marți, 19 martie 2019

Blocat 3 zile

Am fost blocat timp de 3 zile pe FB din cauza profilului Calota Mihai. În cazul în care îl aveți pe individ în listă sau dacă vă dă târcoale blocați-l!

P.S. Îi rog pe cei care au FB (incă) să anunțe blocarea contului meu. Mulțumesc!

7 comentarii:

  1. Care a fost motivul oficial? Sunt eu, Agar, dar n-am cont Google! Daca te pot ajuta cu ceva, nu ezita!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ăla cu profilul din link m-a provocat, eu l-am făcut prost într-un comment de pe pagina mea și el m-a raportat. Simplu ca 1,2,3. Mă rog, părerea mea e că e un pretext. Probabil după suspendarea asta de 3 zile urmează una de 7 s.a.m.d.

      Ștergere
    2. Dane, zi mersi că încă ai blog!

      Ștergere
  2. N-am sa inteleg nici o data pasiunea si insistenta oamnilor pentru feisbuci.
    E o vorba: Din trabant nu faci masina, nici din kurva gospodina :D
    Dupa cate s-au dovedit despre astia (spionaj in masa, influentarea maselor, cenzura etc) de ce mai sperati ca s-ar face baieti cuminti si onesti?
    In mare voga, de cand astia si-au dovedit kurvia, este GAB https://gab.com/
    ba il si imbunatatesc, de curand s-a lansat si un supliment prin care se poate comenta orice pagina de internet https://dissenter.com/

    https://www.breitbart.com/tech/2019/02/27/gab-launches-dissenter-platform-to-add-comments-section-to-every-page-on-the-internet/

    RăspundețiȘtergere
  3. PROST, PROÁSTĂ, proști, proaste, adj., s. m. și f. 1. Adj., s. m. și f. (Om) lipsit de inteligență, fără judecată, fără minte; nătărău, nerod, tont, prostănac.

    Nu vad de ce ar fi rau sa-i spui unuia ca este prost, daca asta arata! Poate cineva sa dovedeasca inexistenta oamenilor fara judecata sau lipsiti de inteligenta?
    Altfel FB si restul reprezinta dezvoltarea tehnologica a revolutiei culturale maoiste si cred ca oricine poate vedea efectele acesteia, care sint identice cu cele ale trecutului, cu diferenta ca aria de raspindire este mult mai mare, ca si efectul asupra indivizilor lipsiti de inteligenta, ca doar vedem ce se intimpla cu tefelistii. Cei care sint in tarcul FB sint educati sa-si aleaga "stirile" in functie de ceea ce-au fost programati sa "gindeasca" si este clar ca nu-i vei putea influenta vreodata ca lumea este altfel decit cred ei. Nu vezi cit de bine seamana in manifestari tefelistii cu garzile maoiste?
    De exemplu, individul numit vali iti repeta la infinit aceleasi prostii, deci....

    RăspundețiȘtergere
  4. Știe cineva ceva de ARISTOTEL COSTEL? Mi-e tare dor de slova lui!

    RăspundețiȘtergere
  5. Gunoiul de FB:
    https://krebsonsecurity.com/2019/03/facebook-stored-hundreds-of-millions-of-user-passwords-in-plain-text-for-years/

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)