luni, 13 august 2018

Momentul zero

Înainte ca oligofrenul naţional să scrie comunicatul ăla prostesc şi înainte să-i asmută pe porcuroraşii lui Loazărică ar fi trebuit să pornească de la premisa că jandarmii aveau de-a face cu un miting NEAUTORIZAT. În mod normal, oriunde în lume unde se petrec asemenea evenimente se intervine în forţă pentru stoparea acelui eveniment. Nu contează că un miting e paşnic sau nu. În condiţiile în care se blochează neautorizat traficul, jandarmii sunt obligaţi să elibereze locaţia, iar în cazul în care cetăţenii nu se supun, se foloseşte forţa. Acestea-s regulile.
Există o excepţie: revoluţia. Atunci când e revoluţie, nici dracu nu mai respectă nicio regulă, întrucât ordinea constituţională nu mai există. E haos, fiecare face ce vrea, iar întreaga legislaţie e suspendată. De obicei se ajunge la vid de putere şi-apoi la o reclădire treptată a societăţii pe alte baze.

Aşadar acestea sunt cele două situaţii. În care dintre ele se află Plăvanul alături de şleahta sa din care mai fac parte Hellvig, Lăzărică etc.? În cazul în care ne aflăm în prima situaţie, înseamnă că cei amintiţi ar trebui să fie suspendaţi şi cercetaţi pentru încălcarea legislaţiei în vigoare. Nu poţi să nu respecţi legea. Pur şi simplu nu poţi face asta. Când mai eşti şi preşedinte de ţară şi nu te afli la prima încălcare a legii, suspendarea nu mai e o opţiune, ci o obligaţie din partea celorlalţi care se presupune că se consideră responsabili.

În cazul în care ne aflăm în a doua situaţie, adică în plină revoluţie aşa cum susţin vectorii de imagine ai grupului infracţional din statul subteran autohton, datoria le impune celor care susţin ordinea constituţională să-i suspende pe vinovaţi din funcţii şi să demareze cercetările pentru înaltă trădare.

După cum se observă, în oricare dintre situaţii, coaliţia aflată la guvernare trebuie să ia o decizie radicală. Altfel nu se poate deoarece înseamnă că se acceptă încălcarea legilor în vigoare, iar dacă asta e acceptabil cei care susţin că protejează Constituţia înseamnă că mint. Cale de mijloc nu mai există! E unul din acele momente în care cei care se consideră responsabili trebuie să pună piciorul în prag. Dacă o fac sunt eroi, altfel sunt nişte mămăligi bune de aruncat la gunoi.

Aşadar, oameni buni, vă rog să înţelegeţi că acesta e Mărăşeştiul României, poate ultima şansă care ni se oferă pentru reîntoarcerea la normalitate şi menţinerea statalităţii României. Acesta este momentul în care trebuie să spunem hotărâţi: „Pe-aici nu se trece!”. Aveţi puterea de-a face acest pas istoric? Dacă da, veţi avea întreg poporul în spate ca sprijin, dacă nu, mergeţi la puşcărie şi cu siguranţă nimeni nu vă va plânge de milă! Alegeţi ceea ce vreţi să fiţi: eroi sau cârpe! Cale de mijloc nu mai e.

9 comentarii:

  1. Calm down, nu o sa se schimbe nimic, ramane cum am stabilit! Adica tu crezi ca vreun politician roman are coaie sa faca ceea ce scrii tu? Nu inteleg de ce continui sa fii naiv!

