duminică, 5 decembrie 2021

Cu documentele la control


De câteva zile mă uit pe documentele Pfizer și mă crucesc. Efectiv citesc și nu-mi vine să cred. Fapt care-mi spune cât se poate de limpede că la mijloc e o ticăloșie de zile mari. Dar să nu anticipăm. Înainte de a merge mai departe să vă povestesc întreaga tărășenie. 

FDA este una dintre cele mai bogate agenții guvernamentale. Ea se ocupă cu autorizarea medicamentelor pe piața nord-americană, fiind astfel probabil cea mai influentă agenție din lume. Se bucură de o încredere foarte mare, acesta fiind motivul pentru care un medicament autorizat de FDA are parte de o autorizare accelerată peste tot în lume. 

După ce FDA a autorizat vaccinurile Pfizer și Moderna, chiar dacă a fost vorba de o autorizație provizorie, eliberată în regim de urgență, aceasta a deschis piața globală celor doi producători. Ne vom opri pe moment la Pfizer deoarece este cel mai utilizat vaccin la nivel mondial. Culmea, Pfizer nu a obținut inițial autorizarea de la FDA, ci de la MHRA, agenția medicamentului din Anglia. A fost o șmecherie menită a accelera eliberarea autorizației din partea FDA. Și se pare că au calculat bine întrucât, la doar nouă zile după ce MHRA a eliberat autorizația pentru Marea Britanie, FDA și-a dat acordul(11 decembrie 2020 - rețineți data!). O adevărată lovitură globală întrucât apoi a marșat și EMA și, uite-așa, Pfizer a luat partea leului. 

Trebuie menționat că înainte de Pfizer existau mai multe formule pe piață, atât din Rusia cât și din China, doar că lor le-a fost blocat accesul pe piețele vestice pentru a face loc producătorilor proprii. Vă spun asta ca să înțelegeți ce „preocupări mărețe” aveau oficialitățile acestor state și cât de mult se îngrijorau din pricina așa-zisei pandemii. 

De-acum începe partea frumoasă a poveștii. Autorizarea nu e o operațiune simplă, ea implicând și o monitorizare permanentă din partea agenției care a acordat autorizația. În cazul FDA, aceasta are standarde unanim recunoscute. Atât producătorii, cât și intermediarii(spitalele, medicii de familie, etc.) sunt obligați să raporteze absolut toate chestiunile ciudate ale unui tratament autorizat astfel încât să se stabilească rapid eventualele efecte adverse care au scăpat testelor ante-autorizare făcute de producător.

Întrucât vaccinul Pfizer utilizează o tehnologie nouă, mai mulți oameni de știință au pus la îndoială graba autorităților de a autoriza în regim de urgență acest așa-zis vaccin, în realitate o terapie genetică. Întrebărilor justificate le-a fost contrapusă o imensă mașină de propagandă plătită de Pfizer care i-a transformat pe cei care aveau întrebări în „proști, medievali, rudimentari” s.a.m.d. Asta în ciuda faptului că printre contestatari erau personalități remarcabile ale lumii medicale, inclusiv laureați ai Nobelului. În plus, în sfidarea celor mai elementare practici, atât OMS cât și agențiile de autorizare ale statelor membre au mers până la schimbarea definiției vaccinului astfel încât noile terapii genice să fie asimilabile unui vaccin! 

Constatând practicile dubioase, oamenii de știință nu s-au lăsat și s-au grupat într-o asociație - Public Health and Medical Professionals for Transparency(PHMPT). Sunt peste 30 de profesori cunoscuți și oameni de știință importanți care, confruntându-se cu agresiunea mediatică exagerată au hotărât să meargă pe calea legală, solicitând FDA toate documentele referitoare la autorizarea vaccinului Pfizer. 

Solicitarea s-a făcut în baza Freedom of Information Act(FOIA), lege care obligă instituțiile publice să instituie un mediu transparent de operare prin eliberarea informațiilor solicitate în termen de 20 de zile de la solicitare. Cu alte cuvinte, în conformitate cu această lege, FDA trebuia să le elibereze solicitanților întreaga corespondență avută cu Pfizer și toate documentele depuse de companie pentru obținerea autorizațiilor.

