sâmbătă, 22 iunie 2019

Despre lupta ta

Nici nu s-a terminat bine golăneala numită alegeri că monștrii restaurației au scos capul cu violență. Plăvanul dă ordine de parcă ar fi în ograda mă-sii: deznaționalizare cu incriminarea penală a spiritului patriotic, aplicarea la liniuță a oricărei recomandări venite dinspre Bruxelles, cedarea brutală a suveranității s.a.m.d. Toate puse pe răboj într-un așa zis pact pentru Europa. N-am văzut pe nimeni să se înfioreze, n-am văzut pe nimeni care să bată cu pumnu-n masă și să spună apăsat că „NE-A AJUNS!”.

Pe partea cealaltă, partidul prezidențial face tumbe în ritmul dictat de circarul Rareș Bogdan în timp ce politrucii de la PLUSR bagă cărbuni pe foc în direcția implementării măsurilor pentru care-au fost înființați: corectitudine politică, sexualizarea societății, legiferarea teoriei genului și absolut tot ceea ce înseamnă măsuri ale agendei negre a comunismului globalist.


Dinspre himera numită injust „justiție” vin vești și mai proaste: se pune de-o restaurație completă a băsismului securist agresiv. Procurorii rezistenți au prins aripi întrucât li s-a promis solemn desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție. Astfel, au pus-o iar de golănii, gen acea aberantă punere sub control judiciar a lui Vâlcov pentru că a dezvăluit unul dintre cele mai înfiorătoare acte de sabotare a statului de drept. S-a ajuns atât de departe încât o procuroare sinistră păzită de mascați a ajuns să târâie un copil pe caldarâm ziua-n amiaza mare, pentru că „rațiunile de sus” impuneau livrarea copilului „cui trebuie”.

Din nefericire atitudinea populației e una pasivă. La fel de pasivă cum a fost atunci când a venit ciuma comunistă peste noi. În afara unor eroi - mințiți și ei de jegurile occidentale că vor veni anglo-americanii să-i salveze - majoritatea oamenilor au semnat tacit „pactul cu diavolul”. Fiecare s-a gândit că „e mai bine să-i lași pe ei să facă ce vor”, „că nu e bine să-i contrazici”, „că dacă stai în banca ta, până la urmă totul va fi bine”. Așa s-au trezit fruntașii satelor exterminați la canal, așa au ajuns sărăciile și marginalii să fie împinși în funcții de conducere, așa a fost țara jefuită și târâtă într-una dintre cele mai negre perioade ale istoriei noastre. Voi, cei care-ați prins acele vremuri, ați uitat? Dar copiii voștri, de ce nu știu? Nepoților voștri de ce nu le-ați spus?

Acum stați la fel de pasivi și asistați cum marxismul e impus pas cu pas. Vă uitați a proști cu toate că recunoașteți aceleași instincte, aceeași ideologie și aceleași manifestări care vin, de data aceasta, chipurile dinspre dreapta. Iar vă făsați furați de priveliște? Tot n-ați înțeles că întreg corporatismul e de fapt o crâncenă organizare 100% comunistă? Întrebați-vă copiii ce fac prin ședințele acelea inutile și-o să constatați cu amărăciune că diferența dintre impusele „ședințe de partid” și actualele meeting-uri e dată, doar de Excel și Power Point.

Tot n-ați înțeles că Uniunea Sovietică e acum Europa, cu singura diferență că în ziua de azi Stalin nu mai e la vedere, ci doar comisarii săi? La fel de agresivi inculți și grobieni? Stați și tăceți, înghițiți în sec de fiecare dată când o altă aberație e scoasă la lumină. Și aplecați capetele și dați din mâini a neputință.

