sâmbătă, 19 noiembrie 2022

Veţi fi supravegheaţi mai ceva decât animalele


Monstruoasa coaliţie care a acaparat întreaga politică românească pune la cale în Parlament ticăloşie după ticăloşie. La umbra unor sterpe discuţii despre majorări ale pensiilor, ticăloşii trec la automat legi cruciale nu doar pentru detonarea suveranităţii naţionale, dar, chiar mai rău, iniţiative care afectează libertăţile individuale. 

Nici nu s-au oprit ecourile adoptării scandaloaselor legi ale Justiţiei şi aşa-zişii aleşi pun la cale o nouă mizerie. Vă reamintesc faptul că desfiinţarea Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor în Justiţie a condus la anularea tuturor cercetărilor care se desfăşurau asupra imbecililor care-au instituit starea de teroare judiciară din perioada băsisto-coldistă. De asemenea, vin achitări în lanţ a tuturor „portocalelor” sistemului, astfel încât, la final, toţi vor ieşi „mai curaţi şi mai uscaţi” - vorba reclamei. Iar ca să fie treaba treabă, sunt voci care şoptesc pe la colţuri că foştii cercetaţi pentru abuzurile extraordinare la care i-au supus pe cei anchetaţi urmează să fie reangajaţi în sistem şi să primească retroactiv salariile din perioada în care au fost cercetaţi. Mi se pare corect: într-o ţară în care cetăţeanul îşi ignoră cu atâta uşurinţă drepturile, e normal ca o mână de golani să-l vâneze la fiecare colţ. 

Iată că acum, după cum v-am spus, se pune de-o nouă golăneală. Nulitatea Sebastian Burduja a clocit legile securităţii cibernetice care dau SRI şi Ministerului Apărării Naţionale supremaţia în domeniul supravegherii electronice. În acest fel, absolut toate drepturile legate de intimitatea cetăţeanului sunt anulate. Până acum, pentru ascultări era nevoie de o hotărâre judecătorească. Hotărâre care, ştim bine, devenise o formalitate întrucât Securitatea şi-a plantat strategic oamenii în sistemul juridic. Iată însă că Burduja ăl mic s-a trezit să revoluţioneze domeniul, probabil la comanda şefilor, deranjaţi că pentru orice ticăloşie pe care-o pun la cale trebuie să se acopere de hârţoage. Şi uite-aşa, Burduja a lăsat în lege o portiţă care permite SRI şi MApN să dispună după bunul plac de comunicaţia privată a cetăţenilor. 

Însă, din păcate, asta nu e tot. Legea transformă inclusiv reţelele private de date în câmp tactic al securiştilor şi melitarilor. Astfel, absolut tot ce circulă prin intermediul reţelelor mele de date poate fi accesat de securişti. Chestiunea în cauză este una livrată în lege exclusiv pentru uzul securiştilor care au ajuns să sufoce economia naţională şi despre care omul de rând efectiv nu are habar. Practic, dacă au interes, intră cu „câmpul tactic” peste tine şi te ascultă cu nesimţire, fără să le pese de nimic. Însă nu doar asta e problema întrucât se merge chiar mai departe de atât. Ministerului Apărării i se dă dreptul să convoace mediul privat pentru „instruire periodică”. Tradus, legea îi dă dreptul MApN să transforme angajaţii pe care-i plătesc eu în securiştii lor deoarece vă imaginaţi lesne ce anume scop au aceste sesiuni de instruire. Nu mai vorbesc că, în conformitate cu legea, se ajunge ca eu să plătesc operaţiunile lor ticăloase!

Desigur, ca să-şi facă de cap cum trebuie, în lege s-a inventat „Consiliul Operativ de Securitate Cibernetică”(COSC), care este un organ consultativ. Însă acest organ consultativ, în draga tradiţie a lui Moş Teacă ... emite hotărâri obligatorii! Aţi mai auzit o asemenea tâmpenie? Evident că nu, dar e nevoie de asemenea cioace legislative pentru ca golanii din sistem să-şi facă de cap. 

Ceea ce trebuie să înţelegeţi este că, după Legile Justiţiei - adoptate pentru a permite reluarea de către Securitate a „câmpului tactic”, fără capacitatea de cenzurare pe care a exercitat-o Curtea Constituţională - legea securităţii cibernetice e menită a institui starea securistică de teroare la nivelul simplului cetăţean. 

