duminică, 7 noiembrie 2021

Vax

Doresc să vă avertizez că începe să se întâmple ceea ce-mi spunea sursa mea și v-am relatat în acel controversat articol publicat luna trecută. Slovacia(rata de vaccinare(RV) de aprox. 50%) e în maximul istoric al infectărilor, Cehia(aprox 60% RV) e la 60% din vârful anterior, Ungaria(aprox. 60% RV) a depășit în 1 noiembrie recordul de infectări zilnice din toate , iar Polonia(aprox 50% RV) a intrat în trend clar pozitiv. În Vest devine din ce în ce mai notoriu cazul Irlandei(75% RV), unde infectările au ajuns la 50% din valul anterior sau cel al Olandei(75% RV) unde avem valoarea de vineri peste maximul perioadei anterioare, iar ca medie s-a ajuns la 80% din valul anterior. 

La noi s-a ajuns pe un trend puternic descendent, cu probabilitatea ca în maxim o săptămână să avem sub 1000 infectări pe zi. Repet! Toată această evoluție e una naturală, neavând absolut nicio legătură cu restricțiile aberante impuse. Dovada e faptul că vârful a fost anterior intrării în vigoare a restricțiilor. Rețineți elementul acesta!

Vă repet faptul că informațiile pe care le-am dat publicității în trecut sunt în continuare neverificate(de fapt e greu să obții asemenea informații, dar să le mai și verifici), însă timingul se potrivește perfect, astfel încât vă rog să luați în serios recomandările. Valul acesta este unul al vaccinaților. Nevaccinații, ori au luat boala ori au fost expuși superficial astfel încât, din punctul lor de vedere, imunitatea le e rezolvată temeinic. Pentru vaccinați însă urmează cea mai mare provocare, iar, pentru binele lor, ar fi recomandat să facă tot posibilul să nu contacteze boala!

Mă apostrofa cineva într-un comentariu în ceea ce privește situația din Israel. „Cum de ei au doar 2 morți, iar noi 500?”, mă întreba el. Răspunsul trebuie explicat deoarece, iată, e multă manipulare la mijloc. În primul rând vă voi spune că e extrem de greu să ai informații reale din Israel. Nu vă imaginați ce presiune mediatică și ce terorism medical s-a instaurat acolo! Însă, dacă știi pe unde să te uiți, înțelegi bine care-i situația reală. Voi face însă o paranteză cu un exemplu concret. 

Ieri s-a stins din viață cântărețul de muzică populară Petrică Mâțu Stoian. Era vaccinat cu ambele doze, făcuse COVID și se negativase. Însă boala i-a lăsat ca sechele, între altele, o bronho-pneumonie gravă de care n-a mai scăpat. Diagnosticul final: șoc septic. Vă întreb sincer: dacă n-ar fi făcut COVID ar fi murit? Evident, răspunsul e negativ. 

Iată-ne, paradoxal, în situația cumva inversată față de anul trecut în ceea ce privește manipularea. De la „orice decedat care infectat cu COVID se trece mort de COVID”, treptat se merge în direcția opusă, anume „orice decedat care era vaccinat trebuie să fie declarat ori mort de altă boală, ori nevaccinat și mort de COVID”. Italia și-a revizuit numărul de morți de COVID. Astfel, de la 130 468 morți de COVID, în urma schimbării paradigmei, Institutul Italian de Sănătate a ajuns la concluzia că în peninsulă au murit de COVID doar ... sub 4000 de oameni(cu 97% mai puțini)! Și-atunci de ce atâta lockdown? Și de ce Italia încă e în stare de urgență??? Închid aici paranteza pentru a relua ideea de unde am lăsat-o. 

Așadar, cum în ceea ce privește morții de COVID începe să se mintă minimizând numărul lor, e clar că evidența o vom găsi dacă vom căuta statisticile referitoare la numărul total de morți. Acolo nu mai poate manipula nici naiba! Așadar, ce observăm?

Israelul a avut o creștere a mortalității în anul 2020 de aproximativ 6%. Ea nu a fost cauzată de COVID, ci de elemente secundare care au accelerat moartea bolnavilor cronici. Spre exemplu, ca peste tot în lume, le-a fost scurtată teribil viața bolnavilor de cancer deoarece, din cauza lockdown-ului nu și-au mai putut face tratamentele, boala accelerându-și evoluția. Acel fenomen nu mai apare și anul acesta când, aparent, treburile și-au reluat cursul normal. Anul acesta însă a apărut vaccinarea. Și, la fel, au apărut acele rate imense de infectare, dar aparent cu puțini morți. Ceea ce însă frapează este că, în primele nouă luni ale anului Israelul are cu 13% mai mulți morți decât anul trecut. Hmm, asta nu vă spune nimic?

