sâmbătă, 7 august 2021

Se fură ca-n codru și noi privim ca proștii


Ni s-a spus că în sala aceea nu este nicio cameră de filmat” - spunea Clotilde Armand, încercând să se apere atunci când au apărut primele imagini cu uSeRIștii umblând ilegal prin sala cu pricina. Acum, fie vorba între noi, Clotilde Armand n-ar trebui bănuită de prea multă inteligență. Ea a fost o catastrofă peste tot pe unde a activat. Era un banc cu extratereștrii care ar fi trimis pe Pământ o sondă pentru a căuta viață inteligentă. Din păcate, spune bancul, acea sondă ar fi întâlni-o pe Clotilde Armand, astfel încât extratereștrii au ajuns la concluzia că ar mai fi nevoie să treacă încă vreo câteva milenii de evoluție pentru a se putea încerca stabilirea unui contact cu ființe inteligente.

Imaginile apărute pe posturile TV au un potențial devastator. Se vede fără urmă de tăgadă cum Clotilde se fâțâie prin sala cu pricina, sortând alături de colegii săi la sacii cu voturi. Personal nu am nicio urmă de îndoială că persoana respectivă ar fi altcineva. Gestica, mișcarea corpului, toate se identifică 100% cu Coltilde. Mai mult, în imagini se vede și porcurorul care, la momentul acela era chipurile bolnav de COVID. 

Ceea ce s-a întâmplat acolo frizează ridicolul: pentru ca uSeRIștii să poată fura, porcurorul șef de Birou Electoral s-a declarat bolnav de COVID. Astfel, târla de uSeRIști înarmați cu rucsacuri a dat iama în sala în care erau ținute voturile. Devine cât se poate de limpede că am asistat la o operațiune de furt ordinar a voturilor.  O operațiune făcută din topor, de oameni care efectiv nu se fereau de nimic. Afară urlau oamenii că se fură voturile, în tip ce-n interior infractorii cu spate își vedeau de treabă la adăpostul unei carantine închipuite.

În articolul de ieri v-am arătat limpede cum se ajunge la furtul votului în statele dezvoltate. Totuși, pentru a se da o „acoperire de legalitate”, furtul se face prin metode sofisticate, departe de ochii oamenilor. Să folosești un backdoor lăsat special la nivelul BIOS-ului care să-ți permită ca în locul sistemului auditat să încarci cod din cloud, e totuși o tehnică discretă pe care foarte puțini o pot înțelege. Astfel, furtul alegerilor se produce natural, cu „procente credibile”.

Ceea ce-am văzut la Sectorul 1 e însă strigător la cer. Nici pe vremea comuniștilor nu se fura așa. Atunci se încheiau direct procesele verbale cu 99.9% pentru „tovarășa”, fără ca totuși să se atingă cineva de voturi. Ceea ce s-a petrecut în sala în care se aflau voturile este totuși de-a dreptul halucinant. Asta arată însă că respectivilor pur și simplu nu le era frică de absolut nimic! Făceau totul la vedere.

Așa cum la vedere, spre exemplu, Coltilde a recunoscut că a semnat contractul cu o altă firmă de salubrizare ÎNAINTE de intrarea în vigoare a stării de alertă din Sectorul 1! Nu vi se pare o sfidare? Nici naiba n-a catdicsit cel puțin să deschidă un dosar penal la adresa individei. Ce trebuie să înțelegem de-aici? Că în ciuda prostiei galopante a franțuzoaicei care nu pierde nicio ocazie pentru a se da grosolan de gol, auto-inculpându-se fără să se sinchisească,  autoritățile noastre stau cu mâinile-n sân. În orice colț de pe planeta asta, în condițiile apariției atâtor dovezi devastatoare, individa era arestată, inculpată și condamnată. La noi însă, pentru a o acoperi, Klaus și aliații săi uSeRIști au început procedurile pentru îngroparea unei întregi structuri operative a Parchetului, SIIJ. Mai mult, de nouă luni de zile, procurorul care se ocupă de caz nu reușește să înceapă urmărirea „in persona”. Unde ați mai văzut așa ceva?

Pot înțelege că structurile statului sunt penetrate de Franța până la prăsele, dar totuși, cel puțin o aparență de normalitate ar trebui să existe. Aiurea! La noi nu-i decât un ghiolbănism teribil care face ca oricărei nulități cu protecție de la „țara mamă” să i se asigure o imunitate suspectă. 

Totuși, ceea ce se petrece e o sfidare strigătoare a cer. Nu doar că-ți vine să urli când vezi cum incompetența și ticăloșia „cățăraților la butoane” ne-a afectat teribil viața de zi cu zi, dar, mai mult, constatând cum acești neica nimeni au o protecție la care baronii din alte vremuri nici măcar nu visau, parcă-ți vine să pui mâna pe furcă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)