Pe acest blog v-am descris pe larg scandalul ascultării masive a adversarilor politici iniţiată de către premierul Mitsotakis. Gravele abuzuri la care s-a ajuns acolo au fost săvârşite după adoptarea unei legislaţii a supravegherii comunicaţiilor absolut similară celei care e pe cale să se adopte la noi. De fapt, din câte văd, ticăloşii din spate au evaluat fiecare eşec pe care l-au avut în trecut şi, prin intermediul telecomandaţilor, au acoperit acum găurile legislative pentru ca la următorul semnal să poată pune botniţa fără niciun stres. Şi uite-aşa, ceea ce n-a reuşit băsescu cu armata sa de securişti, a reuşit Plăvanul, acest prostovan naţional, lucrând discret şi dând directive care ne vor afecta mulţi ani de-acum înainte.

Vă spun cât se poate de sincer că legislaţia actuală este infinit mai periculoasă decât cea din perioada comunistă. Chiar dacă mulţi nu vor fi de acord cu mine, v-o spun franc: e mult mai uşor acum să comiţi un abuz decât atunci. Probabil veţi spune că pe vremea aceea nu exista limită a abuzului deoarece sistemul se auto-proteja şi, ca cetăţean, erai în bătaia vântului. E însă o diferenţă: pe vremea aceea, într-adevăr, sistemul se auto-proteja sfidând legea. Acum sistemul se auto-protejează deoarece legea îi dă dreptul. Cu alte cuvinte, dacă înainte te călcau în picioare fără a ţine cont de legi, acum legea le dă dreptul să te calce în picioare. Iată la ce s-a ajuns după ce un prost a reuşit să infiltreze toate partidele politice de pe scena ţării, transformând Parlamentul în Marea Adunare Naţională. Vin vremuri tulburi, dragii mei!

31 de comentarii:

  1. Ăștia de aruncau cu pietre în era comunistă vor ajunge să-i facă icoană, așa se întâmplă mereu, când oamenii sunt nemulțumiți și cârtesc vin vremuri mai grele să vadă că se poate și mai rău.

    RăspundețiȘtergere
  2. Românul niciodată nu a reacționat corect și natural ci doar controlat, telecomandat. Aici se trăiește pe sistemul se poate și mai rău, lasă maică că știu ei ce fac ori sunt buni că ne-au mai dat 2 lei la pensie și 1 kg de zahăr.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ca tot vorbim de "legi":

    https://vrabiute.blog/2022/11/18/nu-e-animal-caporcul/

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai vin cu oferte de nerefuzat pentru populația "înapoiată" si îndobitocită de proceduri din Romania. De exemplu, știrile de mai jos te fac sa dorești sa fii supravegheat, sau ceva de genul, va rugam sa ne băgați in seama cu on-line-ul.

    https://www.bursa.ro/1-din-4-cetateni-vor-sa-constate-online-accidentele-rutiere-82113849

    https://www.bursa.ro/studiu-ancom-80-procente-dintre-utilizatorii-serviciilor-postale-doresc-sa-primeasca-in-sisteme-automate-coletele-oricarui-furnizor-postal-60213848

    RăspundețiȘtergere
  5. În continuare MAPN este inițiatorul și promotorul viitoarei legi a securității cibernetice LSC. Însă Consiliul Operativ de Securitate Cibernetică COSC devine un fel de Sfat al Bătrânilor care propune direcții și priorități către CSAT lăsând în seama DNSC abordarea tactic-operațională flexibilă și eficientă la nivel național.

    Va fi probabil cea mai importantă componentă a LSC detalierea noului echilibru dintre membrii COSC (MAPN; MAI; MAE; MCID; SRI; STS; SIE; SPP; ORNISS ) și DNSC. Reducerea insularizării ar fi benefică, inclusiv pentru cloud-ul guvernamental.

    Nu pot să nu remarc că, de această dată, Planul de Acțiune nu mai este secretizat – a nu se înțelege că nu ar mai exista anexe secrete. Sunt așadar 50+ de pagini din care am extras mai sus, cât mai onest posibil, noutățile percepute de mine ca fiind de interes pentru publicul larg. Pentru textul complet accesați M.O. Partea I, nr. 2 bis/3.I.2022

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ORNISS-Da, avem acolo un Einstein la puterea n+k! Are un CV omusorul ala cat pentru 3 vieti ! Plus un maldur de carti si articole ! Dar ce e interesant ca multe sunt obtinute la institutii de invatamant sub mediocre!

