vineri, 4 martie 2022

Aţi uitat de COVID fix acum când începe balul?


Materialul genetic furnizat de vaccinurile ARNm nu intră niciodată în nucleul celulelor, acela fiind locul unde este păstrat ADN-ul.” Asta spune CDC-ul pe pagina „Myths and Facts about COVID-19 Vaccines”. Ştiţi cum sunt „miturile” acestea? Arată precum conspiraţiile, dar pe dos, în sensul în care în timp ce aşa-zisele teorii ale conspiraţiei se îndeplinesc de la o zi la alta, „miturile” combătute oficial se adeveresc. E şi logic, doar „miturile” sunt extrase din aşa-zisele teorii ale conspiraţiei. 

De ce v-am spus asta? Pentru că timpul nu mai are răbdare. E momentul să înţelegeţi de ce a fost nevoie ca o altă retorică - războiul - să acopere fostul narativ care se scufundă întrucât „fundaţiile ştiinţifice” îi sunt dărâmate una după alta. Revenind la „mitul” cu celula vă anunţ că în Molecular Biology a apărut un studiu al unor cercetători sudezi de la Lund University în care se spune negru pe alb că particulele ARNm pătrund în nucleul celulei şi modifică ADN-ul. Iar asta se petrece în doar şase ore de la vaccin! Oups, din nou conspiraţioniştii au avut dreptate. Oare de ce?

De-ar fi doar asta. Într-un mesaj din dimineaţa aceasta de pe canalul meu de Telegram am dat lista efectelor adverse ale vaccinului Pfizer, evidenţiate abia acum, când au fost obligaţi de justiţia americană să facă publice documentele care au stat la baza autorizării. Este vorba de nouă pagini de efecte adverse, scrise mărunt. Mă uitam că prospectul vaccinului are mai puţine pagini decât acele efecte adverse care, practic, nu lasă niciun organ intact. Oare Ministerul Sănătăţii poate explica de ce a minţit în răspunul pe care mil-a trimis?

„Da, dar se merită(sic!) riscul dacă te protejează!” - ar spune un prost imbecilizat de propagandă. Însă întrebarea fundamentală este: oare te protejează? Păi începe să cam pută. Spre exemplu, în raportul NHS „COVID-19 Vaccine Surveillance Report”, cu toate că la pagina 44 mermelesc mortalitatea astfel încât să nu se vadă realitatea, prin câteva calcule putem observa nişte cifre nu îngrijorătoare, ci atât de impresionante încât ai impresia că ai greşit calculele. Nu e vorba doar că mortalitatea este mai mare la vaccinaţi decât la nevaccinaţi. Asta, noi conspiraţioniştii o bănuiam. Nu bănuiam însă proporţia care-i de-a dreptul înfiorătoare. Între 40 şi 60 de ani, numărul de morţi vaccinaţi este cu 50% mai mare, între 60 şi 79 de ani numărul morţilor vaccinaţi este dublu, iar la peste 80 de ani numărul este triplu! Înfiorător. Asta însă nu e tot. Pentru a ne face o imagine exactă trebuie făcute câteva calcule statistice care să pună în valoare dimensiunea populaţiei şi numărul de morţi pe categoriile de vârstă, precum şi numărul de vaccinaţi pe aceleaşi categorii de vârstă. Astfel, raportul devine absolut îngrijorător deoarece rezultă că la absolut toate categoriile de vârstă riscul de a muri de COVID este mult mai mare la vaccinaţi decât la nevaccinaţi. Cât de mare? Ţineţi-vă bine! Între 18 şi 29 de ani cu 80% mai mare, între 30 şi 39 de ani cu 12% mai mare, între 40 şi 49 de ani cu 65%, între 50 şi 59 de ani cu 70%, între 60 şi 69 de ani de 2.4 ori mai mare, între 70 şi 79 de ani de 3.1 ori mai mare, iar la peste 80 de ani de 3.2 ori mai mare!!! Sunt cifre impresionante care arată limpede care e situaţia.

Bomba bombelor este însă în documentul confidenţial transmis de Pfizer către FDA, intitulat „CUMULATIVE ANALYSIS OF POST-AUTHORIZATION ADVERSE EVENT REPORTS OF PF-07302048 (BNT162B2) RECEIVED THROUGH 28-FEB-2021”. La pagina 11 aveţi tabelul 5 care prezintă cazurile de VAED şi VAERD. În ciuda faptului că acolo se evidenţiază existenţa problemelor, Pfizer, în documentele oficiale, spune că riscurile de VAED şi VAERD sunt teoretice, cu toate că datele arată altceva. 

