sâmbătă, 4 decembrie 2021

Ce-i autoritatea și ce-s autoritățile?



Vaccinurile sunt sigure, v-am spus. Iar cele produse de vaca de aur Pfizer sunt mai mult decât sigure. Încă de ieri v-am spus să aveți încredere în autorități. Așa cum ați avut întotdeauna.

Să mă iau ca exemplu pe mine. Eu, dacă mă simt rău și nu-mi tund gazonul, sunt ferm convins că autoritățile vin, mă mângâie părintește pe cap și-mi spun: „Stai liniștit, știm că ți-e rău, o să trimitem pe cineva de la Parcuri să-ți tundă gazonul”. La fel și în cazul oricărui om: dacă, spre exemplu, omul nu mai are ce mânca și nici nu poate să se deplaseze, cu siguranță autoritățile statului vor trimite pe cineva să-l întrebe de sănătate, să-i cumpere alimente și chiar să-i gătească ceva. Hai să nu mai aberăm!

Autoritățile sunt cele care au aruncat în sărăcie pensionarii și populația activă, autoritățile sunt cele vinovate de exodul românilor din România, autoritățile sunt cele vinovate de vânzarea „pas cu pas” a țării! Autoritățile sunt vinovate pentru lipsa infrastructurii, tot ele sunt vinovate pentru mizeria din țară, pentru politicienii agramați și corupți până-n măduva oaselor. Autoritățile și nimeni altcineva au organizat dezastruosul sistem autohton de sănătate transformat în mașină de tocat oameni. Și tot ele sunt vinovate pentru fiecare aspect negativ de care ne lovim zi de zi.

Acestea fiind spuse, de unde vine ideea cretină că „autoritatea ne vrea binele”? De unde vine tembelismul unora care sunt în stare să te omoare pentru că tu nu pici la vrăjeala lor ieftină? Hai să ne uităm fiecare retrospectiv încercând să vedem ce-am făcut în ultimii treizeci de ani. Nu, nu vă chinuiți să vă amintiți detalii, vă voi spune eu ce-ați făcut: ați plătit impozite. Ați plătit cu duiumul taxe, impozite și tribut. Nu știți ce-i tributul? Vă voi spune eu: RCA-ul care-i obligatoriu e un tribut pe care-l plătiți ocupantului; taxa Bancorex a fost tot un tribut plătit ocupantului; prețurile la utilități sunt tot tributuri plătite ocupantului. 

Nu știu ce faceți zi de zi, dar știu sigur că plătiți taxe, impozite și tributuri. Din ce în ce mai mari. Pentru servicii imaginare, pentru un „mai bine” care pur și simplu nu există.

Ce-s autoritățile și ce e autoritatea? O forță tiranică, un tâlhar la drumul mare, un jăpcar care violează când are chef fără să răspundă niciodată. Să ai încredere în autorități echivalează cu a-ți pune viața și averea pe mâna tâlharilor cu speranța că-ți va fi bine. Uitați-vă acum la un exemplu clasic. Ce fac acum autoritățile noastre? Cumpără vaccinuri la prețuri imense, într-un număr disproporționat de mare și apoi fac publicitate cumpărând la grămadă presă și tiriplici care-și zic comunicatori, făcând un zgomot enorm cum că „singura soluție e vaccinarea”. Am înțepenit când am auzit că un nimeni precum Radu Tudor a încasat, printr-un ONG fantomă, două milioane de euro pentru servicii de comunicare legat de pandemie. Păi dacă nulitatea asta a câștigat atâția bani, cât or fi câștigat grangurii mari ai presei? În afară de câțiva ziariști care au fost de-a dreptul oripilați, n-am văzut mare tam-tam în presă. E logic, doar mafioții se apără unii pe alții.

E limpede pentru oricine ce-i aia autoritatea și ce-s autoritățile: un grup de jaf instituit printr-o lege strâmbă menită a-i proteja deoarece ei, la rândul lor, servesc strict interesele jefuitorilor. Iar asta e la  fel peste tot în lume. Așadar, dacă-l mai auziți pe câte unul cum că are încredere în autorități, dați-i un șut în cur! E prea prost pentru a vă mai pierde timpul cu el. Și, mai devreme sau mai târziu va intra de bunăvoie în mașina de tocat a „autorităților”, mașină care permanent se hrănește cu idioții care-i ascultă cântecul de sirenă. Iar în zilele acestea, credeți-mă, se pregătește un carnagiu cum n-ați mai văzut în istorie. Stați de-o parte și vedeți-vă de viața proprie!

