marți, 18 ianuarie 2022

Înfruntând zeii


De vreo câteva zile aștept vești din China. Nu primesc. Omul meu nu poate vorbi. Sau nu vrea. Știe care sunt capacitățile autorităților și n-are de gând să fie „marcat”. Are treburi destul de importante, iar vremurile sunt grele. În urmă cu vreo câteva luni, am înțeles că e ceva în neregulă. Inițial am zis că-s chestiunile lor interne și am uitat de subiect.

A venit însă Xi'an: 13 milioane de oameni în lockdown. Brusc, fără avertismente și fără prea multe informații. Lockdown total, în care se închide absolut totul. N-ai mâncare, mori de foame. Doar ți se recomandase să-ți faci provizii pentru câteva săptămâni! N-ai făcut-o, ghinion! Vorba sinistrului nostru. Și totuși, e ceva în neregulă. 

Doar cei care nu știu ce-i cu China nu înțeleg situația. Noroc că mi-a reamintit-o un prieten care are legături adânci cu zona. Doar așa puteți înțelege războiul care se dă. Și de-aceea o să vă explic totul, pe îndelete.

Din punctul de vedere al Occidentului, președintele Xi e cea mai mare amenințare. El a făcut tranziția de la un o țară producător de bunuri ieftine - cu o cotă imensă, dar ușor controlabil - la țara autonomă, cu o economie auto-suficientă și cu o capacitate fabuloasă de inovare. Știu că ultima sună cam aiurea, dar spre asta a orientat direcția PCC, prin intermediul lui Xi. Modelul de disrupție urmărit a fost cel japonez sau coreean(de sud), cu singura diferență că nu se desfășoară sub patronaj american. Dacă vă uitați la China de acum și cea din 2012, veți înțelege bine saltul. Și nu e vorba doar de PIB-ul care s-a dublat, ci de toate procesele industriale care s-au internalizat și închegat, revenirea economiei în zone care au legătură directă cu realitatea și, mai ales, descurajarea prin politica economică a speculei, a parazitismului financiar. Iar asta s-a făcut chiar dacă a durut. Xi a reușit să schimbe un avion(economia Chinei) în timp ce merge, transformându-l dintr-o navă banală într-un supersonic. 

Primul care-a intuit problema a fost Trump care, de altfel, a și dat cu barda, în stilul caracteristic. Mișcările lui Trump au fost unele disperate, făcute pe față. Însă, cu toate că au fost dure, erau incapabile să schimbe ceva. Dinamica a rămas aceeași. Apoi a venit virusul!

Ce-i cu el? Informațiile militare ne spun că e un virus de laborator. Deja nu mai e niciun secret. Treaba a devenit „secretul lui Polichinelle”. Așadar teoria e că a scăpat din laborator. Unde? Undeva prin China, la Wuhan. Doar că laboratorul acela - care nu întâmplător e băgat în ecuație - a făcut cercetări pentru americani, într-un program finanțat de americani. Încurcate sunt căile! Ceea ce trebuie să înțelegeți e o chestiune ciudată: în China a fost un virus, iar în Europa și SUA a ajuns o mutație a virusului din China. Cum e posibil? Și-ar mai fi ceva: toți oficialii lumii spuneau că e „o banală răceală”, doar că nu s-au trezit în ograda lor cu ce credeau, ci cu o mutație. Facem puțin pauză și ne întoarcem la politică. 

Am spus așadar că Xi e un președinte extrem de eficient. Cum ar putea fi el învins? Răspunsul e simplu: prin fragilizare internă. De fapt răspunsul doar pare simplu întrucât e extrem de greu de relizat o penetrare într-o zonă în care PCC controlează absolut tot: de la ziare, reviste, televiziuni, până la traficul de internet. Cum poți porni o propagandă împotriva împăratului când, la modul tradițional, despre împărat nu se spune mai nimic. El este în conștiința supușilor și se transformă într-o parte a lor. 

În China nu vei vedea cărți despre Xi. El lipsește cu desăvârșire din librării. În schimb vei vedea cărți despre Obama, Trump sau, de ce nu?, Biden. Cărți din propaganda Occidentală, traduse pentru chinezul de rând. Pare ciudat, nu-i așa? De ce se dă voie unei asemenea libertăți? Judecând cu mintea chinezului treaba e cât se poate de coerentă: împăratul lor e deasupra acestor figuri trecătoare. Președintele american e pământean, bun de model pentru chinezul de rând, în timp ce împăratul lor e inimitabil și are un statut de semizeu. 

