Motivul pentru care fac acest „Front Update” pe blog e simplu: fără să vă dați seama s-a întâmplat ceva interesant. V-ați întrebat ce pot avea în comun diverse platforme de servicii precum Glovo, Uber, Bolt cu alte site-uri dedicate dezvoltatorilor gen React, Bootstrap, Angular sau cu site-uri dedicate celor care se ocupă de infrastructură, gen Camuda sau Temporal? Mă rog, aș putea aduce mult mai multe exemple, iar elementul comun care le lega pe toate acestea era câte-un simbol micuț, dar vizibil, care-ți se spunea sloganul „We stand with Ukraine!”. Buf, peste noapte, mâna nevăzută a retras de peste tot aceste simboluri. Un băiat de la mine și-a dezinstalat o platformă de car sharing din cauză că-l deranja mașina „galben-albastru” pe care-o vedea mereu în animația aplicației. Ce s-a întâmplat de întreaga propagandă a dispărut așa, peste noapte? Părerea mea e că întreaga mizerie se apropie de deznodământ.
Ucraina a pierdut mai bine de 40% din teritoriul pe care îl controla inițial în Kursk, peste 7000 de soldați și un număr imens de tehnică militară. În Donbas-Zaporoja, frontul aproape stă să cadă din cauza iminentei cuceriri a unor orașe cheie pe linia de atac. Ceasiv Iar e aproape cucerit întrucât rușii controlează acum aproximativ 20% din fortăreața înaltă a localității(a fost cea mai grea infiltrare din cauza poziției ultra-strategice a zonei înalte a localității), Torețk e cucerit în proporție de 60%, contraatacul ucrainean având un succes de moment care nu a oprit înaintarea Rusiei, iar Kurahove este surpriza cea mai neplăcută. Problema localității Kurahove este aceea că era gândită ca o fortăreață de tipul Bahmut sau Ceasiv Iar, menită a împiedica avansul Rusiei pentru luni de zile. Localitatea însă a căzut deosebit de rapid, în acest moment rușii controlând peste 50% din ea și aflându-se în plin proces de întărire a estului pentru un atac decisiv. Anumite surse raportează că retragerea AFU de acolo a început și se face cumva dezorganizat. Ceea ce nu se știe este că localitatea este una dintre cele mai mari surse de cărbune a Ucrainei, dar și locația unei centrale electrice de importanță strategică, ștearsă de ruși de pe fața pământului.Următorul oraș care stă să pice este Pokrovsk. Este un oraș-cheie în arhitectura frontului, dar și în cea strategică a țării deoarece este ultima zonă importantă cu cărbune pe care o mai controlează Ucraina. Cucerirea rapidă a Pokrovsk-ului este un deziderat important al armatei Rusiei deoarece acesta va lăsa Ucraina fără o sursă esențială de încălzire și energie electrică, făcând războiul extrem de scump pentru Occident. Pentru a-și asigura energia electrică și pentru a încălzi casele oamenilor, Ucraina este obligată să importe cantități imense de petrol și cărbune. Europa deja are probleme fantastice în ceea ce privește propria aprovizionare, iar asumarea susținerii importurilor ucrainene se va dovedi o operațiune deosebit de scumpă.
Disperarea situației face ca acum Ucraina să tragă efectiv irațional în teritoriul rus, sperând că astfel îi vor convinge pe ruși să atace un teritoriu NATO și să se generalizeze războiul. Aseară au tras 10 ATACMS în încercarea disperată de a provoca ceva pagube sau de a opri avansul rusesc în Kursk. Problema e că Rusia a găsit deja cheia capturării acestor rachete, astfel încât pagubele pe care le produc sunt doar teoretice. S-au făcut update-uri software inclusiv sistemelor S-300 care acum sunt capabile să intercepteze ATACMS cu o rată de peste 70%. S-400 poate opri fără probleme 100% din ATACMS, iar S-500 are integrat un modul de detecție pentru absolut toate rachetele occidentale cu rază mică și medie de acțiune. Războiul din Ucraina a ajutat teribil la dezvoltarea și perfecționarea antiaerienei rusești.
