duminică, 13 septembrie 2015

Omenirea la rascruce


5 comentarii:

 1. Poate nenea asta o sa explice intr-o zi si cine sunt baietii buni. Stiu ca nu asta e scopul lui, dar poate face un efort...

  RăspundețiȘtergere
 2. chomsky asta nu e comunist?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. E anarhist! Însă, înainte de asta, e un impecabil om de stiintă, probabil cel mai mare lingvist în viaţă(teoria gramaticii generative, etc.). Şi mai este, desigur, unul dintre cei mai virulenţi critici ai politicii externe americane. Care politică, după cum se remarcă de la o poştă, e un adevărat dezastru.

   Ștergere
  2. Degeaba, daca-l fac unii "comunist" nu mai poti asculta ce zice, gata, la groapa de gunoi cu el. :))))))))))

   PS: a mai observat cineva ca la noi, la români, legea (americana) a lui Godwin nu are ca predilectie nazismul, ci comunismul? In aproape orice discutie, mai devreme sau mai tarziu, apare unul care il acuza pe altul de comunism, un soi de tentativa brutala de "sah-mat verbal", cand cel ramas fara (putinele) idei logice incearca sa castige disputa prin name calling.

   Inteleg sa discreditezi automat operele Lenutei, dar a-l face pe Noam Chomsky comunist echivaleaza cu un microbism golanesc, nepermis nici pe stadioane. Intr-o perioada astfel de specimene veneau de pe hotnews, mai nou probabil sunt atrase chiar de McCarthyismul titularului blogului.

   Ștergere
  3. Adamclisi, devii penibil. Ţie nu ţi se pare ciudat că printre comentatorii diverselor articole de pe blog sunt tot felul de disperaţi similari ţie care ba spun despre mine că sunt comunist ba că sunt radical de dreapta? De-asta ţi-am spus într-un alt răspuns că nu înţelegi nimic, ci doar te bagi în seamă... Păi cât de nătărău trebuie să fii ca să mă acuzi de McCarthyism pe mine după ce am publicat clipul cu Chomsky? Chiar nu sesizezi fractura logică?

   Ștergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)