare fix în momentul în care se constata că femeia jandarm bătută cu bestialitate de către aşa-zişii manifestanţi se zbătea între viaţă şi moarte cu o fractură cervicală.

La fel ca şi în cazul Colectiv, Plăvanul a instrumentat întreaga succesiune a evenimentelor de la Sibiu, probabil pentru a nu putea fi legat direct de evenimente. Succesiunea de comunicate de condamnare a Jandarmeriei pare, de asemenea, extrem de bine coordonată: semnal de de Iohannis, după care au urmat limbriceii Orban şi Cioloş pentru ca apoi întreaga răsuflare feisbucistică să se unească întru condamnarea jandarmilor.

Ceea ce vreau să vă spun este că asistăm în direct la o tentativă de lovitură de stat executată după un plan clasic. Aseară s-au furat câteva arme de-ale jandarmilor, în timp ce Iohannis a condamnat aşa-zisa lor violenţă. Protestele nu vor înceta, ele vor creşte în violenţă în cursul zilei de azi. Probabil vom avea şi prima victimă omorâtă cu una dintre armele furate aseară. Doar trebuie să existe o „dovadă” a violenţei jandarmilor şi ce dovadă e mai bună decât unul sau mai mulţi morţi în mulţime? Pentru ca apoi să se dovedească faptul că au fost omorâţi cu arme folosite de către jandarmi.

Urmarea e cât se poate de limpede: gloata fidelă de procurori condusă de Loazărică va deschide dosare de cercetare a jandarmilor pentru a le fragiliza poziţia, în timp ce violenţele din stradă vor creşte exponenţial. E o schemă clasică a cărei urmare se doreşte a fi preluarea în forţă a puterii politice. Nu întâmplător asta se întâmplă acum, în mijlocul vacanţei parlamentare şi nu întâmplător Iohannis nu şi-a luat concediu. Reţineţi aceste elemente!

Vă voi mai spune doar că întrega ticăloşie este pusă la cale cu sprijinul direct al Ambasadei SUA. Hans Klemm are o vastă experienţă în acest gen de acţiuni. Doar a fost ambasador în Timorul de Est , scena unor violenţe extreme în timpul mandatului lui său. De asemenea, acelaşi ticălos a activat începând cu 2010 la Kabul unde, chipurile, s-a ocupat de reformarea sistemului de justiţie afgan în vederea limitării traficului de droguri. Sub atenta sa îndrumare şi cu reformele propuse de el, Afganistanul a ajuns la producţii record de droguri. Întâmplător sau nu, creşterea producţiei de droguri a Afganistanului coincide cu creşterea consumului de opioide din SUA. Nu-i aşa că „dezvoltarea” anticorupţiei afgane şi creşterea producţiei de droguri sunt elemente strict întâmplătoare?

Revenind la noi vă voi spune că scenariul e de mult desenat. Amploarea cu care cad cozile de topor plantate de SUA nu putea rămâne întâmplătoare. Urmează elemente de o gravitate extremă. Din păcate, populaţia civilă nu e pregătită pentru valul de violenţă care va urma şi va fi foarte uşor de convins să stea liniştită. La 100 de ani de la Unire urmează scenariul crunt al dezintegrării. Din păcate asta e realitatea şi noi suntem mult prea slabi pentru a o contracara.

P.S. Nu vă faceţi iluzii, schemele au fost de mult exersate. Ştiaţi că a mai existat o revoluţie în care „diaspora” a preluat puterea şi asta tot cu sprijinul SUA? S-a întâmplat în 1996, atunci când în Afganistan puterea a fost luată de către talibani, o generaţie crescută şi antrenată în taberele de refugiaţi. Bănuiesc că ştiţi care-a fost urmarea. Iar Klemm o ştie şi mai bine!

19 comentarii:

  1. Si dupa planul asta ce urmeaza? Impartirea tarii intre Ungaria, Rusia, Bulgaria conform unor previziuni mai vechi?

    RăspundețiȘtergere
  2. Se observă de la o poștă asemănarea izbitoare cu maidanul ucrainean. N-am niciun dubiu în ceea ce privește și succesul românesc. Este doar o chestiune de timp.