Dar chestiunea e dubioasă inclusiv în țările „campioane” în ultima vreme la capitolul vaccinare și neinfectare. Italia, de exemplu, are un număr de morți cu 22% mai mare decât în perioada similară a anului trecut, iar Franța la fel! Mult prea vaccinata Portugalie are cu 35%  mai mulți morți, iar Germania cu ... 48%! Iată minciuna care nu e amintită de propagandă. În timp ce la noi morții produși de mixul toxic [politicieni incompetenți + sistem sanitar haotic] sunt contorizați voit tot ca anul trecut(adică la grămadă) pentru a ieși „recorduri la hectar”, la țivilizați se pune batista pe țambal pentru a evita un scandal care pare a sta să explodeze iminent. 

O chestiune trebuie înțeleasă. Statistica e o știință. Medicina, din nou, are pretenția - din ce în ce mai exagerată,  ce-i drept - că și ea e la fel. Așadar se dă o boală. Dacă inventezi un vaccin pentru acea boală - vaccin care e marketat a fi eficient într-o proporție monstruos de mare - devine clar că, din punct de vedere statistic datele legate de vaccinare și cele legate de boală trebuie să se coreleze cumva, indiferent de teritoriu. Ei bine, iată povestea: datele respective nu se corelează în niciun fel! Iar dacă nu se corelează, povestea începe să pută. E clar că e o minciună la mijloc. O minciună întreținută de un imens aparat de propagandă și de o cerbicie a oficialilor din toate statele lumii care care, iată, mai sunt părtași și la o mega-șpagă globală: vaccin contra mardei. Unii fac vaccinul, ceilalți încasează șpaga. Vă las să deduceți singuri care-s proștii și care șmecherii!

51 de comentarii:

  1. Ceea ce nu inteleg, cum fac ei sa se inteleaga totusi, cam peste tot.
    Iata, rusii au deja patru vaccinuri dezvoltate separat. Chinezii, indienii si ceilalti au facut vaccinuri separat unii de altii. Iar India, nebuloasa totala.Dupa teoriile noastre, vestice, erau gata de mult. Ce lockdown sa faci acolo? Si totusi, stau mai bine ca multi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este nimeni separat de nimeni!

      Ștergere
    2. In industria farma e exact ce spune Petre ,nimeni nu e separat de nimeni . Au fiecare electoratul lor , au de unde manca bine mersi fiecare , plus ca deasupra lor sunt altii care finanteaza la greu cercetarea sunt cei pentru

      Ștergere
    3. Reteaua masoneriei sataniste este infiltrata in toate tarile, inclusiv in Rusia.

      Ștergere
    4. India folosește ivermectina, tarile din America centrala așișderea

      Ștergere
    5. Era undeva un articol care arata cati dintre conducatorii de state sunt fosti sau chiar actuali studenti ai școlii de lideri a Forumului Economic Mondial. Apoi, sunt restul scursorilor trecute prin Ongurile lui Soros, si altii din aceeasi echipă, scursori ce au infiltrat toate guvernele lumii

      Ștergere
  2. Buna dimineata! Sunt nevaccinata. La fiecare val am facut boala . Simptomele acum au fost mai blande dar saturatia nu a crescut fara klacid si sprayurile dr Flaviei Grosan.
    Te rog sa ne spui ce sti de PCR ? Am vazut o conferinta cu medici francezi care care spuneau ca PCR-ul e o vaccinare prin tamponare. Avand in vedere ca se introduce certif vede ce facem?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NU mai vorbii prostii.DACA ERA O ,,VACCINARE,, nu ti-ar fi deat certificat verde?

      Ștergere
    2. Nu, nu ti-ar fi dat, pentru ca scopul e sa alergi dupa el vaccinandu-te continuu.

      Ștergere
    3. Scopul e sa alergi dupa certificat, vaccinandu-te continuu!

