luni, 3 iunie 2019

În numele lui Baal

V-a plăcut discursul Papei? Dar „iluminarea” cerului la apariția sa. Și nu o dată, ci chiar de două ori. Așa-i că v-a impresionat cu cuvintele lui blânde, cu invitațiile sale la iubire și, oh, da!, cu citatul din Eminescu? Sincer eu nu știam că Papa e un cititor de Eminescu. Ce să spun, m-a impresionat. La fel cum m-au impresionat muierile ălea care au transmis în direct. În special o fătucă de pe TVR care cred că a avut o serie prelungită de orgasme.

Dar, totuși, s-a văzut limpede că Papa a făcut minuni! Parcă asta îmi vor spune cei care vor să mă tragă de mânecă. Minunile acelea cu risipirea norilor le face taica Putin la fiecare zi a Maicii Rusia. Iar rezultatele se văd câteva zeci sau sute de kilometri mai încolo, unde sunt coduri roșii și ruperi de nori aproape ca-n Apocalipsă. Au fost ceva ruperi de nori și inundații groaznice? Păi tot în registrul de „minuni ale Papei” ar trebui integrate.


În ceea ce-l privește pe Eminescu, hai s-o lăsăm moartă! E un discurs la fel de buruienos precum ăla al lui Donald Tusk. Iar sinceritatea Papei a fost la fel de mare precum cunoștințele aprofundate de română ale lui Tusk. Sau chiar mai mică de-atât.

Și-acum hai să lăsăm de-o parte golăneala, că doar suntem oameni cu picioarele pe pământ. Sunt câteva elemente pe care-ar trebui să le știți. În primul ar fi forțele care-l susțin și în care crede Papa și care numai de lumină nu sunt. Cred că avem de-a face cu cel mai diabolic Papă din istoria Bisericii. El este arhitectul „strategiei” pontificatului fără de sfârșit. Așa-i că nu știați nimic despre asta? Conform mai multor profeții, dintre care cea mai cunoscută e cea a Sfântului Malachia, pontificatul lui Ratzinger ar fi ultimul înainte de cel al lui „Petrus Romanus”. De-aceea s-a inventat pontificatul fără sfârșit, în care să existe doi papi, unul demisionar(Papa Emerit) și unul în funcție. Când unul dintre ei moare, locul îi este luat de altul, astfel încât întotdeauna trebuie să existe doi papi. Și, pe schema aceasta, ei speră să evite îndeplinirea profeției.

Apoi avem forțele care l-au propulsat pe Francisc. Aveți idee ce-i cu iezuiții? Ei au fost constituiți ca braț armat al Papei. Ascensiunea lui Francisc este similară preluării puterii de către garda de corp. N-o să fac o istorie a Ordinului Iezuit, ci vă voi spune că sunt organizați similar unei societăți secrete, iar mistica lor internă e destul de departe de idealul Bisericii Catolice. Rolul lor în istorie e acela de a cuceri. De-aceea prin ei s-au evanghelizat noile continente. În ultima perioadă, Papa și iezuiții au început să-l scoată pe Baal la lumină, prin diverse inițiative care țin de corectitudinea politică: acceptarea LGBT de către Biserică și unificarea religiilor. Nu vă spun mai multe ca să nu vă șochez prea tare.

Să revenim la vizita Papei în Balcani. În Bulgaria a fost primit cu răceală și Biserica s-a delimitat de vizită. În Macedonia lumea a reacționat puțin mai pozitiv, în special la gândul că această vizită va ajuta țara în ceea ce privește aderarea la UE și NATO. N-ar fi trebuit să-și facă probleme: vor intra și va fi vai de capul lor!

Noi am fost ultima etapă a vizitei și-aici lucrurile au liuat-o razna, inclusiv prin rugăciunea comună. Cu toate că se știe că n-ai de ce să te rogi cu ereticii, mai marii Bisericii Ortodoxe văd că ignoră. V-ați gândit însă ce-i cu vizita asta sprijinită de Plăvani și de întreaga suflare securistică?

Totul e mult mai pervers decât pare. Urechile mele lungi aud că ar fi vorba de un troc infect: în schimbul „unirii cu Roma” a Bisericii Ortodoxe Române, ar urma ca Greco-Catolicii să treacă sub administrarea BOR. Cu alte cuvinte, UE vrea să ne „integreze” și religios, iar pentru asta caută o fractură într-una dintre Bisericile Ortodoxe naționale. La bulgari a fost refuzat, la macedoneni la fel, a rămas România unde a pus la bătaie halca greco-catolică. Prin găsirea unei fisuri în ortodoxie se speră că apoi urmează ca, prin presiuni politice, să înhațe și restul țărilor.

