duminică, 23 iunie 2024

Melonul României


Când l-am văzut făcând poză, victorios, cu Meloni, ceva mi-a spus că lungul șir al „gafelor” personajului în cauză se va accelera până la detonarea finală. Este o veste tragică pentru dorința de suveranitate a României însă, în loc să ne facem iluzii, cel mai bine e să privim realitatea în față, pentru a o înțelege așa cum e, nu așa cum ne-o dorim.

În general, în istorie, omul de la bază are tot felul de speranțe. De aceea se duce la vot: își pune speranța în buna credință a unor jigodii perpetue. Mai mult, atunci când evenimentele se sucesc, bietului om îi rămâne aceeași speranță că „alesul său” o va suci istoric. Nu, dragii mei, îmi pare rău că trebuie să vă întrerup tandrul vis pe care vi-l tot „reinventează” sistemul. Nu-i așa! 

Nu există suveranism! Cocoțat pe coama mișcării suveraniste, Trump a făcut numai idioțenii, iar de idealurile dorite de cei care-l aleseră s-a ales praful. În locul unui naționalism frust, Trump a adoptat o aberație, așa-numitul „naționalism economic”. De ce? Pur și simplu pentru a putea să facă loc sub „umbrela” sa întregului jeg woke care acum joacă „la impuse” în toată lumea. Mă rog, Trump nu e singurul caz de așa-zisă opoziție controlată(termenul meu este de opoziție arestată). Dar să nu ne pierdem timpul cu divagații, ci să revenim pe plaiurile noastre.

Proaspăt intrat în Parlamentul European - la un procent mult redus față de așteptările sale - Simion a văzut brusc oportunitatea translatării tacticilor sale de galerie la nivel european. Și cum putea s-o facă mai bine altfel decât prezentând cu emfază așa-zisele realizări ale sale. Cum în țară stângiștii îl acuzau că ar fi izolat la nivel european, care putea fi tactica cea mai bună a galeristului, alta decât să le demonstreze nulităților din media de stânga cât de șmecher e el pe tărâmul Ioropii? Și, la fel ca orice zero politic, a purces la Înalta Poartă de la Bruxelles, gata să arunce cu oricât pentru „a înscrie”. Și uite-așa s-a întors victorios de-acolo.

Dar care-a fost victoria sa, mă veți întreba. A avut vreun discurs fulminant în Parlamentul European(n-avea cum!), a produs ceva mișcări tectonice acolo? Ei, aș! S-a vorbit despre el, a umilit vreo Ursulă de pe-acolo? Nici vorbă! Poziția politicianului român care iese din țară este strict cea a ghiocelului. Așadar, ce-a făcut, frate? - mă veți întreba. Iar răspunsul e dezarmant pentru oricine: a intrat într-un grup politic!!! Asta prezintă Simion ca o mare victorie personală a sa. Ce să spun, a rupt în două coana Ioropă. „Vuiește Occidentul!” - vorba jigodiei Maniu. 

Nu mai vorbesc că simplul fapt de a te subordona „unei mari familii europene” aruncă în aer orice demonstrație de suveranism pe care ai face-o. Aici Simion poate replica prin faptul că Grupul Conservatorilor și Reformiștilor Europeni este anti-federalizare. Doar că, acest grup mai are un asterisc, anume faptul că este de fapt unul coordonat direct de SUA,  mai precis de mediile neo-conservatoare de-acolo. Cu alte cuvinte, grupul implementează aceeași otravă de sorginte americană.

Că grupul respectiv e așa și pe dincolo poate fi doar o chestiune marginal-negativă. Simion s-ar putea salva spunând că îmbrățișează euroscepticismul moderat al grupării. Doar că mai e ceva: pentru a intra în Grupul Conservatorilor și Reformatorilor Europeni, Simion a semnat un angajament de susținere necondiționată a Ucrainei!!! Nu știu cât de adevărată este afirmația deoarece a fost făcută de media stângistă de la noi, dar nici nu am văzut vreo replică din partea sa, ceea ce mă determină să cred că așa e. Adică personajul are o coloană vertebrală de plastilină. Îl pui în orice formă și-și găsește justificarea pentru poziția sa. 