      Ștergere
  3. Poti sa ne spui de ca nevaccinatii, chiar daca au avut boala, sa se fereasca sa nu o ia in urmatoarea perioada? Ce se intampla de fapt?? Te rog sa ne spui ce sti pt. ca mi se pare foarte important acest lucru. Sunt unii care au dus boala mai greu, din cauza varstei, o a doua contaminare le ar putea face mari probleme.Multumesc?

    RăspundețiȘtergere
  4. Vaccinul daca este asa cum spun ei, va face la o eventuala imbolnavire corpul sa atace orice antibiotic ( in cazul oricaror infectii) sau antiviral in cazul racelilor.
    Daca este asa,a-ti pus-o dragi vaccinati ;(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Câtă bunatate " creștină" in comentariu...Sa te bucuri de răul atator oameni care cred in medicina si vaccin, curat murdar creștinism...Ce zici de copiii ucisi in ultimul timp? Au murit tot pentru ca au refuzat
      " pecetea"? Sau i-a ucis un sistem descreierat care nu are grija de copii?
      Știi cum va fi cand se va termina nebunia? Vei lasa nasul in jos, constientizand faptul ca nu vaccinul era pecetea, ci prostia, trufia si fariseismul, semne sataniste vechi, de cand au căzut primii demoni.

      Ștergere
    2. @@@anonim,unii ca dumneata (foarte mulți din păcate) cred în orice și oricine,numai în cine trebuie nu;iar nebunia nu se va termina decât la Parusie;din păcate,toți oamenii au sãditã în ei această sămânțã de moarte (a caprei vecinului);din fericire una din cele 7 Taine este și Spovedania...

      În ceea ce privește vaccinurile,ele sunt create pentru exterminare; știu,este greu de crezut,tocmai pe asta și mizează exterminatorii:cu cât un eveniment este mai improbabil să se întâmple,cu atât mai puțini sunt cei care cred că el chiar se întâmplă;voi căuta un videoclip în care se arată cum vor fi păcăliți ,,naivii''care cred în științã;ceea ce se întâmplă n zilele noastre,este plănuit demult;evenimentele mari sunt planificate pe zeci,sute de ani...

      Ștergere
    3. Draga 13.44 iti iert ignoranta.Semnul -paranteza pus invers cum e asta:( inseamna tristete,plans.
      Dar informatia ce trebuia extrasa din coment.meu,ai prins-o ? Oare nu vezi doar ce nu-ti trebuie, ce nu e important pt.tine ?
      Iar eu crestin fiind, mai pot oare face ceva pt.tine(daca esti vaccinat) ????
      Pot,dar in personam daca
      ai nevoie,ma gasesti si-miceri ajutorul...Dar cu restul ce facem ?
      Eu as vrea sa stiu viitorul,bun sau rau daca se poate !
      Voi( tu,daca te-ai vacc) nu vrei ?
      Pai atunci ,,,afla draga domnule''' ca bine ai facut dacate-ai vaccinat !!
      Totusi eu cred ca cine-L iubeste pe Dumnezeu va pluti peste toatd hestea.Daca vad Unul intr-adevar iubitor ii indeplinesc orice dorinta.De data astazambesc:)-,amar-:(

      Ștergere
    4. din pacate acesti oameni sunt majoritari in Romania. De asta lucrurile merg cu merg, mai mult taras. Oameni simpli, fara educatie, fara idealuri. Oameni care cand se gandesc la Craciun se gandesc doar la mancat sorici. Asta este rezultatul: ura impotriva semenilor. Biblia si invataurile crestine le-au trecut pe la ureche, nu au inteles nimic. Din pacate nici nu dau semne ca vor fi ineteles vreodata ceva. Vieti irosite.

      Ștergere
    5. @@@anonim (17:25) adevãratã afirmația ,,vieți irosite'';din fericire, pentru această majoritate a populației pe care o ,,plångeți''mai există timp pentru îndreptare;din păcate,nu la fel este situația și pentru voi åștia de a ți fost la sinucidere;pardon,la vaccinare.

      Ștergere
  5. Si nu vei putea vinde sau cumpara decat daca ai semnul, pecetea pe frunte sau pe mana ta cea dreapta. Apocalipsa Sfantului Ioan Teologul. Semnul fiarei 666.elita cabalista.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti prost de dai in gropi! Crezi ca este prima data in istorie cand crestinii sunt invrajbiti intre ei, facandu-i pe unii sa se creada alesi si transformandu-i in arme impotriva celorlalti?
      Metoda e veche...Au folosit-o si catolicii. A folosit-o inchizitia. A fost folosita in inchisorile comuniste. Exista si un experiment denumit Lucifer. Citeste despre el si o sa intelegi ca si vaccinatii si nevaccinatii sunt in aceeasi inchisoare. Tortionarii sunt afara si ne supraveghează fiecare respiratie, fiecare emotie, fiecare frică incoltita din otrava lor. Cobaiule, le faci jocul! Oamenii fara Dumnezeu in inima, ca tine, sunt victimele sigure ale manipularii.