FDA a contraatacat și a obținut de la un tribunal american permisiunea să elibereze solicitanților doar câte ... 500 de pagini lunar. Practic, hotărârea judecătorească nu face altceva decât să secretizeze documentele Pfizer pentru mai bine de 55 de ani, având în vedere că sunt peste 300 000 de pagini aflate în dispută. Cererea FDA a fost justificată de faptul că nu are decât zece angajați care se ocupă cu acest proces. Spun cei de la FDA că documentele, înainte de a fi eliberate au nevoie de o procesare pentru ștergerea anumitor date confidențiale. E de-a dreptul de râsul curcilor! Una dintre cele mai bogate agenții americane își justifică refuzul prin faptul că nu are decât un număr limitat de angajați implicați în comunicarea cu exteriorul. Oare dacă decid să păstreze doar un singur post pentru această activitate, tribunalul, în virtutea hotărârii anterioare, va mări perioada la peste 500 de ani? E o întrebare justificată.

PHMPT a făcut apel și a solicitat accelerarea eliberării documentelor ținând cont de faptul că, atâta timp cât FDA a fost capabilă să proceseze cele peste 300 000 file în câteva luni, astfel încât să dea autorizația, la fel ar trebui să se petreacă și acum. Poate puțin mai greu, însă nu în jumătate de secol!

E clar că e ceva putred acolo, rămânând să vedem cât timp mai merge circoteca. Merită în schimb să vă atrag atenția că, în ciuda cenzurii pe față, ies la iveală chestii esențiale chiar și în urma livrării cu țârâita a informațiilor. Primul pachet de 500 de pagini a fost deja livrat și, în ciuda faptului că în afară de documente conține chiar și o prezentare publicitară de-a Pfizer, mai avem ceva interesant. 

Aflăm astfel că, în februarie 2021, deci la doar două luni de la autorizarea vaccinului, existau peste 1200 de morți! Gândiți-vă că după autorizare nu s-a pornit direct cu vaccinarea. Au fost spectacolele cu așteptarea vaccinului, cu transferul său în frigiderele naționale, apoi s-au organizat centrele de vaccinare, s-au făcut sistemele de programare și-abia apoi s-a trecut la vaccinare. Și mai e o chestie: în documentul cu pricina numărul de vaccinuri administrate a fost secretizat!!! Asta probabil pentru a nu se putea calcula rata reală a morților! Și asta nu e tot. Mai e o cifră esențială: dintre cele peste 1200 de morți doar 7 au murit din cauza erorilor de administrare(la acea dată se vorbea despre abținerea de la vaccinare a alergicilor, fapt care acum se pare că nu mai e considerat un impediment! Pentru conformitate am urcat documentul pe canalul meu de Telegram.

Nu știu alții ce cred, dar mie întreaga desfășurare a actualei campanii demente de obligare la vaccinare - cu fracturile logice expuse la vedere - îmi pute extrem de urât. Sper să mă înșel.

29 de comentarii:

  1. S-a modificat conținutul cuvântului vaccin precum și cel al cuvântului imunizare. S-a creat conceptul de asimptomatic, persoană sănătoasă dar bolnavă (și de rea credință) sau persoană bolnavă de sănătate (=infracțiune).Oare cât de proști ne cred ,sau de fapt cât de proști (și lași) suntem?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu va inselati, suntem martorii unui genocid global bine gandit. Sper ca marea majoritate sa inteleaga repede realitatea, altfel o catastrofa de mari proportii se va desfasura sub ochii nostri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, intelegem si ce putem face de pe pozitia de sclav obidit si necajit fara aparare, fara spate?
      Zi tu, cind te lasa fara munca, ce mai faci?

      Ștergere
    2. Anonim 15:24
      Ai vrut sa spui: "când te lasă fără salariu", că de muncit - se va găsi oricând un loc.
      Oricum, nu e o soluție bună pentru tine de a accepta orice îți impune legea doar ca să îți păstrezi locul de muncă actual.

      Așa că... Pregătiți-vă sufletește pentru sărăcie, foamete, lipsa libertății (lagăre, închisori), în cele din urmă - moarte. Așa-i că, fără de Dumnezeu, nu poți face față acestui viitor?

      Ștergere
    3. Anonim 15:24, Laurentiu
      3 Cuvinte comandament pt aceste vremuri:
      ''Cel ce va răbda până la sfârșit se va mântui.''
      ''Cine va chema Numele Domnului va fi mântuit.''
      ''Mulţumiţi-vă cu ce aveţi, căci El a zis: Nicidecum nu am să te las şi cu nici un chip nu te voi părăsi.
      De aceea, având bună îndrăzneală, să zicem: Domnul este ajutorul meu, nu mă voi teme ! Ce-mi va face mie omul ?''

