joi, 25 iulie 2024

Bărbatul cu fustă, femeia cu barbă și alte „normalități” ale lumii strâmbe în care trăim


A făcut ture de internet fotografiei individului în fustă, cadru didactic la Universitatea București. În ciuda celor care cred în „viralizarea” fotografiei ca efect a dezgustului românilor, părerea mea e că avem de-a face cu un fenomen absolut fabricat și abil instrumentat, bazat desigur și pe șocul omului normal. Era logică reacția din zona social media, dar ea a fost canalizată pentru a se obține „ceea ce trebuie” din punct de vedere ideologic.

Am urmărit evoluția pentru a-mi confirma bănuielile. Cum s-au desfășurat ostilitățile? S-au dat unu-două comentarii ceva mai caustice, după care gărdașii ideologici au intrat în tranșee ca să strivească sub bocancii lor împuțiți grumazul celor care-au reacționat normal. Contraatacul ideologic a fost coordonat de nulitățile de pe la SNSPA și Științe Politice, continuatoarele de nădejde ale lui „Ștefan Gheorghiu”. 

În mod evident, opiniilor normale li s-au contrapus cele corecte politic de genul „este un profesor extraordinar, de ce ne interesează cum se îmbracă?”, „nu mi se pare nimic în neregulă la vestimentația lectorului” sau, ca să meargă și-n temă ironică, „nu mi-a plăcut pentru că geanta aia nu merge cu sandalele”. 

De fapt avem de-a face cu tipuri-șablon de retorică, instrumentatate fix din manual. Exact aceleași replici, același aranjament și aceleași povești le-am văzut peste tot în lume de la începutul asaltului. Ca să înțelegeți vă voi da prezenta schema cât se poate de limpede deoarece astfel veți ști ce urmează.

Înainte de evenimentul despre care vorbim, toate instituțiile de învățământ au fost obligate să își facă regulamente anti-discriminare, anti-hărțuire, pro-incluziune s.a.m.d. Practic așa, pe ușa din dos, a fost impus „brațul armat” al ideologiei. În mod normal, la apariția individului în acea costumație, nimeni nu-i poate spune nimic deoarece ar pica sub incidența regulamentelor despre care v-am vorbit. Mai mult, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării stă cu ochii-n patru și, cel mai probabil, va arunca în stânga și-n dreapta cu amenzi. Asta în timp ce „structurle”(sic!) de propagandă sunt puse de ceva vreme cu mitraliera gata încălzită.  

În acest fel, desantul ideologic a obținut o primă victorie. Omul de rând a fost obligat să accepte că, deh, chiar dacă nu-i convine din punct de vedere moral și vizual, omul ăla „are dreptul lui” de a face ce vrea, inclusiv dacă asta introduce o distorsiune și deranjează societatea în ansamblul său. De-acum, dezbaterea este deschisă. Peste tot în lume astfel de elemente șocante au fost urmate de alte întâmplări similare, care s-au constituit în povești sau, mai bine spus, fabule sociale, în care ideologia impune morala. Totul se multiplică, se propagă prin intermediul mediilor de presă, al influencerilor și al tuturor canalelor de influențare. E o luptă teribilă, abil instrumentată și cu deznodământul cunoscut. 

Nu întâmplător a fost ales acest moment! Este înainte de alegeri, niște alegeri în care vor fi impuse tiranic „forțele binelui woke”. Chiar dacă aveți impresia că votați „oameni normali”, imdiat după vot se va trece pachetul LGBT pe repede-înainte. Acesta e scopul, așa s-a făcut peste tot. Alegerile au fost făcute, forțele respective „sunt reprezentative” pentru patru ani de-acum înainte, astfel încât vor introduce la începutul mandatului acel pachet. Sunt două motive pentru care procedează așa: pe de o parte nimeni nu va contesta deoarece „așa a decis poporul”, iar pe partea cealaltă se mizează pe uitarea de către electorat a modului ticălos în care s-a impus legislația respectivă întrucât vor exista „alte provocări” pe care le vor manipula în favoarea lor, pentru a-și recâștiga încrederea în fața fraierilor. Totul e instrumentat ca la carte și, dacă vreți, aveți experiența Greciei în față.  