Ați fugit de teroare și v-ați aruncat și mai abitir în brațele ei, ați fugi de salamul cu soia și-acum haliți numai salam cu soia, ați fugit de pauperizare și-acum trăiți de pe o zi pe alta. Nu vi se pare ciudat că ați ajuns iar de unde ați plecat, de data aceasta cu consimțământul vostru deplin? Să nu v-aud că totul e din cauză că n-ați citit termenii scriși cu litere mici! În fapt n-ați citit nimic și v-ați luat exclusiv după slogane. Adică v-au făcut!

Decât să încercați să vă feriți cu lașitate din calea terorii care se pune la cale exclusiv pe spatele indiferenței voastre, ar trebui să vă întrebați dacă ați făcut ceva pentru a împiedica asta. Nu dând like&share pe rețelele de socializare, nu discutând în contradictoriu cu vreun spălat pe creier, nu înjurând televizorul în confortul discutabil al propriului fotoliu. Ați făcut altceva?

Nu cumva ați preferat(sau preferați) să fiți părinți doar cu numele, în timp ce de restul „să se ocupe ăia?”. Nu cumva vă uitați admirativ la copil sau nepot și vă bateți cu pumnii-n piept admirând „cât e de deștept” doar pentru că-i „al nostru” și pentru că „mestecă ceva cuvinte în limbi de circulație”? Nu cumva ați uitat să evaluați situația la modul critic atunci când e vorba de voi și-ai voștri?

Lupta diavolului acestuia e una generalizată. Nu v-am cerut niciodată să ieșiți în stradă și să urlați precum spălații pe creier. Însă voi ați uitat că lupta începe în propriile voastre familii. Ați lăsat și lăsați să vă scape needucați copiii pe care-i aveți. Vă cruciți când vedeți atâta prostie deversată pe toate canalele, dar nu vă prindeți că fiecare dintre acei idioți vine dintr-o familie? O familie ca a voastră. Iar dacă se întâmplă ca propria voastră odraslă să devină o rotiță a acestui mecanism inept, brusc, fără discernământ, treceți în tabăra cealaltă, doar trebuie „să vă sprijiniți odrasla”. V-ați gândit ce crimă ați făcut(sau faceți) atunci când le-ați dat drumul copiilor în lume fără să aibă niște criterii minime de evaluare a lucrurilor? Copiii pe care i-ați lăsat neinformați sunt cei care acum trag cel mai eficient la căruța globalistă. Ați uitat oare că, în esența sa, comunismul era internaționalist, adică globalist? Ați uitat că-n comunism naționaliștii erau înfierați(asta până când au scăpat treburile puțin de sub control)?

Ajutați-i pe toți să-și regăsească setul autentic de valori, să abandoneze retorica seacă și străină care le este impusă prin intermediul propagandei. Uitați-vă în ochii lor și nu-i scăpați din mâini până nu simțiți că privirea le e din nou clară.

Lupta care se dă nu-i una abstractă. E una fizică și-ncepe din ograda fiecăruia. Dacă nu trasezi granițe clare, peste care să nu se poată trece, ai pierdut lupta și ești victimă. Altfel, cu fiecare această mică victorie se poate reveni ușor-ușor la normalitate.

P.S. Perversitatea acestui sistem constă în faptul că tu - vectorul care-l implementezi - ajungi în final victima sa. Abia atunci îți dai seama că ai greșit, dar atunci e prea târziu. Alți vectori mai tineri implementează o teroare și mai radicală care, în final se va îndrepta împotriva lor. De-aceea lupta pe care-o dai nu e una în care să te salvezi pe tine. Tu deja ești victimă, pentru tine lupta e pierdută. Ținta ta trebuie să fie salvarea celuilalt, a celui care acum e vector activ și care, peste câțiva ani, va deveni victimă. Doar așa se poate câștiga războiul!

10 comentarii:

  1. Din nefericire atitudinea populației e una pasivă. La fel de pasivă cum a fost atunci când a venit ciuma comunistă peste noi. În afara unor eroi - mințiți și ei de jegurile occidentale că vor veni anglo-americanii să-i salveze - majoritatea oamenilor au semnat tacit „pactul cu diavolul”.

