joi, 20 ianuarie 2022

Exodul


Din august până în prezent acționile BioNTech au pierdut peste 60% din valoare. Iată un „leading indicator”. Pe „coastă în jos” au luat-o și acțiunile Pfizer care, începând din decembrie, au pierdut peste 10% din valoare. Care-i explicația?

Părerea mea e că ambele companii într-ale ticăloșiei și-au pierdut speranțele de a institui obligativitatea produselor lor toxice. Asta în ciuda faptului că mai au destui idioți utili prin lume. În Franța, spre exemplu, pe 21 ianuarie intră în vigoare vaccinarea obligatorie. Mă rog, nu-i obligatorie, dar fără vaccin nu prea mai poți avea viață socială. Iar francezii îl vor vota tot pe cretinul de Macron. Asta în ciuda faptului că-i va transforma în ruină. Mandatul obligatoriu va fi inclusiv și pentru turiști, iar acceptabile vor fi doar vaccinurile autorizate de EMA. Ce înseamnă asta? De exemplu vor avea interdicții și un rus vaccinat cu Sputnik sau un chinez vaccinat cu Sinovac. Bună treabă. Vor mai avea un rahat de turiști!

Partea frumoasă e în Germania unde Nancy Faeser(ce nume predestinat!), ministru de interne, acuză Google și Apple că incită la „extremism de dreapta” și „teorii ale conspirației” deoarece ... acceptă Telegram în magazinele lor de aplicații. Asta, după ce că e urâtă ca scroafa, mai e și proastă ca noaptea. Idioata n-are habar că Telegramul poți să-l tragi și direct de pe site-ul producătorului și să-l instalezi cu toate facilitățile, nu cu cele acceptate de Google sau Apple. N-ai ce să le faci: proști cu duiumul!

În Italia avem o altă păpușă a mafiei globaliste: Mario Draghi. Idiotul vrea să impună vaccinarea obligatorie pentru cei care au peste 50 de ani. Ceea ce veți vedea în peninsulă este tipic pentru dictaturile sanitare occidentale: media controlată strict, populația îndobitocită și recitarea aceleiași mantre cu vaccinarea de către toată populimea tembelizată. Mi-e greu să înțeleg cum totuși, niște oameni care păreau dezghețați la creier, au fost prostiți într-o asemenea măsură.

Nu vă mai vorbesc despre Austria deoarece probabil știți bine ce e acolo. Cu toate acestea, eu cred că timpurile se schimbă. Prins cu mâța-n sac, Boris Johnson a schimbat politica la 180 de grade și a scos toate restricțiile. La fel și evreii: acum ai voie oriunde, indiferent de stadiul de vaccinare. Probabil la fel se va întâmpla în toate dictaturile occidentale, pe măsură ce popoarele vor alunga tiranii. Într-adevăr, oculta își va lua banii de pe spatele cetățenilor, însă toți vinovații vor plăti. 

Părerea mea este că „monstrul” virusului nu mai ține. Din păcate, dacă se va da un alt atac cu un virus mortal, asta va adăuga milioane de victime umane. De asemenea, dacă actualele seruri se dovedesc toxice, vom avea aproape un miliard de oameni victime directe ale vaccinării. E o învățătură de minte. Și o obligație din partea tuturor să urmărească pedepsirea exemplară a vinovaților!

Ieșim din „schema pandemică”? Părerea mea e că da. Și asta indiferent de ce-o mai veni peste ceva vreme!

37 de comentarii:

  1. Intr-adevar se va iesi din schema pandemica dar ...
    Uitativa atent la dansul lui Boris se vede cat de fals este totul, parerea mea este ca el este un soldat credincios si executa cu supusenie ce primeste, fara fite ca alti PM.
    Cert este ca s-au creat premise pentru crize alimentare.
    Crize 2022 ?
    - razboi Iran - Saudi Arabia<
    - ocupare Taiwan
    - razboi Ucraina
    - devalmasie in USA(daca nu poti sa-i convingi zapacestei, si asa e ca statele sunt multe si nu accepta bulshitu toti ca europenii)
    - caderea masiva a pietelor?
    O alta certitudine este cresterea preturilor pentru a face rentabila LNG american si energia regenerabila din eoliene si solare si ce- mai fi, pentru ca traficul prin stramtoare Hormuz se va bloca definitiv, iar oamenii trebuie sa se autocenzureze ei singuri si sa nu mai consume punkt, si asta se face pri preturi si venituri.