În concluzie, am asistat din nou la o operațiune propagandistică de manual care pregătește nebunia ce va să vină. Suntem în pragul exploziei operațiunii de impunere a ideologiei woke. Din păcate tinerii - sau cei care se identifică așa - sunt cu creierii gata fărâmițați și acceptă totul deoarece, de atâta amar de vreme, li s-a transmis pe toate căile discrete că e ceva absolut normal. Așadar, tăvălugul care aplatizează creierele e abia la început. Exact ca peste tot pe unde a acționat, fiecare mișcare de impunere tiranică a ideologiei a fost precedată de un „scandal” abil instrumentat, în care ideologia părea a pierde în fața frustrării unora, după care, prin eforturi propagandistice și legale este impusă cu forța. 

Așadar, nu vă lăsați păcăliți de emisiunile TV în care aparent este incriminat fenomenul! În aceleași emisiuni, în scurt timp, același fenomen va fi ridicat în slăvi, iar moraliștii woke ai corectitudinii politice vă vor preda cu tiranie lecția lui „așa trebuie pentru că ne pasă”. Totul vă este cunoscut deoarece se face absolut la fel!

68 de comentarii:

  1. Doar în urmă cu vreo trei postări, la aia cu (E)velina de ScutRoșu, spuneai că R.I.P. Woke !,iar acum zici că Woke redivivus...Când loveai pe alături ?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi mai bine la ce zone mă refer. În articolul despre care vorbești tu mă refeream la centru, iar în cel de azi la periferie. România, fiind o zonă periferică, e lovită ceva mai târziu de valul dur al woke-ismului, mai precis atunci când la centru începe să se stingă. Am experimentat de mai multe ori pe noi asemenea „întârzieri” istorice.

      Problema e că nu trebuie să ne lăsăm pe-o ureche și să spunem „oricum la ăia de termină” deoarece ravagiile pe care le face în societate sunt majore. Și nu înțeleg de ce ar trebui să trecem și noi prin coșmar dacă ne putem feri. Despre asta e vorba!

      Ștergere
    2. exact asta voiam sa scriu si eu

      Ștergere
  2. Sincer și eu am urmărit subiectul cu interes , pentru că i-au făcut muuultă publicitate ! Ca și lu' vaccinul binecunoscut ! Și mi-am dat seama că e mmanipulare " mintoasă" ! Că am învățat ceva în ultimii 2-3 ani : publicitate nu faci la un produs , dacă ar fi bun ....!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba da, se face publicitate la lansare. Trebuie sa-l faci cunoscut.

      Ștergere
  3. In caz de razboi spui clar ca nu te identifici cu astfel de operatiuni si gata. Nu esti recrutat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Degeaba are barba, că nu e perfect bărbătesc !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Dacă citim in literatura și publicistica sfarsitului de secol XIX și început de secol XX, vedem ca in acea perioada femeile care se imbracau in haine barbatesti erau cel puțin privite ca niște ciudatenii, dacă nu erau de-a dreptul crucificate. Acum femeile se imbraca de cele mai multe ori cu haine barbatesti (pantalon/ camasa) și nimeni nu le mai considera niște ciudate. Ideologie sau nu, oricum moravurile se schimba, ca vrem sau nu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce treaba are pantalonii purtati de femei, cu rochiile purtate de barbati?!
      Chiar se duce.n derizoriu discutia de fond!
      Inceputul schimbarii comportamentului barbatesc a inceput de la parfumuri.

      Ștergere
    2. Și "că care" este legătura între femeile cu pantaloni și cămașă cu acestă creatură?