    Nu sunt de acord ca doar catva s-au opus. Au fost multi, milioane. Dar a venit un tavalug asa puternic de i-a zdrobit....fizic...caci sufleteste, duhovniceste s-au ridicat la inaltimi mari. Chiar si bunicul meu imi spunea ca a suferit enorm si s-a opus atat cat a putut sistemului. Nu a coalizat nicioadata cu ei si asa si-a invatat copii si nepotii. E si asta o forma de lupta si jerfa, fiindca atat bunicii cat si parintii mei au suferit prin neacceptarea pecetii comuniste, a ciumei rosii, dar cu ajutorul si mila Domnului au reusit. Adevarat ca educatia incepe in sanul familiei, dar sa nu uiti ca multi, foarte multi din cei pe care tu ii indemni sa-si educe copii, sunt , in masura mai mare sau mai mica, copii, nepotii celor care ori au facut rau Romaniei ori si-au vandut sufletele ( prin acceptare, pasivitate, asta e!, etc) stapanilor intunericului. Deci de la cine si de unde atatea asteptari! Lupta e duhovniceasca, in primul rand, si pe urma, in masura in care constientizezi, ai o temelie duhovniceasca buna, solida, poti sa actionezi conform crezului si poruncilor Divine, fara frica si asumandu-ti in totalitate faptele si consecintele lor!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate nea Dan... Chiar ai dreptate. Am citit astăzi ce scriu colegii doamnei... Zic că are dreptate. Ăștia sunt în stare să ne bage pe toți la dubă... Parcă nu mai sunt oameni. Parcă sunt pe baterii. Roboți!

    RăspundețiȘtergere
  3. Referendumul pentru familie incepe sa dea rezultate. Iobagii s-au dovedit inerti asa ca se merge spre o noua etapa.

    Scena cu copilul tarat de procuror se numeste barnevetul romanesc: politia copiilor. Acu se definesc grupurile tinta:
    - intai astia fara familie, orfelinate
    - apoi aia saraci,
    - apoi aia care nu ofera conditii corecte
    Motivul va fi nu oferi conditii te decadem din drepturi si punem copilul pe piata adoptiilor ca sa ii fie mai bine. Iar cand se prind iobagii care e schema le-o da p-aia ca e mai bine oricum pentru copil afara. Oricum is multi care au copii prin tara cu parinti afara deci invers oricum e mai bune.

    Cine se opune e cu Dragnea deci e infractor deci la puscarie.

    Acu legat de partea cu educatia... solutia nu functioneaza pentru generatiile tinere pentru ca si autoritatea familiala a fost prabusita. Multi isi corup copii cu jucarii dulciuri desene si spera ca asta sa tina loc de educatie ca ei nu au timp sa faca asa ceva.

    Omul din televizor va spune exact ce se intampla in 3 minute:
    https://www.youtube.com/watch?v=O23pUCi9MIE

    Totul e pe reteta cu etape iar noi inca suntem cu lozinci vechi de 15 de ani cu hotii si coruptii...

    RăspundețiȘtergere
  4. Mankurtii nu-si mai revin, iar si mai mare tragedie e ca se inmultesc.

    RăspundețiȘtergere
  5. daca vrei sa folosesti aceeasi termeni:

    marxisti,socialisti ----> atunci bruxelistii si trepadusii lor sunt marxisti MAI PUTIN INDUSTRIALIZARE(munca, scoli, educatie, infrastructura, etc)
    comunisti, cikisti, nkvdisti, whatever... = ----> comunisti MAI PUTIN INDUSTRIALIZARE( munca, scoli, educatie, infrastructura, etc)lasata in urma experimentului social

    ...un mic detaliu esential in ORICE comparatie in care folosesti acesti termeni consacrati
    (fara suparare, sper ca vei publica acest comentariu)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baiete esti idiot?
      Si comunismul si socialismul sunt nimic altceva decat IDEOLOGIE MARXISTA! Diferenta dintre ele este ca una este dictatura proletariatului iar cealalta este "democratie". Dar tinand cont ca in democratie proletariatul este majoritar si are drept de vot...