    RăspundețiȘtergere
  2. Macron o sa aibe aceeași soartă ca Ludovic XVI lea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu cred da va mai castiga OMacron asta, si asta pentru ca Germanea pare proasta 99% din timp si 1% chiar este, exact atunci cand nu trebuie, o sa vrea sa inlature oamenii lui Rotshild si o sa reusasca, intrebarea e cand.

      Ștergere
  3. NU CRED CA ADEVARATII VINOVATI VOR PLATI CEVA !SIGUR VOR FI DOUA -TREI CONDAMNARI LA NIVEL DE ASISTENTE MEDICALE SI...CAM ATAT!VORBESC DE COLONIA ROMANICA,NU?

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce bine ar fi sa iesim din schema pandemica! Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Deja sa dat ordinul pe unitate la nivel mondial cu “încălzirea globală”.

    Deja cică au descoperit niște “cercetători” pe una cu boala climatică! Ma rog, la cap poate ca are ceva dar in nici un caz climatic!

    Pandemia e clar ca se va termina din primăvara acesta pentru asa sa dat ordinul pe unitate (de asemenea populația este cam obosita și pot ieși lucruri urate pentru elita) nu uitati ca, criminali ăștia sunt fini psihologi, înțeleg bine gândirea turmei umane și limitele ei.

    Il vor bagă pe idiotul ăla util de Fauci la înaintare sa ia cu condamnare si pe alți câțiva dobitoci si slugi si vor inchide cazul.

    Însă cu pandemia gata asta nu insemana nicidecum ca vom avea liniște!

    Se vor întoarce la “jucăriile lor mai vechi” schimbarea climatică, criza financiară, războaie regionale (Ukraina, Arabia Saudita) mișcarea woke si alte prostii pe din arsenalul lor binecunoscut deja.

    Vorba aceea, sunt mulți idioții utili încă pe planeta care abia așteaptă sa le fie servita pe pâine următoarea duma.

    Ce vom face noi restul este întrebarea deoarece lanțul pare ca se strânge din ce in ce mai mult in jurul nostru… Deja taberele sunt din ce in ce mai clar formate: cei care s-ar vaccina in fiecare zi, iubitori de “filozofie” woke, iubitori de globalism, etc. si noi restul de cealaltă parte.

    E clar ca elita nu cred ca își imaginează ca mai au vreo șansa sa convingă tabăra din urma. Ei se mulțumesc cu cei din prima ca oricum sunt destui sa ii slujească.

    Însă ce vor face cu cei din cea dea a doua tabăra ar trebui sa ne dea de gândit.

    Cel mai probabil ne vor tăia lanturile de aprovizionare cu mâncare, apa, bani tot.

    Vom fi excluși din “noua lume”.

    Nu ca ar fi rău (oricum era otrăvită) dar vom avea nevoie sa începem o societate Paralela de la zero.

    Probabil vor pune si un zid electric între noi si ei si (ca in filmele alea SF de ne sunt bagate pe gât) si le vor spune vaccinatilor sa nu cumva sa se apropie de “ciumați” ca vor muri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce vă mai place sa vă vizualizati in ipostaze de eroi-victime...Ca mustele care stau cu cracii in sus la soare, bazaind ca soarele le-a pîrjolit, dar ele au rezistat, comparativ cu oamenii care nu ies in soare cand e parjol.
      Prostii sunt aceia care se pozitioneaza tot timpul in Anti. Anti orice. E de snob si fițe sa stai in Anti. Pari mai inalt. Pari erou chiar daca nu ai nicio fapta de vitejie si nu ai facut nimic Pro.
      Deh...tot romani si voi, chiar daca ati citit carti scrise in alte limbi. Tot farfara si palavragii o sa muriti.
      Este o perioada cosmică acum. Când cine nu si-a invatat lectiile Pro ( pro viață,pentru copii, pentru tot ce au promovat religiile ca fiind metode de evolutie a subumanilor muște de-o zi), trece in Anti.
      Adică, in anticrist. Absenta iubirii este anticrist. Se numeste cernere aceasta perioada si batalia antivaccin este o facatura menita sa va țină bătăioși si umflati in muschi pentru o cauză falsa.