      Ștergere
  6. In curand copiii din Romania vor invata la scoala in clasa intai cum sa faca sex de toate felurile si ca pot fi de orice gen si chiar orice specie. Parintii vor decadea din drepturi instantaneu daca se vor opune indoctrinarii sataniste a copiilor lor. Noua, adultilor, ne vor inchide gura, dar pe ei ii vor spala pe creier si ii vor distruge. Tinta lor sunt copiii. Majoritatea acestor degenerati sunt si pedofili. Romania, cu populatia si clasa politica pe care o are, nu are nici o sansa sa se opuna cu succes, ba chiar va fi o prada usoara. Singura sansa este iesirea rapida din UE, pana nu e prea tarziu. Da, ne-ar costa mult, dar macar ne salvam de la distrugerea totala.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. UE este bun , dar cu decidenți care să lucreze pentru UE nu împotriva ei...!? Ar trebui găsită soluția spre a determina asta...!? Momentan alegerile sunt fraudate peste tot...! Rămîne revoluția adevărată peste tot !?

      Ștergere
    2. UE este instrumentul politic al mafiei criminale numita NATO asa ca nu e buna la nimic

      Ștergere
  7. Si cind te gindesti ca mizeria aia de om e casatorit.Dumnezeu cu mila!

    RăspundețiȘtergere
  8. Transgenderismul este o ideologie satanica. Cine crede ca vom putea coabita pasnic cu satanistii habar nu are pe ce lume traieste. E care pe care, ori noi ori ei, sa va intre bine in cap chestia asta. Satanistii vor trece legi, legi care iti vor distruge copiii. Politicienii nu vor fi de ajutor, urlatul in strada nici atat. Pregatiti-va de razboi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. doar oamenii prosti se pregatesca sa moara de gat cu altii.
      oamenii inteligenti se pregatesc sa emigreze unde "iarba e mai verde", exact asa cum s-a facut timp de milenii.
      nu toate tarile sunt populate de idioti care se autodistrug votand timp de decenii retardati marxisti care sa-i rupa in bucati cu wokeisme, cu furturi, cu devalizari si cu taxe.

      apropo, nu uitati sa mergeti la vot si sa votati.
      votul vostru sigur "conteaza"!

      Ștergere
    2. Total gresit!!! aia care fug se numesc lasi, barbatii adevarati stau si lupta pana la capat... chiar capatul vietii lor. Daca asa era si Stefan cel Mare cum zici tu cu "iarba verde" noi eram pasalic turcesc si acuma... deci clar NU sunt de acord cu tine... parerea mea 😁

      Ștergere
    3. Da, dar vorbiți despre Ștefan cel mare, nu despre plantația de ghiocei care este la conducerea țării acum.

      Ștergere
    4. @Anonim 16.13
      Poate ne spui și in ce loc, sigur, pe această planetă vei reuși să emigrezi! Că eu unul nu prea văd acel loc! Dar sunt, sincer, curios!

      Ștergere
    5. Rusia, China, țări arabe, țări africane...

      Ștergere
  9. Va dati seama ce violati psihic sunt minorii, de catre maturii de balamuc??

    RăspundețiȘtergere
  10. Toate manifestarile astea contra naturii/firescului, il "educa" pe un minor, ca sa accepte anormalitatea/nefirescul/neobisnuitul drept normalitate/giresc/"natural"! Singurul "reper de viata" al minorului, trebuie sa devina astfel: acceptarea neconditionata a oricarei form(ul)e a intolerabilului!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Singurul reper al minorului este sa asculte de parinti si bunici, in cazul in care cercul nu s-a inchis incluzand parinti la fel de tembeli ca si restul wokistilor, caz in care DUmnezeu cu Mila Lui!

      Ștergere
  11. Lumea va deveni simultan din ce in ce mai buna, chiar daca ajunge din ce in ce mai proasta!
    Orice critica, este astfel sortita mortii din fasa .... in cea mai buna dintre lumi!
    Se administreaza astfel lumii, Paradox/Drog, din toate pozitiile.
    Este efortul "civilizational" cel mai eficient, dar in primul rand: cel mai ieftin, pentru viitorii lideri de afaceri ... pentru care nimeni si nimic n au contat vreodata: in viata lor, decat Banul si Satisfactia Exclusiva!