      Ștergere
    4. Draga radhaC.:
      Tocmai ca omul este cea mai periculoasa, vicleana si nemernica fii ta bipeda de pe pamint. Cum adica ce mi va face...tu glumesti???
      Pina si Sf Ilie stiind ca l paste moartea din partea semenilor turbati de furie s a roit in pustie, ascuns printre stinci....tu realizezi gravitatea situatiei IN CAZUL SFINTULUI!!! Vorba aia cunoscut personal de Dumnezeu....si TOT NU A PUTUT SA I CONFERE PROTECTIE DECIT PRIN CORBI SI ASCUNZATORI LUMESTI si tot felul de smecherii si subterfugii ilegale...doar asa a asteptat ani in sir pina a murit panarama aia de regina.

      Ștergere
  3. Un articol excelent scris de Lucian Sarbu :http://newsfromromaniannet.blogspot.com/2021/12/conspirationistii-au-avut-inca-o-data.html
    despre cum se poate sfarsi toata nebunia cu pandemia...cu sistemul imunitar(lasat de Dumnezeu),pus la pamant si ca rezultat dependenta totala de vax.
    Si la un moment dat sa nu mai fie "gratis",ca deh nu mai sunt bani...iar tu daca esti intrat in circuit,in schema...sa nu mai poti da-napoi....vei scoate bani din buzunar daca vrei sa traiesti...ce sa mai,capcana perfecta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bun articolul,intradevar
      din pacate pt cei apropiati care au muscat momeala,este o confirmare stiintifica a ceea ce banuiam
      ..dar,ca si autorul articolului,cred ca niciodata nu e prea tarziu,daca cei ce s-au trezit intre timp refuza urmatoarele doze,cu vointa si determinare,cu remediile expuse de doctorul invitat al lui Neamtu,Cosmin Sandulescu(de la 2.01,50 , ce sa faca concret cineva la care apar cele mai mici simptome,unele se pot face si preventiv :
      https://www.youtube.com/watch?v=lff667LKpdw)
      dar mai ales cu multa credinta si rugaciune pe viata si pe moarte,Domnul poate restaura mecanismele imunitare naturale si eliberarea din lantul acesta otravit al Demonului

      Ștergere
  4. https://jurnalul-militar.ro/2021/12/04/minciuna-lui-arafat-si-caracatita-de-interese-bargaoanu-filiera-geoana-groningen/?fbclid=IwAR2_AcjeV2J6iPej8n18c--N6FZbyOOto4I1R4ZOXJl4PS6H32ie8ogWlFg

    RăspundețiȘtergere
  5. Despre "imunitatea de turma" ati mai auzit ceva? Ce concept desuet...

    RăspundețiȘtergere
  6. Mai e un lucru care merita mentionat.

    Lotul de testare pentru Pfizer a inclus 40k de persoane jumate au luat vaccinul si jumate placebo. Grupul placebo a fost vaccinat ulterior desi aceasta cohorta ar fi putut fi folosita in continuare ca un sistem de atentionare timpurie.

    Doar ca pe ei nu ii mai intereseaza nici un studiu vaccinati / nevaccinati.

    O alta obsesie care o au e sa iei vaccinul inainte sa iei virusul. Sunt studii clare care arata ca cei care s-au vaccinat dupa infectare sunt mult mai rezistenti.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru ca o campanie de exterminare la novel mondial sã aibe succes,pentru ca un genocid sã reuseascã,trebuiesc folosite tot felul de tactici malefice,tactici care au în comun minciuna;toate campaniile folosite au inclus minciuna;minciuna cã asa zisele vaccinuri contin apã,sare,ser;minciuna cã singurul ,,salvator''este vaccinuri;minciuna cã din cauza nevaccinatilor este situatia din aceste zile,minciuna cã asa zisii medici sunt specialistii care vor binele populatiei,aceiasi medici care pånã în anul 2020 nu dãdeau un scuipat pe pacientii care nu le întindeau plicul;minciuna cã politicienii sunt preocupati de sãnãtatea publicã,aceeasi politicieni care în trecutul nu foarte îndepãrtat au ordonat închiderea unor unitati medicale,aceeasi politicieni care fãceau afaceri cu solutii de dezinfectare neconforme (afacerea Hexifarma);si multe alte minciuni pe care ar trebui sã le stie oricare om care mai are habar de ce fel de oameni este înconjurat;nu cedez,nu mã vaccines!