      Ștergere
    2. Bai postacule ori esti prost ori esti escroc ori amandoua. Hai Siktir!

      Ștergere
  6. Adevărații păpușari își vor vedea mai departe de agenda.Transumanismul și homo deus.Plandemia a fost un succes pt.Cabala.Urmeaza altele din Agenda.Dar tu spuneai prin octombrie că ce este mai rău,după Delta va veni.Am.salvat postarea.Din păcate faci uneori niște analize de"breaking news".Doar uneori

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intelege-l si pe el ca nu e Mama Homida nici vreun Profet si nici nu face parte din Cabala sa stie. Aproximeaza si el cat de bine poate, ca noi toti.

      Ștergere
    2. omul e cel mai mare mincinos din online la ora actuala. cum se intampla ceva, el are un om in interior. peste tot: wuhan, israel, washington, in laboratoarele biontech, la trump in casa :))))))))))) omul e bolnav psihic.

      am pe cineva in interior, nu stiu daca e adevarat, dar iata ce zice omul meu din interior: si apoi incepe sa inventeze si sa fabuleze. omul e nebun de legat. nici mosadul nu are atatia oameni in interior cat are parlitul asta cu blogul lui gratis

      Ștergere
    3. Hehehe toti minte, important e sa minti mai putin, cu steif, si sa nu furi.
      Daca ar zice m-am gandit eu cred eu, speculez eu, nu l-ar citi nimeni, oamenii vor sa stie ca ai pe cineva sursa ca-ti zice tie cine stie ce secret.
      Il citesc de ani de zile si nu astept decat sa fie importiva mizerabililor de toate facturile de la putere si din opozitie din interior si exterior.

      Ștergere
    4. @Anonim -Mossad banuiesc ca ai fi dorit sa spui! Ce stii tu despre Mossad ?Banuiesc ca nimic mai mult decat stiu si eu .....si crede-ma ca stiu cate ceva ! Problema pentru tine e ca ii parlit sau ca e gratis blogul? Din punctul meu de vedere nici eu nu as fi abordat un subiect prin prisma unei informatii primita cu subiect gen CLASIFICAT !Fiindca la un moment ZERO cineva sau mai multi se vor intreba cine esti in viata reala !
      Qui êtes-vous, Monsieur Sorge ?

      Ștergere
    5. Kinu, banuiesc ca ai vrut sa faci pe intelectualul. Si, ca de obicei, te-ai facut de cacao.

      Mosad (în ebraică המוסד למודיעין ולתפקידים מיוחדים, transliterat ha-Mosad le-Modi'in u-le-Tafkidim Meiuhadim - „Institutul de informații și operațiuni speciale”) este serviciul de informații externe al Israelului. În traducere, Mosad înseamnă "Instituția".

      Ștergere
    6. Intelectualule. Nici nu stii cum se scrie, dar stii tu cate ceva despre Mosad :))))) Doamne, numai trepanati-conspirationisti-analfabeti aici. Care stiu ei despre Mossad. Dar nu stiu despre Mosad :))))


      Mossad also spelled Mosad, in full Mossad Merkazi le-Modiin ule-Tafkidim Meyuhadim, (Hebrew: “Central Institute for Intelligence and Special Operations”), one of the three major intelligence organizations of Israel, along with Aman (military intelligence) and Shin Bet (internal security).

      Ștergere
    7. Esti destept e bine, stii ce este Mosadu, n-ai si tu treba mai pasarica ?
      Sigur n-ai cocosel, esti prea pretentios.

      Ștergere
    8. Esti obsedat sexual? Duci lipsa de pasarica sau pasaroi? Oricum ar fi, tot in genunchi ai sta, martalogule :))

      Ștergere
    9. Deci esti doar o pasarica proasta si cu gura mare si spurcata!
      Te-am ghicit esti borfet.