    RăspundețiȘtergere
  12. Este oribil ce se întâmplă, cum o minoritate sa oblige o majoritate?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu m ar mira ca la anul după alegeri individul sa fie numit decan al Universității din București sau poate chiar Ministru.

      Ștergere
  13. Suntem supusi unui atac psihologic satanic. Fiecare soc are ca efect mutarea ferestrei Overton, astfel incat ceea ce era socant nu de mult pare acum chiar acceptabil. Metoda functioneaza si vor normaliza rapid absolut toate deviatiile psihice, cu accent pe deviatiile sexuale. Satanistii au depasit masa critica iar crestinatatea nu are nici un sistem de aparare impotriva lor. Va fi ilegal sa li te opui. Iti vor spala pe creier copiii, iar pe tine te vor umili. Nici nu va puteti imagina cu ce avem de a face si ce tehnici sofisticate se folosesc deja impotriva noastra. As putea sa va spun mai multe, dar daca veti cerceta fara sa fiti pregatiti va puneti viata si sufletul in pericol. Rugati-va la Dumnezeu si spuneti zilnic copiilor vostri ca ii iubiti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salvarea copiilor!!!
      Motivul pentru care foarte multe familii cu copii ridica ancora din Canada si State si se repatriaza in Romania, asa cu bube cum este si ea, dar din INERTIA "INAPOIERII"(Atentie!) infinit mai sanatoasa la cap decat Canada.
      Aviz serios amatorilor!

      Ștergere
  14. Ferească Dumnezeu de leprele astea sataniste globaliste

    RăspundețiȘtergere
  15. Articolul e din seria "Stii. Si la ce te ajuta ca stii?"
    Nu-i frustrant ca in relatia conflictuala guvernanti - oameni de rand (informati sau ba, nu conteaza) acestia din urma sunt "condamnati" sa piarda mereu?

    RăspundețiȘtergere
  16. Wokismul este un cult al mortii. Activismul climatic este o manifestare a aceluiasi cult al mortii. UE si ONU sunt organizatii sataniste. Chiar si papa e satanist! Prin droguri, indoctrinare, hipnotism, propaganda si teroare vor sa ne distruga. Suntem complet lipsiti de aparare impotriva armelor lor. Suntem in razboi, treziti-va!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte corect! Suntem in razboi! Sunt pentru redesteptarea spiritului national si ieșirea din UE si NATO

      Ștergere
  17. Se pare că democrația tinde să se transforme în prostocrație și de aici anarhie și haos..
    Trebuie găsită o altă modalitate de organizare si conducere a societății umane..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. se pare ca nu ai catadisit pana acum sa citesti manifestul comunist al lui marx si engels. altfel ai fi aflat ca obiectivul final al proletariatului este fix "cucerirea democratiei" si distrugerea capitalului si a familiilor burghezilor.
      absolut orice sistem politic bazat pe egalitate si pe vot universal este sortit esecului.
      cancerul societatii este fix proletariatul, nu burghezia.
      cand prostii incapabili sa decida pentru ei insisi, ajung majoritari, conduc si decid intr-o societate, atunci acea societate se duce pe pula. in toata istoria omenirii nu exista absolut nici o societate/civilizatie functionala sau de succes creata de saracime si de prostime, alias "proletariat" sau "clasa muncitoare" si nici stinta care sa-ti dea energie electrica, motoare, utilaje, antibioticde, etc. saracimea si prostimea in afara de un bordei si de o stână nu a fost capabila sa construiasca mai mult, dar in schimb, a fost capabila sa fure si sa distruga cea ce au facut altii si sa macelareasca salbatic si fara discernamant.


