duminică, 21 noiembrie 2021

Scrisoare deschisă

Dragă Tudor Chirilă, dragă Oana Pellea, dragă Lucian Mândruță, dragă Tapalabă, dragă ăla necunoscutu' care schelălăie „un sas, un sas, un sas”, dragilor ceilalți, mai cunoscuți sau mai necunoscuți care ați contribuit la instalarea inutilului Plăvan și-a inutililor de la USR&PNL,

Înainte de a începe, aș dori să vă spun concluzia pentru că știu: formația voastră intelectuală nu prea vă permite să transpirați pe un text. Așadar, dragii mei, fără menajamente vă spun că trebuie să mă pupați în cur! Și nu doar pe mine, ci pe toți ceilalți care vă citeam îngrijorați manipulările și vedeam instaurându-se „pas cu pas” negura asta care e în prezent. Și, de ce nu, ar trebui să-i pupați în cur și p-ăia din cireada care v-a urmat și care acum se lamentează cu „ce proști am fost!”. Da, ați fost proști, ați fost dobitoci, ați fost imbecili și de-aceea, dacă aș fi un dictator, aș da ordin ca de-acum încolo toată viața să nu faceți altceva decât să vă pupați unii pe alții în cur. Că doar de-asta sunteți buni!

Voi, dragii mei, sunteți niște splendizi inutili. Niște paraziți aș adăuga. Tudor Chirilă, uită-te-n oglindă și-o să vezi adevărul: ești un „zdranga-zdranga” pe bani publici. Trăiai din vena primăriilor „baronilor roșii”, zdrăngănind pe la tot felul de „sărbători ale orașelor”. Altfel, sulea ar fi venit să plătească la vreun concert cu tine! Mai penibil decât tine e ălălalt lătrător, câinele vagabond al muzicii, care probabil era invitat pe la manifestările ălea ca să împrăștie lumea. Probabil îi venea rându' la schelălăit atunci când primarul beat decidea că trebuie să se termine chermeza. 

Oana Pellea, tu trăiești frustrarea unui copil nereușit! Nu, draga mea, n-am văzut pe nimeni înghesuindu-se să vadă vreo piesă cu tine sau ceva ce ai făcut tu. Uită-te în oglindă și-o să vezi imaginea absolută a ratării. 

La fel și tu, băi Mândruță-„nimeni în drum”! N-ai făcut nimic în toată viața asta amarnică a ta. Ai fost peste tot un „cărat în spate de alții”, un inutil acceptat, un lest pe care mi-e greu să înțeleg de ce l-au dus atâția în spate. Ai fost la PRO unde l-ai pupat în cur pe Sârbu, te-ai mutat la Antene unde l-ai pupat în cur pe Varan și te-ai mai făcut și „cavaler de Corbu”. În toată viața ta, băi Mândruță, te-ai gândit idealist că vei avea puterea să atingi vreodată genunchiul broaștei audiențelor TV. Canci, ești un nimeni, un inutil! 

La fel și tu, băi Tapalabă! Hai, nu te face că îmi arăți cireada care încă te urmează. Toată viața ta n-ai trăit decât din mâncat căcat pe bani mulți. Ești un vierme!

Da fapt, voi toți, dragii mei, sunteți paraziți! V-ați obișnuit să vă înfigeți cu cu dinții voștri diformi în cadavrul statului. Și cum acum, din motive de optimizare a hoției, vi s-a tăiat macaroana, ați început să vă tânguiți. Muriți de foame, inutililor! Tăvăliți-vă pe jos în chinuri, ca să vadă toată lumea care muncește pe bune care-i destinul tragic al parazitului! Dacă aș fi dictator, v-aș scoate în cuști în piața publică și v-aș lăsa să trăiți așa tot restul vieții, exersându-vă arta manipulatorie pentru a vă ruga de orice calic să vă dea un codru de pâine. Dar nu sunt dictator și, din fericire pentru voi, nici n-am cum să ajung!