    RăspundețiȘtergere
  3. E cit se poate de clar. Scenariul este unul vechi, deoarece ei nu vin cu nimic nou, de f mult timp! Nu exista pt nimeni nici un fel de alibi ,ca n-a stiut, deoarece absolut totul este deja scris, de f mult timp! Asta spune totul despre nivelul celorlalti. Acum s-a vazut de ceea ce este in stare taranimea si cum alogenii si-au gasit in ei, cu regularitate, aliatii de nadejde prin care au distrus si furat orice le-a trebuit. Au repetat anii 50 pt ca mecanismul era deja folosit, stiut si corespundea caracterului acestora care a iesit din nou in evidenta prin barbaria aratata. Sasul nesimtit si tradator a spus ca vom comemora 100 de ani. A spus adevarul!
    Cine sint cei implicati la vedere: orban, ciolos, barna, helwig si sasul.
    Toti alogeni din Transilvania! O mare conincidenta, nu-i asa? Daca mai adaugam si gura lor de propaganda din Cluj, Rares, avem scopul dezvaluit cit se poate de clar.
    N-am mai vazut o demonstratie a unui popor care sa sustina crimele, abuzurile, jafurile si distrugerea propiei tari si natii cu atita inversunare si ura. Sint unii care stiu f bine sa inflameze amestecul unic de fudulie si mindrie, tipic taranimii. Imi era clar ca-i cunosc f bine si le stiu slabiciunile, pe care stiu sa le si foloseasca cu impact maxim. Este deasemenea sigur ca ceilalti nu stiu ce se intimpla si nu-si pot imagina consecitele, deoarece astia sint. Altii nu mai avem!
    Deci, este asa cum ti-am scris in trecut: romanii sint, astazi, o mica minoritate fara cuvint si influenta in societate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Tot la maidan ma gandeam si eu. Mai lipseau emisarii licuriciului sa amplifice totul, dar nu e prea tarziu.

    Remember Nuland-Pyatt call...

    RăspundețiȘtergere
  5. Am avut o gramada de sanse de 30 de ani incoace : incepand cu sansa de-a ne reunifica cu Moldova si Bucovina de Nord,continuand cu imensa sansa de-a consolida si moderniza perpetuu tara noastra deja puternic industrializata in 1989. N-am exploatat aceste imense oportunitati.Noi(sau cu acordul nostru) am parjolit tot... Acum se tot vorbeste de destramare.. Si ce va tot vaicariti atata,maiales cei cu statut de parveniti si cu venituri consistente in dezastrul national prezent? Am trait sute de ani in provinciile istorice,o sa continuam sa traim ma gandesc... Ardealul o sa devina un fel de ungarie mai mica,Moldova o sa devina ceva mai maricica ,iar restul probabil o sa devina Tara Tiganilor de jure,ca de facto exista deja,unde se va da ora exacta tiganeasca... Oricum ar sta lucrurile,peste cateva milioane de ani,daca nu mult mai repede nici macar dracu nu va mai sti de...Romania...

    RăspundețiȘtergere
  6. deci tu spui ca mitingul a fost organizat ca niste indivizi ( coordonati de Plavanul & USA ) sa poata da o lovitura de stat. Cu toate ca acesti flacai puteau fi simplu izolati si neutralizati ( am fost la fata locului ) jandarmeria nu face nimic in acest sens. Sa inteleg ca jandarmeria a fost fost de partea Plavanului ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bre ia-o invers... matale care esti un om de bine si iti doresti binele tarii participi la proteste alaturi de alti cetateni de bine care si ei isi doresc binele tarii. Participand alaturi de oamenii de bine o sa observi cetateni agresivi care duc la o escaladare a violentelor... si sa zicem ca printr-o minune protestarii preiau puterea.

      Odata avand puterea in mana or sa apara oameni de bine de la presedentie, ong-uri participante, ambasade ca sa puneti un reprezentant democratic validat de ei capabil sa dea legitimitate proaspetei revolutii. Daca totusi insisti sa nu fii de acord or sa apara tipii aia agresivi care i-ai vazut in piata sa iti explice inca odata cum merge treaba. Tre sa intelegi ca totusi protestul devenit revolutie a fost organizat de niste ong-uri, a fost urmarit de ambasade, si sprijinit discret de presedinte.

      Toata agenda matale initiala si a celor ca tine nu va mai conta.... tot ce va conta e ca cei care trebuie isi vor instala oamenii care sa le reprezinte interesele iar tu ai fost doar masa de manevra pentru atingerea acestui scop.