Ei bine, tocmai în acest statut se ascunde și o mare fragilitate. Este vorba de „auspicii”. Chinezii trăiesc în tradiție, indiferent de regimul care-i conduce. Împăratul e împărat indiferent că vorbim de feudalism sau comunism. Figura lui e aceeași. Există însă ceva, anume auspiciile sub care-și desfășoară activitatea. Dacă e pace și belșug, auspiciile sunt pozitive, dacă e molimă sau război totul e pe invers. Mai ales molima e o prevestire sumbră, anume că „zeii nu sunt cu împăratul”. O asemenea bănuială face ca aura de invincibilitate a stăpânului să piară și asta nu doar la talpa țării, ci chiar în aparatul său. E practic metoda supremă de a termina un lider fără să faci niciun efort propagandistic.

Din acest punct de vedere cum vedeți criza COVID? Mulți au impresia că chinezii se joacă la vârf cu sănătatea populației lor pentru că „n-are cine să-i tragă la răspundere”. E fals! Nu s-a întâmplat așa ceva în niciun regim și nimeni, nici chiar „împăratul” nu și-ar permite așa ceva. Regina stupului știe că poate face orice cu supusele sale, dar niciodată nu le-ar omorî deoarece pentru ea ar fi o sinucidere. La fel e și la chinezi: omul e o resursă importantă. Poți trimite într-adevăr, milioane în linia întâi, însă îi trimiți pentru a-ți apăra stupul, adică pe tine. Niciodată nu nu-i omori gratuit! 

Așadar problema virusului devine una complexă. Niciodată autoritățile din China nu ar fi permis răspândirea unui virus pe propriul teritoriu. E scenariul de coșmar pentru orice împărat. A scăpat din laborator? Puțin probabil. Doar cei care n-au habar cum funcționează un asemenea laborator pot emite asemenea ipoteze. Nu rămâne decât ipoteza logică a plantării virusului acolo. Cine-a făcut-o nu a avut aprobarea lui Trump. Trebuie să fiți siguri de asta, altfel n-ar fi fot surprins într-un asemenea hal de COVID. În plus, COVID-ul i-a ruinat propria campanie. A fost așadar o operațiune strict secretă având ca obiectiv nu doar fragilizarea Chinei, dar și îndepărtarea lui Trump de la putere. Abil instrumentată, prin oameni cheie. Cunoașteți vreunul? Ce părere aveți de „virusulogul-minune”, cel care, în ciuda statutului de „bugetar”, e milionar? Cel care a fost amestecat în toate mizeriile biologice de până acum? Desigur, nu e singur, dar fără doar și poate e unul dintre oamenii cheie.

Și uite-așa ajungem la prezent. Aparent China a reușit să treacă de criza COVID. Spun aparent deoarece există date care sugerează că acolo n-au murit doar câteva mii de oameni - cum spun statisticile oficiale - ci vreo două milioane. Greu de verificat. Ceea ce-i ciudat este că, din nou, China dă milităria jos din pod. Cu carantinarea Xi'an treaba e critică. Ce se întâmplă acolo? 

Prin presa chineză se vorbește despre Omicron care-ar fi sosit în China printr-o scrisoare trimisă din Canada. Hmm, sună suspect. Pretutindeni în lume s-au lăsat barierele jos în fața Omicron care e văzut ca o cheie a ieșirii din pandemie în condițiile în care vaccinarea s-a dovedit - pe moment - un eșec, iar pe viitor, probabil, o crimă. Într-adevăr, politica „Zero COVID” care încă guvernează China implică măsuri excepționale. Le-am văzut la lucru, transparent. Doar că acum e ceva diferit, anume o secretomanie teribilă. 

Ce mai știm e că au existat câteva cazuri de febră hemoragică. Boala e specifică zonei și nu se transmite de la om la om decât în cazuri foarte rare. Așadar n-ar fi motive de îngrijorare. Credeți? Ieri am aflat - și am transmis pe contul meu de Telegram - că în Beijing a fost carantinată o clădire de birouri cu lucrătorii în ea! Așa ceva nu s-a întâmplat nicăieri în lume. Ce oare poate genera o asemenea acțiune? Mă rog, în China nu miră nimic, dar e prea multă secretomanie. Și mai sunt câteva zile până la Olimpiadă! Alt concurs sportiv în China? Parcă seamănă cu începuturile COVID. 