25 de comentarii:

  1. "Iar în zilele acestea, credeți-mă, se pregătește un carnagiu cum n-ați mai văzut în istorie."
    Te referi la plandemie sau si la ce va veni, inevitabil, dupa (gen criza economica, razboi etc ?)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu subiect si predicat,grosul:
      Revel.6,8=2mld
      Revel.9,18=2mld
      + ''maruntisuri'' necuantificabile fara nr
      Peste un deceniu specia umana va fi decretata in pericol de extinctie.

      Ștergere
  2. Oricum, multumim romanilor pentru ca ati acceptat autoritatile care ne jefuiesc fara sa ridicati un deget. Asa cum ne sta bine, oi până la capăt. Doar nu era sa iesim din tiparul Miorita...Ne place sa behaim cuvinte multe si tiparul ne convine pentru ca nu trebuie sa ne simtim datori sa schimbam ceva. E mai placut Ego-ului sa dam vina mereu pe altii. Iar tiparul e caldicel. Nu creeaza mustrari de constiinta. In stilul: eu sunt alb si nevinovat, restul sunt câh.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu as zice ca vina e in principal din cauza lipsei de educatie, oamenii si-au pierdut valorile cand au inceput sa dea de gustul occidentului

    RăspundețiȘtergere
  4. Corect !
    Mai trebuie sa aflam cind mergem sa luam gitul ''autoritatilor'', altfel intreaga ''analiza'' fiind doar INCA o pierdere de vreme !!!
    Ori iesim la lupta ori ne sinucidem, ca sa nu ne omoare nazistii criminali !!!
    https://www.activenews.ro/stiri/Un-pacient-cu-COVID-19-a-fost-salvat-de-la-moarte-dupa-ce-un-judecator-a-dispus-ca-spitalul-sa-ii-administreze-Ivermectina-171121

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai zi lui tâmpitul ala de Constantin Gheorghe sa nu mai pupe statul în cur. Idiotul are pe blogul sau un articol în care justifică răpirea copiilor de către statul Norvegian. Un nenorocit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu respect vă rog să nu-l insultați pe dl. Constantin Gheorghe, puteți să nu fiți de acord cu dânsul dar asta nu-i scade calitățile. Este un om valoros, pe care eu personal îl respect la fel de mult ca și pe dl. Dan Diaconu. Mă mir că dl. Diaconu v-a aprobat comentariul…

      Ștergere
  6. Apăi no, s-or sfârșit cele(12) "munci", cu "chei" cu tot. Prin neafișarea tuturor "muncilor" nu faci, decât așa, cum fac toți publiciști "false flag".
    Ar fi multe de spus, dar și mai multe de...înțeles,dar pentru a nu fi considerat "descurajarea comentacilor de profesie" mă opresc aici, nu înainte de a face cunoscută așa cum am făcut-o și altor "Dani"(remer ra și daniel roxin) și altora, părerea mea: Întrucât sufăr de-o boală incurabilă, mă supun ei, se numește:
    NU BAT LA PORȚI ÎNCUIATE.
    Așa că din partea mea:

    SĂ FIȚI FERICIȚI CÂT TRĂIȚI PE ACEST PĂMÂNT.

    SUCCES

    MOȘU(DRAGOȘ)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fără supărare, le-am șters deoarece n-au legătură cu articolul. OK, am publicat câteva, cine a fost interesat a intrat pe site-ul tău. Totuși, am pretenția - nu exagerată, zic eu - ca rubrica asta să aibă legătură cu articolul.

      Ștergere
    2. corecta decizie,sa bata campii pe ogorul lui

      Ștergere
  7. Asa ca sa nu se mire ca nu avem incredere in autoritati. Pentru ca sub semnul autoritatii s-au facut cele mai mari abuzuri.