Dar să nu ne prefacem că nu înțelegem. De fapt voi acum căutați un alt angajament și de-aia vă ștergeți în public tot căcatul pe care-l aveți pe bot. Vă gândiți că, mușcându-l de cur pe Plăvan, se va găsi cineva care să angajeze cireada voastră de propagandiști nespălați. Ghinion, bă! Nu mai e nevoie. Prostimea poate fi influențată altfel, plătind pe rezultat, așa cum ne arată întreaga desfășurare plandemonică. S-au optimizat bine bugetele de influențare a proștilor. Nu mai e nevoie de orice neica nimeni care să înșire bășini pe hârțoaga netului sau care să scrie cărți pentru a avea cu ce să se șteargă la cur. Vremea voastră a trecut, inutililor! Cu banii pe care i-ai fi dat pe-o Oana Pellea, acum angajezi zece păsărici care arată și bine și repetă disciplinat, precum rațele, ceea ce e de spus. Și care mai sunt și mulțumite că au reușit să „editeze cuvinte care să șchimbe lumia”. Știu, nu mă credeți, dar „munca” pe care-o făceați voi, în neo-societatea pe care-ați lăudat-o atât, a ajuns să fie făcută fix de cei care au calificarea necesară: de vidanjori. Sunt mai ieftini și se bălăcesc în căcat cu plăcere, nu ca voi cu grimasele care v-au rămas întipărite pe chipurile slute. Așa că, dragii mei, după cum bine observați cu disperare, lumea aia pe care-ați cântat-o pe doi bani v-a cam eliminat din schema de personal. Iar asta, dragii mei, îmi provoacă o imensă satisfacție.

Sunt entuziasmat de faptul că nu trebuie să devin dictator pentru a vă vedea zbătându-vă în mizerie! Nu trebuie să depun niciun efort. În scurt timp o să vă tânguiți amarnic, dar nimeni nu se va mai uita la voi. Știți, mă uit la mine, cel care-a simțit cum, pas cu pas, se deschide un hău în fața sa, de fiecare dată când minciunile voastre îi convingeau pe boi să pună ștampila, autocondamnându-se la moarte. Am crezut că voi fi terminat, că nu voi mai putea să-mi desfășor activitatea, că teroarea proștilor aduși de voi la putere mă va face să închid tot. Aiurea. Secretul meu e același ca și al milioanelor de oameni de bun simț: am continuat să muncesc pe bune și mi-a mers mai bine. Și, ce să vezi!, constatând că vouă vă merge rău, parcă înfloresc! Da, mă deranjează restricțiile, dar parcă-mi tresaltă inima de bucurie că nu se mai organizează concerte pe bani publici. Că nu se mai aruncă sume uriașe pe „proiecte culturale” dubioase. Oricum mi se rupe de restricțiile lor, pe mine nu mă ating decât marginal. Timpul liber mi-l organizez cu prietenii, în cercuri restrânse, nu cu cireada!

De altfel, acum trăiți disperarea ticăloșiei care se întoarce împotriva voastră. Știu că încă aveți speranțe, că vă gândiți că „va fi o chestie temporară” și că apoi toate se vor rezolva. Așa ați zis de la început, pe măsură ce finanțarea v-a scăzut constant. Așa se va întâmpla și acum. În ciuda faptului că acum nu credeți o iotă din ceea ce vă spun, o să vedeți că am dreptate! Nu veți mai vedea în fața ochilor decât o deteriorare și mai mare a situației voastre. Deh, ăsta e destinul ticălosului și-al proștilor care-l urmează. Ultima chestie se referă la cireadă care, iată, suportă cu stoicism „lumea nouă” pe care-au adus-o. Mai un vaccin cu forța, mai o diminuare de venituri, mai o transformare a „garsonerei” în biroul „de acasă”, mai un lockdown, mai un pulan pe spate. 

Vă lovește lumea nouă, dragii mei? Ciocu' mic! Așteptați în liniște să vă vină rândul să ne pupați în cur!

51 de comentarii:

  1. Ha ha ha! Parca mi-ai citit gandurile, dar le-ai dat si o forma artistica literara

    RăspundețiȘtergere
  2. Karma asta, cum lovește ea intotdeauna la fix!!! A venit timpul pentru "scrasnirea dinților" pentru pupatorii în c... r... 😀😀😀

    RăspundețiȘtergere
  3. Intotdeauna cuvintele sunt o aproximare palida a sentimentelor si gandurilor noastre si poate vor primi sansa sa se caiasca si sa se indrepte aici sau dicolo.

