luni, 9 mai 2022

Ziua Z a prezentului

Azi este ziua-hotar. Ne-o vom aminti ca „înainte de ea” şi „după ea”. Treburile sunt de mult scăpate de sub control, premeditarea e deja demonstrabilă. Azi e ziua în care se împart apele. 

Dacă vreţi să înţelegeţi ceea ce se întâmplă în Ucraina, cercetaţi raportul Rand Corporation din ... 2019. Absolut tot ceea ce vedeţi petrecându-se acum puteţi citi acolo(în rezumat sau studiul extins). Asupra acestui studiu, structurile de securitate ruseşti au atras atenţia încă de la apariţie. Acum însă e o adevărată revelaţie mediatică, publicaţiile ruseşti prezentând pe larg ceea ce se constituie într-o probă fără cusur. Practic absolut tot e descris acolo. 

Intrarea Rusiei în Ucraina nu s-a făcut accidental sau, aşa cum susţine propaganda „pentru că i s-ar fi pus lui Putin”. Citind raportul veţi putea observa că agresiunea americană a început mult înainte de începerea ostilităţilor. Înarmarea Ucrainei se face pe ascuns încă de atunci, urmărindu-se pas cu pas „prescripţiile” din raport. Dacă nici asta nu e premeditare, atunci înseamnă că trebuie să eliminăm cuvântul din dicţionar.

Culmea, chiar şi isteria mediatică, cenzurarea surselor ruseşti şi propaganda deşănţată sunt descrise acolo. Repet, absolut nimic din ceea ce vedem acum nu e diferit faţă de ceea ce a fost descris în raportul menţionat. Trebuie doar să puneţi în balanţă ceea ce citiţi - publicat încă din 2019! - cu ceea ce vedem în teren. Orice om cât de cât raţional nu mai are niciun dubiu. 

Azi războiul din Ucraina nu mai e războiul din Ucraina. Fără doar şi poate nu mai e! Începând de azi, războiul devine pe faţă ceea ce este, anume unul între puterile ascendente şi cele descendente. SUA, sprijinită - şi împinsă de la spate - de Imperiul Britanic a declarat război Rusiei. N-a făcut-o oficial, ci printr-o stratagemă parşivă. Asta e realitatea, documentată de la A la Z. De ce-au făcut americanii asta? Pentru că n-o puteau face direct cu China şi pentru că, prin căderea Rusiei, vor să dea o lecţie Chinei. 

Dacă va fi sau nu aşa, urmează să vedem. S-a ajuns însă în momentul în care se scrie istoria cu litere de sânge. Ştiu, pe moment nu se vede mai nimic. Însă urmează dezastre la scară. O să vă amintesc faptul că pe 7 mai chinezii au comemorat ... bombardarea ambasadei lor de la Belgrad. Am spus încă de când se petrecea nebunia că îşi vor aminti despre eveniment la momentul cheie. Şi iată, momentul cheie a sosit. 

Mai avem încă un document publicat de Ministerul de Externe al Chinei, anume „Fact Sheet on the National Endowment for Democracy”. Raportul este disponibil public pe site-ul Ministerului de Externe al Chinei (vezi aici), dar e nevoie de un proxy din afara SUA/EU întrucât cenzorii europeni au blocat accesul la doocument; un rezumat încă neblocat îl găsiţi pe site-ul Global Times. Absolut tot ceea ce au făcut americanii la nivel mondial(revoluţii colorate, primăveri şi alte nebunii), toate sunt comentate cu dovezi irefutabile. E limpede pentru oricine are un dram de logică şi puţină bunăvoinţă să citească. 

În concluzie, azi, 9 mai, se împart apele. E ziua Z. Probabil n-o să vedeţi mare lucru, dar vă spun că asta urmează. Avem de-a face cu un război la scară. Pe care, probabil, şi-l doreşte cu toată puterea actuala administraţie americană, puternic contestată în interior. E timpul ca acolo să se instaureze cenzura. E vremea comunismului american!

