sâmbătă, 28 mai 2022

Ce vaccinuri ne mai pregăteşte HERA?


HERA este acronimul de la Health Emergency Preparedness and Response Authority, una dintre multele autorităţi europene făcute pe repede-înaninte. Agenţia a fost creionată în 2020 şi înfiinţată oficial în septembrie 2021. „Alţi bani, altă distracţie!” aţi fi tentaţi să spuneţi. Doar că, într-o formulă completă ar trebui să spuneţi: „alţi bani, altă distracte şi alte obligaţii!”. 

După cum lesne aţi înţeles din denumire HERA a fost creată pentru a răspunde prompt urgenţelor medicale. De la fondarea Uniunii Europene nu a existat aşa ceva şi ne-a fost bine! Dacă ne gândim că până acum pandemiile au fost situaţii excepţionale, declanşate uneori de doar câteva ori pe secol, pare că încă de la Facerea Lumii s-a putut trăi fără „autorităţi competente” în domeniul pandemiilor. Există sistemul de sănătate, care oricum „are în cătare” problemele medicale şi care, la momentele critice, trebuie pus în stare de alertă. OK, asta se întâmplă într-o lume normală. Însă, într-o lume anormală ca a noastră se pot întâmpla multe.

Poate că nu m-aş fi simţit atacat dacă era vorba doar de o nouă inutilitate născută din fanteziile de la Bruxelles. Doar că treburile nu stau atât de simplu precum am vrea noi. Ştim din experienţa de viaţă că dacă faci o instituţie responsabilă cu lupta anti-păduchi, pentru a-şi justifica existenţa, respectiva instituţie ne va vedea pe fiecare dintre noi ca posibil păduchioşi. La fel şi cu autoritatea asta fătată de mintea stearpă a Ursulei. 

Astfel, conform pattern-ului, HERA a început să caute pandemii. Şi i-a dat cu plus, aşa cum bănuiam, la capitolul „variola maimuţei”. Şi, în conformitate cu strategia, aceeaşi autoritate a propus achiziţionarea la comun de către UE a vaccinurilor anti-maimuţăreală. Cum în majoritatea covârşitoare factorii de decizie de prin UE sunt gen Ciolacu, s-a răspuns la unanim cu „să trăiţi!” şi astfel HERA a început negocierile directe cu posibilii ofertanţi de vaccinuri. În ceea ce priveşte variola există vaccinuri clasice. Şi la noi s-a produs unul la Institutul Cantacuzino, iar reluarea producţiei nu ar fi problematică. Doar că interesul e altul.

Pe turnantă a venit o nouă şpăguţă, denumită Bavarian Nordic, o firmă daneză de biotehnologie(remember BioNTech?) care deţine un vaccin anti variolic realizat după o tehnologie exrem de nouă(şi la fel de dubioasă!). Vaccinul, spun cei de la Bavarian Nordic, ar fi eficient în proporţie de 85% împotriva variolei maimuţei. Doar că, ştiţi bine cum e cu eficienţa asta pe care-o declari din gâtul palmei. În final se dovedeşte că în faţă nu era 8 ci zero, iar între cele două cifre era o virgulă. 

Iată deci că trebuie să ne pregătim pentru o nouă isterie şi, mai mult, să pregătim teşchereaua ca să decartăm pentru încă pentru vreo câteva zeci de milioane de doze, să înghiţim iar certificate verzi şi toate demenţele gândite de minţile bolnave ale unor boşorogi impotenţi care, între două tentative nereuşite de masturbare, se cred nemuritori. 