    RăspundețiȘtergere
  4. Lichelele astea schelalaie noi nu dam 2 bani pe ei

    RăspundețiȘtergere
  5. Okay, cam cu hate. Înțeleg împotrivirea fata de concertele de sifonare de bani cu parandarat, deliciul și circul maselor. Dar de ce nu încerci să coagulezi aceasta energie în înființarea unei asociații non politice de cenzurare a derapajelor? Eu văd că ești urmărit de multi. Sau și ăștia îs revoluționari de Facebook ca și tine? Dam cu fierea pe hârtie și apoi ne continuam masa cu lapte și cereale și dormim liniștiți? Hai sa "ne mai râdem" cu alți incapabili neintegrați? Nu vreau sa jignesc, mă regăsesc și eu aici, dar macar recunosc.

    RăspundețiȘtergere
  6. ”... A cincea muncă
    – curăţarea grajdurilor lui Augias. Legenda spune că Augias, regele din Elis, avea peste trei mii de vite şi grajdurile care le adăposteau nu mai fuseseră curățate de peste treizeci de ani. La porunca lui Euristeu, Heracle s-a învoit să le cureţe într-o singură zi, urmând apoi să fie răsplătit de Augias. Heracle a schimbat cursurile râurilor Alfeus şi Peneus şi, abătându-le prin mijlocul grajdurilor, a făcut ca tot gunoiul să fie dus de ape până seara. Când şi-a cerut plata cuvenită, Augias a refuzat să-şi țină făgăduiala.
    Începând cu această muncă, Heracle urma să demonstreze nu numai că poate stăpâni aspectele duale, prin care mintea şi sufletul pot fi înlănţuite (şi eliberate totodată), dinamizate, controlate, ci şi forţele subtile ale naturii, adică elementele. Doar un înţelept (maestru) îşi poate permite să lucreze optim cu dualitatea, fie că este vorba de persoane, grupuri, sau diverse evoluţii.
    Accesarea forţelor elementale nu ar fi fost o problemă pentru el, dar în acest caz trebuia să facă dovada că le poate controla, ceea ce presupunea înfruntarea elementalilor. Heracle trebuia să folosească forţele subtile animatoare a două râuri, şi astfel să „cureţe” respectivul ţinut de anumite blocaje energetice.
    Când se încearcă redirecţionarea anumitor fluxuri energetice naturale, elementalii intră în scenă şi caută să refacă circuitul iniţial. Aceştia sunt un fel de globule albe pentru sistemul energetic al Geei şi atunci când sesizează interferenţe, intervin destul de energic. Elementalii sunt fiinţe superioare animalelor, dar inferioare omului. Totuşi, au o foarte puternică componentă în structura lor, şi anume, voinţa. Când se doreşte doar accesarea acestor energii, nu intervin, dar când se încearcă retrasarea unui circuit teluric sau elemental, atunci trebuiesc înfruntaţi. Elementalii nu vor renunţa decât în momentul când sesizează o voinţă mai puternică decât a lor. Aşadar, dacă cineva încearcă folosirea energiilor telurice şi elementale pentru anumite scopuri, dar nu dispune de o voinţă de diamant, alături de un curaj deosebit şi o minte limpede, va avea cu siguranţă mari probleme cu aceste fiinţe. Ele nu sunt nici rele nici bune, dar rolul lor este de a prezerva fluxurile energetice naturale.
    Se cunosc patru tipuri principale de elementali:
    - Gnomii - sunt elementalii pământului;
    - Ondinele, nimfele, sirenele - sunt elementalii apei;
    - Silfii, elfii - elementalii aerului;
    - Salamandrele - elementalii focului;
    Aceştia erau de foarte mare ajutor vechilor preotese (şi mai târziu magilor) în procesul de creştere şi dezvoltare a unei comunităţi. Chiar şi dacă se doreşte extinderea culturilor agricole (în detrimentul unei păduri de exemplu), dacă nu erau accesate (şi apoi controlate) puterile elementale, lucrurile puteau degenera. Din această cauză, în zilele noastre, anumite proiecte majore (de construcţii, de infrastructură, de urbanizare etc.) sunt însoţite de diverse probleme sau apar multe răniri, chiar decese. În fapt, este vorba de acţiunea elementalilor care, departe de a avea intenţii rele, caută să restabilească echilibrul energetic natural din zonă şi, din păcate, interferează cu sistemul energetic al unor oameni.
    Heracle nu numai că a putut să acceseze energiile subtile elementale, dar a reuşit să-şi impună voinţa asupra fiinţelor energetice protectoare, dându-le sarcina de a elimina „resturile” unei comunităţi de 3.000 de persoane. Foarte probabil că acea comunitate să fi avut parte de degradare din toate punctele de vedere. Grajdurile murdare de peste 30 de ani, sugerează forme de blocaj energetic la nivel general, care împiedică dezvoltarea sănătoasă a unei comunităţi...”
    http://remerra.blogspot.com/p/misterele-scolii-zamolxiene.html