      "In celebra Declaration des droits de l'Homme et du Citoyen, a Revolutiei franceze, prima propozitie e o idiotie absoluta sau in cel mai bun caz un sofism: oamenii sunt egali de la natura. Oamenii sunt inegali de la natura. Sunt inegali insisi membri unei familii, in care unul poate fi genial, altul mediocru si altul imbecil."
      Petre Țuțea

      Ștergere
  18. Un bob zabava. Asta-i la ordinea zilei. Stati ca se pregateste profesorul universitar pisica care v-a veni in sala de admitere cu ladita de nisip dupa el si la fel administratie nu va sufla unul o vorba pentru a nu pierde jobul caldut, si a nu fi urechiat de bruxelezi.

    Miau, miau

    RăspundețiȘtergere
  19. Dan, deci, ne întindem, punem mâinile pe piept şi murim!
    Uite, eu am scris dezaprobator rectorului Univ. Buc. În calitate de absolvent al Univ. Buc.
    Ce-ar fi să scriem cât mai mulți. În calitate de cetățeni români care-şi asumă ce scrie la art. 54 şi 55 din Constituția României?
    Regulamentele lor rămân interne.
    Mass-media ştim cui aparține.
    Românii nu aparțin lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe asta mizeaza și ei. Sa starneasca foarte multa dezbatere in societate. Îl vor prezenta pe travestitul respectiv ca pe un sarman persecutat (underdog strategy) și vor realiza o imensa umbrela de compasiune pentru fenomenul in sine, nu pentru persoana. Copiii și tinerii, care sunt cei vizati de fenomen, se vor intreba: ce au dom' le cu el, ca nu a făcut nimic rău.
      Ca sa te opui fenomenului este necesar sa îl duci in derizoriu, sa nu vorbeasca nimeni despre asa ceva.

      Ștergere
  20. Perfect de acord...suntem in plin proces de educare.Le doresc succes cretinilor care incearca sa "educe" un popor care facea bancuri despre ceausescu,foame,frig,militieni s.a.m.d.....in rest,sa die sanatoasa duamna profesoara si sa fie atenta sa nu i se vada coaiele cand scrie la tabla

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum poate fi modificat bancul ăla bun, cu babele...
      "Cică, de ce poartă babele minijup?
      Ca să li se vadă țâțele."
      Varianta nouă, "corectă" dpdv ideologic:
      "Ca să li se vadă coaiele". 😉

      Ștergere
  21. https://corect-news.ro/ong-ul-crpe-critici-fata-de-raportul-laudativ-al-comisiei-europene-pe-statul-de-drept/

    RăspundețiȘtergere
  22. Studentii sunt OBLIGATI, prin contract educational, sa PARTICIPE la cursurile lui, sa fie EDUCATI si EVALUATI de el. Asta este zona ilegala a situatiei, pe care conducerea universitatii o sustine intr-un mod idiot. Constitutia asigura libertatea de asociere. Studentii lui se asociaza cu acea persoana FARA VOIA sau IMPOTRIVA VOINTEI LOR.
    Nu li s-a prezentat la inscriere in program ca vor asista sau vor fi educati de oameni cu probleme psihice si/sau deviatii sexuale, motiv pt care actul curent este ILEGAL.
    In plus, conducerea universitatii nu asigura libertatea profesorului, ci placerea lui bolnava de a se afisa in fata studentilor imbracat ca o femeie. Acest om obtine placere din acest act fortat, la care studentii sunt obligati de conducere sa participe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și studenții nu reacționează nicicum?! Oare nu știu că bășcălia, batjocura, huiduielile, fluierăturile etc. dor mai tare decât protestele, petițiile, absențele in corpore? Să facă și ei ceva, să nu stea cu mâinile-n sân și să privească tâmpiți.

      Ștergere
    2. Nu reacționează nici un tânăr pe motiv ca vor sa fie ca studenții din AFARĂ, asa cum își doresc, intr o facultate ca afara. Chestia asta este imbatabila.
      Romanul numai asta a visat de 30 de ani, sa aibe universități precum Oxford, MIT, Harvard, Yale, UCLA, Columbia, Boston, si asta a primit.
      Voi credeați ca veti primi selectiv, doar c vedeți în filme?
      Totul vine la pachet!