În ceea ce priveşte Bavarian Nordic, sunt destule ciudăţenii. Cu toate că cel mai mare acţionar al firmei este ATP, fond de pensii independent al statului danez, acţionariatul este extrem de difuz, sugerând interese ciudate. De exemplu, în structura de conducere a firmei o găsim pe Jenifer Alton, fost oficial în domeniul sănătăţii în SUA. De asemenea, tot legat de interesele Bavarian Nordic îl avem pe un lobbyst notoriu, Tripp Funderburk, individ uns cu toate alifiile şi trecut prin absolut toate scandalurile posibile: Microsoft(anterior procesului de monopol), Enron, Lehman, Pfizer. Înţelegeţi aşadar profilul companiei. Iar dacă vă voi mai sune că Bavarian Nordic este deţinătoarea în SUA a unei licenţe eliberate în regim de urgenţă pentru un vaccin targetat pe variola maimuţei sau că ei sunt cei care-au preluat ceva vaccinuri de la GSK, cred că înţelegeţi că avem de-a face cu interese babane. 

Secolul XX a fost secolul cu cele mai multe pandemii trei la număr. Posibil ca o parte dintre acele pandemii să fi fost instrumentate în laborator. În rest, maxim dacă am avut o pandemie pe secol. Istoria pe care-o trăim vrea să ne spună că poate exista anul şi pandemia. O putem crede, dar doar dacă suntem suficient de proşti. Lucru care, fie vorba între noi, se constată din ce în ce mai pregnant în societate. 

16 comentarii:


  1. In toată lumea oamenii sunt la fel: dacă au ce sa mănânce, poți sa faci ce vrei cu ei, poți sa le impui orice reguli ca le vor respecta. Asigurarea confortului ii face sa renunțe la orice urma de respect de sine și la tot ceea ce îi definește ca om.

    Acum câțiva ani am jucat un joc online de strategie.

    Erau jucători din toată lumea.

    Marea majoritate avea peste 30-35 ani, oameni cu studii, cu profesii.

    Jocul presupunea existenta unor alianțe.

    Terenurile din mijlocul hărții aveau cele mai bune resurse, care se colectau într-un timp mult mai scurt.

    În cadrul fiecărei alianțe existau ofițeri și reguli. Regulile erau atât pentru organizarea internă a alianței, cât și pentru evitarea de războaie cu alte alianțe sau pentru cucerirea de noi teritorii, dacă erau în război.

    Aveam un cont măricel, eram printre primii 10% dintre jucători.

    În cadrul alianței din care făceam parte eram ofițer.

    Mult timp, in alianța din care făceam parte regulile stabilite erau unanim aplicabile. Soldat sau ofițer trebuia sa respecți aceleași reguli.

    Asta pana am fuzionat cu o alta alianța și au apărut noi ofițeri. De atunci regulile au început sa fie numai pentru cei mici. Cei mari le incalcau și ii exploatau pe cei mici.

    Cei mici participau la evenimente zilnice, ieșea alianța pe primul loc, se primeau premii de toți membrii alianței.

    La evenimentele cu premii semnificative nu ii mai lăsau pe cei mici sa participe.

    Practic, cei mari participau, primeau premii și deveneau și mai mari, iar cei mici nu se puteau dezvolta.

    Jucătorii mari, din alianta mea sau alte alianțe atacau jucători mici din alte alianțe și le luau toate resursele.

    Cand ma scoteau din sarite, ii atacam și eu pe cei mari sa vadă cum e.
    Pana la urmă toată lumea își pierdea timpul cu jocul respectiv și nu eram de acord ca unii sa își bata efectiv joc de cei mici.

    Si uite asa începeam sa ma cert cu cei mari pe chatul public al alianței sau pe chatul public al lumii respective.

    Le aduceam aminte de regulile de ei stabilite, cum le incalca, cum își bat joc de cei mici.

    Niciunul dintre jucătorii mici nu intervenea în discuțiile publice.
    Îmi scriau îmi privat ca am dreptate.

    Ii intrebam de ce nu reacționează, de ce nu zic nimic, de ce nu părăsesc alianța?

    Răspunsurile erau în mare parte ca alianta respectiva are teritorii și resurse mari pe care le pot colecta în termen scurt și le e teama sa nu fie dați afară.

    La momentul respectiv am ajuns la concluzia ca omul, indiferent din ce parte a lumii ar fi, dacă ii dai ce sa mănânce, poți sa faci ce vrei cu el.
    Asigura-i omului confortul și poți sa faci orice cu el pentru ca nu va reacționa, mulțumindu-se cu confortul ala minim care i se oferă.