Să vă spun ce-am aflat. Înțeleg că nu Omicron e problema, ci un nou virus. Ar fi vorba despre o combinație dintre Sars-CoV-2 și un Hantavirus, mai precis Choclo orthohantavirus (CHOV), identificat extrem de rapid de către chinezi. Partea interesantă este că CHOV nu se manifestă în China ci prin ... America de Sud. Așadar acele cazuri de febră hemoragică au ca sursă o combinație dintre COVID și CHOV, ceea ce transformă întreaga epidemie actuală într-una cu adevărat ucigașă. Febra hemoragică avea „avantajul” că nu se transmitea de la om la om, ci de la animal(în special șoareci) la om. Actuala „mutație” - care a fost documentată cel puțin pe un pacient în America de Sud - reprezintă o dezvoltare extremă și dementă a unui virus ucigaș căruia i s-a adăugat un vector de transmisibilitate deosebit de potent astfel încât avem de-a face cu o armă de distrugere în masă. 

Dincolo de viețile care se pierd, personal cred că targetul este președintele Xi care, fără doar și poate, a început să calce strâmb: a extins granițele navale ale țării(operațiune justificată de evitarea unei blocade navale), a investit și a modernizat enorm infrastructura internă, dar a început și operațiunile de „sabotaj monetar”, încercând împreună cu Rusia și țările BRIC să impună un nou circuit financiar mondial. Sunt chestiuni care, în lumea mare, „nu se fac”. Pare că președintele Xi și-a ales un drum care începe să se despartă de drumul „globalismului proiectat”(așa cum de altfel subsemnatul intuise de multă vreme). Astfel, o nouă epidemie izbucnită în China ar reprezenta, pentru chinezul de rând, faptul că „zeii îi sunt potrivnici lui Xi întrucât auspiciile sunt proaste”, iar asta ar fi devastator pentru el. De-aceea încă de la început China a introdus politica „Zero COVID” și de-aceea ceea ce vedem acum este, de fapt, bătălia cu zeii. 

Speranța mea e ca nebunii lumii acesteia să nu declanșeze jihadul mondial. Știm bine că nu au niciun Dumnezeu, dar poate se vor gândi că ei înșiși ar putea pica pe postul de „victimă colaterală”. Cu armele biologice nu e de joacă. Asta n-au învățat încă tembelii lumii acesteia.

46 de comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. China a fost și este o societate complet diferită de conceptul de societate pe care îl cunoaștem noi, vesticii. Cu siguranță viitorul omenirii este și va fi dominat de acest popor. In orice evoluție, există un prag critic care, o dată depășit, sensul nu mai poate fi schimbat. Probabil că nebunii din cele câteva sute de familii de super- bogați vor declanșa chiar și un război militar pentru a opri decăderea lor. Cu siguranță însă, va fi inutil. Nu știu ce și cum se va întâmpla. Nu am nici informații din surse "proprii" sau "secrete" și nici nu mă cred baba Vanga... Deși noi nu simțim încă, nebunii care conduc lumea actuală prin tot felul de mașinării financiare, și-au luat-o rău de tot peste bot în momentul în care China și-a răscumpărat majoritatea acțiunilor deținute de entități financiare străine. Deși noi nu am știut, după criza financiară din 2008, sistemul financiar și toate structurile statale administrative din lumea controlată de acești nebuni au realizat că sunt atât de pline de putreziciune încât singura șansă de supraviețuire a acestora este o putreziciune și mai mare. Colapsul mondial este aproape. Banii se pot tipări sau crea digital, statele lumii se pot împrumuta la bănci care sunt deținute de acești descreierați care credeau că sunt veșnici, însă la un moment dat, toată această gogoașă plină de putreziciune, va colapsa. Nu știu cum, când, cât va dura și ce urmări vor fi. Doamne ajută!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Criza care tocmai ce a inceput sa-si arate coltii va elimina banii tipariti. Ea va fi principalul instrument al "eliberarii" de orice proprietate si al eliminarii cash-ului.

      Si sa nu uitam ca ajutorul social se va da numai celor inregimentati, adica pecetluiti cu codul ...

      Ștergere
    2. Eliberarea de proprietate și de bani... Păi asta seamănă cu călugăria. 😊
      Dacă vom renunța și la ajutorul social, chiar că ne putem asocia în schituri și mânăstiri :))
      Dar dacă noi vom deveni călugări, călugării ce vor deveni?

