marți, 21 mai 2019

Trezirea

Suntem la finalul unei campanii desfășurate pe două coordonate absolut diferite: pe de o parte unii încearcă să vină cu un program cât de cât coerent în ceea ce privește acțiunea noastră în Uniunea Europeană, în timp ce ceilalți vin în proporție de 100% cu manipulări ordinare, minciuni și aberații care sfidează ridicolul.

Plăvanul a propus un referendum pentru justiție ale cărui întrebări - presupus propuse de el - nu le cunoaște. De ce nu le cunoaște? În primul rând pentru că este foarte prost. Însă, de asemenea, putem spune că nu le cunoaște deoarece în realitate nu referendumul era important. La momentul propunerii referendumului s-a spus că acesta e un cadou pe care-l face USR-ului. Fals! În fapt scopul referendumului a fost altul, anume acela de a determina PSD-ul și electoratul acestuia să-l boicoteze. În cazul în care PSD ar fi căutat răzbunarea și-ar fi transmis un mesaj de boicot, atunci se spera că electoratul PSD va boicota și europarlamentarele. Dacă ai spus boicot, atunci omul nu merge și gata. În realitate, PSD-ului îi e absolut egal dacă referendumul e sau nu e validat. E un referendum consultativ și-atât. Iar șansele de validare sunt aproape zero.

Lucrurile acestea sunt cunoscute și de către plăvan și de staff-ul său de la Cotroceni. Însă s-a preferat intrarea în această procedură inutilă, cheltuind o căruță de bani, din rațiuni strict electorale și în favoarea partidelor securiste care, în mod clar ar fi avantajate de neparticiparea electoratului proguvernamental. Avem de-a face cel puțin cu un grav abuz în serviciu.

Treaba este și mai limpede dacă ne uităm la campania partidelor din arcul securist care îndeamnă la participarea la vot. E din același registru: scot la lumină toți influencerii pentru a-și determina spălații pe creier să iasă la vot(oricum radicalizații ies la vot), dar, în același timp, mesajele sunt menite a le face scârbă celorlalți să participe la vot. Așa trebuie interpretat mesajul cu Iisus sau cel cu „femeia cu barbă” care îndeamnă la participarea la vot. Se vede de la o poștă că toată această campanie e menită a-i încuraja pe unii să participe și pe alții să stea acasă.

N-o luați în râs. E una dintre cele mai sofisticate campanii desfășurate până acum. Manipularea este dusă la extrem și, mai mult, este foarte bine targetată. În fapt această campanie ne va arăta dacă mai există suficienți oameni normali în această țară, oameni care să răstoarne calculele care se fac în acest mega-experiment.

V-am spus de mai multe ori că, din cauza slugărniciei autorităților noastre, pe România se desfășoară mega-experimente păguboase. Am avut experimentele legate de hiperinflație, cele legate de privatizările frauduloase, de prăbușirea băncilor s.a.m.d. Experimentul DNA - în fapt o reluare la scară a experimentului „Mani pulite” din Italia - a reușit să distrugă structural această țară. Mai mult, a reușit să strâmbe percepția despre modul în care trebuie să se facă justiția, inoculându-le spălaților pe creier iluzia că adevăratul sistem de justiție e cel stalinist, specific anilor 50. Nu știu dacă experimentul ar urma să se desfășoare la scară în întreaga Europă pentru a o goli definitiv de sens sau dacă doar anumite elemente ar urma să fie puse pe tapet. Pentru noi e deja târziu întrucât ne-au distrus din punct de vedere structural, iar reconstrucția va fi deosebit de anevoioasă.

Ceea ce se petrece la actualele alegeri este un alt mega-experiment, anume aplicația practică a „post-adevărului” statutat la ultima întâlnire Grupului Bilderberg. Am mai vorbit despre subiect și iată-l desfășurându-se în toată plenitudinea sa. Peste tot se vorbește despre corupția unora, ba, mai mult, dinspre zonele externe de putere mesajul e întărit. V-ați uitat însă în ce mod? Cu același limbaj general, manipulatoriu, fără a indica absolut nimic concret. Una e atunci când spui „PSD e partid corupt pentru că modifică legile justiției” și cu totul altceva ar fi dacă ai explica în mod concret ce nu e în regulă cu acele modificări. Și-ar fi imposibil de explicat întrucât modificările incriminate se referă strict la punerea în acord a legii cu hotărârile Curții Constituționale. Iată ce înseamnă post-adevărul: o minciună abil prezentată astfel încât să fie ușor absorbită de mințile simple.