33 de comentarii:

  1. Si totusi totul incepe sa semene din ce in ce mai mult cu un blat intre americani si rusi de a desfiinta UE si de a o imparti intre ei. Deja pe nemti i-au sugrumat iar acum incep usor usor sa imparta...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragule, pe nemti nu i-a sugrumat nimeni. Singuri si-au facut-o cu mina lor
      pentru ca asa trebe! Altfel/INAPOI nu se poate, nu este cale de intors!

      Felicitari pentru intuitia ca este blat intre toti!

      Ștergere
  2. E vremea ca romanii sa se întoarcă acasa măcar cu mintea. Chiar daca locuiesc in afara tarii si ne dau mereu lectii de patriotism de la distanță si, de multe ori votand prostește. Că stam noi cu ochii pe China, America si Rusia nu ne scoate din coruptia de toata jena in care se scalda România de peste 30 de ani. Troaca porcilor.
    Coruptie care ne-a si adus in sapă de lemn.
    Furi, furi, dar cât mai furi, fratele meu român, politician sau securist, sau ce rang porti tu?
    Oare istoria repetabila nu te-a invatat inca faptul ca atunci cand furi si de la tine si urmasii tai furi? Este legea cauza efect care loveste fara a gresi ținta.
    E...ziceam si eu. Nu ca m-as astepta sa fiu ascultat, auzit.
    In timp ce eram cu ochii pe ograzile altora am fost jefuiti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vor si ei sa ajunga oligarhi, ca astia din est.

      Ștergere
    2. De parca e concursul " Cine are mai multi bani furati de la cei saraci câștigă legiuni de draci alaturi". Si cred ca asa si este. Fiecare parte lupta cu ce are in dotare. Si sa stii ca nebunii care conduc lumea din spatele cortinei sunt chiar inițiați. Pe intuneric. Stiu toate metodele prin care oamenii pot fi amagiti si cumparati. Si nu stiu cum se face, dar in fiecare perioada de rascruce a omenirii oamenii aleg din nou sa nu vada.
      Cazul Romaniei: chiar sa nu vezi ca toti cei ce ne cer voturile o fac ca sa poata fura in continuare nestingheriti?
      De cand minerii au fost chemati la Bucuresti de catre dinozaurul zâmbăreț, societatea civila a murit. Partidele fiind toate de aceeasi parte a balanței chiar daca unele mimeaza opozitia, societate civila nefiind, balanta s-a dezechilibrat si Răul joacă tontoroiul. Mai e si un aspect specific romanilor: Ego atat de mare incat rareori se pot intelege trei romani. Poate de aceea si avem atat de multe loji masonice. Fiecare a dorit loja lui. Fiecare se crede mai rotund decat ceilalti.

      Ștergere
  3. ,,Rusia nu incepe razboaie, le termina,, Asa scria un reputat analist.
    Bun venit in primavara ruseasca, in curand si chinezeasca; totul este predestinat dar exista si liberul arbitru, acest paradox este divin.
    Asa este inainte de Moshiach.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...Inainte de ADouaVenire a luiMoschiah

      Ștergere
    2. Nimic nu e predestinat, dar nefolosirea liberului arbitru devine in timp destin si predestinare. De exemplu, oaia romaneasca nu a fost oprita de nimeni in ultimii 30 de ani sa vicifereze impotriva hotiei politicinenilor si a coruptiei. Nu eram nici pe vremea lui Ceaușescu, nici in situatia Siriei, nici in situatia unei țări bananiere unde se trage asupra manifestantilor.
      Nefolosirea liberului arbitru, lenea, lipsa de conștiință, au devenit destin de popor. Povara de a suporta inca o cizma pe grumaz.
      Sunt la o rascruce de drumuri. Observ ca primarul si popa, politia si toate structurile de baza ale societatii dorm somnul nepăsării. Aleg sa merg in directia in care merg ei, adica spre prapastie? Aleg sa urc spre varf de munte dupa ce am facut suficienta zarva ca sa trezesc romanii din somnul cel de moarte? Cei ce au ales sa taca si sa nu vada, merg drept spre prapastie si nu vor putea sa jeleasca la Dumnezeu ca
      " oculta" i-a forțat sa fie parte din scenariul sumbru ce tine omenirea in suferinta. A fost alegerea lor. Alegerile noastre ne determina destinul. Partea proasta este ca destinul scris de parintii inconstienti afecteaza si generatiile viitoare.
      Parca intr-o roata a circului ce nu se opreste niciodata din invartit, romanii repeta povestea prostiei si plang ca drobul cela le pică iar in cap!