      Ștergere
  7. mitomanule, nu mai sterge ba comentariile :)))

    RăspundețiȘtergere
  8. E discutabil tot. Pro si contra. Oamenii sunt afectați de știrile tv. Educația e afectată. Birocrația e si mai stufoasă. Digitalizarea e un vis. Toate par fake. Mai demult erau kitch. Toți am luat țeapă cu câ(n)teceva.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ceauşescu discursul din 15 iulie.
    "Am acordat la această consfătuire o atenţie şi problemelor economiei mondiale şi îndeosebi situaţiei ţărilor în curs de dezvoltare. Aceasta pentru că, actualmente, situaţia ţărilor în curs de dezvoltare este deosebit de gravă. Mai mult de 4 miliarde de oameni trăiesc în sărăcie şi în acest deceniu situaţia lor a continuat să se înrăutăţească, în timp ce ţările bogate, şi din acestea, desigur, un mic grup de bogaţi, au acumulat anual zeci şi zeci de miliarde de dolari din ţările în curs de dezvoltare. Este o situaţie care nu poate să continue mai departe! Aşa reprezintă lumea spre care unii domni ne îndeamnă să revenim! A inechităţii, a jafului, a asupririi! Am cunoscut-o sute de ani, şi o sută de ani sub capitalism, aceasta. De aceea am declarat că pentru noi a apus întotdeauna… o asemenea cale! Poporul nostru spune câteodată, că aceasta se va întâmpla când o face plopul mere sau răchita micşunele (aplauze). Dar nu vă grăbiţi să aplaudaţi. Genetica modernă a făcut progrese uriaşe (aplauze). Şi e posibil să ne întâlnim cu plopi [n.c.vaccin] şi cu răchită[n.c.bastoane de militie] care să facă micşunele[n.c.covid], dar nici atunci[n.c.2020], chiar în asemenea situaţii[n.c.de alerta], nu vom admite întoarcerea înapoi. Capitalismul în România a apus pentru totdeauna![nici nu a existat] Poporul este adevăratul stăpîn şi va rămîne veşnic stăpîn al destinelor sale, a bogăţiilor ţării! (aplauze, urale)".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://youtu.be/bbFbjnJK8NI
      CEAUȘESCU: "CÂND O FACE PLOPU' MERE ȘI RĂCHITA MICȘUNELE", 15 IULIE 1989, english subtitles
      1,659 views
      12 May 2020

      Ștergere
    2. Si popoul a supt-o ca intodeauna, dupa ce ca niste oameni subtili au murit de foame 10 ani sa-si plateasca datoriile in conditii inumane de dobanzi, anii 80 cu Volcker guvernator la FED.
      Na veti nici o nadejde.

      Ștergere
    3. @Anonim 21:08
      anii 80 ?!!?
      pe baza acestui discurs din 15 iulie 1989 a fost condamnat peste 5 luni.

      Ștergere
    4. Esti mai nou pe lume?
      Dupa ce cizmaru zis Ceasca a fost fraierit ca un prost analfabet sa ia bani cu imprumut in anii 70 pentru asazisa retehnologizare, in 80 ia platit, la dobanzile de 2 cifre in dolari, a lasat tara cu tehnologie veche de 20 de ani, fara valuta, cu o societate distrusa , si apoi au urmat superbii ani 90 cand comunistul Neluta a continuat cu prostiile aproape 10 ani.

      Ștergere
    5. ...@Anonim20 ianuarie 2022, 21:52... uite unu' care nu este ''nou pe lume''... nu apar comunismu' da' ce spui tu acolo este un sir de ineptii... ca si de limba romana in care te exprimi... mai mare jalea pentru unu' mai ''vechi'' pe lume...

      Ștergere
  10. Chemare la servis su facelift sau mercu e prost , ca n-am inteles.
    Imi iau VAZ fratili meu.

    RăspundețiȘtergere
  11. Au bagat astia atata tehnologie inutila in noile masini, sa le creasca pretul, ca fac certetare fara sa mai plateasca, platesc prostii cand le cumpara.