Ideea e că, văzând toate acestea, ar trebui să dăm o lecție usturătoare tuturor sforarilor care au reușit o asemenea operațiune de spălare în masă a creierelor. Trebuie ieșit la vot astfel încât viermii să fie zdrobiți! Trebuie să înțelegeți că dacă ieșiți la vot și scorul va fi unul categoric, veți contribui la eșecul unui experiment nefast pentru România. Și, paralel cu acest eșec, le veți tăia sursele de finanțare ale viermilor care acum trăiesc exclusiv din spălarea creierlor celor mai neajutorați dintre noi. 

Ați merge la vot dacă ați ști că prin asta jivine precum Cartianu, Borcan, Bot, Dide, Guran s.a.m.d. ar rămâne fără finanțare? Sunt convins că da. Ei bine, gândiți-vă că un eșec de proporții al ăstora, fix în asta se va traduce. Ați ieși la vot pentru a nu mai vedea manifestații violente și de prost gust puse la cale de niște analfabeți? Ați ieși la vot pentru ca imbecilii care-au ajuns să atace oamenii normali în stradă doar pentru opțiunile lor politice să fie judecați și condamnați? Ați ieși la vot pentru ca sistemul juridic să nu mai fie o cârpă pe care s-o folosească toți ordinarii din spate? Cu siguranță da!

Sunt milioane de argumente pentru care trebuie să înțelegeți că lehamitea care vă este indusă e una falsă. Lăsați lamentările și îndoielile care v-au fost sădite cu tehnici subtile și perverse de influențare a maselor și gândiți-vă că suntem în plin război. Dacă vor câștiga ei, e jale. Ei sunt puțini, dar bine susținuți financiar și organizați precum o oaste disciplinată. În ultima perioadă am asistat la un asalt mizerabil asupra conștiințelor oamenilor normali. E timpul ca toată această strategie imbecilă să fie dejucată, iar răul să fie tăiat din rădăcină! Știu, e greu să votezi „anti”, dar e esențial s-o faci pentru ca rezultatul final să fie unul care să reflecte realitatea obiectivă, nu pe cea manipulată. E timpul să ne trezim și să-i zdrobim!

15 comentarii:

  1. "paralel cu acest eșec, le veți tăia sursele de finanțare ale viermilor care acum trăiesc exclusiv din spălarea creierlor celor mai neajutorați dintre noi."

    Deja stim cu precizie ca FINANTAREA IN SPECIAL prin ONG-uri este TOTAL independenta de mascarada celor de la putere, deci nu are cum sa dispara.

    "Am avut experimentele legate de hiperinflație, cele legate de privatizările frauduloase, de prăbușirea băncilor s.a.m.d. Experimentul DNA - în fapt o reluare la scară a experimentului „Mani pulite” din Italia - a reușit să distrugă structural această țară."

    "Experimentele" de fapt nu sunt ceea ce ni se prezinta a fi si mai ales NICI PE DEPARTE NU SUNT LOCALE ci GLOBALE. Nu dau exemple din alte tari est europene, ci doar pe Rusia care ai zice ca are resurse... si astfel este ferita de asemenea teste. Nici vorba, TEHNICILE FOLOSITE SUNT copie la indigo, ca urmare este o strategie ABSOLUT COMUNA asa cum ai mai mentionat Dane inainte, croite la fel pentru toti, diversiuni pentru a abate PENTRU TIMP INDELUNGAT atentia publicului de la adevaratele probleme catastrofale social-economice( depopularea sinistra, au ajuns la 89 de milionae poluatie, saracie crunta, salarii de mizerie, bataie de joc in ultimul hal, incitare la razboi civil pe toate canalele iutub rusesti). chiar acum a fost arestat un alt ofiter FSB, care a fost prins furind nu milionae CI MILIARDE CASH, gasite ASUPRA LUI, absolut incredibil!!!
    https://www.rt.com/russia/459604-record-cash-amount-seized/

