miercuri, 15 august 2018

Moartea din farfurie

Erbicidele Monsanto(parte a Bayer) Roundup si Ranger Pro au fost dovedite oficial ca fiind cancerigene. Un tribunal San Francisco a acordat o despăgubire de 289 milioane de dolari unui fost grădinar, bolnav de cancer în stadiu terminal după ce o viaţă întreagă a utilizat erbicidele incriminate. Suplimentar, tribunalul a constatat co Monsanto a acţionat cu rea credinţă, ignorând semnalele de alarmă venite dinspre lumea ştiinţifică.

Acesta este doar începutul întrucât mai sunt câteva mii de procese pe rol doar în SUA. Culpa Monsanto e cât se poate de clară întrucât glifosatul este introdus în lista agenţilor cancerigeni încâ din 2015. Iar el a continuat să fie folosit la scară largă, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Desigur, veştile proaste nu se opresc aici. Round Up se foloseşte la scară largă în România. Dacă vă întrebaţi de unde ni se trage, daţi un ochi spre marele „patriot naţionale” Dacian Cioloş care, în perioada în care a condus Ministerul Agriculturii, a semnat aderarea României la Codex Alimentarius. Mai mult, acelaşi individ a deschis larg porţile Monsanto, transformând România într-un vârf de lance al experimentelor la scară largă pe populaţie.

Actualul scandal e doar începutul. Răul făcut de regimul băsescu-boc e în stadiu încă incipient. Un lucru aproape uitat este că, începând cu anul 2009, România foloseşte Initium pentru culturile de roşii, viţă de vie, cartofi, castraveţi şi ceapă, un produs oferit de o altă firmă nemţească - BASF. Prin semnătura criminală a guvernului boc, România a devenit vârf de lance al experimentelor la scară largă cu acest produs. Iar consecinţele nu întârzie să apară.

Nu vă trebuie mari date ca să înţelegeţi ce se întâmplă. Acum, faţă de perioada comunistă, incidenţa cancerului este de aproape cinci ori mai mare. Cifra este de-a dreptul alarmantă în condiţiile în care o mare parte din populaţie a emigrat, ceea ce înseamnă că, raportat ca procent din populaţie, lucrurile stau mult mai crâncen.

Moartea din farfurie e o realitate, iar complicitatea celor aflaţi la butoane e cealaltă parte a problemei extrem de puţin dezbătute. România e raiul tuturor „Ali Chimicilor” planetei. Nimeni nu controlează ce anume substanţe foloseşte un fermier şi nici cât. Aşa se face că, îmbătaţi de mirajul profiturilor, fermierii noştri ajung să ucidă mai mult chiar decât au proiectat criminalii din fruntea ţării.

Ceea ce reuşim să vedem acum e strict vârful aisbergului. Cu siguranţă că, la fel ca şi în cazul falsificării emisiilor de către Volkswagen, Germania va forţa punerea batistei pe ţambal şi-n privinţa substanţelor criminale cu care concernele sale chimice ucid oamenii. Fără doar şi poate, actualul mod criminal de otrăvire a oamenilor va continua, iar decizia dată de acel tribunal din San Francisco se va dovedi doar un accident.

Singurul lucru care vă rămâne de făcut este să vă asiguraţi singuri sursele de aprovizionare. Nu picaţi în mirajul alimentelor „accesibile” din supermarket pentru că, pe termen lung, vă vor costa enorm. Aprovizionaţi-vă strict din sursele pe care le puteţi controla. Altfel sunteţi la mâna ticăloşilor.

16 comentarii:

  1. Pentru mine, sărbătorile naționale sunt când taie soacră-mea câte-un porc. Tocmai făceam mișto de un erbivor că halește mai multă chimie anorganică decât halesc eu ca carnivor! Măcar la porci se intervine cu hormoni, steroizi și mai nou ... grăunțe pentru câini! Se umflă porcu' de zici că-i Făt-frumos!

    RăspundețiȘtergere
  2. Adica minunatul vest nu are grija romanilor si nu le da ce are mai bun?! Nu pot sa cred! N-au venit nici ploile cu salam si n-au adus nici macar programul o vila pt fiecare?! Am intrat si in U.E. si n-au rasarit bananierii la marginea drumurilor?! Sintem in nato si nu curge mierea la robinet?!
    Nu se poate! Si germanika n-a adus nici macar un VW pe cap de locuitor?!