    Succes

    MOȘU

    RăspundețiȘtergere
  7. Singurul monstru pe care nu vrei sa il enervezi in viata ta este propria ta Karma.
    Daca traiesti in lumea vishfultincneasca a lui cinemiseu ajungi intotdeauna sa lovesti frontal stabilopozii care te separa cu grija de oceanul realitatii.
    Alde Chirila sa zica mersi.
    Vremurile actuale se precipita rapid catre vanatoarea de vrajitoare populara practicata in Franta imediat dupa caderea nazismului. Daca scapa numai cu foamea nu e chiar grav.

    RăspundețiȘtergere
  8. Doar repetam istoria
    https://m.youtube.com/watch?v=F_kwytuMnMY
    Pana vom dispărea mai întai ca stat apoi ca natie

    RăspundețiȘtergere
  9. Excelent! Felicitari!!Vine peste ei placuța suedeză!

    RăspundețiȘtergere
  10. "Dejectiile" astea au capital acumulat pentru mai multe vieti, sunt doar putin speriati pentru ca nu mai au incasarile pe care erau obisnuiti sa le aiba. Dejectiile exista si e natural sa existe in mediu. In sine, mi se pare mai grav sa "halesti" ce emite o dejectie decat sa fii o dejectie prin caracter innascut/dobandit,

    RăspundețiȘtergere
  11. L-ati omis pe seful ratatilor, inutilul Caramitru....și pe nemuritorul M. Sova, fost securist și turnator, actual exponent al generatiei Rezist...

    RăspundețiȘtergere
  12. Te-ai răcorit? Uită-i te rog frumos și ajută-mă sa pricep de ce ard mașini de poliție în țări care sau vaccinat peste 90%. Mă aștept să nu aud explicațiile alea cu conștiință și democrație, nu de la DD sper...

    RăspundețiȘtergere
  13. Uitasi pe Manolo, cica i returneaza decoratia lu Iohanis,deoarece acum si a dat seama ca i tradator!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Încă o surpriza: "Marele actor" Marius Manole a înapoiat decorația primita de la Karnatus Wurst în 2016...

    RăspundețiȘtergere
  15. Din păcate numai boul este ... consecvent!Unii se trezesc , alții fac doar ce știu!Dar știu ce fac?

    RăspundețiȘtergere
  16. Fuck Joe Biden! --> Let's Go, Brandon!
    Fuck Iohannis! --> Let's Go, Ianis!

    Sa-l incurajam pe Hagi junior!

    RăspundețiȘtergere
  17. Niște fătălăi care au stat ascunsi sub pat pana acum acumuland venin si ura ca ceilalti fătălăi fura! Cand primii fătălăi cad, cei ascunsi sub pat ies la defilare pe net si le striga spurcaciuni primilor spurcati. Culmea e ca si primii fătălăi si voi va folositi tot de drapelul tricolor si numele Romania.
    Vai de biată tara! Poponarii sunt viteji pe net!

    RăspundețiȘtergere
  18. Ati uitat sa-l mentionati pe guru Oreste, zis si Cocaina Alchimizată Spiritual.