      Ștergere
    2. Nu observati ca asta se urmareste absolut pe toate nivelurile? Pentru ca omenirea este organizata din timpuri vechi piramidal. Era sa cad si eu in capcana abil intinsa pe internet, vândută cu invelis sclipicios: " poporul roman-buricul pamantului, popor nobil si.blabla". Noroc ca m-am trezit la timp si mi-am amintit faptul ca in oranizarea piramidala exista pericolul de a ne inchina la zei contrafăcuți.
      Când găina este mintita ca e sfântă sau inițiată, sa nu va mirati daca tara devine un coteț.
      Internetul si televiziunile creeaza false modele si oamenii nu-si mai gasesc locul printre găini 🤣.
      Pute a prostie si infatuare prin Romania!

      Ștergere
    3. „poporul roman-buricul pamantului, popor nobil si.blabla”...

      Probabil că fiecare popor se crede buricul pământului. La noi, însă, a venit acum vreo sută de ani un indian pe nume Sundar Sing, un guru pseudo-profet, care ne-a băgat pe gât gogoașa asta: „România - Grădina Maicii Domnului”, preluată apoi de alții și alții (cum ar fi Arsenie Boca). România pe primul loc din Europa la numărul de avorturi și pentru asta să fie Grădina Maicii Domnului? Măi să fie. Adevărata Grădină a Maicii Domnului a fost considerat Muntele Athos, nu România. Pentru că acolo a fost Maica Domnului și a stârpit idolatria de pe vârful Athon până jos la țărm. Nu că acum în Athos n-ar fi pătruns duhul lumesc, dar asta-i o cu totul altă poveste.
      Angelica B.

      Ștergere
  6. Da o radiografie absolut pertinenta despre faptul unde ne poziționăm că stat cu atâtea riscuri de securitate care tind mai degrabă să se mute în spațiul cibernetic ca o amenințare hibrida fără frontiere sau granițe unde fiecare stat înțelege în mod propriu strategia de securitate cibernetică SI cat de dispuși suntem în aceasta alianta europeană sa facem schimb de date fie ele comerciale, corporatiste, guvernamentale sau de tip INTEL. Nu avem încă acea experiență vizibilitate și transparentă de a lucra la unison, ci doar insular cum este precizat iar în legătură cu specialiștii de profil și complementar Cyber din sistemul național de apărare fie pe linie INFOSEC, COMSEC, HUMINT, OSINT etc, par sa își doreasca sa lucreze mai mult în organizații internaționale UE/NATO decât în structurile interne ...și dau si rezultate remarcabile acolo. Cu cei rămași câți mai sunt, și devin din ce in ce mai puțin din alte considerente ce nu vor tratate acum ce mecanisme avem sa ii motivam să rămână ??

    RăspundețiȘtergere
  7. https://apti.ro/spyware-de-activitsti-in-romania-pegasus-hermit

    https://apti.ro/content/securitate-cibernetica-de-la-site-uri-sub-supravegherea-serviciilor-pana-la-para

    https://apti.ro/content/weloveterrorismbabydonthurtmero

    https://apti.ro/content/erori-exagerari-si-definitii-creative-in-raspunsul-mcid

    RăspundețiȘtergere
  8. Domnilor si doamnelor, in prezent România este informatizată cu puțin peste 25% in administrația publică și in jur de 10% din populația de peste 45 de ani (dominantă ca nr. azi), are un email sau folosește plățile electronice (taxe; impozite; facturi, etc).
    E ca si cum ai supraveghea niște analfabeți in general. Tatăl meu de exemplu refuza pana si telefonul mobil. Nu folosește de când s-au inventat. Iar bătrânii uita sa le încarce. Mereu mă enervează bătrâna mea ca nu își încarcă telefonul si nu pot sa sun. Deci primul proiect pilot va fi si primul mare eșec. Pana la urma își vor adapta tehnicile, dar pentru asta eu personal vad un singur lucru: Dornele de supraveghere cu scanare termica si altele. iar pentru astfel de Drone e nevoie de stat polițienesc oficializat totalitar.
    Așa ca cred ca o sa monitorizeze doar orașele la greu, iar satele vor fi văzute ca enclave de tip parcare, ca un depozit. Fără trafic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Planul nu e făcut pe cateva luni. E cu bătaie lungă, cat mai lunga. Ani și zeci de ani .
      Cei până în 50 de ani știu clar sa folosească tech, la un minim nivel.
      Deci, logic, vor fi "prinși" de sistemul descris.