    Precis le-au luat aia de la PSD!


    "Aprovizionaţi-vă strict din sursele pe care le puteţi controla. Altfel sunteţi la mâna ticăloşilor."

    Nu se poate! La noi, inca din anii 90, au aflat ca plantele modificate genetic afecteaza si padurile, nu numai celelalte culturi!
    Putinii tarani care mai existau, au fost parte dintr-un program prin care le-au dat seminte din plante modificate genetic.

    De ce s-a intimplat? N-au gasit altii la care ingemanarea dintre prostie, idolatrie si servilism sa le asigure conditiile unice de la noi!
    Sint singurii care nu-si fac probleme de coalitia straini-minoritari si cred ca o sa le mearga f bine!
    Sa-l aleaga acum pe Ciolos dupa sas si o sa le mearga de minune! Asta are pile la U.E. si o sa le aduca posmagi muieti la gramada!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și mai face și Valérie o tantră-mantră-lantră și îmbobocește poporul român!

      Ștergere
    2. Si ca sa continui:

      http://www3.weforum.org/docs/GRR17_Report_web.pdf

      La pagina 64 se scrie despre geoengineering, deci recunosc folosirea programelor chemtrails, dar cu un nou nume, care suna chiar "stiintific".
      Acum ceva timp, elita a comandat un experiment prin care s-a ajuns la concluzia ca un om care a trait in timpul RM I, daca ar fi trezit astazi la viata, ar rezista numai 11 zile in conditiile in care o facem noi.
      A fost o stire devastatoare pt leprele globaliste sa afle ca nu ei decid lungimea vietii noastre, ci numai Dumnezeu, indiferent de ceea ce fac ei, deoarece doar asta au reusit sa confirme!

      Ei au spus de f mult timp ce vor:

      https://www.amazon.com/Ecoscience-Population-Environment-Paul-Ehrlich/dp/0716700298


      Dupa cum se vede, cartea a fost publicata in 1978!

      Cine este Holdren:
      https://en.wikipedia.org/wiki/John_Holdren

      Cine este Ehrlich:

      https://en.wikipedia.org/wiki/Paul_R._Ehrlich

      Info despre carte:
      http://zombietime.com/john_holdren/

      Pt cei care vor, aceasta carte poate fi gasita si citita online.

      Ce spune un citittor:

      I must admit, this is one of the most deeply disturbing, horrifying texts I have ever read.

      Simply put, this book describes a future vision for the world that now exists within China; a world of forced sterilisations, forced abortions, eugenics, incredibly powerful central governments, carbon taxes, poisoned food and water supplies pumped full of highly toxic sterilisation agents...the list goes on and on. The book reads like some crazed Nazi fantasy, what is even more horrifying is that it was written and openly published in academia by people such as Holden whom now hold such highly esteemed positions in government and academia.

      The environmental movement has morphed into a hard-core Malthusian Eugenics movement that sees humanity as the ultimate enemy of the planet, something to be managed and - where necessary – culled.

      Demographic Winter - the decline of the human family.(Cu subtitrare în limba romaână)
      - https://www.youtube.com/watch?v=MvSSFxMHcQo

      In 1972 aparuse si aceasta carte:

      https://en.wikipedia.org/wiki/The_Limits_to_Growth

      Totul este in linia celei de mai sus.

      Oare de ce Ceausescu n-a suflat nici macar un cuvintel despre minunatul capitalism, pt avertizarea unui popor despre care a stiut f bine ca va fi distru,s daca va prelua vreodata sistemul vestic, lucru pe care l-a spus la intilnirea cu Jimmi Carter in 79?!

      Deci mincarea “sanatoasa” este doar o legenda, in care mai cred doar romanii, in mare parte. Si apoi nimeni nu vrea sa se intrebe cum adica alimente bio?! Adica prin cealalta au dreptul sa ne otraveasca legal si le mai dam si bani?!

      Ștergere
  3. unu - "Dacă vă întrebaţi de unde ni se trage, daţi un ochi spre marele „patriot naţionale” Dacian Cioloş care, în perioada în care a condus Ministerul Agriculturii, a semnat aderarea României la Codex Alimentarius. Mai mult, acelaşi individ a deschis larg porţile Monsanto, transformând România într-un vârf de lance al experimentelor la scară largă pe populaţie."