    Anii au trecut, în lumea reala a apărut pandemia, abuzurile, reguli aberante impuse de cei mari numai pentru cei mici.
    Reacția a fost aceeași: niciuna din partea celor mici.

    Ceea ce s-a întâmplat de curând în China: închiderea în case a tuturor, iar în schimb li s-a oferit de stat o punga de mâncare la o anumita perioada de timp, a fost un experiment.
    Oferindu-li-se minimul de mâncare pentru a supraviețui, nu s-au revoltat.

    Așteptați-vă la aplicarea aceleiași strategii în toată lumea.
    Asa a început la sfârșitul anului 2019, cu un experiment in China, care ulterior a fost extrapolat în toată lumea.

    Asa va fi și acum.

    Vi se va oferi o punga de mâncare, iar pentru ea vor face tot ce vor cu voi, va vor impune orice reguli pe care cel mai probabil le veți accepta.

    Deja se vorbește din ce în ce mai mult de foamete, deja se introduc cartele/vouchere de mâncare, unele electronice.

    Și uite asa, pentru o burta de mâncare veți accepta și digitalizarea și identitatea digitala și monitorizarea și controlul.

    Omul va renunța la orice îl definește ca om pentru confortul care i se oferă și burta de mâncare gratuită pe care o primește.

    Nimic surprinzător pentru mine.

    Trist pentru generațiile următoare.
    Elena Radu https://www.facebook.com/1484031871/posts/10227480296101421/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand habar nu ai de lumea reala si cine de fapt controleaza cu adevarat Romania ajungi sa elucubrezi ce ai postat. In Romania nu se rascula nimeni niciodata pentru nimic penyru ca este o tara controlata total macro si individual, asa zisele razlete proteste sunt regizari ieftine ale structurilor, iar natura umana a tradarii pentru orice este cea mai mare mizerie a acestei specii traitoare. Oameni absolut admirabili si bine pregatiti si educati tradeaza la cea mai mica oportunitate uitand ca are o constiinta si posibilitatea unei integritati depline permanente. Degeaba invata unii psihologie chipurile cu anii ca au nivel extrem de limitat si esueaza similar unor habarnisti, si am vazut psihologi care se mai dau si creatori de destine si regizeaza viata oamenilor, adica niste Mengele moderni, care au un nivel de imbecilitate rar intalnit.
      Razboiul asta din Ucraina a scos la rampa multi parerologi, printre care si multi psihologi sau si psihiatri practicanti, cica, ei avand pretentii de oameni cultivati, cititi, educati - debitau in schimb niste aberatii uriase si aveau si pretentia sa fie luati in seama si lumea se uita si in gura astora, ca si in gura analistilor habarnisti, a multor ziaristi aerieni, a foarte multor asa zisi ofiteri fosti sau actuali. Un lucru e cert Dumnezeu a lasat prostia umana sa se manifeste in om respectandu-i integritatea existentei sale a trairii, omu in schimb nu a priceput ca este foarte limitat in general si limitat pe anumite componente indeosebi si se crede de obicei altceva decat este si asa apar tot felul de probleme la nivelul societatii

      Ștergere
    2. @@@Anonim 5:35;astea se întâmplă fiindcă oamenii în general sunt atei sau liberi cugetători (cred în orice dar nu în ceea ce trebuie);mulți merg pe premiza că ,,până la Dumnezeu te mănâncă sfinții'';cu așa gândire, nu e de mirare că mulți trădează;însă, au existat oameni care au suferit chinuri inimaginabile și cu toate astea nu au trădat;de aceea ei au devenit sfinți;este vorba de sfinții închisorilor;acesta este unul din puținele motive pentru care Tatăl Ceresc se îndură de noi;încă stăm bine;până când oare?până va începe un conflict armat de proporții sau până se vor elimina banii palpabili;ori până se va introduce obligativitatea vaccinării.