      Ștergere
  3. Apropo de carantinarea unei cladiri, prin anii 2010 ear un film-profetie laica, cu Patricia Arquete, in care o gasca de tineri se refugiaza intr-un subsol al unei cladiri, unde sunt inchisi prin sudarea usilor pemtru cateva saptamani sau luni-nu-mi amintesc exact. Un fel de experiment Stanford 1984...sau Pitesti 1948, if you like.cand ies(cineva taie cu flacara sudura usilor, trec prin culoare de panza, printre oameni imbracati in salopete de unica folosinta albe, cu viziere de plastic, si foarte agitati; care nu-i baga in seama.
    Cat despre Xi, poate autorul vrea sa spuna ca controlatul a iesit de sub control MK iar acum e pe cont propriu...

    RăspundețiȘtergere
  4. Ceea ce spune Dan mai sus este o posibilitate deloc neglijabila. Mai sunt si altele gen mega-criza, razboi etc. Orice care sa duca lumea in haos pentru ca specialistii manevrelor in ape tulburi sa-si faca meseria si sa-si atinga telul: pregatirea pentru primirea "salvatorului". Unii ii vor spune Mesia iar altii, extrem de putini, inlocuitorul lui.

    Chiar daca cele spuse de Dan se adeveresc sau nu sa nu uitam contextul: papusarii au investit deja enorm si nu accepta sa mai dea inapoi. Sunt asadar dispusi la orice ticalosie pentru a reduce drastic populatia iar celor ramasi sa le controleze pana si gandirea ca sa elimine orice sansa de impotrivire.

    Oamenii au datoria sa se trezeasca si sa retraga din fata tavalugului. Altfel vor fi striviti. De oprit nu-l vor putea opri pentru ca majoritatea il accepta (cu scuze lamentabile dar important este c-o va face).

    Stiu ca retragandu-se vor suferi cumplit pentru ca sunt nepregatiti (mental in primul rand) dar cel putin au sansa de a muri oameni. Alternativa este abdicarea de la conditia umana insa asta e cea mai mare lasitate si va aduce o suferinta enorma atat in viata asta cat mai ales in cea de dupa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cea mai mare problema a imparatului Xi este una interna. Populatia Chinei este ca un cazan sub presiune, gata sa explodeze in orice moment.

    Daca US si-a construit armata pe baza dolarului, adica a avut finantare externa "gratis" si a putut sa impace si capra si varza, China a construit o armata la fel de mare pe spinarea populatiei. La care se adauga proiectele megalomane si extrem de scumpe. In China cultura afacerilor si a banilor sunt la rang de arta. Chestiile astea nu se uita si nu se iarta.

    Practic Xi este in razboi zilnic cu propriul popor. Deocamdata castiga zilnic, pana in ziua in care va fi pierde.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toți împărații o sfârșesc prost. Toți vor sa fie șefi. Inevitabil Xi o va mierli. Dar îl va urma altul poate mai hardcore. Știi versurile de la The Who? Meet the new boss, same as the old boss.

      Ștergere
    2. De acord. Cel mai probabil i se va trage de la unul dintre apropiati. Cu cat e mai mult la putere, cu atat riscul e mai mare. Ca si in cazul lui Putin. Merkel tocmai a scapat cu viata.

      Ceea ce e mai putin eveident, este ca la schimbarea imparatului se poate produce o ruptura ca in cazul URSS. Reorganizare, bugete, chestii, etc.

      Ștergere
    3. hahahahahaha! E clar ca nu stii ce spui. Nu uita ca aia sunt zombi. Cine sa i se opuna? Aia conectati la VR care la prima miscare gresita dispar?

      Ștergere
    4. Cresterea economica in 2021 a fost peste 8% iar sustinerea conducerii de catre populatie este de peste 85%. Produc 2 portavioane anual, mai mult decat numarul de perechi de pantofi pe care tu-ti permiti sa le cumperi. Aia mici si disciplinati au construit Marele Zid cu carca pe cateva mii de km. Nicaieri in lume n-ar fi fost posibil asa ceva.

      Ștergere
    5. Da boss. Au depasit productia la hectar cu 300%. Iar populatia se mentine in forma facand cura de slabire, mancarea merge la export. Daca e frig mai pun o haina in plus. In caz de problema le mai da tovarasul 100 de marafeti de la balcon. Si aplauda cu joc de glezne. O alta zi in paradis.