    Vorbesti prostii. Sigur ca Ciolos are vina lui si impreuna cu Boc si Basescu AU FACUT RAU. Regret sa te dezamagesc, dar nu Ciolos este "Raul Primordial". Nu ii iau apararea dar... "sa dam Cezarului se este al Cezarului":
    http://epochtimes-romania.com/news/doi-fosti-angajati-ai-monsanto-valeriu-tabara-si-stelian-fuia-au-fost-ministri-ai-agriculturii---192612

    doi - "Nu picaţi în mirajul alimentelor „accesibile” din supermarket pentru că, pe termen lung, vă vor costa enorm"

    Vorbesti prostii. Este mult mai sigur sa cumperi de la supermarket decat de la tarani. In special produsele certficate eco. Cine si le permite, bineinteles.
    Cei care produc si vand in supermarket chiar daca au produse chimizate, aceasta chimizare este facuta cu cap si cu masura, nu cu lopata si dupa ureche asa cum face taranul roman.

    Cand cumperi de la tarani, practic vorbind, joci ruleta ruseasca. Ceea ce se spune in acest film despre practicile si "performanta" taranului roman este perfect adevarat. Ia urmareste cateva minute si spune-mi si mie ce spun baietii astia doi aici:
    https://www.youtube.com/watch?v=koo5OjUWHxY&feature=youtu.be&t=2502

    trei - "Aprovizionaţi-vă strict din sursele pe care le puteţi controla. Altfel sunteţi la mâna ticăloşilor."

    Asta este calea de urmat. Pentru cine poate si isi permite evident.
    Restul... pot sa inceapa a-l citi pe Darwin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, şi ticăloşii ăia doi de Tabără şi Fuia. Îi uitasem! Multumesc!

      Ștergere
    2. Sa ne uitam cine sint Tabara si Fuia!

      Stelian Fuia s-a născut la data de 1 ianuarie 1968, în localitatea Fundulea, județul Călărași.

      Valeriu Tabără (n. 1 iulie 1949, Sălciua, județul Alba)

      Dan, chiar te miri ca astia sint niste dobitoci mizerabili?! Te miri in ce hal am ajuns ca tara si natie?! Te miri de ce auzi zilele astea cu "gazili"?! Nu-i vezi ce tupeu au, in ce hal mint, cit sint de ordinari?! Culmea este ca, prin minciunile astea cretine, iti arata nu numai cine sint, dar si cit ii duce mintea!
      Am auzit de E Andronescu si n-a trebuit decit sa ma uit de unde este: Ecaterina Andronescu (n. 7 aprilie 1948, Malovăț, România). Nimic neobisnuit!
      Am vazut si scenele cu "doctorul pasnic". Sint absolut convins ca este taran parvenit! Este exact caracterul lor pervers. De ce vin cu copii in locuri in care n-ar avea ce cauta? Tot de perversi! In caz de ceva, incep circul de victime si vaicareala cu copilul agresat si stresat de altii, evident.
      Le arati, le dovedesti ca n-au dreptate si nu conteaza! O tin pe-a lor mai departe cu si mai mare indirjire si ura, chit ca n-au dovezi, in ciuda oricarei logici, pt ca sint defecti, bolnavi de mindrie.
      Eu numai asa ii stiu si n-am intilnit nici unul, niciodata, care sa fie altfel!

      Ștergere
  4. Incidenta cancerului a crescut doar din cauze legate de Boc si Basescu!?Dar Cernobil,de la tovarasii tai rasariteni iti spune ceva!?N-ai obosit scremandu-te sa legi orice nenorocire de americani,Boc,Basescu si acolitii lor?Nu-ti dai seama de propriile complexe si de judecata ta distorsionata de prejudecati?Poti sa cenzurezi si acest comentariu,oricum lasi doar postacii adoratori,"maestre"...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spălarea pe creier nu te-ajută deloc. Cernobilul este într-adevăr vinovat pentru incidenţa cancerelor, dar preponderent pentru cele dinainte de 89 şi anii 90. Dacă te-ar fi dus capul, ai fi căutat tipul de material radioactiv care-a căzut atunci peste România şi perioada de înjumătăţire. Dar ştiu, e greu şi nu te duce capul.