      Ștergere
    2. Fara suparare ca te intreb dar esti vaccinat/a? Prea raspunzi cu ura la comentarii ce vizeaza pe cei vaccinati. Binenteles ca si vaccinatii si nevaccinatii sunt in aceiasi oala, dar nu toti vor iesi la fel din oala. Vorbesti cu aceiasi agresivitate si ura ca si cei pe care i acuzi de aceste lucruri. Normal ca nu e bine sa ne invreajbim intre noi dar comentariul tau nu ajuta prea mult la lucrul acesta.

      Ștergere
  6. Articolul acesta este încã o loviturã de rangã în dintii propagandei.

    RăspundețiȘtergere
  7. DD, in toata ecuatia acestui experiment Lucifer, tu ce esti? Victima, tortionar, sau stăpân?

    RăspundețiȘtergere
  8. Exista si la noi cate un cetatean care vrea sa mai spuna adevarul

    http://www.euroinfonews.ro/genocid-in-desfasurare-masacrul-din-spitale-le-dadeau-oxigen-la-maxim-pacientilor-pana-le-ardeau-plamanii-inclusiv-oxigen-tehnic-industrial-nu-medical-marturie-tulburatoare-despre-ce-se-intampla/

    acolo se spune ca medicii, brancardierii si infirmierele prmesc sporuri bune pentru a urma protocoalele - ceea ce pe perioada crizei care se preconizeaza e un incentiv eficient, se pare - si ca Remdesivir-ul in combinatie cu diazepamul si - nu am auzit nicaieri de aceasta ingformatie - oxigenul industrial cu care erau intubati pacientii a dus la cresterea mortilor. Mi se pare exagerat - dar daca este adevarat?...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "acolo se spune ca medicii, brancardierii si infirmierele prmesc sporuri bune" , corect !

      Ștergere
  9. Dane, in Israel nu ai incredere. Pentru ca motive... Asa o fi.

    Dar in Portugalia de ce nu ai incredere? Dar in Coreea de Sud de ce nu ai incredere? Dar in Olanda?

    Suntem pe primele locuri la morti. Ne batem cu tari care au sute de milioane de locuitori - cu rusii cu americanii cu brazilienii.

    Deci, de ce nu avem noi incredere in Portugalia?

    RăspundețiȘtergere
  10. Oamenii sunt liberi sa se vaccineze sau sa nu se vaccineze in Romania. Sunt constransi doar in masura in care vor sa fie constransi sa se vaccineze. Nu te vaccineaza nimeni cu forta. Dovada ca Dan Diaconu nu a fost vaccinat cu forta. Sosoaca nu a fost vaccinata cu forta. Nea Vasile de la mine din sat nu a fost vaccinat cu forta.

    Restul e vrajeala pentru prosti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inca. Sa vezi dupa ce vom trece, statistic, de 50.01% vaccinati in Ro...parca vad mesaje de la autoritati, "majoritatea a ales, au incredere in
      vaccin ca este sigur si singura solutie pentru a scapa de pandemie" urmat de "...intr-o democratie, majoritatea decide".

      Ștergere
    2. @@@Si.m,de asta și este presiunea asta în ultimă vreme,pentru ca sinucigașii,pardon,vaccinați să devină majoritari;în curând se împlinește un an de când a fost lansat apelul la sinucidere,pardon,la vaccinare,au ajuns la a treia doză a ,,salvatorului'',iar timpul nu ține cu ei;le este teamă că în curând lumea nu va mai accepta și a 4 a doză care cel mai probabil va fi implementată în primãvarã;ei până atunci trebuie să aibe majoritatea de partea lor pentru a avea ,,legitimitatea''introducerii vaccinãrii obligatorii.

      Însă ori ce ar fi,oricare ar fi constrångerile,presiunile,amenințãrile,noi nu trebuie să cedăm,nu trebuie să ne vaccinãm!!!