      Ștergere
  23. Excelent articol!
    Din amicii LGBT puțini care îi știu majoritatea sunt conștienți de manipularea politica a drepturilor lor și cam dau toți un pas înapoi.

    RăspundețiȘtergere
  24. Eu sunt de parere ca momentul a fost ales pentru a acoperi scandalul poponarului pedofil etichetat ca "antrenor de genii", desi titlul respectiv era detinut, de vreo 20 de ani, de Florian Colceag. Monstrul ala a actionat impreuna cu institutii ale statului, impotriva familiei copiilor, si a avut girul unor personulitati din societate (inclusiv proasta Maia Morgenstern). Ca populatia a fugit dupa fenta, unitand de pedofil si impartindu-se in tabere pe tema lectorului, asta tine deja de bobmbardamentul informational neintrerupt in ultimii 4 ani, bombardament caruia cu greu ii poate rezista o minte prinsa in treburile cotidiene.

    RăspundețiȘtergere
  25. Ai vazut ce s-a intamplat cu hahalerele alea de la USR cand au crancit pe tema homo? Cat a fost chestia mai pidosnica au mai luat voturi. Dupa care au pus-o pe tanti aia, ca sa spele de bolnavi mintali. Ca banul e mai important decat ideologia, iar secu a investit masiv in haznaua usr.
    In Romania, daca scoti pederastul pe terasa, nu te mai voteaza nici dracu. Si e bine asa.

    RăspundețiȘtergere
  26. Daca te asteapta un om in fata portii, sa te bata, ai o sansa! Daca te asteapta 100 de oameni sa te bata, ai sanse 0! E clar ca ne confruntam cu imperiul cipilosilor, care a cucerit lumea, si trebuie sa facem un joc sofisticat! Nu putem sa-i confruntam direct, priviti ce au patit saebii sau sirienii! Noi avem exercitiu din comunism, cel putin generatia mea, si nucred ca propaganda woke este asa eficienta. Problema este, da, pentru cei foarte tineri...ei sunt dejavictime, si doarfamilia ii poate ajuta sa treaca peste mizeria asta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Propaganda ii tinteste doar pe copii, nu pe adulti! Adultilor doar le inchide gura cu pumnul si cu ciomagul legii, cine dracu isi poate imagina ca un adult poate fi convins ca exista femei cu penis? Avem de a face cu pedofili satanisti!!!
      Din proprie experienta iti spun ca daca te ataca un grup, trebuie sa decizi in 2 secunde cine e liderul si sa il ataci salbatic. Fara lider si in fata unui adversar care n-are nimic de pierdut, grupul se retrage imediat. Testat personal pe caini si pe oameni.

      Ștergere
    2. "Din proprie experienta iti spun ca daca te ataca un grup, trebuie sa decizi in 2 secunde cine e liderul si sa il ataci salbatic. Fara lider si in fata unui adversar care n-are nimic de pierdut, grupul se retrage imediat. Testat personal pe caini si pe oameni."

      Am ras!
      Experienta ta de "luptator salbatic" in mod evident este nula.
      Poate functioneaza pe o haita de caini dar la oameni...
      Vezi ca nu trece nici o saptamana fara sa auzi la stiri cum un grup de ... au batut/bagat in spital/omorat un individ.
      Continua sa visezi si antreneaza-te "salbatic" vizionand filme cu Bruce Lee!

      Ștergere
    3. Anonim26 iulie 2024 la 23:08
      Orice animal incoltit stie ca singura lui sansa e atacul. Daca as putea as interzice Miorita pentru ca a produs milioane de loseri. Pentru cultura ta generala, eu sunt inarmat tot timpul. Uneori doar cu un pix, dar nu vrei sa stii ce pot sa-ti fac cu un pix.

      Ștergere
    4. "Orice animal incoltit stie ca singura lui sansa e atacul."