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cum cine e Radu Tudor? Google zice ca e jurnalist. Adica Jurnalist. Daca nu ai nici un talent si nu esti bun de nimic te face Jurnalist. Sau Avocat. Sau Economist. Vezi, nu esti bun de nimic, te reorientezi. Dai in cap altii, le bagi mana in buzunar, talharesti, intri in politica. Din astea. Darwin aproba din mormant.

    Si cum ce a facut? A comunicat si comunica pe teme pandemice. Adica e gurist de pandemie, asa ii sta bine unui Jurnalist. Deci merita cele doua milioane, care pana la urma sunt un mizilic in ziua de azi. O mai fi trebuit sa dea si inapoi, poti sa zici ca aproape ca moare de foame.

    RăspundețiȘtergere
  10. Când va spun ca singura soluție, este o alta revoluție, nu ma credeți.
    Dar nu una ca cea din București in 89, ci una tot din 89 dar ca cea de la Paris.
    Adică una in care vor trebui sa fie ghilotinați zeci de mii de neoameni care nu lasă milioane de oameni adevărați sa trăiască!
    Dar cum "aiasta nu se poate", speram ca problemele romanilor le vor rezolva din nou rusii, ca pe o parte a problemei ce va aparține de războiul grupării NEO-FASCISTE in frunte cu Ucraina benderista, război care va fi dus împotriva aceleiași Rusii, care s-a dovedit a fi o mare distrugătoare de fasciști si implicit a fascismului mondial, sau credeți cumva ca Super-Puterea Mondiala (a Marele Urs din vecini) va tolera sa aibă un cuib de vipere spurcate la ușa si sub geamul ei fără sa le stârpească?
    Așa ca mai un pic de răbdare, ca acuși ajunge si in România umbra Marelui Tăvălug, care va face din nou ceea ce poporul roman nu a fost in stare sa facă niciodata in istoria sa de LOOSER de tot rahatul, din cauza ca a fost prea lash

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zelenski si Putinache sunt de aceeasi parte a bariKadei( au facut aceleasi cursuri pregatitoare) si fac planul de curatenie impreuna ...nu te mai ILUZIONA degeaba, ca-i pacat de gindurile pozitive care le mai ai.

      Ștergere
    2. foarte corect,pentru cei interesati,mai jos este o dezvaluire a retelei globaliste la cel mai inalt nivel in Rusia
      https://www.globalresearch.ca/we-facing-evil-has-no-equal-human-history/5762930

      Ștergere
  11. Masoneria este o "utilitate publică". Ca să știți cine sunt "autoritățile".

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ha, ha , ha... bah, nu le da idei ! :))

    RăspundețiȘtergere
  14. Autoritatile nu ne vor binele. Inainte de pandemie eram sclavi si plateam impozite. Acum autoritatile vor sa ne vaccinam sa putem muncim iar ca sclavii si sa platim impozite.

    RăspundețiȘtergere
  15. https://ceasulcetatii.ro/cum-arafat-i-a-bagat-in-cont-peste-doua-milioane-de-euro-unui-ziarist/

    RăspundețiȘtergere
  16. Vaccinul nu ajuta la reducerea infectarii, iei la fel, dai aproape la fel, doar faci forme mai usoare ale bolii.

    RăspundețiȘtergere
  17. Ãsta este unul dintre motivele pentru care NICIODATÃ nu îmi voi otrãvi organismul cu asa zisele vaccinuri;chiar de voi ajunge sã mãnånc frunze de copac,nu mã voi lãsa injectat;iar dacã politicienii vor trimite dupã mine fortele de represiune,un cutit în dreapta,un cutit în stånga si care pe care;asta dacã nu voi improviza niste grenade pentru a nu le da timp tortionarilor sã tragã în mine;e valabil si pentru cei care au fãcut greseala sã se ducã la sinucidere si acum au pretentia sã mã sinucid cu ei cã de,parcã cele 2 sau 3 vaccinuri ce si le au fãcut,nu i protejeazã de guvid si covrig dacã nu mi le fac si eu;nu pot decåt a le ura asa:
    Baftã si la a 4 dozã care cel mai probabil va fi implementatã în primãvara viitoare;si sã stea linistiti cã dupã 4 urmeazã 5;asta dacã vor mai fi vii;dacã da,6 stã la påndã;va fi ca la loteria nationalã:
    Doar sase sunt aranjate,pardon,norocoase.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)