luni, 27 mai 2024

Statul subteran - alte câteva explicații și apariția Șarpelui Veninos


Eram cât se poate de sigur că articolul meu despre serviciile secrete autohtone va nemulțumi pe toată lumea. Iar motivul e cât se poate de simplu: fiecare are de ascuns câte ceva întrucât e foarte greu ca persoană publică să nu ai o codiță agățată pe la servicii. Astfel, atunci când izbucnește câte un scandal, chiar dacă te bucuri, începi și te gândești bine ce anume dai ca nu cumva să te deconspiri. 

I-am văzut ieri pe băsescu și pe Ponta vorbind despre generalii penali. Fiecare dintre ei avea o anume stinghereală: a lui băsescu mai mare, de securist bătrân care se gândește la viitorul „lu' alea mici”, iar a lui Ponta ceva mai ușurică, superficială, specifică celor agățați sub pod. Anca Alexandrescu, cea care conduce cruciada împotriva generalilor în prealabil izolați de serviciuri, nu știu dacă realizează că generalul Izmană devine un pion cheie. Știți, presa asmuțită trage să prezinte gruparea Coldea&CO la modul cel mai negativ cu putință. Deh, presă finuță, educată de Anaconda despre care nu am spațiu să vorbesc acum. Doar pentru cei care s-au trezit acum câteva clipe voi spune că Anaconda era și ea o piesă cheie în construcția lui Coldea, luptătoare vânjoasă care învârtea o oaste imensă de agramați media, educați să cânte cum li se cere după algoritmul: „ăl d-a zis șăfu că e rău trebuie umplut cu lături, ăl d-a zis șăfu că e bun trebuie transferat la îngeri”. 

Așadar, îmi place la nebunie să-i văd pe cei doi târlici plângându-se cum c-ar fi bolnavi în condițiile în care șobolanii care le mâncaseră din mână trag acum să-i omoare, schingiuindu-i mediatic mai ceva decât o făceau ăia de la Inchiziție cu vrăjitoarele și cu pisicile negre. Ei, și-n toată această nebunie iaca vine povestea tezei lui Coldea. Și se ofuschează soldații noștri din presă, purtători de „Să Trăiți!” la inimă, mai ceva decât Ecaterina Teodoroiu în focul luptelor de la Filiași. Povestea tezei lui Coldea e încâlcită. Când a fost cerută de la Biblioteca Națională pentru a fi studiată, s-a constatat că nu există teza deoarece o ceruse domnul Mihnea Costoiu, rectorul de la Politehnica București. Și-a tot studiat-o domnul Costoiu pân-a pierdut-o. 

Ei bine, după ce se stinsese acel scandal, a apărut amazoana Alexandra Păcuraru cu un „interviu bombă” cu Izmană. Acum, hai să fim serioși, ce poate spune Izmană? În afara sulemenilor de păr pe care le folosește și a altor operațiuni cosmetice pe care le face, cu ce-ar putea să surprindă o asemenea nulitate? Prezentând în direct când se depilează pe burtă? Nu, desigur! Miza acelui interviu a fost una singură: prezentarea de către Izmană a tezei de doctorat a lui Coldea. Spunea Izmană: „Conform legii am un exemplar al tezei”. Care lege, Izmană? Că nu e specificat în nicio lege că o copăie a tezei rămâne la coordonator. Tu chiar crezi că ai de-a face doar cu proști? 

Într-un mod cât se poate de previzibil, după ce Costoiu a pierdut teza titanului serviciilor secrete autohtone, cel mai probabil au înlocuit-o la Izmană, eliminând sau modificând plagiatele. Aici l-au folosit pe Izmană ca „re-introducător” al tezei în circuit, cu toate că nu e un circuit valabil< iar dacă cineva chiar vrea să demonstreze ceva, poate demonstra că foile tezei sunt ulterioare doctoratului. Și cum putea să fie făcută mai bine decât într-un interviu în care artizănăreasă să fie amazoana vaccinării, vajnica luptătoare de la Realitatea? Acum nu știu ce să zic, poate că duduia a fost trasă pe sfoară. Nu m-ar mira! Dar treaba a fost făcută cu mâna ei și se va vedea ce bine îi va servi lui Coldea. 

Acum, că am încheiat observațiile de moment, să trecem la chestiile de substanță. Primesc un comentariu la articolul meu de vineri. Spune așa omul nostru:

Bateți câmpii! Nu asociați serviciile cu unii indivizi care, în mod nefericit, au făcut parte din structura lor și care au trădat țara la un moment dat. Altfel vă încadrați perfect la categoria idioților utili, care nu fac decât să submineze interesele statului român, lovind în structurile sale de apărare. E plină lumea de imbecili, dar pe agenții de influență îi miros de la o poștă! Ușor cu pianul pe scări, domnilor! Loviți în cine nu trebuie. Nu "serviciile" sunt de vină per ansamblu, ci câțiva indivizi care trebuie să răspundă în fața legii pentru faptele lor. Cu condiția să mai avem justiție în țara asta...

Este o opinie destul de răspândită, cum că trebuie să avem grijă de bibeloul de cristal al serviciurilor ca nu cumva să le lovim în plexul lor sensibil și să nu mai poată să se ocupe de securitatea țărișoarei. Chipurile, nu ar o vină generalizată, ci doar una a câtorva elemente care nu s-au ridicat la rangul lor. Hai s-o judecăm obiectiv. Cu ce anume ar putea impieta activitatea unui ofițer al serviciilor faptul că subsemnatul - sau altcineva - mănâncă rahat despre ele. Desigur, cu nimic. Temerea este însă că se lovește în „prestigiul” lor, că se dinamitează încrederea populației. Cu alte cuvinte, serviciile joacă politic. Și-o să înțelegeți imediat de ce. 