      Ștergere
    3. @Anonim29 mai 2022, 05:35
      "Cand habar nu ai de lumea reala si cine de fapt controleaza cu adevarat Romania ajungi sa elucubrezi ce ai postat." Apoi: "Oameni absolut admirabili si bine pregatiti si educati tradeaza la cea mai mica oportunitate uitand ca are o constiinta..."
      Daca ai avea habar de lumea reala ai sti ca atat constiinta cat si caracterul au inceput sa dispara de suficiente decenii. Deci nu exista tradare acolo unde nu e caracter si principii.
      Concluzie: nu-i nevoie sa joci jocuri online ca sa fii (si tu) rupt de realitate.

      Ștergere
  2. ...''Hera (în greacă veche Ήρα, Hēra) este în mitologia greacă zeița protectoare a căsniciei, a căminului și a femeilor măritate, precum și regina zeilor și a oamenilor. Ca soție a zeului suprem, ea era considerată protectoarea căminului, a căsătoriei și, în general, a femeilor măritate. Având ca simbol sceptrul, semn de conducere dar nu și de putere, Hera este adesea înfățișată ca o soție geloasă și nesăbuit de violentă, care este ușor de jignit și nu pregetă să se răzbune crunt pentru toate infidelitățile săvârșite de soțul ei, Zeus''... acronim ales deloc intimplator, in special in ceea ce priveste ''caracterul'' personajului... ''sceptrul, semn de conducere'', ''nesăbuit de violentă'', ''nu pregetă să se răzbune crunt''... nu putem sa ne ''plingem'' de alegerea ''inspirata'' a acestor acronime, devenite apoi Nume, nume ce intra in ''vocabularul'' modern si apoi, in scurt timp, le vedem in DEX si DOOM prin ''grija'' Academiei Romane...

    RăspundețiȘtergere
  3. Anul trecut, jurnalista Adriana Vitan Balint a fost #INTERZISA pe site-urile de socializare pentru textul de mai jos ….
    “1. Unde trebuie să îngenunchem ca să ne cerem scuze că am dat străinilor, de sute de ani, de la sare, apă, grâne, petrol, păduri, până la propriii copii?
    2. Unde trebuie să îngenunchem să cerem iertare străinilor pentru că dăm petrolul austriecilor, in pământul cărora nu se găsește nici gram de petrol, dar care au, culmea tupeului, chiar la intrarea în Viena, ditamai rafinăria, poate cea mai mare din Europa, în timp ce ale noastre au fost toate închise?
    3. Unde trebuie să îngenunchem pentru că plătim miliarde de dolari americanilor pe niște rachete care nu au ajuns în România nici până în ziua de azi, deși noi le-am plătit de vreo 6 ani?
    4. Unde trebuie să îngenunchem pentru că am plătit americanilor o autostradă pe care nu au construit-o niciodată și pentru care, culmea, am plătit și despăgubiri că ne-au luat banii și nu au făcut nimic?
    5. Unde trebuie să îngenunchem pentru că atunci când deschidem aragazul sau dam drumul la căldură în casă, francezii încasează toți banii, deși nu au construit nimic și au preluat toată infrastructura făcută de Ceaușescu pe banii noștri, foamea noastră, frigul și lipsurile din perioada comunistă?
    6. Unde trebuie să îngenunchem pentru că atunci când deschid robinetul de apă, pornește contorul pentru francezi, deși e apa României, pe țevile făcute de Ceaușescu, pe banii și lipsurile noastre?
    7. Unde trebuie să îngenunchem pentru că sate întregi sunt înghițite de ape sau de surpări de teren pentru că austriecii ne taie pădurile, cu sutele de ha lunar?
    8. Unde trebuie să îngenunchem pentru că ne dispar copiii din țară, în drum către ei, că poliția ne ia la mișto dacă anunțăm răpirea vreunei fete la 112, că prin fața poliției de frontieră trec, zilnic, zeci persoane răpite, tiruri cu marfa de contrabandă către aceiași străini care se fac că nu văd nimic, deși șeful Parchetului european anticorupție e o româncă, una care știe exact ce se întâmplă în România și tace?
    9. Unde trebuie să îngenunchem pentru că în țara noastră ajung deșeurile lor de toate felurile, chiar și biologice și radioactive, in timp ce nouă ni se arată obrazul si suntem suprataxați că îndrăznim să avem Euro 3 la mașina înmatriculată in Bulgaria, pentru că jupuiți de bani, pământ și mijloace de trai, mai mult nu ne putem permite din cauza sărăciei in care suntem lăsați de aceiași străini îmbuibați și aroganți?
    10. Unde trebuie să îngenunchem să cerem iertare străinilor pentru că am dat tot tezaurul României englezilor, cărora le mai și plătim anual chirie și taxe pentru poansonarea lingourilor?
    Acum, după ce ne-au luat tot, ne pun și în genunchi. Pentru că romanian lives don’t matter!
    Îngenuncheați, bre, nu fiți fraieri, arătați ce popor deschis la minte suntem.”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Raspund eu unde trebuie ingenuncheat ca sa aflati adevarul despre Romania: la Securitate, care sub toate formele sale de manifestare structurale dar si individuale in natura umana a securismului implantat adanc in romani a distrus din 89 incoace Romania si distruge in continuare zilnic tara, dar nu ai cum sa-i explici cuiva pentru ca pe o ciosvarta e gata oricand sa tradeze pe oricine pentru te miri ce motiv ... Verificati in istoria popoarelor cine si-a tradat cel mai des conducatorii si pe aproapele sau si de ce? Acolo aflati adevarul cu ingenuncheatul