    RăspundețiȘtergere
  8. De văzut filmul "Crisis" 2021. FDA o agenție coruptă de către Big Farma. Bani, șantaj, minciună.

    RăspundețiȘtergere
  9. De remarcat că și în acest link, în care sunt prezentate efectele adverse ale "vaccinului" de la Pfizer, serul este trecut cu denumirea substanței active tozinameran și nu cu numele de brand Comirnaty sau BioNtech-Pfizer.

    RăspundețiȘtergere
  10. Acesta este link-ul. https://dap.ema.europa.eu/analytics/saw.dll?PortalPages

    RăspundețiȘtergere
  11. https://dap.ema.europa.eu/analytics/saw.dll?PortalPages&PortalPath=%2Fshared%2FPHV%20DAP%2F_portal%2FDAP&Action=Navigate&P0=1&P1=eq&P2=%22Line%20Listing%20Objects%22.%22Substance%20High%20Level%20Code%22&P3=1%2042325700&fbclid=IwAR2wlnYFujuWVu5_q2rFCesAo6TTSltZwjHmXd46K2qHVQP8r_-BsqDmXCg

    RăspundețiȘtergere
  12. Cred ca avem toate motivele din lume sa ne puta extrem de urat...

    RăspundețiȘtergere
  13. Toata treaba putea de la inceput!

    RăspundețiȘtergere
  14. De câteva zile mă uit pe documentele Pfizer și mă crucesc....De ce? Aveai alte asteptari ?

    RăspundețiȘtergere
  15. Dane, ce se intampla? Bogdan Alexandru Duca, dupa ce a fost deconspirat, a ales sa semneze cu nume si prenume la Sputnik. Nu mai spune ca este preluat fara voia lui de Sputnik. Este pe statul de plata acum, dupa ce a spus ani de zile ca nu are treaba cu Sputnik.

    Tu cum stai?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu iau banii de la kaghebeu și dacă iei bani de la kaghebeu ți se interzice să mai iei și de la Sputnik. Cu alte cuvinte, nu mă lasă să fac cumul! :) :) :)
      P.S. Bogdan Duca a fost și pe la SNSPA. Nu crezi că ar trebui să duci idealul tău mai departe și să ceri interzicerea fabricii ăleia de proști? Gândește-te la asta!

      Ștergere
    2. Anonim 23:19,atunci cånd un om prezintã adevãrul,atunci cånd un om îti aratã cã esti prostit pe fatã,la fel ca în cazul de fatã,el trebuie denigrat;dar tu stai linistit,rumegã ti prostia în liniste si pregãteste te pentru doza patru!

      Ștergere
    3. p.m.

      sa prezinte adevarul fara sa ia bani de la cei care au distrus Romania. ai uitat ca am fost invadati de rusi? ca ne-au bagat comunismul pe gat? ai uitat. probabil esti fiu de naparca.

      problema cu duca e ca nu lucreaza la sputnik. ca e preluat fara voia lui de sputnik. ca nu are treaba cu sputnik. si a tinut-o asa ani si ani.

      oricum lumea stie ca e dughinist-putinist-antiBOR. bine macar ca plateste impozite acum. pana acum a fost somer, lua banii in plic de la rusi.

      Ștergere
  16. De sărbătoarea Sfântului Nicolae încep colaborarea cu Sputnik. Voi scrie articole de opinie (aceleași idei pe care cititorii mei le cunosc din ceea ce au citit și au auzit atunci când mi se mai permitea să public și să vorbesc și în pauzele în care nu am fost cenzurat de rețelele de socializare), voi redacta știri.
    De acum devin oficial ”omul rușilor”, în sensul că, pentru prima dată de atâția ani în care am fost acuzat, etichetat, marginalizat, voi fi plătit de către o agenție de presă rusească.

    O fac cu conștiința împăcată și mulțumesc Sputnik pentru oportunitatea oferită. Când ”democrația euro-atlantică” după ce a încercat să mă șantajeze economic (prin marginalizare), mi-a închis aproape toate oportunitățile de a mă exprima în scris și în vorbit public, ”dictatura putinistă” mi-a oferit posibilitatea de a mă exprima și de a trăi din scris.
    Deci de acum mă veți găsi pe Sputnik și aici.
    Bogdan Duca, telegram

    RăspundețiȘtergere
  17. Deocamdata pina la ingeri sa ne dam jos de pe canapea domnule rugator si sa mergem sa cautam pestera!

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu te inseli, din pacate, vinvremuri grele...

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)