În primul rând, când spui că „se subminează interesele statului român”, ar trebui să prezumăm că există cu adevărat un asemenea stat. El însă nu există, inclusiv cu complicitatea structurilor sale de forță. Atunci când ești mutat precum un pion de Ambasada SUA nu te mai poți numi stat. Atunci când activitatea Parchetelor este coordonată pe față de agenți străini - cu birou acolo, să ne înțelegem! - ce încredere mai poți avea în activitatea acelor Parchete? Când judecătorii sunt agățați de servicii - iată o mostră în activitatea târlicilor Coldea & Dumbravă zis  și „Câmp Tactic” - cum mai poți să spui că e vreo independență a Justiției? Când țara întreagă e călcată în picioare strict de interese străine, cum mai poți vorbi de interesul statului român? Băiatul ăla care-a fost călărit de Coldea&Dumbravă&Trăilă(o mai țineți minte pe nevast lui Trăilă ce infatuată era????) ar fi vrut să facă un sistem de analizare a mostrelor de otravă - livrată României pe post de hrană. Ăsta era motivul pentru care a fost „agățat” de justițea Plăvanului și-a Cicloapei. Fac o paranteză aici ca să-l felicit pe Dragnea pentru lovitura pe care le-a aplicat-o ăstora trei. În sfârșit s-a mișcat și el ceva mai bărbătește.

O să vă mai spun ceva care o să vă uimească. De la nivelul lucrătorului de rând din servicii, munca e infernală. Se stă peste program, se trage câinește și se lucrează aproape la foc continuu. Oamenii sunt obosiți, secați de puteri etc. Apoi, când văd pe câte unu' ca mine sau ca altul spunând verzi și uscate despre servicii, rezultă o frustrare imensă. Dacă m-ar avea în față mi-ar spune pe șleau: „Păi cum mă, idiotule, îți permiți tu, un pierde-vară, să ne critici pe noi? Ai habar cât muncim noi ca să-ți fie ție bine? Ai idee câte atacuri informaționale combatem pentru ca tu să ai somnul lin ca al unui porc? Ai habar că noi nu dormim nopțile pentru ca tu să te plângi doar că te-a deranjat rotropercutoare vecinului? Sau pentru ca frustrările tale să fie că nu-ți face colega ochi dulci?”. Ar spune-o cu năduf și, din punctul lui de vedere absolut fiecare cuvințel e justificat. Mulți dintre cei care lucrează în servicii au conștiința împăcată. Aș spune că majoritatea covârșitoare de-acolo e convinsă de faptul că misiunea pe care o are este una înaltă și că fără ei țara s-ar scufunda. 

De fapt unde-i problema? La noi sau la ei? Să vedem! O să spun din start că idealul luptătorului din servicii este unul fals deoarece ideologia care i-a fost băgată în cap e una distorsionată. Oamenii aceia sunt convinși că-s patrioți deoarece li s-a spus că patriotism înseamnă să servești NATO, UE, SUA, Franța, Germania s.a.m.d. și să te lupți cu rușii, cu chinezii și mai știu eu cu cine. OK, partea cu lupta poate fi OK, dar când ești folosit vârf de săgeată de către forțele străine ca să te lupți cu alții, de fapt faci mai mult rău decât bine. 

Hai s-o luăm logic: ce avem noi de împărțit cu rușii la momentul actual? Nimic. Absolut nimic(poate tezaurul, dar asta-i o altă mâncare de pește și nu faci război pentru așa ceva)!  Dacă ar fi cineva cu care am avea ceva cert de împărțit, atunci aceea ar fi Ucraina. În componența lor sunt teritoriile noastre, nu în componența Rusiei. Ei ne calcă în picioare frații de-acolo, nu rușii. Ei au închis școlile românești, ei au terminat Biserica Ortodoxă a românilor, trimițându-i pe preoți la mititica. Și noi ce facem? Îi sprijinim pe ucraineni într-o luptă cu Rusia care, pentru noi, e absolut păguboasă. Și, presupunând prin absurd că acea luptă va fi câștigată de Vest, nu noi ne vom înfrupta de-acolo, ci tot ei, Occidentalii care ne manipulează, iar noi vom rămâne de proști. Când îi spui asta unui lucrător din servicii scutură din umeri a neputință și-ți spune că n-are ce face, că asta a decis-o politicul. Care politic, frate? Ăla pus de voi? 

Să ne înțelegem bine, la vremea sa, Coldea a făcut ceea ce i s-a cerut de sus, adică de la partenerul strategic. Când s-a făcut schimbarea de putere la SRI și a venit Hellvig, ăsta se mândrea cu faptul că ofițerii români ai SRI sunt printre cei mai apreciați ofițeri în SUA pentru munca pe care-o fac. Păi cum, frate, eu plătesc un serviciu care muncește pentru americani? Cam la chestia asta ar trebui să se gândească orice lucrător al serviciilor atunci când îi dă la înaintare cu patriotismul. 

Și-acum să revenim la problemă. Faptul că l-au înghesuit pe Coldea și pe idiotul ăla de Dumbravă(dacă or reuși să-i înghesuie până la urmă) nu reprezintă mare lucru. Ăștia ajunseseră la nivel de potlogari și, după cum am mai spus, erau deja izolați. Interesant este însă altceva: ambii sunt suficient de aproape de individul care-a distrus România. Când e vorba de eșuarea noastră ca țară, unii dau vina pe Iliescu, alții pe Constantinescu, Năstase, băsescu s.a.m.d. Însă adevăratul artizan al distrugerii țării a stat mereu în penumbră, acționând ca un adevărat mafiot. Îl știți, dar nu vă imaginați cât de toxic e individul. E un șarpe atât de veninos încât nici nu trebuie să muște. E suficient doar să deschidă gura-i nefastă către dușman.