      Ștergere
    2. Statele ex-sovietice nu sunt in top asta inseamna ca Cernobalul nu are un footprint semnificativ in statistici.
      https://www.wcrf.org/int/cancer-facts-figures/data-cancer-frequency-country
      "The rate for all cancers (excluding non-melanoma skin cancer) was 1.8 times higher in more developed compared with less developed countries."

      Diferenta principala e mancarea, vesticii mananca de la supermarket 100%. La noi cam 60% mananca de la supermarket ca aia la tara nu-si prea permit + produsele contrafacute sa zicem unde va la 75%. Cand vom ajunge la 100% o sa fim pe la 300 si urcam in top 10.
      https://www.wcrf.org/int/cancer-facts-figures/data-cancer-frequency-country

      Pofta mare.

      Ștergere
    3. Tu apari mereu, ma, iobag taranesc, afirmind tot felul de timpenii, in esenta aceleasi, care tin de imbecilismul care va este tipic voua si de faptul ca nu va puteti inchipui viata fara stapini straini. Invata boule ca numai voi taranimea sinteti invatati cu stapini care-si sterg talpile pe spinarile voastre! Noi romanii sintem cu tara si natia noastra, atit cit a mai ramas din ea, dupa ce voi cretinii ati distrus-o, deoarece atit poate mintea voastra de moluste.

      Ștergere
  5. Moarte de peste tot...15 august 2018 la 17:04

    Din pacate am o veste foarte proasta pentru toti cei care cred ca vor mai gasi surse de hrana sanatoasa in Romania, cel putin daca nu fac parte din gastile de "elite". Si una la fel de proasta pentru cei care cred ca daca evita moartea din farfurie o sa aiba o viata mai sanatoasa in Romania. Din ambele puncte de vedere, in multe locuri din Romania lui 2018 situatia a devenit infinit mai rea fata de cea de acum cativa ani.

    Motivul? Un factor de care in Romania nu pare sa fie constienta multa lume si despre care nu se vorbeste aproape deloc - obligatia Romaniei, ca membru al UE, de a implementa un plan national integrat si unitar de asigurare a unui "mediu curat si sanatos" pentru populatie prin igienizarea, dezinfectia si dezinsectia, cu mici exceptii, a intregii suprafete a tarii, incepand cu zonele de natura neprotejate prin lege pana la spatiile in care locuim.

    Desi legile care reglementeaza actiunile respective exclud din start posibilitatea folosirii de substante toxice prin conditia ca aceste actiuni sa aiba loc in asa fel incat sa nu puna in pericol sanatatea populatiei, in Romania sunt folosite in acest moment aproape exclusiv substante nu doar toxice ci si persistente in mediu, aplicate in mod din ce in ce mai agresiv, pe suprafete din ce in ce mai mari si prin mijloace din ce in ce mai invazive, care culmineaza cu pulverizarea sub forma de ceata, o metoda care permite patrunderea particulelor toxice chiar si in casele noastre (asa ca adio libertate de alegere) si face imposibila garantia nedepasirii unor "concentratii de siguranta", desi asa ceva nu exista in realitate, cel putin in cazul acelei parti a populatiei vulnerabila la expunerea la substante de tip chimic, ci doar in capul politrucilor din UE (care in anul 2015 au refuzat sa asculte vocea medicilor specialisti din toata lumea)si in capul celor din Comisia din Ministerul (Ne)Sanatatii care avizeaza folosirea acelor substante in Romania.

    Unul din fosti sefi ai acelei Comisii, care a avizat nu dar folosirea Initium-ului in agricultura romaneasca dar si, inca din 2006, cateva dintre substantele folosite azi in dezinsectiile masive, domnul Klaus Fabritius (unul din membrii fondatori si din fruntea Forumului Democrat al Germanilor din Regiunea Extracarpatică) merita sa devina extrem de cunoscut in Romania nu dar pentru contributia sa "de exceptie" la asigurarea unui alimentatii si a unui mediu sanatos de viata pentru populatia Romaniei, dar si pentru implicarea sa in campania ''Fara penali in functii publice" (ce ironie!):