    RăspundețiȘtergere
  19. Sint mai în vârstă, am colindat lumea, dar nu am mai văzut un tineret atît de timpit , care să-și vândă strămoșii, părinții, ....., să-și vândă tara. Unii o fac pe bani, dar majoritatea o fac fiind pradă ușoară a celor din spatele scenei care sunt la butoane. Chirilă, Oana Pellea, Marius Manole,.... treziți-va . Eu inca mai am încredere în voi. Forță de a va schimba, în sensul înțelegerii, adevărului, iubirii, sta în voi înșivă. Succes.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tinerii nu gandesc asa...Eu am preferat sa nu merg la vot, decât sa aleg din nou intre baronul PSD hoț si tradatorii, hoți si ei. Dar stiu toti tinerii din familia mea, din neam, care au votat USR si Iohannis. Sunt cuminti, invata bine, sunt cinstiti. Ei chiar au crezut ca lupta impotriva coruptiei, pentru ca atata lucru văd si ei in jurul lor: ia spaga politistul, ia medicul, ia judecatorul...Romania este o tara orientală, chiar daca pozează in tara europeana.
      Asa ca...inainte de a acuza tinerii de naivitate, intrebati-va pe voi, cei in varsta, de ce nu ati iesit in strada impotriva coruptiei?!
      Sa ne acuzam intre noi, sa dăm cu rahatul dispretului unii in altii e usor. Sa reconstruiesti o tara jefuita de absolut toti politicienii e foarte greu! Si nu puteti da vina pe copii si tineri...

      Ștergere
    2. Ei, dar acum tinerii respectivi au înțeles că s-au păcălit? Sau persistă în greșeală? Pentru că greșelile tinereții sunt inerente și de nepus la socoteală. Totul e ca ei să priceapă că au fost manipulați, să învețe din asta, să caute să urmeze și să ia sfat de la cei care nu s-au lăsat prostiți.

      Ștergere
  20. Stăpânul banilor este stăpânul economiei și deci al politicului. Poi atunci sa nu-l uitam în primul rand nici pe meșterul manole care o zidește de vie pe rom(ana) pentru definitivarea operei sale malefice.

    RăspundețiȘtergere
  21. corect, dar totusi parca prea "biciutor"...cu dragoste din nord!

    RăspundețiȘtergere
  22. La plăcinte, românul este tot timpul înainte...Eu stiu alt caz. Niste excursionisti pe la mănăstiri au plătit acatiste pentru sanatate si tot tacâmul dorintelor omenesti, dupa care au incins, frate, o sârbă, de crăpau si pietrele.
    A face lucrurile pe romaneste...
    Neseriozitate si superficialitate.
    Pesemne de aceea si-au dorit unii domn neamț, ca sa-i organizeze puțin

    RăspundețiȘtergere
  23. Nu e vb doar despre carte si citit. E vb despre ADN spiritual. De cât de multa Lumina poti primi de Sus in
    " pocalul" tau. De cat de Dor iti este de Dumnezeu, Adevar, Dreptate.
    Unii nu suporta Lumina si aleg zonele crepusculare, magia, tradarea, minciuna. Aidoma primilor ingeri căzuți.
    Unii oameni au ajuns mai sus, spiritual, altii sunt mai jos. In generatia mea, multi citeam, desi eram cumplit de saraci. Dar aveam bibliotecile publice si setea de cunoastere a copiilor saraci care nu pot zbura decat in lumea imaginatiei, planul fizic controlat de catre cozile de topor limitandu-ne sperantele.
    Din cititorii de atunci, micii copii ce inca nu cunoscuseram raul absolut ce se manifesta cand prin comunisti, cand prin capitalisti, cand prin nazisti, unii am continuat sa căutăm zborul spre Dumnezeu, altii au ales materia si tradarea, compromisul pentru dobandirea banilor.
    Suntem pur si simplu spirite care învață pe pamant diverse lectii. Unii ne-am saturat de circul satanist al sistemului si incepem sa cautam drumul inapoi, la Dumnezeu.
    Am intors roata si-i privim pe cei ce aluneca spre prapastie cu compasiunea celor ce au trecut prin aceleasi incercari ca noi.
    Oreste a devorat biblioteci intregi, dar asta nu l-a impiedicat sa aleaga prost. Eu am citit cu mult mai putin, dar ma feresc de grupurile
    " spirituale" new age, masonerie, cabalah...pentru ca sunt falsuri spirituale, minciuni menite sa atraga victime omenesti in capcane.
    Plantele carnivore sunt parfumate adeseori. Sau sunt viu colorate. Asa si caile spirituale false.