Cea mai mare pacoste a acestei țări, șarpele despre care v-am vorbit, se numește Valeriu Stoica. Este, de departe, cel mai toxic sforar al României. El a acționat încă din anii 90 și de-atunci s-a tot aflat prin anticamerele puterii. Justiția a fost câmpul său tactic și i-a reușit de minune. Pămpălăii ăștia care dau acum cu subsemnatul la DNA erau cățeii săi. Mă rog, rămâne să vedem dacă „Valeriu transnaționalul” va ajunge să plătească. Înhățarea sa ar presupune însă și atingeri aduse unor nemișcabili, astfel încât nu-mi pun mari speranțe. 

39 de comentarii:

  1. Foarte bun articol! "Usturător" de bun! Vă mulțumim, domnule Dan Diaconu!❤️

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumesc! M-ai răcorit. Ai numit un șarpe. Mai și sâsâie. Da, el a distrus Justiția și a dat pensiile speciale, care secătuiesc bugetul României împreună cu birurile impuse armatei (armament invizibil sau perimat), infrastructurii (Bechtel, EADS, Microsoft) și în sănătate (vaxxinuri, medicamente). Dar mai sunt și alte trădări impardonabile (ilici iliescu-ratarea unirii cu R. Moldova și introducerea udmr în politică, constantinescu-reconfirmarea pactului Ribbentrop-Molotov, băsescu-distrugerea flotei și introducerea protocoalelor în justiție, ioh-anus-anularea Constituției României și creșterea datoriei externe la cer).

    RăspundețiȘtergere
  3. Conform legii conducătorul primește un exemplar din teză, la fel ca și ceilalți membri ai comisiei, și tot conform legii nu-l pune nimeni să-l dea înapoi. Dl. Coldea însă trebuie că e bătrân rău de tot dacă pe vremea lui încă nu se inventaseră calculatoarele, că mie mi-au cerut-o și pe CD, în format PDF. Oricum, e la liber:

    https://matei.one/osthesis.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O dai comisiei pentru că ăia trebuie să o citească, altfel pe ce naiba îți dau OK-ul? De asemenea, mai e o bucata care merge la CNATDCU pentru avizare si aia se duce apoi la Biblioteca Nationala(sper sa nu ma insel). Insa, în afara Bibliotecii Nationale, nu mai exista nicio alta institutie obligata sa pastreze teza doctorandului. În mod evident, nici coordonatorul. Aia a fost strict o întoarcere de portofel demnă de Izmană. În ceea ce priveste varianta in format electronic, aia nu exista pe vremea doctoratului lui Coldea. Atunci nu se făceau nici verificări de plagiat decât „ochiometrice”. De aceea fătuca aia a intrat în ei ca-n brânză cu plagiatele. 80% dintre teze erau compilații low cost făcute de sclaveți de prin universități second hand.

      Ștergere
    2. Dacă vreun sclavete precum aceia despre care scrieți ia un cap la propriu în gură, nu este problem, se împrumută țara de la proș.tii de occidentali ca să-l țină la spital și pe făptuitor la închisoare. Repet, așa gândesc sclavetii despre care scrieți și care sunt extrem de tari în gură. Da' să facă ei după lege ca să fie bine la toată lumea, aia nu, nicidecum.

      Ștergere
  4. "muschii nostri minte n-are" ,"ordinu-i ordin" s.a.m.d.......cam asta-i gandirea lucratorului din servicii care lucreaza cu constiinta impacata....nu cred ca mai sunt multi oameni cu o inalta tinuta morala si intelectuala in aceste servicii....asa ca ma k.c in frustrarea lor! In servicii si in general, in institutiile de forta ale unui stat, diferenta intre incompetenta si tradare este inexistenta pentru ca are aceleasi rezultate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Idioți utili au existat și sub turci, și sub austrieci și sub ruși și chinezi cum există azi sub americani, francezi, germani etc..
    Până între Mările Puteri nu există Pace ☮️ nici la noi in țară nu va fi Pace ☮️.
    Da suntem o intersecție, un sens giratoriu, la intersecția marilor de-servicii planetare.
    Sunt sensuri giratorii frumoase și mai ales circulabile in toate sensurile.
    La noi se merge pe blocarea unor intrări și ieșiri.
    Cândva sensul nostru giratoriu mergea si cu turcii, și cu austriecii și cu rușii. Eram târgul marilor imperii.
    Apoi au venit chinezii și cu Vestul am blocat circulația.
    Acum au venit Vesticii și mai nou cu chinezii și rușii e blocată circulația.
    Să ai sensul giratoriu blocat e păgubos pentru o țară în formă de sens giratoriu.
    Să te lauzi că sensul tău giratoriu funcționează perfect doar pe direcția cu americanii când toate celelalte îs blocate trebuie să ai mintea de grădiniță.
    Dar nu mă miră deoarece Ceaușescu le promisese la copiii mici că vor conduce socialismul multilateral dezvoltat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Este Marea Britanie o țară în faliment? Economiștii dau previziuni dezamăgitoare pentru starea finanțelor britanice. Până în 2035, sistemul de pensii va fi în pragul falimentului . Populația îmbătrânește, natalitatea scade, iar migranții sunt reticenți în a plăti taxe.