Acum vine partea interesantă a situației, anume numele de cod Oreșnik(în traducere „alun”). Racheta balistică trasă de ruși în Dnipro a avut scopul de a face liniște. Inițial s-a crezut că e o rachetă intercontinentală, întrucât a fost trasă din regiunea Astrahan. S-a dovedit însă a fi o rachetă nou-nouță, cu rază medie de acțiune, despre care nu se știa nimic. Mesajul dat de ruși a fost simplu: avem cheia pentru distrugerea tuturor cozilor americane de topor din Europa, cu o tehnologie nouă, imposibil de interceptat și cu capacitate de anihilare dovedită. Oreșnik este o rachetă ieftină pentru ruși, costul de producție per bucată fiind de aproximativ 8 milioane$(americanii vorbesc de 20 milioane $, dar știm bine cum se calculează acolo). Chiar și la 20 milioane de dolari pe bucată costul e ridicol de mic. Luați în calcul că doar tirul eșuat al celor zece ATACMS amintit anterior a costat SUA/NATO peste 20 milioane $! Puneți asta în balanță cu o rachetă care nu-și ratează ținta și care, în plus, e capabilă să lovească ținte multiple.
Oreșnic lovește în moalele capului strategii americani întrucât racheta este o consecință directă a ieșirii SUA din tratatul de neproliferare a rachetelor cu rază medie de acțiune. La momentul respectiv s-a spus că SUA ies din tratat deoarece meciul lor e cu China. Iată că acum s-au trezit cu o belea infinit mai mare pe cap. Programul Oreșnic e deviat din alt program, RS-26 Rubej(„frontieră” în traducere), prilejuit de retragerea unilaterală a SUA din Tratatul de Neproliferare a Rachetelor Balistice cu Rază medie de Acțiune. Interesant e că achiziția de RS-26 Rubej fusese înghețată de armata rusă până în 2027 întrucât au prioritizat producția de vehicule Avangard, mult superioare din punct de vedere tehnologic.
Însă, iată că apare acest misterios Oreșnic. Așa cum, după reechipare, tancurile T-72 s-au dovedit a fi cele mai bune tancuri din lume, acest Oreșnic s-ar putea dovedi cea mai bună armă ieftină A Rusiei. Practic, în 20 de minute(timpul maxim pentru a atinge Londra și Parisul din Astrahan), Oreșnic face liniște în Europa. Vă puteți imagina că o asemenea operațiune ar putea costa Rusia mai puțin de 100 milioane de dolari? De fapt acesta este mesajul transparent dat de Putin: „avem soluții solide pentru a anihila toate bazele americane din Europa la un cost redus și fără drept de apel”.
Încă de la începutul confruntării din Ucraina am spus că americanii nu au făcut altceva decât să trezească inutil ursul din hibernare. Și fac asta încă de când s-au hotărât să pună Rusia cu botul pe labe pentru a se înfrupta ieftin din resursele sale. Acum, sleiți, văd cum le fuge pământul de sub picioare. China e din ce în ce mai puternică tehnologic și militar, Iranul s-a dovedit un punct forte, de neînvins în Orient, iar Rusia sfidează întreaga ordine americană, împinsă fiind acum într-o veritabilă alianță asiatică. Încercarea SUA de a parazita ultima zonă cu resurse rămasă în afara zonei lor de influență s-a lăsat cu un imens eșec, pe care-l vedem acum expandându-se de la o zi la alta. Ca, de altfel și încercarea de extindere a conflictului la nivel European, care va fi la fel de falimentară și va conduce, previzibil, la distrugerea „liniilor roșii” stabilite de SUA în Europa. Asta în cazul în care provocările regimului Biden vor avea succes. Însă trebuie să fim conștienți că SUA se află într-o imposibilă situație de zugzwang, iar de aici pot devia tot felul de situații complexe. Probabil cel mai așteptat moment este cel al preluării puterii de către echipa Trump, însă ceva îmi spune că până în ianuarie vom mai avea un moment geopolitic major.