    https://www.youtube.com/watch?v=yNyR6Mvlkhs

    RăspundețiȘtergere
  6. Moarte de peste tot...15 august 2018 la 17:05

    In acest moment Romania este pulverizata luni de zile pe an cu substante toxice care persista chiar si luni sau ani de zile in mediu (adica sunt LENT bidegradabile, ceea ce nu e de bine, chiar daca "biodegradabil" suna foarte ECO), care ne intra in mod repetat in plamani, ne poleiesc in mod repetat pielea, ajung in mod repetat in tractul nostru digestiv prin ingerarea vegetatiei contaminate si ne fac din ce in ce mai nesanatosi, desi ni se tot repeta hipnotic ca e spre binele nostru. Toata tarasenia a pornit lent dupa intrarea noastra in UE si a inceput sa se generalizeze agresiv de prin 2016 incoace, de cand cu sperietoarea Zika (un virus izolat din natura si pus in vanzare de catre Fundatia Rockefeller) si invocarea aiuristica a starii de urgenta pe la primarii si consilii locale, cu care alesii locali zelosi (multi dintre ei de la PNL) au reusit sa infranga rezistentele locale si sa puturoseasca zone intinse din Romania cu substante toxice de provenienta in cele mai multe cazuri germana, si nu venite din orice sursa ci chiar de la noul proprietar Monsanto, BAYER, un (fost) mare producator de gaze de razboi ca parte a IG Farben, cu cercetatori condamnati pentru crime de razboi si apoi reciclati ca angajati in departamentele de pesticide, conservanti alimentari sau plante modificate genetic ale noii si imaculatei companii post-belice.

    Desi ni se tot spune prin presa ca aceste substante nu reprezinta nici un risc pentru sanatatea populatiei (auzim asta chiar si din gura reprezentantilor celei mai importante firme de DDD (deratizare, dezinsectie, dezinfectie) din Romania, Coral Impex SRL), este suficient sa citim fisele produselor folosite (Aqua K-Othrine, K-Othrine Profi, fiind cele mai folosite) ca sa ne lamurim si singuri. Sunt sigure, da, poate daca ti se pare buna ideea de a ajunge sa traiesti in agonie, jinduind dupa o gura de aer care sa nu-ti arda gatul si plamanii (o experienta gen Colectiv) sau sperand ca mai apuci sa simti vreodata ce inseamna viata fara sa te usture ochii in permanenta, fara sa simti zilnic mirosul vomitiv de pesticid, fara dureri permanente de cap si senzatia de minte incetosata, tiuituri si bubuituri in urechi din cauza cresterii sensibilitatii auditive, asta ca sa amintesc doar o parte din trairile noului stil de viata "sanatos" de care beneficiaza in acest fel nefericitii cu sensibilitate chimica traitori prin Romania, carora li se inchide instantaneu in nas o usa pe care sunt afisate temeiurile (i)legale pe baza carora sunt supusi cu foarta acestor suplicii, daca indraznesc cumva sa scranceasca .

    Nici restul populatiei nu e deloc in siguranta. Se vad deja consecintele mai subtile in statisticile incidentelor problemelor de sanatate din ultimii ani: tot mai multe decese in cazul varstnicilor (prima grupa lovita), multe "alergii" (vai, sa starpim ambrozia!), viroze, gripe, boli respiratorii, cardiace, de piele, de vedere, neurologice (psihiatrii si psihologii sunt rugati sa se sesizeze) etc. Si vor fi tot mai vizibile pe masura ce concentratiile vor creste in mediul si in corpurile romanilor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Moarte de peste tot...15 august 2018 la 17:06

    Daca, teoretic, poti refuza hrana pe care o banuiesti contaminata, cumparand din surse curate (daca gasesti asa ceva), incearca sa refuzi aceste tratamente toxice si repetate. Sigur, putem sa ne luam catrafusele sa plecam "la tara", ''la munte". Ghinion! Nici acolo nu putem scapa, sau asa spune legea. Cu exceptia (pe hartie, dar nu neaparat si in realitate) rezervatiilor naturale, pe unde isi au locul de refugiu capatuitii zilei, sau a zonelor sanitare (la bai), nu mai gasim noi in curand locuri curate, daca nu ne scoatem rapid tara din UE. Putem desigur sa o luam pe urmele celor plecati deja in strainatate (si ea destul de pulverizata de altfel). Sa acceptam in sfarsit invitatia, devenita acum extrem de agresiva chimic, pe care noi cei ramasi inca in tara, ceva mai grei de cap, nu am onorat-o deja.