    Costurile pensiilor în Marea Britanie au crescut deja la 7% din PIB . Situația cu medicina de stat este și mai rea. Funcționează extrem de prost - există o lipsă acută de medici, iar timpul mediu de așteptare pentru o programare la medic este de 20-30 de săptămâni . Dar trage 400 de miliarde de lire pe an de la buget. Aceasta este o treime din toate cheltuielile guvernamentale - și 12-13% din PIB.

    Deficitul bugetar va ajunge anul acesta la 120 de miliarde de lire sterline. Datoria națională a Marii Britanii va depăși 100% din PIB pentru prima dată în 70 de ani . Este deja necesar să cheltuiți de 2 ori mai mult pentru întreținerea acestuia decât pentru cheltuielile militare. De aceea, armata britanică se micșorează la dimensiunea secolului al XVIII-lea.

    O situație similară se observă în SUA. Și acolo, sistemul de pensii va da faliment până în 2033 . Datoria națională crește cu 1 trilion de dolari la fiecare 90 de zile . Iar deficitul bugetar în 2024 va fi de 2-3 trilioane. Dar deocamdată, Statele Unite sunt salvate de statutul său de prima economie din lume. Marea Britanie nu are asta.

    Aceasta este moștenirea tristă pe care tories o lasă pentru Labour. Ei bine, ei își pot asuma un risc și pot crește brusc cheltuielile guvernamentale în încercarea de a scoate Marea Britanie din stagnare. Cu toate acestea, acest lucru va repeta criza vremurilor lui Liz Truss și va prăbuși lira. Și va provoca un război valutar cu Statele Unite, unde Trump însuși vrea să devalorizeze brusc dolarul, doar pentru a scoate America din criza datoriilor .

    RăspundețiȘtergere
  7. Ofiterul roman de informatii lucreaza contra rusilor si chinezilor si in favoarea Nato si Ue.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. doru stoian Pai exact pentru asta sunt niste tradatori de tara, pentru ca NATO si UE sunt cel mai mare pericol pentru umanitatea pe care vor sa o ucida, prin pandemii cu virusi ucigasi, apoi cu vaccinuri ucigatoare, si acum prin razboaie mondiale, in care acesti criminali vor folosi romanii ca si carne de tun.
      Pai cat de prost poate fi un ofiter de informatii pe care nu-l duce capul sa se informeze ca sa inteleaga ce se intampla in lume?

      Pai cat de tradator trebuie sa fie acel securist inconstient care lucreaza pentru interesele singurilor dusmani ai Romaniei, dar si ai Europei, dusmani care sunt UE, cea care are rolul de a distruge toate statele nationale, dar sa elimine rasa alba, punand in practica planul Kalergi, dar si organizatia mafiota de agresiuni ilegale numita NATO, cea care are misiunea sa ne distruga de tot in razboiul sinucigas impotriva Rusiei aliate cu China, si cu alte 70 % din tarile lumii?

      Ștergere
    2. Referotor la paragraful din articolul distinsei si de bun simt permisivei gazde.
      Definitie reala din anii '50:" Ce edte patriotismul? Patriotismul este dragostea nemărginită fata de mareata Uniune Sovietică "
      Cine nu isi cunoaste istoria....si tefeleii sereiieii par cam subtiri la studiu ...alternativ.

      Ștergere
  8. Bun articol. În completare: securiștii de la putere azi sunt albi imaculați cei mai patrioți. Aia dinainte sunt răi corupți. Acum 5 ani: securiștii de la putere sunt albi, imaculați, cei mai patrioți și competenți. Aia dinainte sunt corupți. Acum 10 ani: repetir. În viitor, peste 5 -10 ani: securiștii vechi sunt corupți noroc cu ăștia de azi patrioți.

    RăspundețiȘtergere
  9. ,, De-a lungul vremurilor, întotdeauna statele mari s-au comportat ca niste gangsteri iar micile state ca niște prostituate. ,, ... Stanley Kubrick

    RăspundețiȘtergere
  10. Un alt șarpe tăcut. la alt nivel, mi se pare a fi Mugur cel cu șorțuleț de la BNR, care bancă doar națională nu mai e. Ce să cerem noi tezaur de la ruși când al nostru din curte este jefuit chiar de sub nasul nostru, sau al lor mai binezis. Unde se află aurul BNR astăzi ? Cât mai e în țară ? Ce a devenit moneda noastră națională ? Un leu în cușcă și foarte probabil, după indicațiile prețioase de la ue, în scurt timp pe cale de dispariție !?!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vedeti pe " gandeste.org" Corvin Lupu " Ce mai reprezinta azi tezaurul de la ruși?"titlu aproximativ

      Ștergere
  11. Eu am facut armata in termen redus la SRI in anii 90.Nepotisme,incompetenta si imbecilitate.Credeti ca in alte state serviciile secrete nu-si trag partea lor?Diferenta e ca nu sint niste cretini cum sint ai nostri.Totusi,dupa mine cel mai mare rau care s-a putut face acestei tari,pe timpul regimului Iliescu(alt timpit,care a promovat sleahta de jigodii care a condus Romania pina mai ieri) a fost acceptarea infiintarii frauduloase a facultatilor private in baza unei hotariri de guvern care viza scolile de meserii.Si uite asa avem imbecili cu diplome pe banda rulanta si ne mai miram unde a ajuns tara asta.Sincer,cred ca doar Dumnezeu ne mai poate salva daca i se va face mila de noi intr-un final.

    RăspundețiȘtergere
  12. Fumator de cinepa27 mai 2024 la 18:04

    Usa iadului domne aia ne arata vesticii. Un iad civilizat, curat de fatada, un iad care are multe necunoscute. Tiparnita de bani in vestul civilizat e pe miini private niste baieti fatalai de isprava care stapinesc armatele si serviciile vestice. Daca esti bancher kazar esti mai egal decit altul pentru ca guvernul a fost cumparat de fratii khazari. De aia se apara democratia ca sa fie khazarii stapini peste tot in lume. Problema e ca acesti oameni falsi ne spun cum sa gindim ne fura vintage libertatii. Totul pentru ca au liber la tiparit bani.