Desigur, nu e prima dată când Simion și al său AUR fac mișcări absolut aberante. Mă rog, aberante pentru cei care iau de bune spunerile din ineptele sale live-uri. Totuși, stau așa să mă gândesc: cum naiba poți să semnezi un sprijin necondiționat pentru Ucraina și, în același timp, să vii în țară să urli ca la galerie că te împotrivești donării sistemului Patriot? Păi, bre, politicianul lu' Pește, mătăluță acum trebuie să protestezi împotriva faptului că nu se donează toate Patrioatele, să urli ca să le dăm ucrainenilor absolut tot ce avem și să rămânem în fundul gol. Ăsta-i patiotismul pe care l-ai semnat la Bruxelles! De ce nu dai cărțile pe față? De ce nu le spui românilor că de-acum militezi pentru împingerea noastră în război întrucât Ucraina a rămas fără carne de tun? De ce nu spui asta, George???

Desigur, credința sa că totul se va petrece ca la galerie e una care-l ghidează. Doar că nu cred că oamernii mai sunt proști și se lasă duși cu zăhărelul. La alegerile locale AUR a fost un dezastru, în timp ce la europarlamentare a luat cu cel puțin 10 procente mai jos decât rezulta din sondajele pre-electorale. Ăsta e un trend care nu poate fi contestat. E un dezastru care ne prevestește faptul că la prezidențiale Simion se va scufunda mult sub ceea ce a obținut partidul său acum. Oricât de mult ar crede în „prostia poporului”(care există!), Simion ar trebui să înțeleagă că, spre deosebire de alte popoare anesteziate, românilor le-a mai rămas instinctul. Uneori fac lucruri nebunești, efectiv din instinct, și așa te trezești peste ceva vreme că de făcut s-a făcut bine. Simion și-a bătut singur cuie în propriul cosciug politic atunci când a ales să fie un fel de „Meloni de România”, naturalizat, Melonul nostru. Nu merge, George, cu Melonul, o s-o simți pe pielea ta și a celor care te-au inventat!

40 de comentarii:

  1. Românii nu vor merge la războiul din Ucraina, mai bine fug toți în munți și îi lasă pe generali, polițiști, securiști și politicieni să primească ei arma în mână și să lupte cu rușii.
    Știu că lunga noastră tradiție de a lupta cu naziștii cotnla cot ar însemna la fel sa îmbrățișăm nazismul și să luptăm cu rușii. Dar poporul nu vrea de data asta. Poporul a întors deja armele împotriva nazismului.
    Christos a înviat!
    Rusalii vindecătoare să aveți!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Fug în munti"

      Și ce fac ei în munți?
      Romanii sunt pregătiți sa se descurce în salbaticie?
      Si vor fi de negăsit?
      Nu stiam!

      Ștergere
    2. Aventurierii, infeactorii, proștii, săracii si santajatii/obligatii +'sefii in pozitii protejate se vor duce. Un fel 10 august up gradat. Parerea mes.

      Ștergere
  2. Off topic:

    Statul american Kansas a dat în judecată Pfizer. Iată câteva capete de acuzare, cu mențiunea că denumirea de vaccin este inexactă. Serurile mARN folosite în pandemie nu pot fi denumite vaccinuri.
    1. Pfizer a indus în eroare publicul că a avut un vaccin Covid-19 „sigur şi eficient”.
    2. Pfizer a spus că vaccinul Covid-19 este sigur chiar dacă ştia că vaccinul a fost legat de efecte adverse grave, inclusiv miocardită şi pericardită, sarcini pierdute și deces. Pfizer a ascuns publicului aceste informaţii critice privind siguranţa.
    3. Pfizer a declarat că vaccinul Covid-19 este eficient chiar dacă ştia că efectele vaccinului scad în timp şi că nu protejează împotriva variantelor Covid-19. Pfizer a ascuns publicului aceste informații critice privind eficacitatea.
    4. Pfizer a declarat că vaccinul Covid-19 va preveni chiar şi transmiterea Covid-19 deşi ştia că nu a studiat niciodată efectul vaccinului său asupra transmiterii Covid-19.
    5. Pentru a împiedica publicul să afle adevărul, Pfizer a apelat la cenzurarea discursului social media care a pus la îndoială afirmațiile Pfizer despre vaccinul său Covid-19.
    6. Falsificările Pfizer despre un vaccin „sigur şi eficient” au dus la venituri record de aproximativ 75 de miliarde de dolari din vânzările de vaccinului Covid-19 în doar doi ani.
    9. Pfizer trebuie să fie trasă la răspundere pentru că a prezentat în mod fals beneficiile vaccinului său Covid-19, în timp ce a ascuns și suprimat adevărul cu privire la riscurile sale, eficacitate ce scade în timp și incapacitatea de a preveni transmiterea.
    29. În mai 2021, Pfizer a făcut publicitate în Kansas prin Facebook cu privire la vaccinurile sale ce „salvează vieți” și „curele” sale. Prin informaţii şi convingeri, Pfizer a intenționat ca statul Kansas să se gândească la vaccinul său Covid-19 atunci când a discutat despre vaccinurile „salvatoare de vieți” și „cure”. Pfizer a difuzat trei anunțuri publicitare diferite între 4 mai 2021 și 1 iunie 2021, anunțuri ce au avut 165 000 de vizualizări în Kansas.
    57. Pfizer a păstrat datele ascunse prin acorduri de confidențialitate cu guvernele din toată lumea.
    C. Pfizer a folosit o cronologie extinsă pentru a ascunde datele critice referitoare la siguranţa şi eficacitatea vaccinului Covid-19.
    62. Pfizer a păstrat, de asemenea, datele ascunse printr-un calendar pe care Pfizer l-a amânat în mod repetat.
    65. Oamenii de știință au fost atunci indignați că încă nu au putut revizui datele studiilor Pfizer. Studiul pivot al vaccinului Covid a fost finanţat de companie şi proiectat, executat, analizat şi publicat de către angajaţii Pfizer. Societatea și organizațiile de cercetare contractuale care au efectuat procesul dețin toate datele. „Covid-19 vaccinuri si tratamente: trebuie sa avem datele brute, acum.” Articol din British Medical Journal, 2022:376 (Jan. 19, 2022).
    E. Pfizer a distrus datele grupului de control al vaccinului, ceea ce a ascuns datele critice privind siguranţa şi eficacitatea vaccinului Covid-19.
    83. În cele din urmă, Pfizer şi-a păstrat datele privind efectele reale ale vaccinului Covid-19, distrugând grupul de control care a participat la studiul său.
    88. Dintre cei 21921 de participanţi la studiu ce au primit placebo, peste 20000 de participanţi au decis să primească vaccinul Pfizer Covid-19 începând cu 13 martie 2021. (Asta înseamnă că practic testele nu au avut grup de control).
    ---
    Știți unde a fost grup de control? În România, pentru că pe la noi, mai mult de jumătate nu s-au vaccinat Covid. Așa că vom putea urmări, așa cum ar fi trebuit în cazul unui vaccin, care sunt efectele acestor seruri pe timp de câteva decade.

    https://fingfx.thomsonreuters.com/gfx/legaldocs/egvboakldpq/2024-06-15-pfizer-complaint-(002).pdf

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ,,Ne vaccinăm pentru ce?
      Stanford, Cornell și alte cinci laboratoare universitare din California au anunțat nu au găsit virusul Covid-19, care, netrecând testul Koch, este fictiv. Aceste laboratoare plănuiesc să dea în judecată CDC pentru frauda Covid-19…

      Am trimis apoi restul probelor la Stanford, Cornell și câteva laboratoare de la Universitatea din California și au găsit aceleași rezultate ca și noi, FĂRĂ COVID! Au găsit gripa A și B. Am vorbit apoi cu toții la CDC și am solicitat probe viabile de COVID, pe care CDC a spus că nu le poate furniza, deoarece nu avea probe.
      Am ajuns la concluzia fermă, prin toate lucrările noastre de cercetare si de laborator, că C-19 este imaginar și fictiv.”

