Îmi place să fiu logic în viață și de aceea, când pun lucrurile cap la cap mă enervez dacă văd că n-au coerență. Despre asta e vorba în ceea ce privește evenimentul. Le reamintesc tuturor că motivul organizării Cyber Symposium a fost prezentarea pachetelor capturate(pcaps) care ar demonstra fragilitatea sistemului electoral american. Pachetele respective, care au fost și subiectul premiului pus la bătaie de către Lindell, nu au fost prezentate, astfel încât putem spune franc că „nea Pilotă” n-a riscat niciun moment absolut niciun ban în afara celor cheltuiți cu organizarea simpozionului, dar și aceia au fost acoperiți cu vârf și îndesat de pilotele, pernele și celelalte cearșafuri care-au fost vândute pentru „susținerea luptei”.
Înțeleg însă două lucruri esențiale pe care țin să vi le transmit. În primul rând că, în ciuda faptului că există probe referitoare la furtul alegerilor, acestea nu-s suficient de consistente astfel încât să treacă de un judecător. Să vă explic de ce. Într-adevăr, pentru mine e logic că existența unor scripturi menite a lăsa fără protecție un echipament reprezintă o dovadă a unei rele intenții. Pur și simplu acele scripturi nu aveau ce căuta acolo. Curtea însă îmi va spune: „dovedește că a fost folosit”. Iar eu, îi voi răspunde că imaginea sistemelor de vot a fost înlocuită în 2021 de către DVS. Cum înlocuirea imaginii unui echipament face parte din procesul de mentenanță, e de datoria mea ca acuzator să am probele. Dacă nu am probele, se merge pe principiul „hoțul neprins e negustor cinstit”.
Pachetele capturate ar fi fost proba supremă, „glonțul de argint” al acestei confruntări. În ciuda scuzelor inventate de Lindell, în acest moment sunt ferm convins că respectivele pachete nu există și că jocul lui Mike Lindell este unul dublu deoarece, fără aceste pachete și cu toată tevatura făcută, progresiștii vor afirma pe toate canalele că problema furtului alegerilor e un hoax și că, iată, conservatorii n-au nicio probă. Și asta în condițiile în care, culmea, există probe cu duiumul, dar care nu pot fi puse cap la cap. Este și greu. Pentru a putea face un caz beton ar trebui să ai oameni în sistem. Cum ai putea să ai în condițiile în care întreg sistemul a luptat împotriva lui Trump? Asta e realitatea goală, dragii mei și v-o spun chiar dacă îi voi dezamăgi pe mulți. La fel i-am dezamăgit și anul trecut când am fost printre primii care-au afirmat că Trump a pierdut alegerile. Dacă era ceva de descoperit ar fi trebuit descoperit atunci. Însă forțele care i s-au opus au fost colosale, iar lupta disproporționată.
Cel de-al doilea element esențial pe care l-am înțeles a fost că Trump e de-o abilitate extraordinară și că, în ciuda discursului uneori aiuritor, e dotat cu o inteligență extraordinară. Cu toate că s-a încercat aducerea sa la simpozion, Trump a tratat cu spatele evenimentul, cu toate că ar fi fost, la modul teoretic, marele beneficiar al acestuia. Ei bine nu s-a lăsat păcălit. Însă nu e prima dată când nu fuge după fentă. N-a făcut-o niciodată, nici măcar atunci când îi erau băgați provocatori în staf. A mers de fiecare dată pe drumul său, astfel încât n-a putut fi prins de nimeni cu nimic. Și-o să-l pun acum pe Trump în opoziție cu fosta sa eminență cenușie, Steve Bannon. Nu pun la îndoială faptul că Bannon e cu mult deasupra lui Trump în ceea ce privește cunoștințele sau inteligența. De asemenea, o repet celor care n-au înțeles-o încă: Bannon l-a făcut pe Trump președinte. Ei bine, cu toate acestea, adversarii l-au păcălit foarte ușor pe Bannon care, în ciuda inteligenței sale, a fugit după fentă. Și asta nu doar odată. Ca o dovadă, a participat la Cyber Symposium, în timp ce Trump a ignorat total evenimentul.
Știți, nu-i greu să fii om politic sau om de afaceri de succes. Nu-ți trebuie mare inteligență, iar dovadă stau numeroșii prostovani care au succes în afaceri sau politică. Ai însă nevoie de un mix de calități. Dacă-l ai, prinzi natural succesul. Altfel te chinuiești. Iată așadar diferența dintre Trump și Biden.
Revenind la eveniment, regret că nu prea mai am spațiu să vă relatez despre impecabila prezentare a profesorului David Clements sau despre extrem de intersantul material al dr. Douglas G Frank. Sunt elemente consistente care demonstrează ceea ce știm cu toții, anume că alegerile sunt manipulate de către ilegitimul stat subteran. Din păcate însă toate aceste materiale excepționale vor cădea în umbră din cauza șmecheriei ieftine a lui Mike Lindell.
Personal tind din ce în ce mai mult să cred că Lindell a jucat de partea cealaltă. A scos ochii celor care se îndoiau cu premiul de cinci milioane de dolari, premiu care s-a dovedit a fi o înșelăciune. Și uite-așa, printr-o operațiune clasică de joc sub steag fals, s-a obținut ceea ce s-a dorit. În ciuda faptului că Cyber Symposium a fost organizat impecabil, în ciuda greutății participanților și al dovezilor aduse, părerea mea este că pe termen scurt se va obține efectul contrar. Media controlată are gloanțe suficiente să-l facă varză pe „nea Pilotă”, astfel încât din ce în ce mai mulți vor accepta îngroparea subiectului.
Astfel, SUA merge în forță pe calea progresistă. Ca să înțelegeți cum, vă invit să citiți analiza lui Cristi Dogaru de ieri.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)