    RăspundețiȘtergere
  13. justificarile gen Nurenberg "doar executam ordinele, nu avem de ales" sau a experimentului de la Standford arata ca psihologia puterii este aceeasi: stapan-sclav. Nu s-a schimbat mare lucru in ultimii 2000 de ani, doar armele sunt diferite

    RăspundețiȘtergere
  14. Vizita lui Macron în Germania - prima vizită a unui lider francez la Berlin în 24 de ani - poate părea foarte ciudată din punctul de vedere al agendei în discuție . La urma urmei, Macron și Scholz sunt în permanență în conflict . Acum intenționează să discute și despre strategia militară, acolo unde nu există un acord.

    Macron promovează ideea creării unei apărări aeriene europene unificate și dezvoltării unui complex militar-industrial european. Adevărat, nici Parisul, nici Berlinul nu au bani pentru asta. Deficitul bugetar al Franței în 2024 va ajunge la 155 de miliarde de euro . Germania are o criză bugetară și mai acută.

    În plus, Macron și Scholz sunt amândoi rațe șchioape. Partidul lui Macron cu un rating de 16% va fi eliminat de dreapta franceză cu 33% la alegerile anticipate pentru Parlamentul European . Social-democrații germani nu se descurcă mai bine. Aceștia vor ocupa locul trei, în spatele atât CDU/CSU, cât și Alternativei pentru Germania.

    Dar există încă un punct de contact . Macron torpilează acum în mod activ realegerea Ursulei von der Leyen pentru un al doilea mandat ca președinte al Comisiei Europene. I se alătură și Scholz. Francezii au deja propriul candidat - nescufundabilul Mario Draghi . Fostul șef al BCE, apoi prim-ministrul Italiei, un maestru al „negocierilor”, ar putea reveni din nou în politică.

    Draghi este mult mai puțin șoim decât Ursula. Guvernul său din Italia nu a furnizat nimic Kievului în 2022. Ursula va trebui să se încline spre dreapta , care va primi până la o treime din locurile din Parlamentul European. Deci diviziunea de la Bruxelles se va intensifica brusc după alegerile din 6-9 iunie. Și există și o nouă revoltă a fermierilor , gata să profite de momentul de slăbiciune al birocrației europene pentru a o răsturna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draghi mai putin soim decat Ursula!!???....fa-ti lectiile domnule!...este seful ei!....Ursula este o proasta care a trebuit pusa acolo ca sa faca toate nenorocirile si sa poata fi data jos la momentul oportum ,i-au dat contracte lui barbasu' de milioane,ea o vaca lacoma a pus botu' si a executat toate ordinele pe timpul pandemiei fara sa cracneascasi in acelasi timp s-a compromis.Mario pe de alta parte e din esalonul superior,este protejat si este retras atunci cand trebuiesc facute cacaturi mari....Acum "se face dreptate, iese Ursula ,pulimea urla victorie si intra Mario groparul lirei italiene,omul bancilor....

      Ștergere
  15. Capitalismul își da duhul, iar serviciile secrete, justiția, politicul sunt cei care i au Sapat groapa; ,,inteligenția”- Cu toții toții și au demonstrat limitele: MÂRLANI, LINGĂI, TRĂDĂTORI care au distrus destinul a miliarde de oameni ; ca printre ei mai sunt și profesioniști/ nu mai contează! Rezultatul indica cert faptul ca : ÎMPĂRATUL ESTE …O LICHEA, UN DERBEDEU !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Absolut corect: Profesionistii fara scrupule, tot jigodii sunt!

      Ștergere
    2. Doar daca le spulberati urgent Hologramele, gen Mario Draghi, Mugur Isarescu, a.s.o, abia atunci aveti sanse ca sa castigati in locul masonilor, disputa asupra planetei!

      Ștergere
  16. Si eu ma intreb, oare cat de zdreanta trebuie sa fi, ca si angajat al statului roman, incat sa-i sprijini si sa-i ajuti pe criminalii fascisti, care conduc astazi Ucraina, criminali care trimit zilnic romanii nostri, in linia intai, ca acolo sa fie ucisi pentru cauza nobila si mareata a fascismului Banderist?
    Pai chiar v-a luat Dracu mintile intr-atat incat sa ii ajutati pe ucigasii de romani?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Robert G. (the Bruce)

      tu, trebuie sa stii mai bine decat orcine ca: "Braveheart" este mereu in linia intai, alaturi de tine!

      Ștergere
  17. Ai presupus ce se intampla daca va castiga Vestul in razboiul din Ucraina. As avea rugamintea sa te gandesti ce s-ar intampla daca va castiga Rusia.

    RăspundețiȘtergere
  18. Frica și lăcomia sunt cele mai importante "unelte" pe care le folosesc întunecații pentru a conduce această Mafie Trădătoare dar nu trebuie subestimate nici cele subtile folosite direct împotriva oamenilor: falsificarea istoriei, otrăvirea cu medicamente și aditivi alimentari, folosirea simbolurilor satanice etc. Totuși cea mai secretă tehnică de manipulare este "imagistica" pe care a dezvăluit-o Anastasia, prin Vladimir Megre în cartea a șasea din seria Cedrii sunători ai Rusiei, https://www.eusunt.ro/cartea-neamului-cartea-a-sasea . Cu respect, Tavi
    PS cărțile Anastasiei au fost citite de milioane de oameni din întreaga lume cărora le-au schimbat viziunea asupra vieții, așa că le recomand și securiștilor de la noi, poate-poate...