"...însă ceva îmi spune că până în ianuarie vom mai avea un moment geopolitic major".Sigur ! Cel de Sus sa ne fereasca !
RăspundețiȘtergereÎn urma impactului „alunului” pe care ukrainienii care l-au văzut în direct îl compară cu „săgeți de foc trimise de Dumnezeu” a rămas doar praful după cum spun unii. De regulă rușii loveau cu rachete, se producea o explozie, apoi urma un incendiu mai mic sau mai mare. Acum s-a produs doar o mare explozie și un cutremur după impact. După cutremur au fost filmate coloane de mașini scumpe care părăseau orașul. Ambasadele occidentale din Kiev s-au închis iar personalul acestora a revenit în țările reprezentate. Inclusiv China și-a retras personalul și a închis ambasada din Kiev. New York Times informa după atac că la Casa Albă se discuta inclusiv varianta dotării Ukrainei cu arma nucleară sau amenințarea Russiei că dacă mai utilizează „alunul” tot NATO-ul va reacționa violent chia dacă vorbim de o armă convențională. Interesant este faptul că presa serioasă în loc să analizeze situația creată și discursul lui Putin, scria despre faptul că Putin nu-și mișcă mâinile în timp ce vorbește și că i se zbate o pleoapă. Asta era important. Presa ukrainiană scria că Zselensky a cerut lui Trump idei pentru încheierea pacifică convenabilă a conflictului. Adică a dat o sarcină viitorului președinte al SUA pe care acesta trebuie să o îndeplinească. Mare e grădina...
RăspundețiȘtergereAlte informații de la Hal Turner despre lovitura cu racheta rusească
RăspundețiȘtergereMesaje de la locuitorii din Dnipro după lovitura cu racheta ICBM
https://halturnerradioshow.com/index.php/news-selections/world-news/messages-from-dnipro-residents-after-russian-icbm-strike
Au apărut mesaje de la locuitorii din Dnipro și din zonele adiacente, mesaje care descriu cum a fost în timpul și după atacul rusesc cu racheta ICBM. Racheta a atacat fabrica Yuzhmash. Aceasta a fost un gigant industrial, liderul producției de rachete pe timpul fostei URSS. Această fabrică producea multe rachete spațiale și intercontinentale pentru URSS.
Conform acestor mesaje, fabrica Yuzhmash nu mai există. În locul ei se găsește acum un munte de moloz.
În plus față de secțiile de producție de la sol - unde la ora actuală erau produse drone de atac și propulsii pentru rachete - această fabrică mai avea și secții extinse sub pământ, unde erau asamblate rachete folosind componente vestice, rachetele fiind apoi depozitate și desemnate ca fiind ”Fabricate în Ucraina”. Se spune că existau cel puțin trei etaje sub nivelul solului, fiecare având șase metri.
Acum toate aceste secții au dispărut, acolo mai este un morman de praf și moloz.
Alte mesaje descriu impactul, spunând: ”a fost atât de puternic încât au existat apartamente la câțiva kilometri de uzină care s-au crăpat. Acum nu mai există apă menajeră și încălzire nicăieri în oraș - toate conductele de sub pământ aflate în perimetrul orașului s-au crăpat.
Alți locuitori spun: ”explozia a fost ca un cutremur. Totul se cutremura, mobila cădea în casele oamenilor, vasele cădeau în bucătărie bucătărie”.
În sfârșit, mesajele spun că ”liniile de comunicație nu mai sunt disponibile”.
Toate acestea s-au produs de la numai o singură rachetă rusească de tip ICBM, fără focos nuclear. A fost doar focos convențional
Alte informații de la Jim Stone
https://jimstonereloaded.com/.zz6.html
Oamenii au crezut că a fost o rachetă Sarmat, dar nu. Aceasta a fost o rachetă complet nouă care a intrat în producție în această vară, care se vrea a fi o versiune redusă la scară a rachetei Sarmat.
