duminică, 5 august 2018

Lupta noastră

Să ai căţărat în funcţia de preşedinte un oligofren care susţine că „Muie PSD” e un protest legitim şi care transformă această imbecilitate într-un proiect de ţară, iată mizeria în care am fost teleportaţi fără voie! Dacă mai adăugăm imbecilităţilor spuse de Plăvan şi faptul că există „suspiciuni rezonabile” care conduc la bănuiala că întreaga campanie cu muia a fost instrumentată de tabăra plăvanului, avem o imagine aproape completă a mocirlei în care am fost scufundaţi.


Mă uit pe paginile limbricilor care se autointitulează mari „artişti ai neamului” şi le văd pline de mizerii, scufundate în aceeaşi obsedantă „muie PSD”. Ce artist eşti tu, măi dezarticulatule, care stai şi râgâi slogane de wc public? Ce fel te om te poţi considera tu, nevertebratule incapabil de un raţionament logic, de-o formă chiar şi rudimentară de gândire? Ce sunt aceştia, ce e cu această armată hidoasă de fiinţe instinctuale care-şi zbat la vedere toată mizeria, toată infecţia, toată ura?



Ce-ar trebui făcut? Ar trebui oare să începem campania cu „Muie Iohannis”? Să luăm topoare şi bâte şi să căutăm să-i ştergem pe nemernici de pe faţa pământului? Să adoptăm o agendă radicală? Din păcate - sau din fericire - lucrurile nu sunt atât de simple precum ar părea la prima vedere. V-o spun prin prisma celui care, de multe ori, a crezut în simplitatea gesturilor radicale. În fapt nu-i simplu şi, chiar presupunând că la un moment dat am putea demara toţi una dintre acţiunile descrise, rezultatul ar fi îndoielnic.


Într-adevăr noi, cei care avem ca far călăuzitor normalitatea, suntem majoritatea, cei mulţi, cei rezonabili, cei care ne vedem de viaţă şi care ne simţim ameninţaţi de spectrul distrugerilor venite dinspre adversari. Iar când spun adversari sunt conştient că ei termenul este strict din punctul lor de vedere, întrucât raţiunea noastră de a fi ne îndeamnă mai degrabă să ne trăim vieţile decât să ne pierdem timpul vânându-i pe alţii. Aici ne e şubrezenia şi, de asemenea, aici ne e punctul forte.

În mod normal, a anihila plaga puturoasă care vine dinspre acea zonă ultra minoritară a societăţii n-ar trebui să provoace mari probleme. Aşa cum un corp străin intrat forţat într-un organism este izolat de către sistemul imunitar, la fel ar putea sta lucrurile şi cu această zonă neguroasă a societăţii. Numai că arma de care dispun aceşti devianţi e una redutabilă, anume aceea a deturnării adevăratului scop. Ei vin cu o chestie radicală şi degradantă de tipul „Puie Monta” sau „Muie PSD”. Tendinţa celui normal e să riposteze pentru a-i pune la punct. Şi ce ripostă e mai potrivită într-un asemenea caz decât una derivată din „Ba p-a mă-tii!”? Numai că de-aici începe nebunia. Ripostând în acest fel te transformi într-unul de-al lor. Răspunzând cu „Muie Iohannis” la „Muie PSD” nu faci altceva decât să intri în aceeaşi mocirlă, să te murdăreşti de acelaşi rahat în care ei se simt bine. Şi, treptat, să te transformi şi să devii, din omul normal care erai, un mutant isteric şi îndobitocit. Indiferent de opinia pe care-o ai, de tabăra pe care-o susţii, răul cel mai mare este acela că ai intrat de bunăvoie în hârdăul cu rahat. Iar de ieşit de-acolo îţi va fi imposibil. Şi, treptat, vei deveni unul de-al lor întrucât împărţiţi aceeaşi baltă urât mirositoare.

Aşadar nu te aştepta să obţii victoria utilizându-le armele inepte. Aici e capcana în care eşti atras: armele lor au menirea de-a te murdări. De-aceea sunt facile, de-aceea le găseşti pe toate drumurile. Lupta ta principală trebuie să fie aceea de a te menţine curat, de a ocoli zonele de mizerie şi, mai mult, atunci când simţi că se-apropie ameninţător de tine, să te dotezi cu substanţe sterile, să ai grijă ca propria-ţi armură să strălucească de curăţenie. Numai astfel vei putea traversa fără a fi afectat oceanul toxic de imbecilitate care are ca principal scop înghiţirea şi, în final, anihilarea noastră.

Nu pica în tentaţia facilă a „contrelor” cu ei. Nu merită, nu vei obţine nimic! Din contră, te vei vulnerabiliza inutil, riscând să te infectezi. Ocoleşte-i, ignoră-i, lasă-i să ţipe ei pentru ei. În final vor surzi şi se vor autodistruge. Treaba ta nu e să-i distrugi, ci să-i laşi să moară ca ceea ce sunt. Apele trebuie să se separe pentru că aşa au fost separate de când lumea. Lasă-i împreună şi ocoleşte-i ca pe o boală contagioasă. Proştii trebuie să rămână cu proştii! Fereşte-te!