      Ștergere
  4. Cel puțin patru biolaboratoare controlate de SUA funcționează în Nigeria, de unde provine variola maimuței, a declarat vineri șeful trupelor de protecție împotriva radiațiilor, armelor chimice și biologice (RCBZ) din cadrul Forțelor Armate ale Rusiei, Igor Kirillov.

    Oficialul rus a afirmat că, potrivit unui raport al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), tulpina vest-africană a variolei maimuțelor apărut în Nigeria, unde Statele Unite și-au plasat infrastructura biologică.

    "Potrivit informațiilor disponibile, în Nigeria există cel puțin patru laboratoare biologice controlate de Washington", a declarat Kirillov, citat de agenția rusă de stat Tass.

    Potrivit acestuia, trebuie amintită o coincidență ciudată care necesită o verificare suplimentară de către specialiști.

    "Așadar, potrivit presei europene și americane, în materialele Conferinței de Securitate de la Munchen 2021, adică pe fondul pandemiei COVID-19, a fost elaborat un scenariu de contracarare a unei epidemii provocate de o nouă tulpină a virusului monkeypox", a declarat oficialul militar rus.

    Potrivit lui Kirillov, Rusia cere conducerii OMS să investigheze activitățile laboratoarelor nigeriene finanțate de SUA din Abuja, Zaria și Lagos.

    "Pe fondul numeroaselor cazuri de încălcare de către SUA a cerințelor de biosecuritate și a faptelor de depozitare neglijentă a biomaterialelor patogene, solicităm conducerii Organizației Mondiale a Sănătății să efectueze o anchetă privind activitățile laboratoarelor nigeriene finanțate de SUA în Abuja, Zaria, Lagos și să informeze comunitatea mondială despre rezultatele acesteia", a declarat el.