Totul e geopolitică. Sper totuși ca lumea să-și revină din scamatoriile ieftine făcute de acest individ duplicitar și să nu ajungem să ne vindem cea mai intimă parte a ființei noastre. Dacă punem și credința pe tarabă, chiar că se alege praful de noi.

15 comentarii:

  1. Cand citesti despre cum s-a implinit o profetie in ciuda cunoasterii enuntului ei de catre cei impricinati (precum fariseii ce au cumparat Tarina Olarului din banii returnati de Iuda - exact 30 de arginti profetiti, implinind orbeste punct cu punct profetiile), te miri cum oamenii poate trece asa usor peste ceea cunosc ca reper de periculozitate.

    Aparent, trebuie sa fii habotnic d-ala rau ca sa crezi ca un om ca acest papa poate fi profetul mincinos descris in Apocalipsa, partener de prim rang al Antihristului.
    Si asta datorita propagandei si a debusolarii date de atatea (dez)informatii.

    Si uite-asa lucrurile ajung sa se intample si sa fii prostit cu cartile pe masa.

    La noi se intampla insa tot raul fara de masura fiindca suntem preponderent indobitociti fara de masura, suntem stapaniti de trogloditi si vanduti fara de masura, ne oferim totul gratis fara de masura (nici macar nu ne vindem, ne OFERIM).

    Chiar daca autorul acestui blog pare ca nu apreciaza speranta fara fond, eu sper inca sa indeparteze pe cat posibil Dumnezeu sorocul spre a reusi sa ne dezmetici si sa nu pierim orbeste. Macar sa ne dumerim si sa ne primim ce ni se cuvine cu smerenie, ca sa fim iertati. Oricum vom fi distrusi, cu sau fara interventia directa a acestui pontif.

    RăspundețiȘtergere
  2. „Sfântul Părinte”. „Aveţi un mare patriarh”, a recunoscut el despre patriarhul ortodox Daniel, „un om cu o mare inimă, un mare savant, el cunoaşte mistica părinţilor din deşert, mistica spirituală, a studiat în Germania şi este, de asemenea, un om de rugăciune „. Papa a mărturisit că „este uşor să te apropii de Daniel, am vorbit ca fraţii”.

    Dan Ilie Ciobotea; n. 22 iulie 1951, Dobreşti, Bara, Timiş)

    https://www.activenews.ro/stiri-social/Vizita-Papei-in-Romania.-Patriarhia-Romana-reitereaza-ca-NU-va-exista-o-rugaciune-in-comun-intre-PF-Daniel-si-Papa-Francisc-la-Catedrala-Mantuirii-Neamului-156198

    De altfel toată presa a relatat despre „rugăciunea împreună” a celor doi capi.

    In concluzie nu exista nici o conditie ca sa se intimple altceva decit s-a vazut!
    Ca nu ne putem compara nici cu bulgarii se stie f bine!
    Noi sintem cei fara miscari nationaliste si singurii care pe timp de pace si-au vindut masiv paminturile strainilor in ultimii 2000 de ani!
    Bechtel este deasemenea un elemnt care ne arata ca bulgarii sint mult peste noi ca si faptul ca soros nu este rege decit peste romani.

    RăspundețiȘtergere
  3. ba multumindu-va pt articol, va rugam, eventual in alta postare spuneti-ne, dle Diaconu..”În ultima perioadă, Papa și iezuiții au început să-l scoată pe Baal la lumină, prin diverse inițiative care țin de corectitudinea politică: acceptarea LGBT de către Biserică și unificarea religiilor. Nu vă spun mai multe ca să nu vă șochez prea tare.”Nu ne socati, mai ales ca eu unul, nu sunt religios…si sunt cvasi familiarizat cu teoriile conspiratiei..iar cea mai intima parte a fiintei mele imi spune ca insusi crestinismul, indeosebi cel ulterior devenit catolic, este o prima forma (reusita) de globalism...vedeti aici https://secretelezeilor.ro/inventatorii-crestinismului/...si aici ..http://frumoasaverde.blogspot.com/2015/07/un-act-de-acuzare-adevarat-impotriva.html
    De fapt vad ca ne-ati spus, in penultimul paragraf..Atunci pe modestul meu palier de cunoastere , ce spuneti dvs. nu e in contradictie cu ce am spus eu mai sus (crestinismul apusean, globalism).Ortodoxia a fost "deviationista" mergand catre local/national...probabil ca trebuieste anihilata, readusa in matca;( cred ca la nominalizarea ...gazdelor acestei vizite , ati uitat pe Primul ,cica, mason, mare amatorde ecumenism,. cu scolarizare specifica tarzie si in Occident).Intr-o tara mica , recent supsusa, plina de oportunisti, tradatori si , statistic, NECREDINCIOASA, ar putea sa tina.