    RăspundețiȘtergere
  19. Si cand generalii din SRI si MAI produc milioane de euro si imperii financiare, ei lucrand la stat dar cu acces la informatii mai bine ca oricine, atunci ei nu fac un Deserviciu steucturilor lor? Atunci sunt Imaculati si veniti din manastiri?
    Cand SRI si MAI executa ordinele externe fara sa cracneasca si incalcand legile in vigoare si impotriva tarii si poporului roman atunci nu isi fac un Deserviciu lor si structurilor lor?
    Imaculatii astia virgini toti sa nu ne mai prosteasca la drumul mare pentru ca ei stau ca imbuibatii din banutul public si fac si afaceri de milioane de euro si tin in lanturi poporul pentru ca asa este ordinul de la CIA si de la Mossad. Rezidenta Mossad din Bucuresti conduce Romania, pe locul doi e rezidenta CIA de la Sofia.
    Paradirea lui Coldea e ordinul americanilor. Asa ca nu ne intereseaza. Sa se manance intre ei! Apriori!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rezultatul trădării sereiului e cel prezentat de tine.La fel au făcut Iulian Vlad,ofițerii lui Antonescu, boierii lui Tudor,cumnatele lui Brâncoveanu,consătenii lui Horea, garda lui Mihai, boierii lui Ioan Voda al Moldovei,frații vitregi ai lui Mircea, aliatii din Nord ai.lui Decebal, tarabostesi lui Burebista...

      Ștergere
    2. Excelente comentariile. M-am tot intrebat cum de a pierdut gruparea "Corbii" controlul Romaniei in anii '90. Sau cum au trecut de la GRU la CIA Inc. De la Tratatul cu URSS-ul in barca NATO/ UE. A fost ulterior un alt blat intre rusi si americani, cu intelegerea ca Romania sa continue a fi distrusa? Planul Dniestr in trecut, distrugerea avutiilor nationale inceputa imediat dupa '89, politica pamantului parjolit practicata de Vest mai apoi si pana acum. Tandem Austria-Rusia (ca Germania nu poate vorbi, e sub ocuatie)? Sau poate au fost "Corbii" si colegii lunecosi si s-au miscat catre unde le-ar fi fost lor personal mai bine (aici am dubii ca toata gruparea aia sa defecteze in corpore sau ca n-au lasat pui). Poate au fost niscai structuri de rezistenta in servicii care au realizat ca odata cu caderea URSS Romania ramane expusa santajului vestic in ce priveste integritatea teritoriala si chiar statalitatea daca nu schimba stapanul? Mi-aduc bine aminte hartile vehiculate in presa vestica si de noii campioni europeni ai democratiei in care se detasa Ungaria acelor vremuri, in timp ce Romania era "retrograda". Soarta Iugoslaviei, Cehoslovaciei, ce s-a-ntamplat in lumea araba, eu cred ca la ora asta eram trei Romanii daca nu jucam din glezne. Coldea nu ar putea fi un simptom al unor schimbari (in derulare sau incercate de o parte din structuri)? S-a vehiculat apropierea lui in ultimul timp de serviciile secrete franceze, iar singura tara vestica vizitata de Xi acum a fost Franta.

      "Când ești folosit vârf de săgeată de către forțele străine ca să te lupți cu alții, de fapt faci mai mult rău decât bine." Asta clar, contrainformatii trebuie sa ai si pe Vest si pe Est dar aia cred ca s-ar fi putut evita, macar mimand incompetenta.

      Suntem tara sub ocupatie la acest moment, e simplu ca buna ziua. Steagul Ucrainei pe masinile Politiei Romane, Corneliu Vadim Tudor spunand in anii '90 ca Regatul ar urma sa se uneasca cu Ucraina, "diversificarea etnica". Asa ca nu e de mirare ca "patriotism înseamnă să servești NATO, UE, SUA, Franța, Germania s.a.m.d. și să te lupți cu rușii, cu chinezii și mai știu eu cu cine". Daca asta si gandeste talpa servicilor, rau va fi de noi. Raman la parerea ca dupa decembrie 89, cand de fapt ne-am pierdut independenta (atat cat era), pe parcursul anilor '90 am incercat sa fugim de "darcul" si am dat de tac-su. Si motive de fuga erau, atunci cand se putea pentru ca erau mai slabi, asa cum toti din jurul lor au incercat sa fuga, oricat de mult se incearca acum albirea trecutului de la est de noi. Din pacate rezultatele sunt cele de mai sus. Nu sugerez ca mai ales la varf, in servicii, am avea oameni in slujba tarii, nu ai cum cand esti sub ocupatie, incerc doar sa inteleg niste lucruri. Si va trebui sa ne scuturam pentru ca altfel fie dam de glontul rusului fie ajungem sa schimbam caracterele cu care scriem.