10 comentarii:

  1. Matale propui o atitudine controlata... bazata pe evaluarea reactiei instinctive care produce un damage prea mare. Dar asta presupune ca ratiunea e cea care te conduce tot timpul...

    Reactiile sunt doar retele neuronale bine sudate care se activeaza automat la stimuli fara sa mai treaca prin procesul constiintei. Reevaluarea acestor retele prin prisma reactiilor poate duce la o remodelare a acestor retele
    dar procesul nu e usor.

    Solutia radicala e sa sapi in tine pana dai de credintele care te definesc... pentru care esti dispus sa lupti. Spune-mi care e linia ta rosie si o sa iti spun cine esti. Cand dai de ele va trebui sa renunti la ele pentru ca ele nu sunt decat iluzia a ceea ce crezi ca esti tu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e pro-Moscova, l-am detectat de mult timp .
      e anti-Romania!

      Vali

      Ștergere
    2. Bravo, anonimule Vali! Ai pus punctul pe i. Rămâi vigilent! :)

      Ștergere
    3. Mda scriu din fata ambasadei... sefu intarzie sa ma primeasca dupa ce a vazut ca am fost desconspirat, deja se analizeaza la Moscova daca mai pot continua activitatea. Shoigu s-a declarat consternat in sedinta de astazi, nimeni nu intelege totusi cum a fost posibil sa fiu desconspirat atat de repede.

      @sefu daca citesti mesajul... incerc sa ma reinvetez promit ca o sa imi merit toti banii...

      @vali dupa atata timp daca doar atat ai putut sa intelegi... te inteleg. Ramai vigilent! :)

      Ștergere
    4. Vali
      Hai, nu-ti fie rusine, spune unde era familia ta in anul de glorie 1938? Cu ce se ocupau si ce studii aveau? Gindirea ta de sluga, care nu-si poate inchipui o viata fata stapin, nu este valabila pt romani, ci doar pt taranimea cu dosare sanatoase, scosa din sate chiar de aia veniti de unde spui tu. Iti inchipui ce-ai fi facut tu, astazi, fara ajutorul lor? Erai un grajdar de succes, poate la Becali.

      Ștergere
  2. Pe aia care-i auzi cu m*** p** nu sunt neaparat simpatizati Johanis. Am vazut pe fb oameni si de dreapta si de stanga care share-uiau poze sau glume cu asta, lucru destul de ciudat, nu credeti? Pentru mine e o auto desconsiderare sau dau share la prostia asta...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bunul simt a parasit de mult acesta populatie.

      Ștergere
  3. Concluzia lui Dragnea din finalul festivalului cifrelor, a fost simpatică:
    Johannis M___E!

    Și după câteva secunde a completat spânzurătoarea cu I, N și T.

    RăspundețiȘtergere
  4. 1 "Într-adevăr noi, cei care avem ca far călăuzitor normalitatea, suntem majoritatea, cei mulţi, cei rezonabili, cei care ne vedem de viaţă şi care ne simţim ameninţaţi de spectrul distrugerilor venite dinspre adversari."

    Esti f optimist! Nu, nu sintem majoritatea ci doar o mica minoritate, iar asta se intimpla de zeci de ani. Aici vorbim despre 10%. Restul sint 90%, dintre care 40% sint cei agresivi, vocali, care participa direct la toate nenorocirile si distrugerile. Alti 20% dintre ei sint cei platiti si angrenati in aparatul represiv si propagandistic care minuiesc instinctivii agresivi sau masa de manevra. Restul sint impartiti intre cei fara reactie, care accepta orice si potentiali agresivi, adica turma care poate fi minata incotro se doreste. Sa nu uitam c-au ales un individ mizerabil, pe post de presedinte, pentru10 ani, desi le era clar cine este si ce-a facut. Apoi au continuat si mai rau, cu un alt mizerabil, cu un trecut la fel de patat si care, prin tot ce face si spune, isi exprima dispretul si desconsiderarea fata de tara si natia, care, din inconstienta, unii, si ura fata de propia natie, altii, l-au ales tot pe post de presedinte. Acum, cei care vor, pot intelege f bine ce-a fost in anii 50. Cu exceptia unei minoritati, ceilalti n-au fost interesati sau au incuvintat absolut tot ceea ce s-a intimplat. Astazi fac pe oripilatii si anticomunistii care, in mod eroic, pentru ca aceste le este caracterul, sau opus comunismului, luptindu-se zi si noapte cu opresorii, desigur dupa modelul lui Fat-Frumos. Dupa cum vedem, astazi, ascund ce-au facut la moartea lui Dej, cind plingeau pe strazi, de credeai ca le-a murit vreo ruda si se duceau, din propie initiativa, sa stea la coada, ca sa poata trece pe linga catafalcul expus. A fost la fel cu ceea ce-au facut la inmormintarea asa numitului rege, despre care nu cunosc decit povesti si inventii, pt ca asta le este traditia, dovedita cit se poate de bine de legendele vestului luminos, pe care le sustin in pofida realitatii, care este vizibila, contrazicindu-le teoria aberanta, in absolut toate aspectele ei.
    http://www.mediafax.ro/politic/eurobarometru-romanii-au-cea-mai-buna-parere-despre-ue-3669898
    Din toata aceasta insiruire de date, iese in evidenta spiritul gregar al romanilor noi, niste indivizi rupti total de realitate.
    https://www.danieleganser.ch/1091.html
    Pot da exemple la nesirsit, deoarece problemele sint multiple si de dimensiuni care le fac greu de evitat. Ramine valabila afirmatia batjocoritoare a englezilor, la adresa romanilor, ca vor fi ultimii care vor parasi E.U. Asta spune multe despre ceea ce-am ajuns ca natie.
    Experimentul lui Ceausescu, de-a ridica taranimea, a fost un esec total. Din milioane de indivizi, tara n-a cistigat decit 0,5-1%. Practic este o confirmare a potentialului redus de care dispun si care era reprezentat de faptul ca, in perioada interbelica, doar 0,2% dintre ei reuseau sa-si schimbe soarta, la oras, prin studiu.