      Ștergere
    3. "romanii repeta povestea prostiei si plang ca drobul cela le pică iar in cap!"
      Nu joci cinstit 20;44!!
      Stii foarte bine ca noi cei mici si obiditi NU PUTEM NIMIC de unii singuri ci doar cu valul. N-am putut NICIODATA in istorie.
      Occidentalii stau si mai rau la capitolul asta. Ei chiar au VISE UMEDE ca pot schimba ceva. Singura lor BAFTA a fost ca stapinii banilor au tot aruncat in ei cu bani de tot felul si astfel ne-au dat noua celor rupti in cur, impresia ca sunt foarte destepti.

      Ștergere
    4. @Anonim9 mai 2022, 20:44
      Abia astept sa cada curentul electric definitiv, internetul odata cu el, si sa te vad atunci la ce te-au dus alegerile care formeaza destinul invocat de tine.
      Dar sunt ceva sanse sa te descurci, odata ce ai vorbit de oaia romaneasca. In vocabularul de baza facem uz de cuvintele cele mai familiare, pe scurt fiecare pe unde a crescut, a retinut ceva. Oile, tarcul definesc un sat ceva...Pasuni, agricultura, deci spor la sapat. Pentru cartofi si pentru transee.

      Ștergere
  4. Americanul ''spion'' s-ar sinucide la prima ''raportare'' care ar ajunge fix sub ochii consilierilor....

    RăspundețiȘtergere
  5. "E vremea ca romanii sa se întoarcă acasa măcar cu mintea" ... Nene anonimule, coruptia de oriunde, este si a fost mereu un instrument folosit de corupatori bogati pentru a obtine ceva ce prin mijloace normale nu se poate obtine, cu alte cuvinte AMERICANII au corupt politicienii din Romania (si din multe alte tari) ca sa se ajunga aici unde vedem ca suntem astazi, adica colonia de sclavi a Americii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Coruptia a fost folosita dintotdeauna pentru ca omul sa cadă in intuneric si nesimtire. Asa ca nu doar americanii sunt corupatori de biiiieți minori români! Mai lasa-ma cu teoriile. Oaia e oaie, nu o duce mintea, intelectualii, mare parte din ei masoni ( care pretind ca sunt cu Dumnezeu si poporul)?
      Dar preotii? Daca nici preotii nu stiu cum corupe diavolul cand doreste multe suflete in sclavie ,atunci cine vreți sa stie? Baba Floarea care crede ce-i spune primarul cand ii vrea votul?
      Va place sa jucati rolul victimelor minore? Nu va prinde rolul. Sunteti ridicoli! Mai ales ca sunteti doldora de istorie repetabila si tobă de carte!