      Problema se pune ca un animal nu prea se lasa incoltit si isi evalueaza in mod real sansele de supravietuire, in timp ce tu refuzi cu inversunare sa faci acest lucru.
      Nu ai sa vezi in natura un soricel incoltit de pisica atacand-o pe aceasta "salbatic" si nici o caprioara incoltita de o haita de lupi atacand "salbatic" masculul alfa, ca sa bage frica in restul lupilor si sa sparga haita.
      O vorba inteleapta din popor spune ca "fuga (salbatica) e rusinoasa dar e sanatoasa"!


      "Pentru cultura ta generala, eu sunt inarmat tot timpul. Uneori doar cu un pix, dar nu vrei sa stii ce pot sa-ti fac cu un pix."

      Dupa felul in care te exprimi si pui problema in ambele comentarii, reiese foarte clar esti inarmat cu o lipsa crasa de simt al realitatii si cu o lipsa crasa de antrenament, tehnica si experienta. Un pusti de 14 ani cu jumatate de an de antrenament de box, matura strada cu tine. Ca daca are mai multi ani de antrenament, si daca pe langa boxul ala a mai trecut pe niste muay thai, sanshou sanda, combat sambo, mma, etc, iti garantez ca te lasa in scaun cu rotile. Asta ti-o spune unul care de pe la 12 ani a tot fost prin tot felul de sali unde a practicat diverse sporturi de contact si care a vazut multi viteji tari in gura pupand pamantul, inclusiv "razboinici in uniforma" ce se credeau invincibili, dar dupa doi pumni in gura de le sarea basca, imediat dadeau ochii peste cap si "ii furau extrateresrii".
      Ma indoiesc ca esti capabil sa intelegi chestiunile absolut elementare pe care le spune ăsta aici si penibilul situatiei in care te expui.
      https://youtu.be/LY3lzQAUh1k

      https://youtu.be/D8DouKeOkfI


      Si las-o moale cu pixul ala. Dupa felul in care te exprimi si pui problema, desi te crezi John Whick, sau mai rau, mare maestru FMA si un fel de Jason Bourne, in mod evident est doar un măscărici pasionat de integrame.
      https://youtu.be/rsuNowyCF0c
      https://youtu.be/CJJ3tH3dOms
      https://youtu.be/CxmiXTECht0
      https://youtu.be/fOYe-HpDp_E
      https://youtu.be/SFQpQTrtSEc

      https://en.wikipedia.org/wiki/Arnis
      https://en.wikipedia.org/wiki/Filipino_martial_arts

      Ștergere
  27. Autorul are dreptate, atunci cand afirma ca imediat dupa castigarea alegerilor(mai bine zis, furtul lor), bestiile si satanele dambovitene vor implementa ideologia gender-LGBT, avand ordin pe unitate in acest sens! Doar ca, profetiile sfintilor parinti spun ca, imediat dupa ce vor legifera aceste demențe, vom fi atacati de rusi, iar bestiile vor pierde rapid puterea si controlul in Colonie, dupa care echipe inarmate de romani extrem de determinati ii vor dezmembra, taia in bucati sau jupui de vii peste tot pe unde-i vor prinde cu familii cu tot(caci asa se intampla in orice rascoala sau revolutie), rezultatul fiind o baie de sange cum n-a mai existat vreodata in Istoria Romaniei, dupa care va urma o perioada indelungata de razboi civil, pt ca romanii rar se inteleg sau adera la aceleasi valori!

    RăspundețiȘtergere
  28. Franța 1944-1945.
    Astfel, epurarea extrajudiciară a dus la moartea a 10.000 personnes, tunderea a 20 000 de "orizontale" (femei care au avut de-a face cu ocupanții).
    Nu le doresc să apuce ziua judecății acelor Woke de acum.