    AU INCEPUT SA FURE CU MILIARDELE!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In vest se fura cu miile de miliarde!
      EU - "Über 1.000 Milliarden € Steuerhinterziehung pro Jahr" - Wie Konzerne Europas Kassen plündern!
      https://www.youtube.com/watch?v=fpq3KxvISug

      Deci, se fura legal, in minunatul vest, 1000 de miliarde, doar printr-o singuta metoda, dar mai sint multe altele pe care nu le mai insir. De notat ca romanii si-au confirmat statutul de babuini, dupa definitia lui Cristoiu, dupa votul de astazi, cind au aratat ca orice imbecilitate ii intereseaza mai mult decit copii si familiile lor. Isi merita soarta din plin! Sper ca toti amatorii si-au invatat lectia ca sa nu-si mai bage pielea la samura pentru niste mizerabili! Ca sa alegi alogeni, votind si timpeniile lor este ceva incredibil!
      „Ţie, popor ingrat, nu-ţi va rămâne nici măcar cenuşa mea!"
      Sa-i vad cind isi vor plinge in pumni, pentru ca nu vor sa invete nimic si tot ce-i intereseaza este o razbunare cretina, pe oricine face efectiv ceva folositor. Intr-o tara in care a exista experimentul Pitesti, n-ai ce sa astepti!


      Ștergere
  2. Sper că v-am înțeles suficient de corect. Sîntem în acord și vă înțeleg, de asemena, poziția cu privire la forțele care se confruntă pe plan național. Ar trebui, într-adevăr, zdrobiți, răul să fie tăiat de la rădăcină. Nu văd însă cum ar fi relevante aceste alegeri pentru așa-zisul parlament ueist. Dacă pnlusr+ ar aduna un scor foarte slab, n-ar fi prea rău, dar, realist vorbind, cît să fie de mic scorul, sub 20%, exclus, sub 30%, meh, ar fi bine, dar propaganda lor tot va clama victoria. Nu avem de a face cu oameni raționali, nu pot accepta înfrîngerea la urne, nu au nici cel mai mic respect, dacă înțeleg cumva noțiunea, pentru libertate individuală sau opțiuni democratice.

    Celălalt aspect, secundar în România, al configurării UE după aceste alegeri ridică însă cu totul alte probleme. Ce vrem de la UE, pe cine trimitem în cloaca de la Strasbourg-Bruxelles?

    Eu sînt anti-ueist declarat, vechi, nu îmi voi clinti poziția nicium. Vreau ca UE să fie desființată de fapt sau în fapt (prin anularea tratatului actual). Nu voi accepta nicio formă de federalizare sau diminuare a suveranității naționale. Atunci cum să mă regăsesc în oricare dintre partidele cu șanse de reprezentare acolo? Toate sunt pro sau vehement pro ueiste și pentru integare tot mai accentuată. Cum aș putea să cred că îi voi vedea pe membrii PSD colaborînd cu Salvini sau Le Pen?

    De acord, să ne facem curățenie în ogradă, dar nu mai avem garduri și fără o curățenie generalizată prin curțile vecinilor de continent degeaba am reuși noi cîte ceva (nici nu reușim, nici nu prea încercăm , în parte și de frica prietenilor - cerc vicios care nu va fi spart doar din România).

    Componenta continentală, o schiță de strategie corelată cu ce se întîmplă pe la alții lipsește cu desăvîrșire din campania PSD (la ăilalți supunerea e clară, clamată chiar). Cec în alb pentru ce?

    Am fost înclinat să votez, pentru prima dată la ueuroparlamentare (pentru că nu recunosc legitimitatea așa-ziului parlament ueist), eram cît p-aci, dar m-am răzgîndit după ce am văzut declarațiile lui Kurz. După ce l-a lucrat securistic pe partenerul de coaliție, supralicitează cerînd transformarea UE într-un gulag feroce. Și asta de la gauleiterul Austriei, principala putere colonială din România. Chestie care m-a făcut să văd roșu (no pun intended). Cîtă vreme nu observ nicio acțiune a PSD, aflat cică la guvernare, care să reducă puterea omvschweigreiffhienelor ăstora, după mai multe valuri de trădări istorice (PSD-Năstase ne-a băgat în rahatul ăsta, să nu uităm) nu prea îmi simt apărate interesele de către băieții ăștia. Disimulare ca să nu se prindă dușmanul, fie, dar mai avem și o viață de trăit, nu pot aștepta la infinit să văd rezultate de la aceiași care nu livrează mai nimic.