    RăspundețiȘtergere
  2. Lipsa de barbatie a politicienilor ne-a adus aici. Originile extrem de modeste cultural (nu cred ca exista vreunul care sa citeasca vreo carte de istorie, de religie sau de filosifie, cred ca nici macar romane politiste nu citesc) ale conducatorilor se reflecta si in actele lor. Barbatie nu inseamna sa te afisezi cu metresa care e mai tanara decat fiica-ta. Din cei aflati azi in functiile cheie nu cred ca exista vreunul cu coloana vertebrala sau cu fundament ontologic. Daca mai iau masuri cat de cat normale (sa vedem daca se va mai tine referendumul cu privire la def familiei) e ca ei mai tin cont de vocea alegatorilor. Oricum fara o atitudine ferma si pana la capat, cu asumarea pe fata a nationalismului si a reindustrilizarii tarii nu e nici o sansa. E chiar amuzant ca de ani de zile cei de la conducerea PSD-ului tot cred ca se poate rezolva cu diplomatia. Potenta in politica nu are legatura cu femeile cum cred unii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dan, ca orice roman, spera ca natia lui se poate dezmetici! Ce altceva sa faci?! Iti vine greu sa accepti ca situatia este alta si ca nu mai existam in realitate. Am fost distrusi in perioada 50-70, iar acum adversarii culeg roadele. Este ceva de neinchipuit ca minoritarii joha, orban, ciolos, banta si helwig, conving romani sa-si distruga propia natie si tara si ii indreapta impotriva singurei institutii care a ramas in mina romanilor si anume Parlamentul! In clipa in care acesta va ajunge in miinile lor, sintem palestinienii continentului. Asta arata, cit se poate de clar, c-am avut dreptate cind am afirmat ca romanii sint doar o mica minoritate, fara cuvint si influenta in societate. Se intimpla de foarte mult timp, iar consecintele nu aveau cum sa nu apara. Multitudinea cozilor de topor are o greutate f mare, iar deznodamintul nu are cum sa fie altul.
    Priviti asa numitii generali ai armatei Romaniei! Daca le pui sortul de aprozar, astepti sa-ti umple plasa cu cartofi.
    Dincolo de masa de tarani natingi, nu avem nimic, zero valori. O masa lipsita total de identitate, demnitate si onoare, cu un singur tel in viata: cariera de supozitor in fundul strainilor.
    Deci ruminski mamaliki, dupa cum ne-a numit Stoicikov, acum mai bine de 10 ani! Ma uit prin diverse publicatii si, normal, cu totul intimplator, numitii Bolcas si Bulai il sustin pe minunatul sas, care plesneste de inteligenta, asa ca s-a filmat citind un discurs penibil.
    Cert este c-a spus de mult timp ca vom comemora 100 de ani, iar lucrul asta incepe sa se vada din ce in ce mai bine. Planul Habsburg n-a fost o poveste, dar romanilor noi oricum nu le pasa. Pt ei doar vestul conteaza si nu natia si tara lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai adaug ca, pt noi, nu este momentul zero, ci minus infinit. Rezulta ca-n cazul nostru sint valabile doar minunile ceresti. Nu exista nici un fel de om capabil si nici un fel de plan de salvare a natiei si tarii romanesti. Chiar daca s-ar gasi un asemenea roman, am ajuns la starea in care nu mai are cine sa-l inteleaga. Mai sint citiva, dar, dupa cum am spus, putini si izolati. D-aia isi permit si alogenii orice, deoarece stiu f bine situatia pe teren. Nu avem cum sa-i pacalim! Ramine valabila descrierea din Forbes a neamtului afacerist, care a spus despre noi ca sintem "un popor naiv, care se crede destept si smecher."
      In traducere ne-a descris ca o sleahta de imbecili cu coada pe sus. Cam asta aratam cind extrem de multi si-au pus sas presedinte, cind orban are sanse sa fie prim, iar unul ca ciolos este un candidat cu sanse la prezidentie.
      Ne vor impartiti in 3 bucati. Vom fi haituiti in toate, pt ca vor fi date de fapt altor natii. Era un porverb care spunea ca fiecare doarme dupa cum isi asterne. Atita minte a avut taranimea conducatoare, care crede si acum in salvarea personala, desi, daca s-ar uita in istorie ar vedea ca ea nu exista decit ca iluzie pt slugile proaste, ca un zaharel si ala virtual, trebuia sa le dea! Oricum, insistenta taranimii retrograde cu U.E. arata clar decizia disparitiei ca principala optiune.

      Ștergere
  4. Game over...
    https://www.youtube.com/watch?v=dZDP3CWihG4

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Individul care comenteaza este sub orice critica! Minte de gaina specifica taranimii de care m-am saturat! Adunatura de iobagi morometi, care se lasa calcati in picoare de absolut oricine. Niste moluste!

      Ștergere
  5. https://www.capital.ro/dragnea-si-tariceanu-amenintati-cu-excluderea-decizia-va-fi-lua.html

    Asta arata ca astia sint cam suparati. De ce oare?! Ce-i deranjeaza?
    La demonstratiile anti Putin din Viena au avut 1600 de arestati. Vor indraznii astia de la noi sa protesteze impotriva lor si sa le ceara socoteala? Eu n-as fi permis intrarea nici unei firme austriece, iar la ora asta aveau ambasada inchisa si firmele renationalizate.
    Numai Duterte si Erdogan stie ce trebuie sa faca cu astia! Romanii sint ca molustele!

    RăspundețiȘtergere
  6. https://www.worldgovernmentsummit.org

    Asta ca sa nu cumva sa va inchipuiti ca lucrurile stau pe loc, c-au uitat incotro vor sau ca este vorba despre altceva.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)