      Ștergere
  6. Martin Armstrong, zice că războiul din Ucraina va escalada și va deveni mondial la începutul anului viitor. Guvernele statelor vestice ar dori să mascheze deficitele bugetare cronice, impasul datoriilor și falimentul sistemului de pensii din Europa antrenând o conflagrație planetară,
    Amintind că acestea au nevoie de câștiguri bursiere de 8% numai ca să se mențină la pragul de rentabilitate, Armstrong este fără echivoc: „Nu este vreun fond de pensii solvabil în Europa la acest stadiu al jocului.” De aici vin și surse de destabilizare geopolitică: „Dacă vor sfârși prin a da faliment, vom avea milioane de oameni cu furci luând cu asalt parlamentele. Pentru a evita asta, au nevoie de război.” „Economia financiară globală a fost distrusă”, rezumă deznodământul Armstrong. „Sistemul permitea tuturor să comunice, să facă plăți; totul s-a sfârșit. Globalizarea – așa cum am știut-o – a fost deliberat distrusă. Înțeleg acești oameni ce au făcut cu adevărat sau este doar prostie?! Doar că nu poți să pui totul la loc acum…”, mai spune el.
    „Inițial, dolarul va merge în sus, nu în jos, pentru că Europa este cu cel mai mare risc să aibă tancuri pe stradă. Toți cei care au măcar o jumătate de creier o să înceapă să miște capitalurile”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Referitor la ultima fraza..va fi la modul ca-si vor muta banii din EURO in Dolari?

      Ștergere
    2. Martin Armstrong are foarte mare dreptate. Ca intodeauna de altfel.
      Martin Armstrong spune ca acum asistam la sfarsitul marxismului si keynesianismului care este tot marxism. Partea super nasoala este ca asa cum marxismul si toate formele lui au venit la putere prin "revolutii" care au exterminat sute de milioane de oameni, tot asa vor si pleca: prin bai de sange cu muuulte milioane de victime. Acest lucru nu este doar din cauza politicienilor si a bugetarilor, ci din cauza sutelor de milioane de inepti si paraziti care subzita pe tot felul de "ajutoare sociale" si welfare. Astia sunt votantii si sustinatorii stangii, astia sunt stanga. Astia sunt adeptii lui "suntem toti egali" si lui "sa ne dea". Este o prostie sa crezi ca toti acesti indivizi vor renunta la pomeni si gratuitati si vor incepe sa traiasca doar din munca lor. Marxismul si "ajutoarele sociale" au acaparat de-a intregul societatea actuale si au multe forme. Vezi de exemplu "plimbatorii de hartii" de prin birouri, numirile in functii sau "tichetele de vacanta". Astea tot pomeni marxiste sunt.

      https://spotmedia.ro/stiri/economie/toti-angajatii-de-la-primaria-capitalei-primesc-spor-de-conditii-vatamatoare-de-munca-desi-lucreaza-intr-o-cladire-reabilitata-din-centru-salariul-mediu-e-dublu-fata-de-media-pe-tara

      https://www.vice.com/ro/article/wn5een/am-fost-in-internship-la-primaria-sectorului-3-si-am-vazut-cum-o-freaca-ia-pe-banii-tai-321

      Ștergere
    3. "Ca cam asta ii asteapta si pe ei."
      Intradevar vesticilor nu le vor reduce veniturile. Lor le vor scade veniturile prin cea mai simpla metoda folosita la noi in anii 90(dar si acum)
      INFLATIA GALOPANTA!

      Ștergere
  7. Pai la cine să raporteze? Romania este vândută, din păcate. Romania nu mai e Romania...

    RăspundețiȘtergere
  8. Și ce este de făcut în cazul acesta a unui război iminent? Sa fugim unde? Dacă puteți, va rugam, sa ne răspundeți. Mulțumim!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu fugiti nicaieri, rezistati impulsului! Singurul loc sigur din lume care va rezista catastrofei nucleare este Gradina Maicii Domnului, aka teritoriul Daciei Extinse. Vi se poate parea ca geopolitic sintem expusi unor riscuri, dar realitatea este ca configuratia muntilor Carpati ofera protectie naturala teritoriului. Norii de radiatii care vor face Europa nelocuibila se vor disipa aici datorita curentilor turbionari caracteristici spatiului Carpato Danubiano Pontic!! Despre asta nu se vorbeste deschis dar cine are interes poate afla!