    RăspundețiȘtergere
  4. Deci cum? Papa a venit sa-i beatifice pe cei sapte episcopi martiri greco-catolici care au ales moartea decat sa renunte la cultul greco-catolic si sa treaca la ortodoxie si in acelasi timp a negociat trecerea intregii biserici ortodoxe romane la... Roma, alaturi de greco-catolici? O sa avem episcopi martiri ortodocsi in curand? Sau poate nu.

    RăspundețiȘtergere
  5. America - THE VIDEO THEY DON’T WANT SEEN!
    https://www.youtube.com/watch?v=4Gpb6nzcB6s

    Peste tot se intimpla exact acelasi lucru!

    RăspundețiȘtergere
  6. Trei zile în care în România catolicismul a devenit Religie de stat. Sub privirile blege ale BOR
    https://www.cristoiublog.ro/gindul-lui-cristoiu-de-luni-3-iunie-2019/

    "Înzestrat cu puteri dumnezeiești de presa noastră pe vecie nătîngă...
    Biserica Ortodoxă Română e ținta atacurilor TeFeListe de o rară sălbăticie.
    Discursul Papei pare inspirat din doctrina suveranistă a lui Victor Orban.
    Pentru mai puțin, PSD-ul condus de Liviu Dragnea a pierdut alegerile sub asaltul tineretului adus la urne de diversiunea potrivit căreia orice subliniere a tradițiilor naționale înseamnă politică de ieșire din Uniunea Europeană.
    Ați văzut pe undeva vreun bombănit TeFeList, vreun scîncet? Ați văzut vreun USR-ist protestînd? Ați văzut vreo Chichirău filmînd în semn de protest?
    Pentru babuini, Papa Francisc e întruchiparea Stăpînilor din Deal. Așa se explică graba Babuinului de la Cotroceni de a se lipi electoral de vizita Papei. Așa se explică prosternarea premierului, a demnitarilor în fața Suveranului Pontif cu o ardoare depășind-o cu mult pe cea a unui credincios catolic. Așa se explică ușurătatea cu care Biserica Ortodoxă Română a acceptat trei zile de prozelitism catolic pe teritoriul unei țări depre care ea, BOR, pretinde că e ortodoxă."

    El vorbeste altceva afara, dar in Romania si-a adaptat discursul la misune.
    https://evz.ro/papa-francisc-zob-presa-italiana.html

    https://evz.ro/papa-francisc-erezie.html?v=347635&page=1

    RăspundețiȘtergere
  7. Poporul ales este unul singur, restul e politica.

    RăspundețiȘtergere
  8. Si apropo de martiri: romanilor nu le plac martirii, doi bani nu dau pe principii, pe demnitate, verticalitate, ca daca ar fi altfel, n-am fi poporul cel mai colaborationist cu securitatea, de pe mapamond. Au fost alaturi de preotii greco-catolici inchisi in inchisori? Vezi sa nu... Sa nu va treaca prin cap ca s-au dus la Blaj cu vreau sentiment bun pentru martiri, s-au dus sa-l vada pe papa si sa-i vada pe ei Doamne-Doamne cat sunt de credinciosi si cantaciosi...s-au dus mai ales ca era ordin sa se duca, ca am vazut cati l-au aplaudat pe Iohannis cand a aparut pe ecranul instalat in camp, ca eram hat departe de locul vipurilor, la multe sute de metri, si ei aplaudau emotionati filmarea de pe ecranul infipt in camp. Securistii astia l-or fi aplaudand si acasa, cand il vad la televizor? Sau numai acolo in camp, sa dea tonul la prostime.

    Revenind la martiri. Romanii nu-i iubesc pe cei cazuti, pe cei huliti si batjocoriti de multime, prefera sa fie de partea celor ce arunca cu piatra. Eu cred ca tabara securist -iohanista a avut buni specialisti in psihologia maselor si de aici atacarea, batjocorirea constanta publica a pesedistilor, care s-a vazut, n-a reactionat catusi de putin, a stat la incasat. Si vad ca nici acum Iohanis nu se opreste, continua: "baronii PSD".