      Ștergere
  6. https://m.digi24.ro/stiri/externe/rusia/bild-trenurile-siberiene-sunt-pline-de-soldati-si-tancuri-ale-armatei-ruse-care-se-deplaseaza-spre-granita-cu-ucraina-1805729
    Cred ca asta este urmatorul virus care ne va afecta pe toti. Virusul razboiului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu tot sper sa fie o umflare de muschi ca sa-i sperie p-aia si sa-i aduca cu picioarele pe pamant ca sa semneze niste acorduri de pace. La mine in ograda cam toate animalele asa procedeaza :)

      Dar daca figura asta nu tine urmatorul pas este razboiul, din pacate.

      PS - le-au trimis si americanilor un submarin nuclear care a aparut pe neasteptate langa tarmul lor cu 16 rachete, fiecare la randul ei cu cate 10 focoase posibil nucleare. Le-au cam tremurat chilotii pentru ca nu si-au dat seama cum a ajuns acolo nededectat de nimeni.

      Mobilizare fara precedent si in Marea Baltica ...

      Rusii chiar arata ca i-ar manca pe toti in sec 2 cu fulgi cu tot.

      La intalnirea cu PM german Lavrov s-a asezat primul chit ca aia e femeie si musafir semn ca-l cam doare la basca. La alifiile cu care e uns clar ca stie ce face. Transmite un mesaj de forta care este in linie cu dezvoltarea pe plan militar.

      Rusii nu sunt o amenintare pentru nimeni. Au prea multe de facut in curtea lor. Daca sunt lasati in pace toata lumea are de castigat dar se pare ca pe unii ii mananca-n fund sa scoata ursul din vizuina stiind ca va fi furios.

      Ștergere
    2. Cred ca lucrurile sunt deja stabilite. Restul e teatru pentru prosti. Putintel si vom afla!

      Ștergere
  7. Nu s ar juca cu un astfel de virus. Doar ca elitele sa se mute pe o insula din Galapagos în rest nu au cum scăpa. Nu trebuie sa omori mulți oameni ci suficienti de mulți oameni esentiali(doctori, ingineri, tehnicieni etc) care asigura bună funcționare a unei societăți sa vezi cum lumea intra în haos. Ce o sa facă elitele cu o planeta răvășita, fără sclavi sa le construiască iahturi, fără infrastructura necesară(electricitate, drumuri) sa le asigure dominația. Marea majoritate a elitelor sunt putregai la o bașină departe de groapă, un asemenea virus i ar omorâ înainte să desfacă ultima sticla de șampanie. Așa că am bănuielile mele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt mulți care au crăpat de cancere. John Rockfellar avea un frate care a murit de cancer la colon la doar 54 ani. Steve Jobs. La virus e și mai și pentru că poate suporta o mutație care face leacul lor fiind la fel de eficient ca homeopatia.

      Ștergere
  8. Bai nebunule D.D.asa sant in China 2 mil. cum au fost la revolutie zeci de mii !
    Cum sa moara chinezii cand ei au tratamentul carecosta 10 centi, e aproape natural si dureaza 3-5 zile ?!? doar l au si anuntat atunci prin ministrul sanatatii si Universitatea medicala Chineza ?
    Aveam pretentii la tine...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-ai auzit domnule ca e un virus nou, Cinezii o sa vina sa-ti manance senvisu si dupa aia te mananca pe tine cu otet sa nu li se aplece.

      Ștergere
  9. speculatii , nu vad cum o mare putere ar folosii arme biologice impotriva altei mari puteri fara sa se astepte la riposta asemanatoare, la fel a fost in Al doilea Razboi Mondial cu armele chimice , nici una din marile puteri n-au indaznit sa le foloseasca impotriva alteia , nefiind dispuse sa accepte pierderile rezultate dupa riposta, cat despre carantinari in China de la inceputul crizei mereu au fost carantinari locale la nivel de bloc , cvartal, cartier,etc .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e. Armele biologice sunt foarte imprevizibile spre deosebire de o rachetă tomahawk sau antrax.

      Ștergere
    2. Na refeream ori la arme tradiționale ori la arme chimice.

      Ștergere
  10. Deci ceea ce ai scris aici confirma spusele marelui salvator Bill Gates ce anunțase anul trecut ca se pregatesc de viitoarele pandemii care vor fi pe bune.
    Doamne fereste!

    RăspundețiȘtergere
  11. In a 10 a plaga Makkat Bechorot, Creatorul a dat si solutia si niste mielusei au fost sacrificati si mancati.
    Problema acestor creaturi creatori de plagi este ca si ei pot fi sacrificati si mancati. Suferinta este o forma de purificare.