      Ștergere
  9. Deja unii sunt, nu doar in Ro, ci si in alte tari. Grav este ca multi din cei care sunt nici macar nu au habar ca viata lor este un mic netflix pentru niste zei din structuri, care pur si simplu dispun de viata omului fara cadru legal si fara motivatie reala legala. Nici pana azi Romania nu a raspuns oficial de ce supravegheaza ilegal cu tehnologii interzise foarte multi romani. Si ce se face cu toate acele date, cine jongleaza si dispune de ele?
    Si iese Edi Hellvig si ne vara pe fat un discurs ipocrit cu valori democratice prooccidentale, iar Romania este un lagar, chiar daca multi nici nu banuie. Din cei care nu stiu nu au voie sa vorbeasca, e si normal omerta functioneaza. Poate ca vin timpurile sa inteleaga omul lupta reala de rezistenta pentru existenta sa...

    RăspundețiȘtergere
  10. Pe de-o parte implementează supravegherea dar ne refuză in Schengen ca noi și Bulgarii suntem Ucraina lor, zona tampon cică față de refugiați.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Securistii din structuri au stapani, externi, aia la randul lor au stapani. Jocurile prea putin pot sa intre sub o anumota influenta in sens invers. Motivatiile din spatele Schengen sunt altele, si de o parte si de cealalta. Beneficii exista, dar tocmai acele beneficii nespuse public alimenteaza razboiul intre tabere. Nici astia de aici, oricat se dau de lei, nu misca in fata adevaratilor dulai, mai latra si ei, dar nu avanseaza peste patratica lor.
      Domnu Dan atrage atentia la teribilele etape catre dictatura serviciilor, insa ea deja exista de mult. Tehnologiile folosite acum pe oameni nu vor avea niciodata cadru legal, pentru ca sunt ilegale profund chiar criminale. Si ONU si UE au atras atentia, de mult, dar serviciile sunt stapanii zilei in orice tara, nu-i verifica nimeni si fac orice considera pe oameni. Daca ar afla unii cum a fost de fapt viata lor si de ce asa ar avea socuri uriase. Terorismul dragi cititori a fost inventat si este derulat la modul cel mai perfit de stat si structurile sale. Au mai documentat unii si altii clar acest aspect. Tehnologii satelitare folosite real time pe oameni, pai nazistii erau niste prostovani pe langa ce fac astia acum. Legile lui Burduja sri sunt periculoase, dar sunt pistol cu apa fata de ce fac structurile, iar softul ala pegasus e o gluma fata de altele. Aia din interior stiu ca viata oamenilor a ajuns o simpla regie a unora.

      Ștergere
  11. Un articol controversat dar care ne spune foarte multe despre tanarul Burduja cu mult inainte de a intra in politica de facto.. si mai sunt si altele, tot in catavencii.. recomand lecturarea pentru a realiza cu cine avem de aface.. https://www.catavencii.ro/securitatea-calca-pe-cadavre-in-drumul-ei-spre-viitor/

    RăspundețiȘtergere
  12. Mulțumiri pentru articol! Am preluat și noi o parte din el aici: http://cerulcodrulsiparaul.ro/2022/11/19/captivi-in-securistan-dupa-legile-justitiei-vin-legile-securitatii-semnale-de-alarma-de-la-av-elena-radu-si-dan-diaconu/

    RăspundețiȘtergere
  13. Cine sau ce categorie sociala inseamna "veți fi supravegheati"? O singura ordine mondială inseamna comunism peste tot si in toate, fără excepții deci cum spuneam?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care "fara exceptii":)) glumesti? Ghertoii superbogati vor continua sa priveasca cum "altii" sunt supravegheati in timp ce ei se plimba cu iahturile lor uriase.
      Apropo:
      Iahtul de 156 m. a multimiliardarului(in $) Alisher Usmanov tocmai a fost "arestat" de autoritatile germane. :)

      Ștergere
  14. Miza finala este digitalizarea, cipul, Biserica in catacombe

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Digi-zarea/cipul este imposibil de realizat cu o populatie in crestere exponentiala 8 miliarde(+toate activitatile colosale care necesita STRICT bancnote!:). Se testeaza doar partial pe fraierii care pun botul in urmatorii 10-20 de ani.