    RăspundețiȘtergere
  29. Este inginerie sociala, tehnica Fereastra Overton, se trece din etapa divertisment, la etapa acceptare și în final la obligare pentru a avea loc de muncă, acceptare sociala etc. BOR este neputincioasă după ce a semnat în 2016 și majoritatea Sfântului Sinod, după ancheta Recorder, este de alta orientare sexuală. Atitudinea corecta morala creștină rămâne să fie apărată de fiecare.

    RăspundețiȘtergere
  30. Pacea e gratis!

    Asta e toată problema de pe vremea lui Tesla săracu chinuit că voia să de-a curent electric gratis.



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deocamdata nu poți schimba sistemul energetic si introduce noul sistem pana nu dispare elitismul tarilor, evident vestice(care altele?), proces în derulare la care se lucreaza. Priviți doar ce se întâmplă în jur...
      De ce?
      Pentru ca noul sistem de generare electrica incomodează elitele, le modifica comportamentul parazitar. Elitele nu vor mai fi necesare în aceasta etapa de dezvoltare a umanității.
      Alternative nu exista(de data asta)

      CC

      Ștergere
    2. Mai CC,

      Pai e bine mai! E perfect asa: daca elitele inchipuite - parazitii - se raresc pana la disparitie prin contestare reciproca, nu?

      Astfel, nimeni si nimic nu vor mai putea strica vreodata fericirea "mesii"!

      Ștergere
  31. Pildele lui Solomon
    Cap. 26
    4. Nu răspunde nebunului după nebunia lui, ca să nu te asemeni şi tu cu el.
    5. Răspunde nebunului după nebunia lui, ca să nu se creadă înţelept în ochii lui.

    RăspundețiȘtergere
  32. După articol citesc comentariile. De puține ori am fost așa de mândru de autor și de cei ce comentează .Poate că mai avem o șansă în ochii Dumnezeului nostru .Sa va daruiasca Domnul sănătate și înțelepciune.

    RăspundețiȘtergere
  33. Exact ce preconiza dl. Diaconu ...https://m.activenews.ro/stiri/EXPLOZIV-A-aparut-SI-politistul-in-fustita-care-sfideaza-normele-Se-imbraca-in-mini-si-rochite-la-serviciu-Omul-s-a-declarat-femeie-.-E-mai-sexy-decat-prevede-legea-190880

    RăspundețiȘtergere
  34. Aveti dreptate ca e o campanie organzata de Servicii: la realitatea tv vineri, 26 iulie, seara de la 23 politistului cu fusta i se face publicitate gratuita, fiind invitat in studio (emisiunea lui Botin). Probabil ca vor face, dupa alegerile castigate pardon trucate de pnl-psd, deja toalete unisex sau vor plasa transgenderii in toaletele femeilor.

    RăspundețiȘtergere
  35. Orice "echilibru" artificial/fortat, este un echilibru extrem de delicat/diafan, care odata stricat in "esenta", nu mai poate renaste ..... oricat i ai resuscita/"exorciza" Holograma!

    RăspundețiȘtergere
  36. Ok, domnule Dan!

    Putini, extrem de putini oameni au: atat capacitatea, dar mai ales disponibilitatea, de a va aprecia cu adevarat efortul.

    Tocmai de aceea m am gandit acum ca sa va intreb:

    Dvs. chiar nu va ofiliti, vazand ca singur(i)nu puteti face Primavara?

    Ca "Mediul" este - aproape in intregime - extrem de ostil? Mai ales cu cele mai "alese" dintre flori?

    RăspundețiȘtergere
  37. L am vazut acum la Romania TV, pe politistul in fusta!
    E in primul rand bolnav psihic.
    Cum de l au tinut angajat, tocmai in politie?
    Ce ar putea face omul asta bolnav mintal in vreo slujba oarecare, daramite in politie?
    Cica ar fi fost candva sanatos mintal, atat atunci cand a fost admis, cand si atunci cand a si absolvit academia de politie, dar eu ma indoiesc.

    Daca si la SRI ori SIE s a recrutat la fel, atunci sa nu ne mai mire ca Clanurile Interlope/Mafiote au preluat puterea in Romania.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)