    RăspundețiȘtergere
  12. https://m.digi24.ro/stiri/externe/economia-chinei-a-incetinit-si-trece-prin-cea-mai-dificila-perioada-din-ultimii-40-de-ani-de-ce-lumea-ar-trebui-sa-fie-ingrijorata-1805771

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. digi24 - HALAL informare. SIKTIR

      Ștergere
    2. gigi24 este canal de dezinformare. nici multi altii nu sunt mai breji dar astia mint cu o nerusinare infinita de neegalat. uite despre e vorba cu china:

      https://www.dcbusiness.ro/china-crestere-de-8-1prc-in-2021-cel-mai-bun-ritm-din-ultimul-deceniu_639284.html
      https://www.g4media.ro/china-anunta-o-crestere-economica-record-in-2021-de-81.html
      https://www.economica.net/china-a-raportat-un-excedent-comercial-record-in-2021_553884.html
      https://ziare.com/china-prima-economie/

      e ca un crucisator imens care nu mai poate fi oprit.

      Ștergere
    3. ...a cita postul ala ca argument ori sursa de informare e semn clar de buba mare la cap...

      Ștergere
  13. Da, miroase a razboi biologic intre marile puteri.
    Si descreratii ca Bill, Rockeferler, Kisinger, Soros au de beneficiat:
    Reducerea populatiei si indatorarea ei.
    Am vazut azi un documentar cum small pox a fost folosit in SUA in 1775 ca arma biologica si cum au fortzat vaccinarea pentru binele comun cu rezultate dezastruoase, exact ce fac si azi. Istoria se repeta.
    De asta e bine sa stimm cum sa stam sanatosi dar aia e un subiect cu totul complet aici.
    Sananate si intelepciune.

    RăspundețiȘtergere
  14. Si in cazul vaccinului polio au facuta la fel. Desi erau bebelusi care mureau pe capete, ei strigau: " Functioneaza!Functioneaza!" . La fel si acum : au schimbat si definitia vaccinului, pentru ca serul pfizer nu intrerupe transmisia bolii si nici nu ofera imunitate celui "vaccinat".

    https://www.canadiancovidcarealliance.org/wp-content/uploads/2021/12/The-COVID-19-Inoculations-More-Harm-Than-Good-REV-Dec-16-2021.pdf

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ești nătărău! Poliomielita a disparut de cand suntem vaccinati antipolio. Vezi cate cazuri de oameni care au ramas cu sechele in urma epidemiei din perioada apropiata anilor 60. Nu stiu sigur care perioada, dar am o verisoara care a mers in carje toata viata. Si am avut un profesor cu o mână atinsa de virus. Spune-le lor ca vaccinul este inutil,si sa vezi cum te alegi cu o cârjă in cap. Si vaccinul antirabic a salvat milioane de vieti in timp. De ce nu te intorci tu in peșteră? Cred ca ti-ar fi mai bine acolo.Ai desena zei pe pereti. Si cai verzi...Nu te-ar mai munci spaima de știință. Ai putea renunta si la foc. Si la haine.
      Ce facem? Ne apucăm sa punem pe foc toate cartile de stiinta ca sa ne încălzim cu ele?
      Deja va barbarizați de când va bantuie fricile de oculta. Nu tot ce se intampla rau este oculta si nu tot ce pare ca zboara este inger. Cele mai multe rele vin de fapt de la oameni. Care se comportă ca omizile prin păduri si apoi se miră ca padurea isi da duhul.
      Au dreptate vaccinistii când râd de voi. La inceput,am gândit ca poate aveti si voi dreptatea voastra si am citit ca sa văd ce solutii aveti la nenumaratele probleme din jurul nostru.
      Nu aveti nicio solutie. Doar bateti câmpii prin grupuri ca sa nu muriti de frica singuri in căsuțele voastre. Asa apar sectele...Din oameni fricosi care nu fac nimic concret, dar bazaie tot timpul din buze ca lumea e nedreapta, ca suntem controlati...etc Sunt curios când o sa va găsiți si un zeu caruia sa-i duceti ofrande ca sa va cruțe vietile.