    Iar haștagii sunt produsul cedării repetate, tot din partea PSD, pe linia educației. Tot cu manuale alternative, tot cu trișuri, tot cu discriminare pozitivă, tot cu suflatu-n curul studențimii care e crescută pentru a avea străinii și corporațiile străine ce să aleagă, tot cu propagandă anti-națională, tot cu finanțarea ongurilor și oficinelor anti-românești. Pînă cînd?

    Iar Johanniss... pfui! E acolo pentru că l-a lăsat PSD să cace tot, în loc să-l suspende cu repetiție, dacă nu mai rău. Apropo, Hellvig, Maior, bine mersi, nu? Nu se atinge nimeni, nici cu o floare, de ei, dar sigur, sigur, se vor schimba lucrurile în bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveti perfecta dreptate.

      Ștergere
    2. Si eu sunt anti ue si tocmai pentru ca am fost reprezentati pana acum de sclavii lui soros voi vota ! Si recunosc, europarlamentarele nu aveau o prea mare importanta pentru mine. Dar m am trezit si sigur voi vota ! Nu stiu cat ne vor apara interesele psd istii dar eu una m am saturat de " astia" .m am saturat de macovei si pnl si plusistii bivolari,sau bipolari.Am si eu cateva obiectii privind modul cum a jucat psd ,eu l as fi suspendat pe plavan ,dar poate aveau niste informatii pe filiera israel cum ca s ar fi pregatit o mica " revolutie" si atunci l au lasat sa scoata din el tot! Helvig,maior sunt oamenii cia . Cine sa se ia de ei? Kovesi la fel. Omuletii astia sunt ai serviciilor straine,le apartin! Daca psd ul taia in carne vie cum a facut erdogan ,atunci veneau peste noi " fortele" sa restabileasca democratia. Nu prea au avut sange in instalatie, sa o recunoastem insa nici nu i a ajutat altcineva sa ramana pe pozitii( vezi Rusia cum il sprijina pe Erdogan) .e o maimutareala ,un circ, noi speram ca psd ul sa faca ceva numai ca lupta este mult mai complexa decat ne imaginam noi. Binomul functioneaza, securitatea este bine merci.

      Ștergere
    3. Sînt de acord că nu e ușor deloc. Știu că uneori trebuie să abați atenția, să disimulezi. Totuși ! Nu putem trăi cu teroarea revoluției colorate mereu. Pune naibii șefi competenți la jandarmerie și poliție și nu mai mișcă niciun golan în front. CIA nu e monolit. America are problemele ei, mari. Dacă ne curățăm curtea de bălării, nu trimit americanii bombardierele peste noi, de fapt au nevoie de noi strategic. Cu rahați vînduți altor interese decît cele americane s-ar putea chiar să închidă ochii dacă le tăiem din nas. Mlaștina de care amintește Trump se întinde peste tot, dar nu toți americanii sunt iremediabil pierduți și nici despre România nu putem gîndi așa, orice ar fi. Curajul la momentul potrivit reprezintă inteligență. Lipsa de curaj sau percepția permanentă a unei lipse de curaj distruge moralul, te dă legat adversarului cu toate că mai ai destule rezerve pentru a lupta. Înțeleg calculul celor care nu vor ca ponderea PSD să scadă pentru a nu da imbold johanniștilor pentru porcării și lista lor nu conține, aparent, mari stridențe. Dar să mă înțeleagă și pe mine în consecvența mea. E necesară o reprezentare adecvată pentru forțele naționaliste pe care eu o aștept. Pînă atunci, PSD nu mai ia votul meu decît într-o situație de mare pericol sau cînd nu am de ales decît între ei și ceva de tip Jihannis sau altă gloabă ca el. Vremurile cînd eram dispus să identific PSD ca reprezentant și al naționaliștilor s-au dus. Din vina lor.