Tot în ceea ce priveşte „protecţia”, n-am mai stat să mai compilez datele de la noi, dar mi-a atras atenţia o postare de-a lui Lucian Sârbu de pe Facebook pe care v-o redau parţial mai jos:

Și încă o știre care sigur va trece neobservată: e a doua săptămână la rând în care numărul „imunizaților” covidați e mai mare decât numărul „neimunizaților” covidați, în condițiile în care în țara noastră nici măcar 42% din populație nu e sanchi-„imunizată”. Mă rog, în realitate nu e a doua, ci a opta săptămână (calculele sunt ceva mai complicate și cine m-a urmărit pe blog, știe cum se fac) dar chiar și așa, adevărul e implacabil: aceste pretinse vaccinuri de fapt răspândesc, cumva, boala, nicidecum nu o opresc, și cei care le-ați făcut, obligați sau de bună credință, ar trebui să dați în judecată guvernul pentru că v-a mărit șansele de a contracta boala, nicidecum nu vi le-a micșorat, cu alte cuvinte fiindcă v-a otrăvit cu bună știință făcându-vă parte a unui experiment dement. 
 
Vedeţi, abia acum începem să înţelegem nişte lucruri. Pe măsură ce informaţiile vaccinurilor ieşite la iveală devin din ce în ce mai atomice, războiul din Ucraina capătă dimensiuni apocaliptice. Măi, ce sincronizare!

21 de comentarii:

  1. "Oare Ministerul Sănătăţii poate explica de ce a minţit în răspunul pe care mil-a trimis?" - da-i in judecata!

    RăspundețiȘtergere
  2. buna ziua, domnu Dan, va salut cu respect dar nu sunt de acord cu datul in judecata al guvernului, adica nu neaparat ca nu sunt de acord cu asta cat nu sunt de acord cu eventualele despagubiri acordate vaccinatilor, din bani publici.

    e adevarat e si din banii „lor” dar asa cum unii tipau ca noi sa suportam pe buzunarul nostru cheltuiala cu eventuala spitalizare, tot asa sa-si asume consecintele, care din pacate sunt nu numai iremediabile dpv medical (trupeste) cat si spiritual.

    altfel, sunt intru totul de acord cu ce scrieti, astept cu entuziasm sa va citesc.

    numai bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din nefericire, la ce mentalitate vad in jurul meu, chiar mediu academic, printre altele, nu cred ca va reusi cineva sa aduca in fata justitiei artizanii acestei nenorociri, pentru ca dupa cum vedem, se acopera cu o nenorocire si mai mare. Poate ca sunt multi limitati in jurul meu sau poate ca e jenant sa mai arate ca au inteles care e treaba si continua pe aceeasi retorica, insa mie mi se pare inacceptabil sa ne simtim atat de legati de maini si de picioare...poate chiar suntem, dar cineva acolo sus, va taia si va spanzura la momentul potrivit.

      Ștergere
    2. Total de acord,,,,,, sa-sí plateasca tratamentul exact cum facem noi ceí neintepati care avem 2ani platind si in caz de ceva nu suntem primiti in spital

      Ștergere
    3. @15:05 "nu cred ca va reusi cineva sa aduca in fata justitiei artizanii acestei nenorociri"
      Pai nu se poate asa repede cand media aritmetica a convingerilor e cea a prostimii inchinatoare la TV. Cine ii impinge pe oameni sa mearga plini de iubire la granita la Sighet sa astepte ucrainieni si raman dezamagiti de masinile luxoase a ucrilor si de indienii studenti care nu dau 2 bani pe ajutoarele romanilor? Cine?
      - TV stupid show
      Cine a invitat oamenii sa se injecteze?
      - TV stupid show
      Cine a zis sa purtati masca?
      - TV stupid show

      Cine nu poarta masca si nu merge sa se arunce in fata ucrainienilor imporandu-i sa ii lase sa le duca ajutoare?
      -Toti oamenii aia rupti de ralitatea TV care stau la munte, la tara si nu au timp ca orasenii sa butoneze canale digi media TV stupid show
      Asa ca mosu si baba de la tara desconsiderati de toti sunt si au ramas de fapt adevaratii oameni cu credinta in Dumnezeu ca ii va judeca pe fiecare la vremea lui. Vorba aia: Karma is a bitch!