      Ștergere
    2. Vaccinarea - Eroarea medicala a secolului - Dr. Louis de Brouwer

      Louis Pasteur, „inventatorul” vaccinului, un geniu al trisarii si plagiatului
      In cartea „Vaccinarea: eroarea medicala a secolului” este vorba despre dogma vaccinarii, adica despre credinta in principiile nedemonstrate stiintific ale imunologiei si ridicate la rang de religie de catre doi „profeti”: Jenner si Louis Pasteur. Conform acestei dogme, daca se realizeaza preventiv o agresiune, sistemul imunitar o inregistreaza, o memoreaza si ia masurile necesare pentru a contracara o alta agresiune. De unde axioma: „Fara vaccinuri nu exista salvare! Fara vaccinuri, raultriumfa”. In ceea ce priveste „profetii”, unul este Jenner, medic fara a fi biolog, si celalalt, Pasteur, chimist mediocru, fals biolog si catusi de putin medic. Acesti fondatori ai noii religii nu poseda, de fapt, nicio notiune de imunologie. Jenner aplica un principiu stabilit empiric, iar Pasteur falsifica experimentele: intre altele, inocularea la Pouilly-le-Fort a unui vaccin impotriva antraxului, diferit de cel pe care il anuntase, apoi inocularea tanarului Meister cu un vaccin impotriva turbarii, fara ca pacientul sa fi contractat aceasta boala. Pasteur a avut apostolii si discipolii sai ignoranti, precum Roux si Chamberland, Calmette si Guerin etc. si s-a preocupat de formarea „marilor preoti”. Institutul Pasteur a devenit sediul „bisericii vaccinarii”. Afaceristii, marii „preoti”, au inceput sa formeze noi „preoti” si „misionari” si sa-i invete noua dogma.

      Ștergere
  15. Aveti aici (link de mai jos) istoria la small pox incepand cu 1770 pana acum in 2020.
    Daca stiti engleza si aveti rabdare sa-l vedeti (2 ore jumate de dovezi non stop), se confirma tot ce a spus Dan aici.
    Suntem in razboi biologic:

    https://concen.org/content/occulted-history-vaccines-part-1-tyranny-and-eugenics-series-part-11

    RăspundețiȘtergere
  16. China este o planeta in sine, avand propria atractie gravitationala, proprie marilor culturi si societati, de care nici Rusia si mai ales Germania nu sunt departe. China nu mai poate fi oprita din drumul ei catre victorie, iar ceea ce au inteles ei este ca atunci cand ,,un catel este atacat cu un bat, de regula el sare sa muste batul si nu pe cel care-l tine,,.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.google.com/search?q=world+map+asia+centered

      In China asa arată hărțile cu China in mijloc, in centrul lumii. Devi din start chinezii privesc alta hartă decât noi. Noi credem ca privim harta corectă, la fel si ei.

      Ștergere
    2. Pai asta inseamna ,,zhongguo" denumirea Chinei pe limba lor, pamantul de mijloc.

      Ștergere
  17. "Îi rog pe toți colegii mei să oprească waccinările împotriva Covid cu acest tip de waccin. În joc este viitorul umanității.
    Viitorul depinde de voi, în special de cei nevaccinați, care într-o zi vor putea salva umanitatea, în timp ce, cei waccinați vor trebuie să fie salvati in centrele medicale”.
    15 ianuarie Milano Italia
    Luc Montagnier, biolog și virolog francez, PREMIUL NOBEL de medicină în 2008 pentru descoperirea virusului HIV.

    RăspundețiȘtergere
  18. Încă de când s-a instalat președinte, Xi Jinping a venit cu o viziune diferită pentru comunismul chinez: lucrul cu cifre palpabile. De aceea l-a adus premier pe Li Keqiang, a cărui modalitate de conducere e de-a dreptul novatoare. În evaluarea activității economice se bazează pe o baterie de indicatori extrem de clari. Ajunge astfel să evalueze corect situația, iar deciziile pe care le ia, le ia pe baza unor criterii obiective. Astfel, echipa aflată la putere în China a tăiat „elanul revoluționar” al construcțiilor de fabrici, îndreptând atenția către răspunsul la cerere. Dacă vreți, China comunistă de acum e condusă capitalist. Spre deosebire de America de azi care, capitalistă până-n măduva oaselor, e condusă comunist.
    DD

    RăspundețiȘtergere
  19. De fapt lumea este in al 4 lea razboi mondial, dar se tace. Sssshhhhh! Războiul virușilor, bioterorism. Dar e interzis sa vorbim, ca e imposibil sa existe. Doamne ferește! Totuși exista, ne mint ca e ceva virus contagios, când colo sunt razboaie economice cu noul agent de reglare piața și preturi.

    RăspundețiȘtergere
  20. În schimb, va fi Trump! „Democrația moare în 2022!” și „6 ianuarie!!!”

    Gândiți-vă la costurile acestei narațiuni exagerate din 6 ianuarie. Armata SUA desfășoară acum jocuri de război concepute pentru a învinge teroriștii interni de dreapta fantezie. FBI-ul monitorizează PTA-urile și părinții elevilor.