    Cat despre gradinaritul si agricultura bio, in conditiile in care aproape toata Romania urmeaza sa fie bine contaminata cu otravurile vestului, nu doar ca nu prea mai sunt posibile. Dar chiar mai mult decat atat. Biocidele aruncate in mediu nu otravesc doar sursele de apa (toate sunt foarte toxice pentru mediul acvatic si nu trebuie sa ajunga in sursele de apa), nu ucid doar insectele sau daunatorii-tinta si pe cei considerati pierderi acceptabile (toti fiind de altfel necesari in ecosistem), dar distrug lent si viata in sol, microorganismele de care plantele nemodificate genetic au nevoie ca sa absoarba hrana. Si daca consecinta initiala este hrana contaminata si periculoasa pentru sanatate, consecinta finala va fi LIPSA HRANEI. Cine are gradina intr-o zona din Romania in care au fost intens folosite aceste substante in ultimii ani si a incercat sa obtina hrana curata, poate vedea deja ce se intampla cu plantele traditionale, nemodificate genetic, care sunt tot mai firave si mai bolnave de la an la an.

    Acestea fiind zise, pregatiti-va pentru un dezastru de sanatate si de mediu in anii care vor urma, daca Romania nu isi face curatenie in ograda si nu iese odata din UE (pentru ca UE de azi nu pare deloc reformabila). A fost deja anuntata FOAMETEA LA NIVEL GLOBAL pentru 2020 (Calin Georgescu, care a avertizat Romania sa acorde mare atentie micilor producatori si gospodariilor taranesti, care s-ar putea dovedi salvatoare - in contextul asta trebuie inteles si macelul porcilor din curtile taranilor romani, sub pretextul pestei porcine africane).

    RăspundețiȘtergere
  8. cand aveti timp urmariti cu atentie
    https://www.youtube.com/watch?v=0ib1gPqvqxw

    RăspundețiȘtergere
  9. "fara dureri permanente de cap si senzatia de minte incetosata, tiuituri si bubuituri in urechi din cauza cresterii sensibilitatii auditive"

    Pot să confirm aceste simptome din proprie experiență.

    Am început să am dureri de cap, senzație de minte încețoșată, țiuituri în urechi de aproximativ acum 2 ani de cînd am început să consum mai multe plante achiziționate din supermarket. A durat ceva timp să-mi dau seama ce mi se întîmplă. Am făcut multe căutări pe internet, analize de sînge (care erau perfecte tot timpul - în limitele normale). Am suspectat ceva deficiențe de vitamine și minerale, dar în urma analizelor, doar Vitamina D avea valoare mică (explicabil deoarece nu petrec timp în lumina solară, toată viața mea se desfășoară în clădiri). Am rezolvat Vitamina D, dar simptomele n-au dispărut. Am fost pe la mai mulți doctori, de mai multe tipuri - neurologie, ORL, generaliști, dar n-au știut ce să-mi spună pt. că toate testele erau normale. Într-un final am ajuns să citesc și să vizionez video-uri despre pesticide și atunci mi-am dat seama ce mi se întîmplă, așa am aflat că aceste substanțe cu care sînt tratate plantele împotriva dăunătorilor sînt neurotoxice și duc la tot felul de simptome inexplicabile care imită boli foarte grave.

    De la începutul anului achiziționez foarte puține plante din supermarket, preponderență cele Bio/Eco. Cumpăr de la fermele care produc Bio care au apărut în ultimul timp și care fac livrări la domiciliu. Mai cumpăr și de la piețele de țărani - dar cu grijă, nici de acolo nu poți să ai încredere, multe alimente din piețele de țărani sînt cumpărate din aceleași depozite din care se aprovizionează supermarket-urile, deasemenea țăranii nu știu să dozeze chimicalele. Plantele le țin 30 de minute în apă cu bicarbonat și oțet și le spăl temeinic înainte de a le consuma. Nici în restaurante nu poți să ai încredere, se aprovizionează de la supermarket-uri sau de la aceleași depozite și nu le spală corect (dacă le spală...). Salatele sînt otravă pură. Mă gîndesc dacă nu cumva vegetarienii și veganii care urlă sus și tare peste tot despre ce bune sînt plantele pt. organismul uman își primesc finanțare de la firmele producătoare de aceste otrăvuri.

    De cînd am început să fiu atent ce cumpăr și de unde, simptomele au dispărut. A fost un efort foarte mare, și în continuare este un mare efort să fii atent ce cumperi în timp ce ești asaltat din toate direcțiile de marketing.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)