      Ștergere
  7. Domnule,foarte bine,sa se aleagă praful.Noi romanii am avut nevoie de o Turtucaia,de un Cotul Donului ca sa ne dam seama pe ce lume trăim,nu-i bai este bine sa ne-o mai furam o data,poate ne trezim,daca nu,asta e,cei prosti merg la groapa de gunoi a istoriei.Nici nu stiu amarații ca unii acum șuiera printre dinți Muie Romania!

    RăspundețiȘtergere
  8. Este plavanul si serviciile austriece! S-a dus la germanika si l-au arondat la austrieci. Asta este tot! De ce-ar fi ziarele austriece pline de postaci romani? Ca sa faca ce?! Der Standard este sufocat de ei, iar asta este ziarul lui Oscar Bronner. Prostia austriaca este unica in felul ei si nu poti sa le ratezi prezenta! Brincoveanu a atras atentia asupra astestor lacuste dar pe cine sa intereseze si cine sa stie?! Toti asteptati posmagi moi!

    Cine este:
    https://de.wikipedia.org/wiki/Oscar_Bronner

    Uitati-va aici la varianta germana nu la aia in engleza! O sa gasiti ceea ce conteaza si raspunsul la intrebarea de ce?

    RăspundețiȘtergere
  9. Se cearta stapanii Romaniei folosindu-se de prostii ei. Sa vedem ce va zice marele padisah de la Washington.

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte interesante observațiile Dane, unde ai făcut școala? :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Austriecii vocifereaza prin Kern, cancelarul de 31 de ani al Austriei, care nu are decit liceul la baza si care a fost pus de industriasii austrieci intr-un post in care nu face fata, din nici un punct de vedere. Singurul argument a fost ca este suficient de prezentabil ca sa-l votzeze femeile, lucru care s-a si intimplat.
    Scoala in Austria este de nivel scazut, ca oricare alta in vest. In 99 anuntau 25% analfabeti functionali. Acum sint la 40% din elevi! 30 % citesc carti cu poze. Puterea de concentrare este de 20 de minute, iar intelectualii lor, la 10 ani dupa terminarea facultatii, in proportie de 60%, nu mai pot citi si scrie corect germana.
    Ce se intimpla la ei cu politia:

    Polizeihärte gegen Anti-Putin-Demonstranten
    https://www.krone.at/1703654
    Punktuelle Eskalation in der Innenstadt
    https://orf.at/stories/2215503/2215504/

    La demo impotriva lui Putin au arestat 1600 de demonstranti!
    La noi mamaligile tac de prostii!!! Mamaliki cum ne numea fotbalistul bulgar Stoicikov, pt ca asa ne stie un continent!
    Avem niste ziaristi de doi lei si incredibil de multe ziariste, care nu stiu de capul lor! Ceva un dezastru! Dincolo de ifose nu exista nimic. Nu cred ca sint 10 cei care mai stiu despre ce vorbesc, insa o fac in orizontul lor ingust, izolat de lumea in care ne aflam, adica inghesuit in intern, probabil sa nu se supere stapinii de afara.
    Am cazut f jos ca natie! Taranimea parvenita ne-a distrus!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Kern e fostul cancelar.

      Ștergere
    2. Da, am gresit. Este vorba despre Kurz. Kern nu are 31 de ani!

      Ștergere
  12. Salut, am citit articolul autorului și ii respect opinia. Îmi doresc totuși ca acest autor sa îmi răspunda la câteva întrebări. Dacă Plavanul e împotriva PSD de ce nu a invocat CSAT ca sa termine cu PSD? Declaratiile lui Codrin Stefanescu: Mergem pana la capăt, cum vi se par in report cu ce s-a întâmplat aseară? Imagine acelea cu protestatarul cu gaura in picior vi se par trucate? Considerati ca OUG13 este ceva normal iar cei care au ieșit in piața să își manifeste punctul de vedere ar fi trebuit sa stea acasă? De ce atâta graba in modificarea legilor justiției? Va multumesc și aștept cu nerabdare un răspuns pertinent de la persoana pe care o respect și al carui blog îl urmăresc cu interes.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1. Cum adică să invoce CSAT? Care-i rolul CSAT în stat? Dac-ar sesiza CSAT în legătură cu acţiunile lui vădite de trădare naţionale ar avea un oarecare sens...
      2. „Mergem până la cap” e normalitatea. Sper să se ţină de cuvânt.
      3. OUG 13 a fost ceva foarte normal, în sensul în care CP a fost pus în linie cu hotărârile CCR, lucru care-ar fi trebuit făcut încă de pe vremea lui Ciolos(care, fie vorba între noi, a schimbat CP si CPP tot prin OUG, dar spălaţii pe creier n-au protestat). Absolut anormală şi fără nicio logică a fost prorogarea OUG13, o cedare aberantă în faţa unei găşti de habarnişti scoşi la manifestaţie de propagandă.