    RăspundețiȘtergere
  5. 2 Acest fapt este sustinut si de ceea ce se intimpla astazi, cind injuraturile au devenit un mijoc de exprimare “creativ”. Altfel este vizibil ca, nici pina astazi, n-au reusit trecerea de la caruta la masina. Modul lor de-a conduce, comportarea in trafic si numeroasele accidente o dovedesc din plin! Din pacate, numarul de circumvolutiuni nu sint suficiente pentru o trecere rapida si lipsita de evenimente tragice. Cine vrea, se poate duce prin Bucuresti, sa vada cum au transformat orasul, in ceva dupa chipul si asemanarea lor. A ajuns un conglomerat, ca sa nu-i spun moloh, lipsit de identitate, murdar. Priviti monumentele pe care le-au expus, peste tot prin oras si care le arata nu numai nivelul scazut de educatie si gustul mai mult decit indoielnic, dar si fudulia extrema si avaritia, vizibila prin acea goana continua dupa imbogatire, prin orice mijloace, care, desigur, nu avea cum sa nu includa si cultura, pe care au transformat-o intr-un amalgam de manifestari abulice. O tara nu se poate ridica cu oameni de jos, deoarece acestia nu-si pot depasi conditia, pe care si-o expun in orice imprejurare. Exceptiile pe care le-am avut, confirma tocmai aceasta regula, pe care o fac usor de detectat, mai ales cind situatia de astazi este una mai mult decit explicita in acest sens.
    Sa vedem acest lucru, acum:
    Untold: după cine se iau lupii tineri
    https://www.youtube.com/watch?v=mUkUnrXH8wA
    Concluzia este una f simpla: magarul, oricit te-ai chinui cu el si la oricite antrenamente l-ai supune, ramine ceea ce este si nu se va transforma in cal, niciodata!
    Poti duce taranimea oriunde in lume, la orice scoli, le poti arata si explica orice, pina la urma tot isi vor da in petec, aratind cine sint cu adevarat.
    Asta fac si cei din asa numita diaspora, care vin sa demonstreze in Bucuresti, purtati fiind de frustrarile izvorite din faptul ca n-au gasit nimic in vest, din legendele lor prostesti si ca nu se pot intoarce in tara ca “invinsi”, lucru pe care mindria lor bolnava ii impiedica sa-l faca.
    Sa ne aducem aminte de legendele “nordului civilizat”, aparute dupa criza din 2008. Ce-a mai ramas din ele dupa aceste evenimente de mai jos?

    https://www.activenews.ro/externe/Discurs-teribil-al-Regelui-Norvegiei-in-favoarea-homosexualilor-si-imigrantilor-Norvegienii-inseamna-femei-care-iubesc-femeile-barbati-care-iubesc-barbatii-barbati-si-femei-care-se-iubesc-136289

    https://www.activenews.ro/externe/Scandalul-MUSAMALIZAT-al-Norvegiei.-O-ancheta-BBC-despre-psihiatrul-Barnevernet-care-a-primit-doar-2-ani-de-puscarie-pentru-pornografie-infantila.-Justitia-i-a-permis-monstrului-sa-si-pastreze-copiii-in-timp-ce-altora-li-s-au-luat-pentru-mult-mai-putin-152159

    Situatia in Suedia si Finlanda este la fel de rea.
    Au plecat scuipind tot ce insemna Romania si, desi vad ce este, continua cu minciunile, dovedind un caracter precar, bolnav, cu sanse zero de vindecare si, daca ei nu se pot “realiza”, de ce sa nu distruga sansa altora de-a se ridica?! De ce sa ramina singuri, acolo, jos?!
    Cei care au vrut sa ne distruga n-au avut de facut decit sa inflameze mindria si fudulia acestor creaturi. Atit! Dupa cum se vede se intimpla prin cele mai primitive masuri cu putinta, lucru care iarasi vorbeste de la sine despre indivizii carora le sint adresate. Ce arma poate distruge un popor si o tara atit de silentios si complet? Nici una!

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)