      Ștergere
    3. @ Si.M. dar factorul surpriza nu exista in ecuatia ta,ce zici ?

      Ștergere
    4. Depinde, avem ecuatia x+2=5. Factorul surpriza (necunoscuta) este x. Daca x=2, atunci este ce am scris mai sus. X=autoritati. Daca x=3, sperante, x=Petrica M Stoian. Posibil sa ma insel...au trecut ani buni de cand eram pasionat de ecuatii. Seara!

      Ștergere
  11. Romanii au avut vaccinuri la dispozitie. Cine a vrut sa se vaccineze s-a vaccinat.
    E timpul sa revenim la o viata normala. Singura conditie: sa marim taxele nevaccinatilor cu 10%. Acele zece procente din taxe sa se duca exclusiv in sistemul medical: tratamente, personal etc. Cifrele sunt clare si nimeni, nici cel mai mare orator sau scriitor, nu le poate schimba oricat ar jongla cu cuvintele: majoritatea covarsitoare a celor care ajung la spital in stare grava sau a celor care mor la ATI sunt nevaccinati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ar fi mai corect sa isi plateasca vaccinatii serul, macar ca sa afle ca nimic pe lume nu e gratis?

      Ștergere
    2. In linii mari pari sa ai dreptate...doar ca, nu. Toti cetateni au dreptul la serviciile medicale, in mod egal...sau, de maine, contributia obligatorie la sanatate sa fie facultativa. Pe de alta parte, daca exista o singura persoana vaccinata care ajunge la ATI inseamna ca o persoana cu boli grave (cancer, hepatita etc) NU BENEFICIAZA DE TRATAMENT. Vezi cazul (mediatizat) al lui Petrica (doua doze, ajuns la ATI). Nu mai respirati pe gura. O persoana nevaccinata nu inseamna automat ca este PURTATOR/BOLNAV, a disparut notiunea de "om sanatos"? "Cifrele?" Atat.

      Ștergere
    3. Anonimul vocal,cred că vaccinările gratis,tu,familia ta,prietenii tăi și alții tot de-ai tăi, le-ați făcut și pe banii noștri,ai celorlalți.Dar nu e nicio problemă,cooperăm și la următoarele doze. Vă iubim.

      Ștergere
    4. @@@Anonim,eu zic că 10% la sută este puțin;mă gândesc la un 30%dar cu condiția ca,atunci când un vaccinat ajunge în spital,un membru al familiei să facă o filmare în care să declare că nefericitul/ta care a ajuns în spital,are la activ 1-2-3 doze efectuate;dacă este în stare,poate chiar persoana respectivă să facă această filmare;binețeles,filmarea trebuie făcută publică prin orice mijloace.

      Ștergere
  12. România a devenit o țară răvășită de pandemie, cu spitale arhipline, cu sute de morți pe zi și cu drame greu de exprimat în cuvinte. Rămân, însă, o mulțime de imagini care surprind istoria neagră a acestei perioade. Printre ele, aceasta: o mașină mortuară oprește în grabă în fața unei curți din care ies câteva femei îmbrăcate în negru. Șoferul claxonează prelung, femeile se adună lângă mașină și încep să bocească la marginea șoselei, privind către un sicriu sigilat. Scena e retezată brusc după câteva minute, duba mortuară își închide ușile și pleacă în grabă spre cimitir.

    Înmormântările se fac pe repede înainte, cu sicriele acoperite și cu câteva rude care păstrează distanța. Preoții cânta în grabă veșnica pomenire, groparii se zoresc și ei să coboare mortul în pământ pentru că mai au și alte solicitări. În ultima perioadă, numărul morților e atât de mare încât angajații firmelor de servicii funerare au ajuns să lucreze peste program.

    Sub presiunea pandemiei, moartea a devenit o rutină asupra căreia cei rămași în viață pare că nu mai au timp să mediteze.