Această rachetă este maximul de escaladare fără a se ajunge la lovituri nucleare.
Rachetă eliberează 30 de muniții independente aflate în 6 capete de luptă, care ajung la sol atât de repede încât ard în atmosferă ca niște meteoriți. Proiectul acestei rachete a fost neașteptat, SUA nu știa că Rusia are această tehnologie, cu atât mai puțin acest sistem de rachete. Dați vina pe Agenția Națională de Securitate (NSA), de unde au fost scoși toți cei care aveau pricepere extremă, la scurt timp după ce am plecat. Cei mai deștepți au fost scoși, iar în locul lor au folosit computere.
Această rachetă are o asemenea accelerație, o asemenea viteză maximă, și o viteză de reintrare în atmosferă atât de mare, încât nu există nici un sistem militar care o poate opri. America avea un singur sistem de o asemenea rapiditate, în anii 70, dar proiectul a fost oprit de Carter, care de asemenea a interzis și ciclul de alimentare nucleară cu circuit închis.
Această rachetă pornește atât de repede la lansare și merge atât de repede, încât arde ca un meteorit și când urcă, nu numai când coboară. Racheta rusească e la nivel de ICBM (rachetă balistică intercontinentală), dar pentru război convențional.
Rusia a transmis un mesaj clar: mai există ceva care trebuie să vă îngrijoreze, pe lângă rachetele nucleare.
Oreshnik pare mai degraba arma scalara decat racheta.
RăspundețiȘtergereTinta: secesiune/conflict civil. Daca este inaugurat DT, atunci vor fi probleme militare (Coreea si/sau golful Persic), poate si un al doilea event 9 11. Atunci DT este afectat, revine actualul contracandidat, si secesiunea duce la indeplinirea profetiei celor doi presedinti in paralel. Dar asta dupa februarie 22. Numai dupa ce soarele va rasari de la vest la est (sau nord-sud) asistam la profetia cu Obama, revenirea unui lider demult uitat (poate lua loc chiar si sub forma de preluare a corpului eteric al unui lider actual important, o substituire supranaturala), scenariul invaziei intraextraterestre si altele.
Îngăduie câteva remarci asupra articolului acesta : *...Ceasiv Iar e aproape cucerit întrucât rușii controlează acum aproximativ 20% din fortăreața înaltă a localității...*; *...Localitatea însă a căzut deosebit de rapid, în acest moment rușii controlând peste 50% din ea...* În dicționarul meu, controlul zice că se instituie peste 50% din subiect.
RăspundețiȘtergere*..americanii nu au făcut altceva decât să trezească inutil ursul din hibernare...*.Aceasta a fost obiectivul, întru împlinirea profețiilor, pe care bandiții planetari le cunosc perfect și face tot ce pot să le împlinească, cu mândria lui nea Lucy în inima lor neagră.
Cu prietenie.
Mesaje, mesaje.... Rusii tot transmit mesaje si avertismente pana pe uinii i-a exasperat, pe altii a-nceput sa-i faca sa rada. Cert este insa ca pe psihopatii din spatele acestui spectacol nu-i opresc chestiile astea decat eventual, pe moment, pana incearca sa se dumireasca despre ce e vorba, oncercand apoi sa gaseasca antidotul, sau sa faca si ei ceva similar. Poate ar dura o vreme, dar tot la asta le-ar sta gandul. Iar rusilor nu stiu cat le mai poate folosi datul de avertismente si mesaje "te pot face praf, dar nu-ti fac nimic". Nu e bine nici sa arati ce ai in buzunar si sa-l pui astfel pe adversar in garda. Poate le foloseste si rusilor pe moment, cine stie ce planuri au, dar tot trebuie sa loveasca in NATO, daca nu avem norocul sa se prabuseasca singura. Poate asta spera, ca altfel...
RăspundețiȘtergere