    RăspundețiȘtergere
  12. Acum, depinde ce intelegi prin "destepti". A avea memorie excelenta, a fi absolvent de 7 facultati, 3 doctorate si as in domeniul tau, inseamna, intr-adevar sa fii "destept", dar nu inseamna automat ca stai foarte bine la capitolul inteligenta emotionala. Si de obicei, tocmai asta le lipseste desteptilor, inteligenta. Aia emotionala.

    RăspundețiȘtergere
  13. Esti optimist. Eu sunt pesimist pe acest subiect.
    Sunt prea multi care sunt lenesi sa citeasca sau sa se intrebe de ce?
    O sa uite lumea de ce s-a intamplat si data viitoare o sa ne-o traga si mai tare. Lumea se indobitoceste, se invata cu viata usoara, sunt in stare sa-si dea un rinichi ca sa aiba un IPhone.
    De-om trai om vedea.
    Traiasac natia fratilor.
    Sanatate si intelepciune va doresc.

    RăspundețiȘtergere
  14. "...pe strazile Budapestei" Da, foarte poetic, insa istoric vorbind este in paralel cu realitatea. GLobal vorbind, nu ai nici o idee ce s-ar fi intimplat daca atunci cistigau globalistii( care mai tirziu l-au imprumutat pe Nea Nicu pentru "retehnologizare" sa latre ca o catea turbata cind au incercat mai tirziu din nou in Praga)

    la fel si despre Dombas...inainte sa vorbesti, mai sapa un pic si poate vei afla in ce conditii de PARTENERIAT" au fost lichidati adevaratii eroi, comandantii noilor regiuni autonome "scapati" de sub controlul kremlinienilor...prietenii stiu!


    TOTUL ESTE UN TEATRU AL UNOR COLEGI DE TABERE DE VARA care vor sa ridice nivelul vinzarilor care au avut de suferit in ultima vreme...din motive mai mult decit EVIDENTE SI GRETOASE!

    RăspundețiȘtergere
  15. "Intervenția în Războiul Sirian a reprezentat o altă lovitură pentru planurile imperialiste"

    Din nou fals. Noi cei mici, "suflete moarte( Gogol)" nu avem cum sa patrundem adincimile "parteneriatului, si mai ales SARCINILE precise care le-au avut de indeplinit brigazile de mercenari rusi ( asa zisii profesionali) care s-au perindat pe acolo.

    Mai intreaba-i direct pe sirieni( ca-i plin si la noi acum) CINE LE-AU TOCAT/MACINAT ORASELE, INSFRASTRUCTURA PINA LA PAMINT FARA MOTIV...pentru ca populatia sa nu mai poata sa se reintoarca ACASA!

    RăspundețiȘtergere
  16. ...link corect: https://watson.brown.edu/costsofwar/files/cow/imce/papers/2021/Costs%20of%20War_Vine%20et%20al_Displacement%20Update%20August%202021.pdf

    RăspundețiȘtergere
  17. Ce naibii e inteligenta emoțională, analfabetismul funcțional? Am uitat cuvintele curate, știute de toată lumea?

    Una e cunoașterea, alta e înțelegerea.
    Una e știrea, alta e discernământul.
    Una e știința, alta e înțelepciunea.

    RăspundețiȘtergere
  18. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  19. DD acțiunile nu au scăzut pentru că isi pierd din putere companiile pharma ci din cauza prăbușirii bursei, prăbușire care a inceput in noiembrie anul trecut. Acțiunile tech au scăzut inclusiv cu 50% in unele cazuri, vezi Netflix, zoom etc...inclusiv crypto. Tot ce a fost cumpărat cu helicopter money in ultimul an. Toată lumea vinde să scoată ceva profit, moderna, jj și biontech sunt antrenate în acest sell off. Dar de observat după cum ai spus și tu că au scăzut cu 10-15% doar. Comparativ cu altele stau foarte % bine mai ales că fundamentele pentru a este 3 companii sunt excelente, au vândut în 2 ani cat alții în 19 vorba aia.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)