      Ștergere
    2. Multumesc pentru link-sursa.

      Ștergere
  3. Atat s'a putut. Pentru inceput acceptam. Ce sa facem altceva ? Țepeș si Patrascu (Mihai) au inceput prin a fi fiendly cu uniunea europeana de atunci (inalta poarta). Si daca e o constructie a serviciilor, AUR e un inceput. Ce o sa facem ?

    RăspundețiȘtergere
  4. As dori sa vad un articol explicator despre Viktor Orban și pro-trumpizmul lui... Omul ăla încurcă toate predicțiile

    RăspundețiȘtergere
  5. Si Simion si Sosoaca fac parte din jocul de/cu umbre cu radacini sioniste. Vadim fusese "inventat" ca sa aduca o extrema excesiva de stinga. Asa s-a putut justifica stinga ponderata a gastii sioniste Iliescu&Roman. Actualii "patrioti" au singe evreiesc, de fapt! Cind spun "tarisoara noastra" sa va fie clar ca se refera la Romania LOR nu a romanilor... Si da, interesul evreimii e sa goleasca teritoriul Ucrainei, Moldovei si Romaniei de populatie, ca sa poata veni fara opozitie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa goleasca de elite/ informati/ suveranisti reali.

      Ștergere
    2. Hai sictir cu amestecarea lui Şoşoacă în mizerie, jivino khazară!

      Ștergere
  6. Da. Nu-mi place Meloni, nu-mi place Melonul. Putea să aleagă grupul AfD. Aşa că am ieşit din AUR. Are aceeaşi soartă ca PP-DD.

    RăspundețiȘtergere
  7. Premierul ungar Viktor Orbán a declarat că încheierea conflictului ucrainean este un punct important al președinției țării sale la Consiliul Uniunii Europene, care va începe la 1 iulie.

    Deci si prin urmare razboiul din Ucraina se va incheia brusc oricat de mult nu credeti la ora asta acest lucru.
    Doamne ajuta!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ai dreptate Dan,

    Toți din lista asta sunt coordonați de americani:
    cdep.ro/pls/parlam/structura2015.pr?idg=152&leg=2020

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar nu realizezi ca suntem colonie a intereselor americane?

      Ștergere
  9. Mai degraba un melanom...

    RăspundețiȘtergere
  10. Rezulta ca singura opțiune rămâne Soso. Deja a dat atac la dansul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect, asa este! De ea avem nevoie ca de aer! Nu uitam! In 2021 ea a fost SINGURA pe baricade. Restul taceau Malc.

      "Dupa faptele lor ii veti cunoaste"

      Ștergere
  11. Singurul suveranist este Orban, restul sunt niște clone Meloni toți.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fantezii! Orban este un fals suveranist, cum se zice DESEMNAT. Absolut nici o tara europeana nu i suverana. Este un non sens. La fel ca si toata lumea depind si ei de imprumuturi semestriale pentru pensii si salarii.

      Ștergere
  12. Este evident faptul ca -George Simion este împins in fata- de către o parte a celor din servici, mai exact a celor coordonați de gen Degeratu; dar aceasta este regula, nu excepția in politica românească; pe de alta parte, ar trebui sa analizam rezultatul votului de la euro parlamentare, și sa ne punem in pielea personajului, înainte de a arunca cu piatra; ne dorim politicieni verticali, morali, in timp ce noi - nu le dam un vot consistent - celor de la AUR, pentru a putea demonstra -de ceea ce sunt in stare ; Creditam cu 50% -niște jigodii care -de 35 de ani și au bătut joc de o țara bogata și un popor altfel harnic, ii aruncam unui partid precum AUR - 10 procente, și ne așteptăm- sa se sacrifice pe cruce cu 10% !? Aceasta este IPOCRIZIE, FALSITATE-aruncarea asupra altora- a propriei noastre limitări !

