luni, 31 octombrie 2022

Iar se minte îngrozitor înainte de alegeri


Probabil v-a ajuns la ureche povestea atacării soţului lui Nancy Pelosy de către un „radical de dreapta”, care a intrat peste bietul octogenar aflat acum în spital. Izbucnirea unui asemenea scandal acum, înainte de alegeri, pare cusut rău cu aţă albă. Doar că treaba e mai împuţită decât pare. 

Goarnele de serviciu au urlat împotriva „extremiştilor MAGA”, care ar fi transformat ţara în haos. Omul care-a atacat „bietul octogenar”, spune presa mainstream, ar fi fost unul dintre cei care consideră că alegerile i-au fost furate lui Trump. De aceea, chiar şi Biden a intervenit spunând ceva de genul că „încă mai sunt oameni care cred asemenea prostii”.

Treaba însă, aşa cum ne-a obişnuit presa mincinoasă, stă fix pe dos. Imaginea care însoţeşte articolul de faţă prezintă casa atacatorului. După cum limpede puteţi observa, într-un copac tronează steagul LGBT. De asemenea, la un geam, pe o foaie A4, scrie „Black Lives Matter”. Ce să spun? Pare fix tipul conservatorului, susţinător al lui Trump, nu-i aşa? Pentru ca circul să fie complet, fix de la poliţie aflăm că individul e un nudist cunoscut de către poliţişti. Şi, mai mult, când a sunat la 911, soţul lui Pelosi - lăsat de „atacatorul feroce” să meargă singur la baie - le-a spus celor de la telefon că „pe atacator îl cheamă David şi este un prieten”.

Staţi să punem toate cap la cap întrucât mai e ceva: la momentul venirii poliţiştilor, Pelosi era strâmb de beat, aşa cum e mai mereu. Publicului din România - şi unei pari părţi din publicul american - nu îi sunt cunoscute picajele bahice ale lui Paul Pelosi. De asemenea, individul care acum zace în beciurile poliţiei, nu era un necunoscut, ci un prostituat, care-i oferea servicii sexuale bătrânului curvar. Practic, toată cearta dintre ei este una cât se poate de banală. Şi, ca să mai completăm puţin portretul „extremistului de dreapta”, vă voi mai spune că ultima afiliere politică a individului este cea de membru a Partidului Verde, adică fix ecologiştii care sunt aliaţi ai lui Nancy Pelosi. Iar de trăit, acesta trăia din confecţionarea de „bijuterii din cânepă”. Înţelegeţi singuri despre ce cânepă e vorba.

E uşor de înţeles că avem de-a face cu o nouă mostră a puterii post-adevărului. Minciuna de cea mai joasă speţă ne face vieţile praf. Aşa cum javrele de la CNN - alături de haita din media oficială condusă de „mâna unică” - au condus o campanie mincinoasă împotriva lui Trump, exact la fel fac şi acum, gonflând un banal scandal dintre soţul cel beţiv al lui Pelosi şi curva sa masculină.  Nu, nu-i niciun extremism de dreapta! E pur şi simplu ceea ce se vede cu ochiul liber!

13 comentarii:

  1. Democratii distrug america, americanii se vor trezi cand va fi prea tarziu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cam pierd trupe rusii in ucraina. Ce naiba fac?! Care e directia?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai fost pe front si ai vazut?
      Daca nu ai fost pe front, cine ti-a spus?

      Ștergere
    2. Directia este protejarea cu ORICE PRET a averilor oligarhice colosale trimise in vest. Unde la sunt banii acolo le este si concentrata atentia! Pe trupe si popor clar nu dau doua flegme. Numai gura de ei!
      Va fi interesant ce va urma...pentru ca starea asta gretoasa nu poate continua la nesfirsit.
      BB

      Ștergere
  3. Nu inteleg care-i minciuna ingrozitoare care ar schimba felul in care voteaza americanul de balta? Faptul ca indivizii astia de care n-a auzit nimeni pina acum s-au imbatat crita si nu s-au inteles cine sta capra si cine pune botu?

    RăspundețiȘtergere
  4. Oare lumea spera ca daca vin republicanii, se schimba ceva?! Republicanii sunt mai conectati cu industria de armament.
    Imi explica si mie cineva de ce nu vedem nimic prin presa nationalista de dublarea musulmanilor in Rusia?! De la 5 la 10% in mai putin de 10 ani. Datele institutului lor de statistica, nu fake news.
    Sau de faptul ca ortodocsii sunt implicati in razboi impotriva altora de-ai lor. Chiar cu girul lor. E proiect de autodistrugere?
    Si nimic de imbatranirea regiunii de est a Europei, inclusiv Rusia. Sunt curios cu cine vor ei sa mai reconstruiasca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Cine ti-a zis ca vor sa mai reconstruiasca? Tu vezi vre-o re-construire industriala in UE?
      Mai citeste din Agenda '30 care-i in plina derulare si in plan ecologic in zona asa zisului front.
      Box-eorul Cliciko, primarul Kievului tocmai a declarat ca 80% din oras este fara apa si multe zone fara curent.

      Ștergere
    2. Vă înșelați, doar în ceea ce privește Rusia. În rest, aveți dreptate!

      Ștergere
  5. Victoria lui Lula in Brazilia e un semn ca deep state-ul e in forma. Sper sa nu fie o reluare pentru alegerile din America.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numai cei fara creier isi inchipuie ca se poate inlatura dictatura prin vot. Mai intai darami dictatura, apoi faci alegeri libere, e logic! In SUA NU se pot face alegeri libere. Iar daca cumva republicanii ar castiga acum, ar fi cel mai rau semn posibil, caci ar insemna ca nu exista opozitie. Vedem si panarama Meloni in Italia sau "coservatorii" din Suedia ce fel de opozitie erau.

      Ștergere
    2. "Mai intai darami dictatura, apoi faci alegeri libere"

      Fals! Sa nu ne imbatam cu apa rece, iar noi stim mai bine ca oricine ca si dupa darimarea dictaturii, prin "alegeri libere" fara discutii vin la putere cei ce comanda "muzica" in regiune sau pe planeta!

      Perioadele istorice extrem de scurte in care alte popoare au fost cu adevarat la putere dupa care au revenit la A FI COTROPITE sunt exceptii de la regula.

      Ștergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si Elon Musk a zis ceva despre incident, probabil adevărat, pt ca iar a supărat.Nu stiu continutul.Am auzit numai infierarea cu mânie prole.., pardon, progresista a postarii, la Halena3. Cine are amanunte si 2 stropi de timp, poate ma lamureste, mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)