      https://vm.tiktok.com/ZGeX7dy3m/

      Ștergere
  20. Un articol bun. Daca nu ar fi fost finalul, as fi spus chiar foarte bun. Imi permit asta intrucit daca unii fac colectie de masini de lux, altii de tinere curvistine de lux, eu fac colectie de informatii despre cum a fost tradata si jefuita Romania - si pe aceste teme am scris mii de pagini.
    Aici sint doua planuri care nu se intersecteaza, nu se suprapun - serviciile secrete si Valeriu Stoica.
    Despre servicii spun doar atit: acestea sint militarizate, deci ordinul nu se discuta ci se executa. Importanti sint sefii. La SRI, primul sef a fost Virgil Magureanu, care era recrutat de KGB inainte de '89. A urmat Costin Georgescu, care nu avea nici o tangenta cu informatiile. Iar apoi Radu Timofte, recrutat tot inainte de '89 de GRU; a simtit cum bate vintul, asa ca a ajuns decorat de CIA. Apoi, au urmat tot slugi ale occidentului.
    SRI a avut grija sa impaneze parlamentul cu oameni ai sai - fosti detinuti politici recrutati in timpul detentiei (cu totii liberali sau taranisti - nu legionari, acestia nu tradau). Intre 1992-1996 presedintele comisiei de control SRI a fost Nicolae Ionescu Galbeni, turnator taranist.
    Citeva cuvinte despre Valesriu Stoica. Din biografia lui wikipedia a disparut o mentiune: dupa revolutie a fost la cca. 20 de cursuri de specializare in vest. Daca in domeniul medicinei, fizicii, etc. ar fi fost justificat, in cazul lui nu era - intr-o tara cu sistemul de drept bazat pe dreptul roman, nu avea ce pregatire sa faca in tari cu sistemul de drept-anglo-saxon, decit pentru a fi instruit de serviciile acestora.
    Cind a fost ministrul justitiei, companiile care luau imprumuturi de la BERD erau conditionate sa incheie actele la cabinetul de avocatura al sotiei lui, Irinel Stoica - milioane de $ au intrat in contul cabinetului.
    Coruptia in justitie, timida in 1990, a fost generalizata sub Valeriu Stoica. Dupa numirea Mihai Acsente ca director general in minister, a fost instuit baremul spagii pentru intrarea in magistratura: 15.000 $.
    A fost unul din cei 7 membrii ai comisiei de privatizare a Romtelecom care s-au bucurat de spaga de 75 mil. $ pe care Laura Codruta Kovesi a refuzat sa o cercetezel
    A dezincriminat "din greseala" bancruta frauduloasa.
    Iata citeva din multele acuzatii pe care i le-am adus.
    Valeriu Stoica este protejat de justitie, dar nu prin serviciile noastre ci prin cele straine.

    RăspundețiȘtergere
  21. O ziaristă și-a amintit după 9 ani că a fost violată de fostul redactor șef de la Vice, în clipa când l-a văzut primind un premiu pentru defuncta publicație. Iar Hotnews și PresOne au anunțat în aceeași zi că îl dau afară, după ce-a postat domnișoara pe Facebook dezvăluirea, fără să mai aștepte altă dovadă sau să mai ia în calcul ipoteza că acuzatul ar putea fi nevinovat.

    Evident, n-avem cum să știm cum s-au petrecut lucrurile, din moment ce el zice că n-a fost, ea zice că a fost. Categoric, dacă a fost viol, bestia cu chip de om trebuie băgată după gratii. De unde ar putea produce un articol tipic pentru Vice cu titlul: „Am fost la bulău, să văd cum sunt violați violatorii”.

    Acuma, simplul fapt că în redacția Vice aveau loc violuri între bărbați și femei deja vine ca un șoc și o dezamăgire pentru cititorii lor. Dar lucrurile se complică pentru că ziarista recunoaște că a mai făcut sex cu el de bună voie și înainte și de câteva ori după presupusul viol. Dacă Radu Jude ar fi făcut un film despre asta, ar fi pus în titlu că „babardeala cu bucluc” a avut loc în 2015, în camera ei de cămin.

    Adina, care a ratat sezonul de dezvăluiri #metoo de acum câțiva ani, spune că atunci avea 20 de ani neîmpliniți. O spune ca și cum la 20 de ani adulții nu ar avea discernământul format. Din relatările lui, amândoi consumaseră alcool, ea spune că s-a trezit cu el deasupra, a urlat „nu”... după care violatorul a adormit și ea s-a dus să doarmă pe malul Dâmboviței. El zice că nici vorbă, n-a dormit nimeni afară în noaptea aia și au fost amândoi de acord. Cine minte, nu putem ști.

    Dar punând împreună relatările celor doi, reiese că relația lor era de meditator și studentă. Adică el producea deja dejecții pentru Vice și o medita pe ea să intre la jurnalism, ca să facă același lucru. Adina spune că dovezile ei pentru viol sunt că a povestit la mai multă lume (ceea ce dinspre el s-ar putea vedea și că l-a calomniat în mod repetat.) (1/2)

    RăspundețiȘtergere
  22. (2/2) Culmea, mama fetei n-a părut foarte convinsă de soliditatea cazului de viol: „Până și maică-mea mi-a spus dar ce fel de viol e ăsta când tu îl chemi acasă la tine!?” Întrebarea năucește mai mult decât să clarifice. Pentru că poate să aibă scopul să o arate pe mamă ca fiind retrogradă, dacă își imaginează că e o chestie de ospitalitate să te lași violată, dacă ai chemat un musafir la tine acasă. Și atunci poți empatiza cu singurătatea victimei neînțelese de cei din jur.

    Dar dacă întrebarea mamei se referea la celelalte întâlniri amoroase, de după viol, atunci mama fetei nu punea o întrebare absurdă. Adică sensul era: de ce continui să-l mai chemi pe la noi pe violatorul ăsta!? Ceea ce e cu totul alt sens.

    După presupusul viol, șeful de la Vice o aduce pe fosta studentă să lucreze ca reporter în vestita redacție în 2017. Colaborarea lor a fost „profesional onorabilă”. Vice s-a închis, cum bine știți, în decembrie anul trecut, când din lipsă de fonduri n-am putut organiza parastasul cuvenit. La începutul acestui an, spune acuzatul, fosta colegă l-a confruntat pe tema violului și i-a reproșat că a adus-o la Vice tocmai cu intenția malefică de a acoperi violul din 2015.