      Ștergere
  3. Problema acestor alegeri este ca se " arata muschii" de fapt pe plan intern. Daca psd ia un scor mic atunci e gata de noi! Cretinoizii vor cere demiterea guvernului...bla bla bla...stim ce va fi! Se vor restabili fortele binomului, secu va fi un pic rebranduit si va lucra undercover nu pe fata cum au facut o in ultimii ani!
    O mare problema va fi cu referendumul pt ca ,asa cum Apador ch a semnalizat, se va sti in timp real votul. Aici este marea problema pt ca, sa presupunem ca la ora 14 va fi vot masiv psd..vor sti asta deoarece este limpede ca cei care nu iau buletin de vot pt referendum ,voteaza psd alde. .deci...daca la ora 14 va fi vot masiv psd ...vor incepe niste manevre violente,scandaluri,disperare sa si aduca oamenii la vot. Pe de alta parte serviciile vor sti cat au de recuperat ca procente si sa puna cu manuta " ziua ca hotii". Va fi un razboi dur! Ei pot manevra 2,3% de aceea este important sa votam! Daca este prezenta mare atunci sa speram ca li se epuizeaza cat de cat masa de manevra. Eu nu am incredere in alegeri.. stiti cum spun americanii? Iti dam impresia ca alegi, ca esti liber! Iti dam impresia ca ai free choise dar ne stergem la c...r cu votul tau pentru ca oricum iese cine vrem noi. Daca printr o mare minune toata tara le arata ca nu accepta cretinoizii astia,fake ul asta de partide..atunci poate vor intelege ca aici la romanica e mai greu decat la ucraina ,ca romanii sunt pe alt trend. Nu ati vazut caine sa plece de la macelarie ,nu vor renunta never ever ! Doar ca trebuie transmis un mesaj, ca nu toti suntem spalati pe creier!
    Cum te pocneste si istoria asta peste ochi! Bunicii nostri asteptau americanii, noi asteptam rusii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-i mai astepta pe rusi, ca ii astepti degeaba.

      CHIAR SI RUSII ii asteapta pe "acei " rusi pe care-i astepti si tu. Din nefericire pentru cei ca tine, nu mai au de unde sa vina. "sursa "aia in aparenta - inepuizabila- de "rusi" imaginari s-a epuizat demult.

      Toto ce-i uneste pe rusii de acum tinerii-vulturi sunt jocurile video unde-si "sacrifica" virtual viata pentru citeva clipe.

      Lasatii voi pe rusi....trebuie sa reinvatam sa crestem porci in cada, ca pe vremuri, invata sa pui copci la o rana de topor sau glonte, cum sa bandajezi, cum sa educi copiii in ograda, pe strada.

      Bazeaza-te pe puterile tale, ca in Rusia este depopulata masiv si prostire in masa a populatiei ramase...dupa ultimele statistici REALE:

      98 de milionae ramase cu scadere masiva spre 40 de milioane( telul impus de Bjejinsky globalistilor de care oligarhatul rus asculta ca de maica precista)

      Nu-i o GLUMA!

      Ștergere
    2. Scuze pentru greseli...scris la repezeala

      Ștergere
    3. Era un fel de a spune...astept o corectare a relatiei cu Rusia , niste acorduri economice ,o relatie normala de trading si diplomatie. Nu ne invadeaza rusii,stai linistit!

      Ștergere
    4. Doar unii asteptau americanii, pentru ca altora le era clar ca unii, odata veniti, nu pleaca niciodata. Ce vine nu mai are legatura cu ce-a fost!

      Ștergere
  4. https://www.zerohedge.com/news/2019-05-20/hundreds-black-vest-migrants-seize-paris-airport-terminal-france-does-not-belong

    RăspundețiȘtergere
  5. https://www.oe24.at/oesterreich/politik/Kurz-Mein-Reform-Plan-fuer-Europa/379696229

    RăspundețiȘtergere
  6. Probabil n-ai crezut ca romanii mai reprezinta astazi o mica minoritate, de cel mult 5%. Majoritari sint patriotii vestici, dedicati total neo-marxismului. Soros este regele tarii, care a obtinut cel putin 75% din voturi, fapt istoric si unic la nivel mondial, deoarece nicaieri nu i s-a predat nici un popor de buna voie intr-un asemenea numar!

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)