    RăspundețiȘtergere
  13. ”...Problema cea mai mare în momentul de faţă o reprezintă omul, ca fiinţă distinctă. Societatea este formată din oameni, iar dacă omul se află într-o direcţie greşită, atunci acest lucru se reflectă şi asupra societăţii. Se poate spune că în acest moment oamenii s-au identificat cu propriile lor creaţii şi chiar au rămas în urma unora dintre propriile lor creaţii. Omul a ajuns un mecanism infim în această creaţie. O rotiţă dispensabilă. Aţi ajuns să fiţi depăşiţi de maşinile voastre, nu numai ca volum de informaţie acumulat, viteză, manevrabilitate, dar mai ales v-aţi adaptat unor modele de gândire care nu vă aparţin. Lenea mentală şi aparentul confort în care vă găsiţi v-au amplificat iluzia că treaba merge bine sau înspre bine.
    – Totuşi, faţă de acum câteva mii sau câteva sute de ani, am făcut un progres remarcabil, am intervenit eu. Tehnologiile ne-au ajutat
    enorm să nu mai depindem atât de mult de natură în ceea ce priveşte hrana, protecţia, problemele sociale; multe boli care au decimat
    populaţiile lumii în trecut au fost eradicate. Informaţiile pe care le deţinem acum sunt incomparabil mai mari decât în trecut. Ştiinţa, mijloacele de transport, comunicaţiile, tehnologia informaţională,
    medicina, sunt doar câteva domenii în care am evoluat enorm.
    Progresul este cât se poate de evident.
    – Îţi recomand să priveşti din punct de vedere uman acest progres, reluă Zamolxe. Tehnologiile nu au nimic de a face cu evoluţia omului. Tehnologia este utilă într-adevăr, atâta vreme cât nu vă lăsaţi dominaţi de ea. În ziua de azi, cu toţii aveţi acces la multe informaţii. Puteţi vedea drama omului la acest început de mileniu. Practic, o infimă parte a populaţiei este ferită. Este inadmisibil gradul de degradare al corpului vostru fizic. Aveţi idee despre asta? Ştiţi voi câte medicamente sunt consumate an de an? Câte boli noi au apărut în decursul aşa-zisului vostru progres? Cât de mult stres este resimţit de fiecare dintre voi? Ştiţi în ce hal de degradare au ajuns alimentele voastre, aerul pe care îl respiraţi? Dar mai ales, aveţi idee despre ce se întâmplă în mentalul şi sufletul vostru? Încercaţi să vă deconectaţi un moment de toate legăturile voastre sociale, de tot ceea ce reprezentaţi voi în planul social. Cine sunteţi? Dincolo de naţionalitate, de apartenenţele de tot felul, de meseriile voastre, de poziţiile fiecăruia, cine sunteţi voi? Cu ce rămâneţi dincolo de toate acestea...?
    kupdf.net_01-legile-lui-zamolxe.pdf

    Succes

    MOȘU

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Diocolo de tot si de toate, cu ceva tot ramanem. Si aici si dincolo. Viata e frumoada , oricum.Mai lunga sau mai scurta. Esential e sa fim impacati cu noi si-n armonie cu tot ce ne inconjoara. Si pe cat posibil, pregatiti in orice moment sa ttecem cu demnitate Marele Prag, unde ne vom incrrdinta deplin Bunului Dumnezul care ne-a dat sansa pamantrasca si limitata de a fi suverani si de a uza de liberul arbirtu, criteriu pe baza caruia vom fi apreciati(nu judecati) Functia cardinala a Bunului Dumnrzeu e aceea de a ierta. Dar nu oricum si pe oricine.

      Ștergere
  14. Continuare...
    ...Trăiţi într-o lume bolnavă pentru că omul este bolnav!
    Trăiţi într-o lume tulbure pentru că omul este tulbure!
    Trăiţi într-o lume tensionată pentru că omul este tensionat în
    interiorul său!
    Ceea ce vedeţi în exteriorul vostru este tocmai reflexia interiorului vostru şi nici nu are cum să fie altfel. Mentalul şi sufletul
    vostru se află în dezordine, nu exteriorul. Exteriorul se conformează
    interiorului şi nu invers.
    – Cred că sunt ceva progrese şi în acest domeniu. Nu mai suntem acei primitivi de altă dată. Acum, majoritatea dintre noi suntem mai
    evoluaţi. Avem legi, norme de conduită, chiar şi la capitolul bun-simţ
    stăm mai bine. Nu se compară volumul de informaţii pe care îl are un
    om oarecare din ziua de azi cu informaţiile pe care le deţinea un om
    oarecare din trecut.
    – Nu ai niciun argument pentru a demonstra că există evoluţie la nivel de individ. În trecut, nu existau atât de multe manifestări
    negative ca acum, cu toate că progresul tehnologic era aproape
    inexistent. Te-ai întrebat oare de ce sunt atâtea legi în ziua de azi? O
    societate armonios dezvoltată nu are nevoie decât de puţine legi. În trecut, populaţia nu resimţea atât de multe tensiuni la nivel psiho-mental, ca acum. Ar fi şi mai multă violenţă în lume dacă
    societatea nu ar fi mai restrictivă. În trecut, omul avea mult mai mulţi prieteni decât acum, cu toate că sunteţi mai mulţi îngrămădiţi într-un spaţiu restrâns. Neîncrederea nu era atât de mare ca acum. Dispuneţi de mai multă informaţie ce-i drept, dar această informaţie vă îngrădeşte, în loc să vă elibereze. Îţi spun că la nivel de individ, cele mai multe semne denotă involuţia, şi nu evoluţia...”
    kupdf.net_01-legile-lui-zamolxe.pdf