      Ștergere
    2. Nu trebuie sa fugim nicaieri aiurea ca nu se va intimpla nimic, stai calm. Toti sefii defileaza in stiri pentru simplul motiv ca NU-I DOARE GURA SA O FACA...altceva UN MARE ZERO BARAT.
      Orice imbulzeala conventionala este exclusa deoarece nu au cu cine si nici cu ce( ruginituri si citeva prototipuri mai noi, serie limitata)

      Insa bariera formidabila o constituie fara doar si poate LIPSA FACTORULUI UMAN, a unei ideologii, a unui avint, a unei platforme, oricit s-ar screme astia sa o produca din rigiituri, bilbiieli si dat mina cu persoane invizibile N-ai cu CINE! Punct!

      Ștergere
    3. In zigzag, incotro vedeti cu ochii. Asta se si vrea. Sa goliti Romania.

      Ștergere
    4. Anonim9 mai 2022, 17:05
      Din ce sanatoriu postezi? Chiar a ajuns internetul pe toate coclaurile?
      "configuratia muntilor Carpati ofera protectie naturala teritoriului. Norii de radiatii care vor face Europa nelocuibila se vor disipa aici datorita curentilor turbionari caracteristici spatiului Carpato Danubiano Pontic"
      Ai uitat alte cuvinte-cheie delirului schizofrenic: suspensia coloidala, eterul si alte vomismente.
      Cred ca te simti foarte bine. Detii secrete inaccesibile publicului larg, secrete pe care serviciile le stiu de jumatate de secol dar tu le-ai aflat de cativa ani si vrei sa pari misterios pe un blog. Nu confunda blogurile cu siteurile de dating unde smenu si misteru sunt momeli si multa lume cade in plasa.

      Ștergere
  9. Nu le-au facut pe la spatele lui, este hilar sa crezi asa. El este alt mare actor in piesa asta comuna la fel de cotcar ca si restul:
    "Good cop, Bad cop"

    RăspundețiȘtergere
  10. Pai daca o luăm cu bad cop, good cop e același piesa si azi in loc de Trump este Putin ca bad cop, Biden good cop.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu cred că la noi va fi război...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. corect, nu la noi, la ei. Pe noi o sa ne felicite Putin pentru diplomatie.
      Sa inceapa cu pionieru Haurescu.

      Ștergere
  12. https://www.brighteon.com/9dccde21-2810-4fb9-b5e0-5772832d3b12

    RăspundețiȘtergere
  13. Un comentariu intradevar pertinent si cu bataie lunga! Ai patruns in esenta fenomenului predatorial occidental.

    RăspundețiȘtergere
  14. 17:30
    Ai extrapolat corect. Inapoi la Trump insa...sa nu uitam ca talentul de actor de comedie-CIRCAR si l-a perfectionat in timpul shoului de tv de mare popularitate, "The Aprentice" CREAT SPECIAL pentru POZITIA pe care urma sa ocupe pentru doi ani. ATIT au avut nevoie de el in pozitia respectiva dupa care l-au mutat pe TUSA, drept alt good cop cu rol clar de opozitie controlata...all the way PINA LA DEMONTAREA FINALA!
    Cine are o problema cu teoria asta sa dovedeasca ca nu-i asa!

    RăspundețiȘtergere
  15. Dincolo de tot ce se întâmplă aceasta presiune uriașă și care tot creste e făcută ca să trezească umanitatea.. Dacă noi oamenii am alege valorile, spiritualitatea, binele, aceste lucruri nu ar exista. Tot ce se întâmplă e datorita stării noastre de letargie. Ne pasa doar de noi dar nu și de cel de alături. De restul ne cam doare în fund.. Am devenit reci, zgârciți și fără simțăminte de compasiune... Ceea ce ne poate salva din viitoarea criza și sa supraviețuim cu bine este doar o unitate, o stare de fraternitate.. Paradoxal, pevremea lui Ceaușescu exact asta ne a salvat..

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)