      Nimeni nu primeste ceea ce merita! Primeste ceea ce cere! Asa e construit universul. Am putea afirma ca Universul e tampit, nu-i asa? Posibil, nu intru in dezbateri metafizice. Dar Universul nu iti da NICIODATA ceea ce meriti, ci doar ceea ce ceri.

      - TV stupid show: Cereti boosterul, cereti, doza 3 si 4 si dupaia mirati-va ca ati ascultat de cine nu trebuie.

      Rolul asta il avea preotul in comunitate, zicea stirile, ierta, dezlega....azi rolul Marelui Preot e preluat de TV - TV stupid show, oamenii se inchina la el, isi fac cruci, asculta de orice le cere sa faca. E incredibil cati oameni destepti sunt prostiti si fraioeriti etern de TV.
      - TV stupid show - ii zice la romani si Tembelizor nu degeaba.

      Ștergere
  3. Nu, nu am uitat. Un articol foarte bun. Ce se va intampla atunci cand se va afla ”oficial” care sunt efectele (si cauzele adevarate, de ce nu?) ale vaccinarii?

    RăspundețiȘtergere
  4. In contextul noilor sabloane folosite de tembeliziuini, mi-a placut ce a zisun dom' profesor, Albert Toma. Cica se abtine sa foloseasca termenul de "criminali" pentru Putin si militarii rusi din cauza ca nu ar mai avea ce termen sa foloseasca pentru cei responsabili de victimele masurilor anti-"pandemie" (care victime, la nivel mondial, s-ar numara cu milioanele). (Am citat din memorie). :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Traeba cu Palndemia a fost data peste cap de Putin ?
    Se pare ca da, acum se fac planurile de ofset.
    Euro banknote - pretul lor pe piata libera, care piata libera interbancara sau peste tejghea ?
    Idiotii platiti din comentariile de pe acest blog acum 2 sptamani ii tineau partea sacului asta de slanina cu 4 stle si avortonului de Catu.
    Inca mai au ceva din miliardele imprumutate, de-aia nu a explodat la Isarescu, ca pe piata Matache nu se gaseste.
    Zlotul a cazut intr-un an 20%ish, ghice ce-o sa faca leutu ?
    Apropo Putin o sa vina si aici si in toata Europa in viitor ca vreti sau nu.
    Nu conteaza ce vrei tu.

    RăspundețiȘtergere
  6. https://www.youtube.com/watch?v=cqfDXVzWbLM&t=39s

    doctorul asta are cateva de spus despre studiu

    RăspundețiȘtergere
  7. Vaccinati, nevaccinati, estul Europei are cea mai mare scadere naturala a populatiei de la al doilea razboi mondial.
    Ultimii doi ani au facut ca zona asta sa para in razboi, acum chiar si e. Probabil si putinica vrea sa ascunda dezastrul demografic.
    Partea buna, in cativa zeci ani pe aici va fi chiar aerisit. Nici jumate din populatia pre 2020, asta daca nu reusesc cumva sa atraga ceva migranti, dar nu stiu ce motiv sa aiba sa ramana intr-o zona fara viitor...

    RăspundețiȘtergere
  8. Transnistria si a cerut independenta.

    RăspundețiȘtergere
  9. Primul lot de vaxxin a fost adus la noi precum elixirul vietii - coincidenta(?!) - chiar in ziua de Craciun a anului 2020. Am info cum ca batalioane de speciali au trecut de atunci peste rand, impreuna cu familiile lor, la intepat, sub noua deviza hotomano-patriotica "Vaxxin a priori!" Bravos, indispensabililor! Acum sunteti nu numai speciali, ci si niste maimutoi temeinic imunizati (hahaha!)... Ati primit leapsa de la BigPharma, principiul fiind ca bubulii incep sa-si elimine locotenentii redundanti si, in general, intreaga armata de tradatori, deveniti(in)utili in NWO Digitala. AI-ul va fi suficient ptr ochii din fruntea piramidei. Amintiti-va cazul generalului suina-pensionar, proaspat intors de pe plaja din Israel, impreuna cu amanta. A infectat tot spitalul Gerota. Providenta nu bate cu parul, ci pedepseste subtil ticalosia, stupiditatea, lacomia, frica, coruptia samd.