    Un ...dialog

    P.S. În situația în care postările mele deranjează, rog să fiu avertizat. Mulțumesc
    Succes

    MOȘU

    RăspundețiȘtergere
  15. https://www.ons.gov.uk/peoplepopulationandcommunity/birthsdeathsandmarriages/deaths/datasets/deathsbyvaccinationstatusengland

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si care e concluzia in afara de copy paste

      Ștergere
    2. Studiul ala iti spune cam asa:
      1 - 30% din totalul deceselor la nevaccinati sunt datorate COVID19.
      2 - dupa vaccinare din totalul deceselor vaccinatilor raportul scade la 6.5%.

      Totul e bine si frumos cu singura problema ca 90% dintre cei cuprinsi in statistica sunt oameni peste 60 de ani. Vezi tabelul 5.

      Ștergere
  16. Am găsit videoul de care pomeneam în primul comentariu;extrag ceva care m a bulversat:
    ,,...cei slabi și cei fricoși vor ceda iar proștii ne vor crede și vor cere tratamentul...''

    https://www.incorectpolitic.com/despre-depopularea-prin-vaccinare-a-lasilor-si-fricosilor-care-vor-ceda-si-ca-prostii-vor-accepta-vaccinul-fragmente-dintr-un-interviu-cu-jacques-atalli/

    RăspundețiȘtergere
  17. Comparatia unei tari cu alta e o aberatie. Fiecare are valurile ei in timeline-urile ei si cu istoria ei de vaccinare.

    Israel e intr-o cu totul alta situatie decat Romania.
    Mult mai aproape de Israel ar fi Belgia unde deja apar tot mai multi vaccinati la ICU. Valurile urmatoare vor fi ale vaccinatilor pentru ca populatia nevaccinatilor este minoritara... iar protectia oferita de vaccin e temporara si directionata pe o anumita tulpina.

    https://www.youtube.com/watch?v=1vUJKgtinvg

    Statisticile din Irlanda, Singapore si Gibraltar arata clar ca procentele mari de vaccinare nu duc la scaderea valurilor de COVID. Practic pana nu vom impinge virusul prin mutatii in zona inofensiva nu vom avea o solutie reala.

    Recomandarea sa fim vigilenti care o faci se aplica tuturor. Nu va considerati invincibili ca sunteti vaccinati. Veti lua o mare plasa. Si daca nu sunteti vaccinati nu riscati indiferent cat de puternici va simtiti.

    Deja in incep sa apara o gramada de probleme cauzate de infarcturi subite in special in populatia tanara.

    RăspundețiȘtergere
  18. Fara un nivel adecvat de vitamina D3 si cu metabolism de diabetic sau pre diabetic sunteti victime sigure la orice boala nu numai la covid. Degeaba spun doctorii care nu sunt vanduti pe arginti acest lucru de zeci de ani pulimea face acelasi lucru: doarme in papuci si cred ca bautul, fumatul si mancatul in regim de porc (non-stop) sunt sporturi.
    Pulimea imbecila sau naiva va fi eradicata incet si sigur.

    RăspundețiȘtergere
  19. Vaccinare nu face decat sa subrezeasca raspunsul la covid, invata systemul imunitar sa raspunda pentru un tip de corona, dar deja virusul e mutat. Spun docotri dizidenti virologi de decenii asta dar sunt supresati: Dr. Mercola, Dr. R. Feleming. Vaccinul nu e decat o oportunitate de facut bani si redus populatia.

    RăspundețiȘtergere
  20. De unde iei tu statistica? Pe https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps/ doar in Israel e o oarecare crestere. La portugalia, germania, italia nu e deloc cum spui.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)