    Vasăzică avem un nou caz Weinstein, la scara Dâmboviței. Adică o fată ingenuă visa la o carieră în Vice, mahărul a ademenit-o cu funcția lui, și-a făcut mendrele cu ea, a lansat-o pe orbita presei, dar fițuica a dat faliment și nici jurnalismul n-a fost chiar ce promitea a fi.

    Dacă vă amintiți, în cazul impresarului de la Hollywood, Harvey Weinstein, justiția americană a marcat o premieră: instituirea principiului că violul se poate baza și pe retragerea consimțământului victimei după un număr de ani. Teză care e promovată și la noi, deocamdată timid. Un articol de azi din Hotnews ne spune că e viol și dacă ți-ai dat acordul și te-ai răzgândit în orice moment pe timpul actului. Doar că luna trecută justiția americană s-a răzgândit și ea. Și a decis să reia de la zero tot dosarul lui Harvey Weinstein, despre care nu mai e atât de sigură că e abuzatorul care a fost prezentat de atâția ani în toată presa.

    Cum spuneam, n-avem cum să știm a cui poveste e mai aproape de adevăr din cele două, dacă ea e victima unui viol sau el victima unei calomnii. Dar profesional putem doar să constatăm că amândoi au produs o cantitate uriașă de articole de prost gust, prin care au turnat lături în creierele consumatorilor de la Vice și Libertatea, între altele.

    https://www.g4media.ro/fosta-jurnalista-adina-florea-il-acuza-pe-razvan-baltaretu-de-viol-razvan-baltaretu-m-a-violat-in-iulie-2015-aveam-20-de-ani-viata-mea-nu-a-mai-fost-niciodata-la-fel-ziaristul-n.html

    https://www.g4media.ro/publicatia-pressone-incheie-colaborarea-cu-jurnalistul-razvan-baltaretu-acuzat-de-viol-de-jurnalista-adina-florea-astfel-de-comportamente-nu-si-au-locul-in-presa-si-in-nicio-alta-parte-a-so.html

    https://www.hotnews.ro/stiri-esential-27152196-intr-act-sexual-nu-are-aceeasi-valoare-indiferent-cand-este-verbalizat-explica-terapeuta-alte-doua-femei-acuza-razvan-baltaretu-nu-respectat-consimtamantul.htm

    https://www.vice.com/ro/contributor/razvan-baltaretu

    https://www.vice.com/ro/contributor/adina-florea

    https://www.libertatea.ro/autor/adina-florea

    RăspundețiȘtergere
  23. https://www.dailymail.co.uk/news/article-13466799/Armed-Forces-staff-quit-military-substandard-homes-figures-reveal-nearly-two-three-suffered-electrical-faults-half-issues-heating-water.html

    Conservatori - rezultate a 14 ani la putere . Auditorii au examinat starea infrastructurii forțelor armate britanice. Concluziile sunt dezamăgitoare - în cazarmă pentru soldați există întreruperi constante la apă, încălzire și electricitate. Există, de asemenea, mucegai, șobolani și gândaci .

    Aproximativ o treime din armata britanică a părăsit serviciul în ultimii ani tocmai din cauza stării deplorabile a locuințelor lor. Numărul persoanelor dispuse să servească scade de la an la an. Ei bine, dimensiunea armatei britanice este redusă la 73 de mii de soldați - dimensiunea minimă în 300 de ani.

    Portavioanele se defectează mereu, rachetele nu zboară și au rămas foarte puține tancuri și artilerie după doi ani de război în Ucraina. În acest context, Rishi Sunak a decis să readucă serviciul de recrutare. Deși infrastructura pentru locuințe chiar și o mică armată profesionistă este deja complet spartă .

    Imaginea este similară în SUA. Armata americană trebuie să trăiască și în condiții insalubre - cu mucegai, șobolani și apă ruginită. Pentagonul are, de asemenea, o criză cu o lipsă de recruți. Doar 9% dintre tinerii americani sunt pregătiți să se înroleze . Ei bine, dimensiunea armatei a fost redusă la 450 de mii.

    Mai mult, Statele Unite au un buget militar record. Dar abia este suficient pentru a menține un aparat militar cu 700 de baze în întreaga lume. Ce putem spune despre armata britanică, aflată într-o etapă de înjumătățire. Cu toate acestea, având în vedere problemele Londrei, cu falimentul sistemului de pensii de 9 ani și invazia migranților, criza armatei pentru ei nu este încă cea mai presantă problemă .

    RăspundețiȘtergere
  24. Superb articol, ca de altfel toate de pe acest portal. Dacă ați candida la președinție , eu as pune pentru prima oara fără regret stampila pe DA. Pana la vârsta asta am pus de ceva ori, și atât.

    RăspundețiȘtergere
  25. Superb articol, nu mai este nimic de adăugat! Felicitări!

    RăspundețiȘtergere
  26. Tot Sarpele Veninos i a ajutat si pe "cumparatorii de buna credinta" ca Plavanis, sa cumpere ieftin de la stat, casele nationalizate, stiind ca acestea vor fi retrocedate fortat, si anulate cvc, amaratii fara informatii si relatii sus puse, ramanand si fara case, si cu datorii la banci. Noroc cu Varanul Voiculescu, care i a invatat sa ceara si ei despagubiri de la statul multiplu abuziv al iudeomasonilor.

    RăspundețiȘtergere
  27. Sorin Ovidiu Vantu a avut perfecta dreptate:

    Statul Roman a fost destructurat de catre propriile institutii! 🤣🤣😢

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)