    RăspundețiȘtergere
  10. Evident ca vaccinurile raspandesc boala! Parca tot la dvs pe blog am citit ca vaccinurile provoaca boala (vaccine shedding). N-aveai cum sa intretii boala decat daca ii tineai pe unii infectati sau daca ii faceai niste bombe biologice cu ceas. Pe langa faptul ca oricum ei au calatorit la liber, netestati, veniti din zone rosii, deci clar bombe cu COVID umblatoare..

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu va impresiona nici un intepat. Astora si daca le spui ca si-au injectat otrava, tot nu cred. Sunt ocupati sa ofere gratis de toate ucrainei. Maine poimaine suntem bucati facuti ca tara,si nimanui nu ii va pasa de noi

    RăspundețiȘtergere
  12. Legat de postarea lui Lucian Sarbu. Am incercat sa gasesc informatiile oficiale pe care isi bazeaza afirmatiile, dar mi-a fost imposibil. Nu ca nu l-as crede, dar daca vreau sa dau mai departe, trebuie sa am si dovezile.

    RăspundețiȘtergere
  13. "numărul „imunizaților” covidați e mai mare decât numărul „neimunizaților” covidați"

    Am doua vecine (mama si fica) care:
    - in septembrie 2020 au fost carantinate preventiv de dsp pe motiv ca o colega de servici s-a imbolnavit de covid
    - in vara lui 2021 de buna voie si nesilite de nimeni s-au vaccinat
    - la o saptamana dupa vaccin erau in carantina acasa BOLNAVE de covid; cert este ca mama a ramas cu niste probleme de sanatate si povestea peripetiile cu consultul medical ulterior trecerii prin boala facut la doctorita de familie: "ia uitate domne, eu ii spun ca ma doare si EA ZICE CA NU!"; ba chiar ne dadea si sfaturi: "sa nu faceti prostia sa va vaccinati ca uite ce patesc eu acum"
    - in ianuarie-februarie 2022, la sase luni dupa primul vaccin, ca sa nu le expire "certificatul", de buna voie si nesilite de nimeni s-au vaccinat din nou
    - acum sunt inca in carantina BOLNAVE de covid; a doua oara; daca le dai un telefon, nu stii cine iti raspunde: un om sau porcul grohaind din cocina

    Inca o data se adevereste zicala: "ce isi face omul cu mana lui, se numeste lucru manual".
    Si cand te gandesti ca inca mai sunt idioti care il injura pe Darwin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @@@Anonim 21:23
      așa zisele vaccinuri afectează ireversibil judecata;eu am unul în familie care are trei doze la activ;s ar mai duce ori de câte ori i ar spune ăștia de gândesc în locul lui;acum este ocupat cu conflictul din Ucraina;e fascinat de ce i se prezintă la tv de către ,,specialiștii''ce ,,gândesc''în locul lui;defapt aceiași actori cu alte roluri;aceiași cântăreți,alte partituri.

      Ștergere
    2. Da, groaznic... va inteleg perfect... si eu sunt in aceeasi situatie..

      Ștergere
  14. Atentie mare!!! Nu calitatea vaccinurilor este importanta ci scopul pt care a fost impus cu sume uriase si mijloace de propaganda superplatite! Ganditi-va ca s-a dorit vaccinarea a min 70 % din pop planetei!!! Si inca un element important: nu s-a terminat!!! Suntem naivi daca credem asta si ne bucuram. Doamne ajuta-ne!

    RăspundețiȘtergere
  15. Covidul urmat de război nu face decât sa ne învețe sa gândim cum ni se spune, de teama: boala și moartea iti afectează judecata și te determina , de multe ori, sa actionezi nu conform dorințelor tale . Asa ca frica, element notoriu în utilizarea manipulării, a fost, este și Doamne ajuta sa nu mai fie, folosita pentru gândirea de turma . Nu degeaba se vrea ," imunizarea de turma".

    RăspundețiȘtergere
  16. Ceva sambure de adevar cred ca este si in acest articol, desi numele site-ului, poate parea, la prima vedere, circumspect - https://evil.news/2022-03-04-binary-weapon-extermination-plot-mrna-spike-protein-injections-ionizing-radiation.html

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)