    RăspundețiȘtergere
  9. La 2 iunie 1979 papa a vizitat Polonia = inceputul sfarsitului comunismului.
    La 2 iunie 2019 papa a vizitat Romania = inceputul sfarsitului...
    La 2 iunie 2019 Lepa il asasineaza pe Cristian Amariei, dupa care fuge.
    Timp de 3 zile toate tembeliziunile au vorbit despre papa. Nimeni nu a vorbit despre Iisus Hristos.

    RăspundețiȘtergere
  10. Rugaciunea in comun a fost cea domneasca, Tatal nostru, nicidecum vreo slujba ecumenista. Eu nu am nadejdi desarte, ci cred cu putere ca patriarhul nostru nu-si va vinde in veci turma pentru o felie de "salam sasesc". L-a poftit pe papa sa sada cu fata spre icoana sfintilor marturisitori din Ardeal, i-a adus aminte de dania promisa si ciuntita a Vaticanului. Nu mai insist. Patriarhul nostru nu va indemna nici va cautiona vreodata unirea cu papistasii. I-a dat papei atit cit trebuia, nici mai mult nici mai putin. Pe mine m-a durut entuziasmul imbecil al ortodocsilor care l-au aclamat la Bucuretsti si la Iasi.

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna seara! Apreciez postările dumneavoastra, însă la aceasta cred ca v-ati lăsat influențat sentimental de transmisiunile media. Cred ca o analiza mai potrivita este cea de aici:

    https://m.activenews.ro/stiri-social/Si-ne-izbaveste-de-cel-viclean...chiar-daca-se-plimba-in-Logan-156274

    Nu stiu daca participați constant la viata liturgica a bisericii sau daca citiți publicațiile media ale acesteia, păreți ca nu simțiți viata bisericii ortodoxe. Nici pe departe nu se plănuiește unirea cu catolicii si recuperarea greco-catolicilor. Urmăriți discursul PF Parinte Daniel la Catedrala Naționala si reacțiile sale la discursul Papei. Demnitate este putin spus. L-am primit cu ospitalitate. Atât. In rest i s-a “îngăduit” sa între in Caredrala, pe care au văzut-o acum (sic) toți cârcotașii ei, caci doar trebuiau sa il vadă pe Papa. Discursurile PF Patriarh au fost demne si au punctat mesajul de la referendum, mesaj care acum a fost ascultat de toți cei care au intors urechea atunci. Niciun compliment papei, nicio ploconeala. Niciun protocol exagerat. Discursuri simple si scurte. O atenție minima acordată Papei de BOR (cler si credincioși), dar punctuala si demnă. Mai gândiți-va si reveniti. Nu va mai speriați așa ușor. Nu cade BOR cand latră câinii. Din aceasta vizita a “câștigat” BOR. Avem ierarhi foarte vrednici, nu fiti naiv.

    RăspundețiȘtergere
  12. https://m.activenews.ro/stiri-social/Si-ne-izbaveste-de-cel-viclean...chiar-daca-se-plimba-in-Logan-156274

    RăspundețiȘtergere
  13. Corectă analiza. Întradevăr se pare că toți cei ce au comentat, chiar și autorul articolului habar n-au de viața și mersul bisericii ortodoxe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care Biserica ortodoxa? Ortodoxia nu are nici o legatura cu ecumenismul si nici cu papismul si nici cu ce a fost inainte de 89 si nici dupa 89. Nu va mai ascundeti lasitatea in spatele ortodoxiei. Ortodoxia nu a fost nici odata lasa si nici nu a schimbat invataturile crestine.

      Ștergere
  14. Am sesisat o parafraza fina in titlul articolului, cu filmul din anii 70 "In numele Papei,Rege!"
    Trei acuzatii de baza la adresa Cezarului de Vatican:
    Se considera pe sine Vicarius Dei,de parca titularul functiei supreme in Bserica ar fi parasit postul;
    Papa se considera Rege-Cezar-Imparatul lumii;
    Papa este infailibil-desi e om muritor.
    Toatetrei impotonarile kkle vaticanesti sunt hule la adresa Adevaratului conducator al Bisericii si al lumii,cel pe care in prima sesiune,au reusit sa-l rastignesca,dupa rrei ani si jumatate de urmarire generala si cel putin doua tentative de linsaj.
    Sa dea Domnul sa vedem si ziua coborarii de vii in Iadul pe care il tot neaga A Papei-forerunner si A stapanului sau!!

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)