    RăspundețiȘtergere
  13. A încercat Claudiu Târziu să dreagă busiocul într-un live pe FB, dar se vede că sunt doar scuze de suprafață.
    Dacă în 2020 AUR a avut o scuză prin faptul că a fost un partid nou și nu a reușit să facă mare lucru la alegerile locale devenind un "uriaș cu picioare de lut", un partid parlamentar fără structuri locale puternice, strategia lui Simion de a decapita constant organizațiile județene care au "mișcat în front" au determinat ca și acum să aibă rezultate foarte slabe în teritoriu. Iar procentul de la europarlamentare este susținut doar de diaspora, zona în care ghilotina a acționat mai puțin. Dar dezastrul se va vedea la parlamentare și prezidențiale - "ajutat" și de reclamele electorale aberante postate deja ("tăiem toate dobânzile la creditul tău")

    RăspundețiȘtergere
  14. Pentru a scoate pe piata un partid ca AUR e nevoie de multe milioane de euro. Cineva a decartat banii astia si nu sint multe entitatile capabile si interesate de o astfel de investitie.

    Daca te uiti cu inocenta la conducerea AUR – absolventi de SNSPA, parpangheli, sereisti wannabes si alte ciudatenii etnico-culturale aflate in relatii cel mult vagi cu romanismul, patria, suveranitatea, independenta nationala – si la etichetele de extremism, fascism, legionarism etc. cu care a fost decorata ca un pom de Craciun aceasta aiureala pseudo-politica, te blochezi intr-o disonanta cognitiva amintind de taranul care, dupa ce s-a uitat o zi intreaga la girafa de la zoo, si-a vazut de drum hotarind in sinea lui ca asa ceva nu exista.

    Daca, insa, ai depasit virsta la care credeai tot ce ti se spunea la televizor, realizezi ca AUR a fost creat pentru:
    1. a avea o opozitie de opereta intr-o democratie de opereta; strins controlate si una si cealalta.
    2. a atrage, identifica si inventaria pe cei mai galagiosi nonconformisti care chiar se opun "valorilor" europene, globalizarii si renuntarii la suveranitate.
    3. a oferi nemultumitilor de starea politica a natiunii o supapa (telecomandata) pentru scaderea controlata a presiunii sociale in momentele critice.
    4. a se oferi un pretext analistilor si altor bagatori de seama globalisti sa ridiculizeze si sa compromita prin asociere cu acesti clovni ideile de natiune, patriotism, suveranitate, identitate culturala, credinta in Dumnezeu. Poporul trebuie adus in situatia lui Brejnev din bancul de pe vremea URSSS, cind liderul comunist, intrigat de succesul concursurilor de „Miss” din Occident, a dat ordin sa se organizeze asa ceva si la Moscova. Organizatorii au demarat preselectia, criteriile de promovare fiind apartenenta la PCUS, originea sanatoasa, succesele in productie, indeplinirea planului, minimum 3 copii, atitudinea combativa in timpul sedintelor de partid, spiritul critic si autocritic, vigilenta revolutionara etc. La vizionarea care a precedat concursul, desi salopetele muncitoresti de doc in care erau imbracate concurentele erau noi-noute, Brejnev s-a adresat dezamagit micului grup de tovarasi care il insoteau: „Eu chiar nu inteleg ce vad unii in concursurile astea”.

    Cind ti se pune in fata un partid ca AUR, zici despre natiune, patriotism, suveranitate, identitate culturala, credinta in Dumnezeu ce a zis Brejnev despre concursurile de frumusete din bancul de mai sus. Asta e principalul motiv pentru care a fost creat AUR.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect, multumesc.
      Pe mine m au pacalit pana acum , la ordinul bruxelez cu " Slava Ucrainii"

      Ștergere
  15. Roma asta de Simeon a pacalit o gramada de prostime, este de fapt inventia securitatii, prinzand ideea ,,nationala,, care vine dupa ,,globalism,, , insuflata de ... si grupurile sale gandire, pentru a zapacii si controla. Dupa noi, tot noi, asta e idea. Uitati-va la cine e in Aur, spune-mi cu cine te insotesti ca sa-ti spun cine esti. Prin prisma promovarii nationalismului, mai exact a regionalimului de fapt si a autodeterminarii se vor promova politici federaliste ? Traiasca Republica Federala Europa. Nationalismul este foarte bun atunci cand este micro, sa mergem ceva mai departe tovarasi catre regionalism.