      In schimb "noua" religia unica are un rol suprem in plan. Se vede clar din sumele enorme care se varsa in realizarea acestui deziderat.
      BB

      Ștergere
  15. Sunak asta nu a zis ca o lasa mai moale cu ajutoarele pt Ucraina? S-a rasucit? https://www.hotnews.ro/stiri-razboi_ucraina-25913320-video-prima-vizita-noului-premier-marii-britanii-kiev-mesajul-lui-sunak-pentru-zelenski.htm

    RăspundețiȘtergere
  16. Pana la urma tot noi suntem de vina pt ca am bagat capul in nisip.Trebuia sa le povestim copiilor nostri zi de zi ce a facut sistemul securisto comunist.
    Celor tineri li se pare normal ca sa fie controlati,ca este pt binele lor.
    Asta este lumea in care traim.
    Pacat pt cei care au murit in asa zisa revolutie din 1989.
    Dumnezeu sa-i ierte.
    Ma consider cel mai laș dintre lași.
    Doamne Dumnezeul meu iarta pe pacatosul tau si pacatosi tai.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am observat ca multi tineri sunt siderati de zicerile numitului Yuval Harari si este imposibil sa-i faci sa gandeasca macar putin ...

      Ștergere
  17. Suntem vrednici,nu animale pacatoase!Un om treaz,constient, influenteaza sute,mii... de fiinte la nivel subtil,de inconstient colectiv.In culise, se intampla lucruri marete...Noi ce facem?Mentinem mintea cu ganduri pozitive,sufletul cu emotii inaltatoare si atentia treaza,focusata pe o linie temporala optima.''Lupta'' e interioara,fiecare cu sine.Uniti in cuget si simtiri,suntem puternici si invingem.Fruntea sus!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scuze, nu ma consider animal pacatos. Cel putin incerc sa nu fiu. Harta mea mentala e sub nivelul complexitatii sistemelor de control. Dar incerc. Am luat un telefon cu android la puricat ca sa aflu dupa incercari multiple (metoda incercare si eroare, adica progres in stil babesc) am aflat ca dezactivarea locatiei din servicii buleste telefonul. Dai jos biometria, ggl aps, no problem. Unlock phone-activate developer options, apoi comenzi elevate prompt: adb devices, adb shell, si dat jos tot ce nu-i necesar.
      https://technastic.com/xiaomi-bloatware-list-miui/
      pm uninstall –k ––user 0 si se adauga numele serviciului din info.
      Nici wireless emergency alerts service dat jos nu mi-a busit telefonul, e inutil-te anunta dupa ora ca a fost un cutremur devastator, sau o grindina. Au multiple backdoors developerii, nici o sansa sa scapam. La fel si la windows-uri, aceeasi capcana in care unii cad: jmeker aitist, rezolv problema. Am scris inutil multe linii de cod.
      Spui "Fruntea sus!"? As fi fost de acord in trecut. Nu e nici o sansa de salvare. Mai bine imbratisam greatreset-ul ca oricum nu-i putem face fata; n-am idee cate trilioane de coco sunt bagati in asta, in timp ce unii ne dam rotunzi. Cu cat cedam mai repede, se rezolva mai rapid. Suna defetist? N-aveti idee ce-i aia, mai trebuie cateva luni de lectii. Cum timpii obiectivi si subiectivi sunt ultraaccelerati, vom vedea. Kremlin a tras 100 rachete intr-o singura zi, si inca 50 in a doua, asta da escaladare. Ne tot miram ce e cu Kherson, cu retrageri asa-zis tactice din lipsa de cruise missiles. Ne uitam in Romania: legile justitiei, urmate la cateva zile de brigada 101 ofensiva, urmata la alte cateva zile de altele si tot asa. Cate s-au bifat in luna octombrie!
      Traiasca Klaus Schwab! S-a zis pe undeva de 19 grade maxim? Ma descurc in 12 grade, sa-i multumim lu Ceasca virgula ca ne-a invatat cu frigul si o patura in plus, buna pregatire, era preppe-rul suprem.