    Potrivit slide-urilor Departamentului Apărării pentru ședința de informare, două biolaboratoare controlate de SUA funcționează în orașul Abuja, unul în orașul Zaria și unul în Lagos."
    https://m.ziuanews.ro/stiri/ru-ii-deschid-un-nou-front-cu-americanii-acuza-ii-c-variola-maimu-ei-a-pornit-din-laboratoarele-biologice-controlate-de-sua-n-nigeria-1570510

    m.ziuanews.ro (https://m.ziuanews.ro/stiri/ru-ii-deschid-un-nou-front-cu-americanii-acuza-ii-c-variola-maimu-ei-a-pornit-din-laboratoarele-biologice-controlate-de-sua-n-nigeria-1570510)
    Rușii deschid un nou 'front' cu americanii: Acuzații că variola maimuței a pornit din laboratoarele biologice controlate de SUA în Nigeria
    Cel puțin patru biolaboratoare controlate de SUA funcționează în Nigeria, de unde provine variola maimuței, a declarat vineri șeful trupelor de protecție împotriva radiațiilor, armelor chimice și biologice (RCBZ) din cadrul Forțelor Armate ale Rusiei, Igor Kirillov.

    RăspundețiȘtergere
  5. WaPo finally tells the truth. Boris wants EU+ with Elensky & Baltic States. Night Update
    https://www.youtube.com/watch?v=Eu49wLO0tGE

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt disperați!Se comportă ca atunci cînd au intrat rușii în buncărul lui nenea Adolf! Parcă nu mai au timp...

    RăspundețiȘtergere
  7. Voi ăștia de la SIE v-ați mai străduit oleacă însă absolut toată siguranța românească lasă de dorit(a se înțelege ați fost penetrati din toate pozițiile) cum zicea un amic de-al meu ,,Cristen,doar cine nu a vrut nu v-a infiltrat serviciile și ăștia sunt foarte puțini"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand spui sie faci aluzie la seriile de tenerei care si-au tras burse de studii prin alte tari si s-au intors cu angajamente speciale? Unii stand adormiti cu anii pana sa ajunga in functii politice. Cheia succesului e pentru ei o bursa unde trebuie care rezolva si problema doctoratelor cu plagiate sau scrise de altii.

      Ștergere
  8. Te referi la această variola care a afectat 100 de oameni din întreaga lume, aparent majoritatea bărbați homosexuali?
    Boala care dispare după 3 săptămâni chiar dacă nu este tratată, un fel de răceală?

    RăspundețiȘtergere
  9. De câțiva ani, orice vaccin scos pe piață este pentru exterminare;totuși nu cred că pentru variola mariola vor prinde aceste așa zise vaccinuri;eu cred că motivul pentru această nouă mascaradă este testarea;este o afacere extraordinară;de când cu guvidul, numai la noi în țară s au făcut peste 9.000.000 de teste dintre care mai mult de 6.000.000 au fost teste P.C.R. care sunt și cele mai scumpe;înmulțiți 6 milioane ori 50 de euro media unui test și o să vedeți ce de bani nemunciți se învârt pe la cei implicați în afacere;la nivel mondial au fost câteva sute de milioane de teste efectute, poate chiar un miliard;consider că este cea mai profitabilă afacere;peste cea cu droguri, armament, prostituție, cafea, apă potabilă, ceai.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cîte vaccinuri urmează? Fără număr, doar rezistența populației poate limita numărul. De multă vreme s-a atras atenția celor care credeau că iau vaccinul covid și au scăpat că se poate ajunge și la 10 vaccinuri în fiecare an de luat. https://mariusmioc.wordpress.com/2021/02/07/bucuresti-1-februarie-2021-cum-au-facut-acum-cu-virusul-covid-19-peste-citiva-ani-o-sa-auziti-cu-virusul-covid-25-au-anuntat-ca-au-aparut-noi-tulpini-nu-e-problema-ca-iei-un-vaccin/

    RăspundețiȘtergere
  11. "First we take Manhattan, then we take New York".Kraftwerk.Cand eram tanar socialist nu stiam la ca faceau aluzie rocker-ii germani. Iar acum nu cred ca ar fi bine sa stiu, sa nu mor repede.
    Putin on topic, ma refer la (mai)danezi.Vad ca mai nou sunt mari sustinatori concreti ai Ucropiei, donandu- le multe rachete antinava, cica f perfor(m)ante.
    Mai de mult Nordegia era deja folosita ca bidon de fonduri, zise grant uri, iar Swerigia pt Cantarea lui Nobel, si acela viking vechi.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)