    În timp ce caută „supremațiști albi” și folosește metode educaționale de îndoctrinare pentru a asigura sfârșitul „privilegiului alb” și „furiei albe”, sondajele militare înregistrează minime în sprijinul public. Mai mult de jumătate din țară nu are încredere în el. Eforturile de recrutare stagnează, în ciuda bonusurilor generoase.

    Mandatele de vaccinare se aplică chiar și celor cu imunitate dobândită de la infecția anterioară și, de asemenea, trec pe rând. Eșecul militar din Afganistan și diversitatea, echitatea și canibalismul de incluziune au determinat China și Rusia să recunoască o oportunitate. În tandem, ambele salivează acum din ce în ce mai mult peste Taiwan și Ucraina.

    Ziua de 6 ianuarie a fost folosită pentru a calomnia pe oricine susține actele de identitate ale alegătorilor, care sunt comune în Europa și în majoritatea statelor.

    Joe Biden – care în cariera sa anterioară și-a dorit să se știe că oficiali precum segregaționistul George Wallace, Fritz Hollings și James Eastland erau prietenoși cu el – are o lungă istorie de „gafe” rasiste. Știe că ori nu va fi reales, ori nu va candida din nou, ori va fi demis din funcție, ori va demisiona. Pentru un Biden eșuat și o majoritate democrată îngustă a Congresului care va fi în curând dat afară, este acum sau niciodată.

    Costurile
    Coluziunea, COVID-19 și narațiunile din 6 ianuarie au fost teribil de costisitoare pentru națiune.

    Proiecția conspirației a divizat țara. Stânga a luptat pentru a afla întregul adevăr, deoarece proiectează conspirații pentru a deghiza conspiratorii.

    Ei au slăbit grav reputația și autoritatea guvernului SUA aici și în străinătate.

    Ni se spune că „democrația moare” dacă democrații pierd alegerile, iar „suprimarea alegătorilor” necesită o contracarare drastică – chiar dacă stânga merge după Colegiul Electoral, Curtea Supremă cu nouă justiție, obstrucționarea, uniunea celor 50 de state și primatul constituțional al statelor de a stabili legi de vot.

    Toate acestea sunt pe cât de patetice, pe atât de fatale pentru supraviețuirea proiectului american

    RăspundețiȘtergere
  21. ...ce forme curioase ia imbecilitatea in zilele astea...

    RăspundețiȘtergere
  22. OMS

    Directorul OMS, Dr. Tedros: "Este posibil să fie necesară o actualizare a compoziției vaccinurilor actuale pentru a se asigura că acestea continuă să ofere nivelurile de protecție împotriva infecțiilor și bolilor recomandate de OMS... este puțin probabil ca o strategie de vaccinare bazată pe doze de rapel repetate din compoziția originală a vaccinului să fie sustenabilă."

    @KanekoaTheGreat

    Domnule Tedroș, o reputație se construiește in timp si se distruge in secunde.
    Pentru cel puțin 20 ani ai făcut praf industria de vaccinuri și oamenii o vor privii ca pe MLM. Hai sa îți fac un plan de marketing.

    RăspundețiȘtergere
  23. Povestile sunt bune daca inveti ceva din ele, prostu citeste si intelege ce vrea el in cel mai bun caz. Sa nu te simti prost, nu e cazul tau.

    RăspundețiȘtergere
  24. Articolul citeaza niste doftori care zic ca pron 5g se poate detona structurile de grafen provocand hemoragii interne, ca apoi sa se dea vina pe febra hemoragica, virusul malburg etc. https://m.beforeitsnews.com/alternative/2022/01/remotely-detonated-graphene-bubbles-triggered-by-frequency-explode-like-bombs-causing-marburghemorrhagic-fever-like-symptoms-internal-bleeding-3765664.html

    Ca sa fie povestea mai credibila, le-ar trebui un focar adevarat, dar eu nu vad rostul. Riscul e prea mare.

    RăspundețiȘtergere
  25. https://m.beforeitsnews.com/alternative/2022/01/remotely-detonated-graphene-bubbles-triggered-by-frequency-explode-like-bombs-causing-marburghemorrhagic-fever-like-symptoms-internal-bleeding-3765664.html

    RăspundețiȘtergere
  26. Am pus un link, insa nu il vad, il mai pun o data. Apropo de combinatia Choclo -sars: https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fitd.2021.769330/full

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)