    RăspundețiȘtergere
  24. NEMO AUDITUR PROPRIAM TURPITUDINEM ALLEGANS

    Aceste cuvinte de mai sus vine din vremurile cand s-a inventat legea insasi si izvorul legilor, atat cei care invoca pandemia, starea de urgenta si vaccinarea obligatorie se declara dusmani ai legii. Pandemia este in acest sens contrara tuturor legilor umane construite pana azi si ne transforma in animale care nu mai au vinovatie, ci doar infectari si vaccinuri.
    Daca cineva este in stare sa combata acele cuvinte de mai sus, va rog lasati-l sa fie un tradator per se.
    Aceste cuvinte fac singure dreptate si orice actor, politician sau primitor de bani farma sa rosteasca altceva este direct raspunzator pentru pierderea propriei ratiuni de fiinta simtitoare a vinovatiei.
    Nici Fauci, nici Iohannis, nici Hitler, nici Nimeni nu poate nega cuvintele de mai sus, nici pandemia, nici virusul, nici vaccinul, nimeni. Nimeni. Oricine o face isi pierde fiinta si nu mai exista. Prostilor, ce v-ati facut singuri.

    RăspundețiȘtergere
  25. Tipii astia is facuti pe bani multi castigati f usor.

    Chirila e un personaj mai aparte care chiar credea ce spunea.

    Dovada e clipul ala cand era disperat ca Pralong i-a tras-o replicandu-i ca Romania educata nu are nimic de a face cu proiectul finlandez de invatamant despre care invatase el si vroia sa il aplice in tara ci doar cu "vizinea prezidentiala"


    RăspundețiȘtergere
  26. Nenea cu cheie la ochelari, cel cu "un sas, un sas", nu e același care în urmă cu vreo doi-trei ani, urla la concerte, pe scenă, că "MUE"? Ce act artistic, ce piruetă perfectă, ce gramofon stricat!

    RăspundețiȘtergere
  27. S-a umplut blogul de antiromâni...Că băăă, de ce nu vă kkați în altă țară, daca nu vă place aerul pe aici?! Eventual, în *Vestul luminos*...

    RăspundețiȘtergere
  28. De ce nu ati avut reactia asta si atunci cand ii cantau osanale lui Iohanis?

    RăspundețiȘtergere
  29. Mă văd nevoit să-i atrag atenția autorului acestui strălucit rechizitoriu că n-are voie să omită - din lista personajelor malefice pe care Lucian Mândruță le-a pupat în cur cu mare sârg - pe cele mai malefice două* personaje din istoria recentă a României, acestea fiind :

    • securistul înverșunător-șef Traian "Petrov" Băsescu - al cărui dos Mândruță l-a șlefuit din plin cu băloasa-i limbă; și

    • bolșevicul stalinist, "frate-geamăn" al sinistrei Ana Pauker, pe numele său (românizat) Silviu Brucan - pe care Mândruță nu-l mai scotea din grețosul apelativ "Dom' Profesor", în sus, "Dom' Profesor", în jos, în emisiunea pe care o realiza(u), duminică-de-duminică, în miezul zilei, la ProTV-ul anilor '90 (acest Silviu Brucan, care a fost "eminența cenușie" a instaurării în România atât a bolșevismului - imediat după al doilea Război mondial, cât și a neobolșevismului - în timpul și după Revoluția din decembrie 1989).

    _________

    * triada fiind întregită, "cu voia dumneavoastră - ultimul pe listă", de către maleficul bolșevic Ion Ilici Iliescu.

    RăspundețiȘtergere
  30. Anonim 12:37 Cât de frumos și adevărat !
    Prins de ani buni în munca(dinlăuntru și dinafară)de evadare din matrix, mi-ai readus deodată în câmpul atenției propriul parcurs, dar - prin frumusețea expresiei și adierea de compasiune - și amintirea atât de dragă a lui Herman Hesse.
    Domnul să te călăuzescă în Lumina Neapropiată.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)