    RăspundețiȘtergere
  16. > Nu știu cât de adevărată este afirmația deoarece a fost făcută de media stângistă de la noi, dar nici nu am văzut vreo replică din partea sa, ceea ce mă determină să cred că așa e.

    Iaca mai jos textul integral al declaratiei.
    Ce zici, este un "un angajament de susținere necondiționată a Ucrainei"?


    "Declarație de poziție cu privire la agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei

    Conducerii Grupului Conservatorilor și Reformiștilor Europeni din Parlamentul European,
    Stimate domnule Legutko, Stimate domnule Procaccini,

    Noi, Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), dorim să ne articulăm clar poziția cu privire la conflictul în curs între Rusia și Ucraina.

    AUR condamnă ferm acțiunile agresive ale Rusiei împotriva Ucrainei. Considerăm aceste acțiuni ca pe o flagranta încălcare a suveranității și integrității teritoriale a Ucrainei. Partidul nostru este neclintit în sprijinul său pentru pacea si respectarea stricta a dreptului international.

    Suntem solidari cu poporul ucrainean și sprijinim pe deplin dreptul acestuia la o viață liberă și suverană naţiune. Integritatea teritorială a Ucrainei trebuie păstrată și orice soluție a acestui conflict trebuie să fie bazată pe respectarea standardelor și normelor juridice internaționale.

    AUR rămâne angajat să promoveze și să susțină principiile păcii, securității și guvernării legislația în Uniunea Europeană și regiunile învecinate. Credem că includerea noastră în Grupul Conservatorilor și Reformiștilor Europeni (ECR) va spori eforturile noastre colective de a promova stabilitatea, pacea și respectul pentru dreptul internațional în Europa.

    Așteptăm cu nerăbdare oportunitatea de a discuta în continuare poziția noastră și de a contribui activ la ECR misiunea grupului în Parlamentul European.

    Cu stimă, George Simion Președintele AUR
    GRUPUL EcR [06.07.2024]"

    (https://r3media.ro/textul-declaratiei-de-sustinere-a-ucrainei-semnata-de-aur-pentru-a-intra-in-grupul-ecr-din-parlamentul-european/)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai Uniunea Sovietica Europeana e ..mas...aasta, marxista din start daca pt a fi bagat in seama trebuie sa te "afiliezi" unui Grup. Deci nu exista independenti adevsrati.

      Ștergere
  17. Urmează o perioadă de așa zis calm .Apoi războiul din Ucraina se închide și vine marea criza .D le Diaconu vinde ți proprietățile din Grecia scăpa de active bursiere externe .Cumpără teren in tara (daca nu ai făcut o deja ).Vine o noua "revoluție "
    Cumpărați va panouri fotovoltaice și alte produse of grid din China cat se mai poate .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Interesant. Deducem deci ca dupa urmatoarea schimbare, oamenii instariti precum DD vor deveni mosieri cu argati cu bice si iobagi submisivi constituiti din acei 90% de vietuitori rurali care NU AU de nici unele, nici pamant si nici panouri.
      Oare va mai fi posibil sa IN-Iobagesti lumea saraca si nevoiasa prin FOAME pentru a-i transforma inapoi in sclavi la sapa?

      Ștergere
    2. corect, asa este !