      Ștergere
    2. @Unknown21 noiembrie 2022, 17:11
      Pentru ca nu exista solutii ci doar iluzii. Ne-o vom lua cu totii pe rand, indiferent cu ce ne ocupam, ce viziuni avem. E o lupta chioara...Rusii cu 150 rachete in 2 zile au ras buna parte din sistemul energetic; "noi" am reusit asta fara razboi blocand productia de energie. Ce s-a reusit la noi fara razboi kinetic in 30 de ani s-a realizat la altii.
      Intrebi de ce hacui? Nu-mi place sa iau teapa. Am citit despre chip-uri chinezesti manarite, am verificat pe banii mei: un BMS conectat prin android .apk, BT connection, mi-a cerut locatia. 1 la mana, in caz de nasoleala, locatia nu va merge. 2 la mana, prin conexiunea la net mi-au bulit firmware-ul BMS, incat imi arata doar tensiuni, dar la curenti de 90Ah imi afiseaza 3A! Asta prin softul PC, adica profitand ca BMS n-avea BT incorporat ci un UART-BT, am folosit jumatate din interfata USB-485 (am scos jumperii si am ramas cu UART, adica Tx-Rx) si am conectat safe un LifePo4 la laptop, din pacate prea tarziu. N-am idee daca prin interfetele UART/485/CAN se poate rescrie firmware-ul, cel putin n-am gasit la primele cautari. Deci nu vreau sa muncesc pe sisteme fotovoltaice si sa ma tzepuiasca un jaf de BMS care e prea smart. Smart vor fi toate, cu sau fara voia noastra. Sorry.
      Gradual, de la control "analogic" (apometre) s-a trecut la cel digital (repartitoare), urmand restul, pe aceeasi linie. Crezi ca petitiile online ajuta la ceva? Ca totul va fi wireless si controlabil si setabil din afara, si noi ne vom opune, in stilul dacilor razvratiti? UE are duble masuri, pe unii ii iarta pe altii nu, si noi intram in categoria a doua.

      Ștergere
  18. *....Pacat pt cei care au murit in asa zisa revolutie din 1989.* Dacă nu se jertfeau aceia, tu n-ai fi comentat aici.
    Mulțumim Admin pentru respectarea propriilor reguli privind comentariile.

    RăspundețiȘtergere
  19. Eu cred că politicienii de paie și șefii serviciilor secrete din spatele lor și-au săpat singuri groapa cu aceste legi deoarece în momentul căderii întunecaților, vor simții pe pielea lor această supraveghere. Judecata și pedepsirea se v-a realiza foarte rapid. Cu stimă, Tavi

    RăspundețiȘtergere
  20. in scurt timp nu vor mai avea pe cine sa supravegheze!
    https://www.profit.ro/stiri/social/video-prima-tv-romania-scade-cu-un-oras-in-fiecare-an-20888225
    https://www.profit.ro/stiri/economie/un-sfert-din-romania-a-emigrat-chiar-si-in-congo-guyana-vietnam-botswana-14467575

    RăspundețiȘtergere
  21. Romania, ca si alte tari in care s-a implementat asa-zisul comunism, de fapt un socialism mascat cu nuante regionale geopolitic stabilite, a fost spatiu de testare pentru variante de sisteme totalitariste. Se va vedea daca totalitarismul va face mai mult bine sau rau.
    Unii isi amintesc de relatiile diplomatice dinainte de 1989 intre Romania si diverse state, de la R.P.C. (China) pana la zona araba. Cizmarul ala cu 4 clase negocia, discuta diplomatic.
    https://www.youtube.com/watch?v=LqM-Za7Acg4&ab_channel=TVR
    Prin contrast: https://www.youtube.com/watch?v=AEMWYOa7nJg&ab_channel=CNA
    Complet nediplomatic, trudo n-a inteles sa se retraga, desi Ji Xinping se uita in toate directiile, parca evitand o musca enervanta. Se intelege ca trudo e mai important in comparatie cu multi postaci. Si-a luat-o in plen, cum si-o luase si emilus constantinescu, presedintu care voia sa dea mana cu cineva dar nu-l baga nimeni in seama, poate de la faza cu futbolul cand cazuse grandios in cur. Deh, intre un expert in arte martiale ca Putin si un zdrentzoi cu ifose e mare diferenta.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)