      Ștergere
    2. "De ce atâta graba in modificarea legilor justiției?"

      Spune tu cit de incet trebuie sa se desfasoare?
      Sa inteleg ca n-au murit destui in inchisori?
      N-au fost arestati destui pe protocoale ilegale, abuzive, secrete si probe falsificate?
      N-au fost suficiente vieti distruse cu procese inventate?
      Ce numar crezi ca te satisface?
      Esti multumit de arestarea unor oameni pt o ciocolata sau altele de 7 lei?
      Ai auzit de judecatorul Stan omorit in inchisoare pt nimic?
      Ai auzit de doctorita omorita in anchete pt o ciocolata de 5 lei?
      Cit de mult te-au multumit aceste fapte?
      Care este procentul de satisfactie pe care-l resimti?
      Cite cazuri de incalcari ale drepturilor omului ti-ar place sa fie in Romania?
      Topul tarilor din Consiliul Europei acuzate de incalcari ale drepturilor omului intre anii 2014 si 2017:


      1. Federatia Rusa – 746
      2. Turcia – 349
      3. Romania – 272
      4. Ucraina – 241
      5. Grecia – 170
      6. Ungaria – 151
      7. Bulgaria – 110
      8. Italia – 98
      9. Croatia – 84

      Clasamentul incalcarilor articolului 3 din Conventia Europeana a Drepturilor Omului (privind interzicerea torturii) arata in felul urmator:

      1. Federatia Rusa – 370
      2. Romania – 143
      3. Ucraina – 106
      4. Turcia – 78
      5. Grecia – 59
      6. Bulgaria – 44
      7. Republica Moldova – 33
      8. Italia – 26
      9. Polonia – 26
      10. Ungaria – 19

      Mai jos puteti vedea primele 10 tari din Consiliul Europei gasite vinovate de incalcarea art. 6 (dreptul la un proces echitabil):

      1. Federatia Rusa – 240
      2. Turcia – 142
      3. Ucraina – 121
      4. Romania – 95
      5. Grecia – 91
      6. Ungaria – 76
      7. Serbia – 64
      8. Portugalia – 47
      9. Italia – 37
      10. Croatia – 32


      Cu alte cuvinte sintem pe primul loc!
      Te satisface acest loc sau consideri ca numarul de incalcari este destul de mic ca si numarul mortilor?
      Ce numere ai considera ca sint bune si te pot multumi?

      Unde era familia ta in 1938, cu ce se ocupa si care era nivelul studiilor?

      Te asigur ca tot voi ati executat si sustinut toate atrocitatile anilor 50! Sint dovezi!
      Chiar comportarea voastra de astazi este o dovada si confirmarea unui vechi proverb romanesc care ne spune ca ce neaste din pisica soareci maninca. 1-2 generatii mai tirziu repetati anii 50!

      Ștergere
    3. Mai adaug citeva intrebari:
      In ce conditii pot capetele seci sa inteleaga ca OUG sint legale si normale?
      De ce numai celelalte partide au voie sa le foloseasca?
      Cind o sa inteleaga aceleasi capete seci ca dreapta de la noi este stinga progresista, neo-marxista radicala, care promoveaza corectitidinea politica a scolii din Frankfurt-Adorno, Habermas si alte bestii?
      Cind vor pricepe capetele seci ca sint folositi dupa metodele marelui promotor al marxismului cultural, Alinsky, pt a impune aceste mizerii, pt ca asta fac acesti spalati pe creier pe strazi?
      De ce nu va deranjeaza miile de miliarde scoase de vest dupa 90?
      De ce nu vedeti ca sasul vostru va desfida considerindu-va inferiori, lucru pe care-l spune si arata?
      De ce nu va deranjeaza reinvierea unei org nemtesti interzisa de Regele Mihai ale caror bunuri le-a si confiscat si care, astazi, prin sasul ales, au ajuns iarasi in posesia acestei org,desi vorbim de zeci de miliarde?
      De ce nu-l intrebati ce-a facut cu datoria istorica a Germaniei?
      De ce nu vi se pare suspect ca niste transilvaneni minorotari instiga alti romani impotriva singurei institutii conduse de romani?

      Ștergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)