      Pune mana si citeste Manifestul Comunist in special cele 10 masuri necesare pentru implementarea comunismului...
      https://www.marxists.org/romana/m-e/1848/manifest/index.htm
      https://www.marxists.org/romana/m-e/1848/manifest/c02.htm

      ...apoi arunca o privire pe imaginea asta si gaseste asemanarile:
      https://s3media.247sports.com/Uploads/Assets/445/212/8212445.jpg

      https://www.vox.com/2014/10/6/6829675/saul-alinsky-explain-obama-hillary-clinton-rodham-organizing

      Nu de altceva, dar sa nu mai fi atat de idiot.
      Despre oameni ca tine si de nivelul tau intelectual vorbeste Eco aici:
      https://www.gandul.info/stiri/umberto-eco-ataca-dur-retelele-sociale-e-invazia-imbecililor-televiziunea-promovat-idiotul-satului-fata-spectatorul-simtea-superior-drama-internetului-l-promovat-idiotul-satului-purtator-adevar-14619118

      Ștergere
  6. Despre educatia institutionalizata:
    https://www.activenews.ro/stiri-educatie/Bacalaureat-2019-subiectele-la-disciplina-istorie-in-Romania-Ungaria-si-Franta.-Privire-comparativa-156563

    http://www.contributors.ro/dezbatere/nimeni-nu-s-a-nascut-adult-despre-invatamantul-obligatoriu/

    Despre educatia familiala, de acasa:
    https://republica.ro/dragi-parinti-e-greu-ca-scoala-sa-va-mai-educe-copiii-cand-acasa-vi-i-educa-televizorul

    RăspundețiȘtergere
  7. Atitudinea populatiei este pasiva pentru ca a fost anesteziata in timp , i s au atrofiat simturile,perceptiile.Au fost stimulate instinctele primare ,consumerismul . Sa citez din Orwell...va vom goli de continut si va vom umple cu noi insine! Numai ca i au umplut cu superficialitate, incultura, primitivism ,ura care sa fie activata la un singur impuls. Ce ne miram? In timp s au vazut efectele cretinizarii in masa! Populatia este pasiva pentru ca are alte preocupari. Citesc doar titluri pe fb si li se pare ca sunt informati, raspund la apel cand li se cere, consuma, se injura,se lauda, se ingramadesc,se inghiontesc,dau cu pumnii,li se pare ca sunt importanti cand li se striga #, pe scurt..cine sa fie indignat? Isi educa odraslele mai superficial decat au fost ei educati, violenta si marlania sunt atuuri in noua generatie de copii . Ce sa mai comentam,ce sa ne mai uitam in radiografia acestei societati? Paradoxul manipularii este ca s a creat ideologia asta precum needucatii, marlanii sunt din tabara cealalta mereu! Nu se uita nimeni ca totul este o masa de soareci care sunt dispusi sa intre in toate capcanele posibile pt o bucata de ceva, ingramadindu se,calcand unul peste celalalt! In realitate toti sunt cam la fel numai ca " stapanul din umbra" ii intarata, ii cretinizeaza pt a face tot ce doreste din ei. Este foarte simplu! S au intrerupt toate caile pentru a fi un popor sanatos. Educatie,cultura,biserica,bun simt! Toate s au anesteziat, au fost inghetate pt ca NU SE DORESTE o populatie constienta si responsabila! Nu esti util daca gandesti! Asa ca...cei putini care mai sunt normali vor trai in izolare si vor fi o minoritate!

    RăspundețiȘtergere
  8. Proli! De atat are nevoie Big brother! Mai urmeaza razboiul vesnic si e gata!

    RăspundețiȘtergere
  9. http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2008/04/30/AR2008043003258.html

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)