      Ștergere
  18. AUR a fost initial ceva, proiect, dar acum este infiltrat masiv. Tocmai ca sa nu genereze probleme. Aia care sustin AUR sunt in contrapartida cu aia care au nasit PSDNL, dar batalia politica esre doar ograda serviciilor acum. Iar unele sunt doar falange ale alora externe cu interese clare aici. Romania nu are acum nici politicieni nici partide denivelul altora. Suntem la Mila Lui Dumnezeu! Ca mereu!
    Degeaba atatea servicii si atatea structuri daca slujesc, pe banii romanilor si privilegile date de tara, interesele altora.

    RăspundețiȘtergere
  19. Georgia Meloni, 47 ani a fost protejata lui Berlusconi la Bunga - Bunga. La 29 de ani devine deputat, vice presedinte Camera Deputatilor, are in palmares cinci legislaturi. Numita de Berlusconi ministru tineretului intre 8 mai 2008 si 16 nov 2011 devine cel mai tanar ministru din istoria Italiei.Devine prim ministru tradandu-si electoratul si vireaza la 180 grade programul pentru care a fost aleasa. O vizita la Wasington sa-l pupe pe Biden, o alta la Ursula si la Kiev unde-l saruta focos pe piticul botezat cu briciul face ca electoratul neo-marxist sa treaca de partea ei si vechiul ei electorat sa o paraseasca, intra in conflict cu Matteo Salvini. Cunoscuta ca fiind agresiva, perversa, scandaluza si profitoare isi face multi dusmani. Are gura mai mare decat creierul, inteligenta si morala minima. Necasatorita, copil din flori, parintii ei despartiti sunt de origine sarda si din Messina ramane fara tata care-i paraseste cand avea 2 ani. Sa mai condamne cineva Bunga - Bunga si pe Silviu Berlusconi cand obtii atatea avantaje? Un fel de Alinutza sltelutza. Intrand in conflict cu Salvini care nu vrea trupe in Ucraina, care face parte din coalitia guvernamentala, s-ar putea sa ramana fara guvern.
    Pentru cei ce vor sa afle, din documentele desecretizate de curand referitor la tratatul de la Paris 1947 ce conditii au impus americanii italienilor dar si germanilor, va recomand doua volume extraordinare scrise de un cercetator italian dupa ce a studiat acest tratat desecretizat partial. Ceva uluitor si toate aceste conditi sunt valabile si astazi. Pentru cei interesati va recomand: L’Altra Storia d’Italia (1802 - 1947) - Libro Volume Primo di Lamberto Rimondini (20 euro) si L'altra storia d'Italia 1948-2022 - Libro Volume Due, Arianna Editrice, 2023. (20 euro). Aveti si un interviu foarte interesant cu autorul: https://www.youtube.com/watch?v=OlvKvJRql8Y (Elena Nistor)

    RăspundețiȘtergere
  20. Sunt dornic sa citesc despre "jigodia Maniu"; ai putea sa postezi un/niste titlu/ri sau trimiteri?

    RăspundețiȘtergere
  21. Parerea mea este ca individul ca și mulți alții din tagma lui nu merita timpul alocat în scrierea și editarea acestui articol.

    CC

    RăspundețiȘtergere
  22. Uitați-vă mai cu atenție la ce a spus și ce a făcut Simion, dacă vreți. Altfel, bine că ați menționat îndoiala cu privire la corecta redare a conținutului 'declarației unilaterale'.

    Cît despre 'naționalismul economic', lucrurile au avansat mult și nici Trump, nici Bannon nu se mai sfiesc să clameze poziția naționalistă, pur și simplu.

    Nu vă mai funcționează feed back-ul la fel de bine ca altădată și vă precipitați. Dacă vom pieri in război curînd, nu are importanță, dacă vom trece peste următoarele luni însă, noul dvs stil trebuie ori rafinat din greu, ori abandonat, a devenit cam prea Telegram-ist.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Simion si Trump, sunt nationalisti de conjunctura/oportunitate masonica! 🤣🤣🤣

      Ștergere
  23. Mugue Ciuvica a spus in septembrie 2020 ca AUR e inventia lui Soros. A spus ca sediul AUR din Bucuresti costa 2 milioane de dolari. Boii i-au votat.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)