vineri, 21 ianuarie 2022

Ziua care stă să vină


Macron anunță că trimite trupe în România, iar trădătorul din fruntea statului nostru răspunde imediat că e de acord. Ca să înțelegeți cât de varză suntem, imaginați-vă că Macron nici măcar n-a avut bunul simț să anunțe autoritățile române înainte de a face declarația. Pur și simplu a anunțat că trimite trupe în România așa cum ar fi anunțat că mută niște cazarme în sudul Franței. 

Și asta nu e tot. Ca reacție la declarația francezului, Biden a anunțat și el că suplimentează trupele americane din România. Păi stai, tăicuțule, nu vă ajunge câți ați „deportat aici”? N-ar trebui să avem și noi loc în țara noastră? Nu ajunge că am ajuns să nu mai putem respira de câți americani sunt pe-aici? Desigur, Plăvanul e de acord și dacă e trezit din somn în miezul nopții! Că ce-l doare pe el? Oricum nu e țara lui! Pot ăia să ne și bombardeze dacă-l anunță în timp util!

Să vă mai spun una: România e singura țară din lume care are monumente dedicate dușmanilor dintr-un război. E incredibil, nu-i așa? În Parcul Cișmigiu avem incredibilul monument dedicat memoriei celor 378 de piloți ai US Air Force „căzuți la datorie” pe teritoriul României. V-ați întrebat care-a fost datoria acelor piloți? V-o spun eu așa cum v-ar spune-o orice om care are habar de o brumă de istorie: veniseră să bombardeze Bucureștiul și Ploieștiul! Cu alte cuvinte noi am ales să cinstim memoria celor care-au venit aici să ne omoare, distrugând la modul irațional obiective, în special civile. Ați mai văzut o asemenea nevolnicie? 

Iar monumentul din Cișmigiu nu e singurul! În Parcul Kiseleff avem un alt monument dedicat memoriei tuturor soldaților americani din Al Doilea Război Mondial. Ăsta e ceva mai digerabil și, spre deosebire de primul, nici măcar n-a fost plătit de noi, fiind donat de Compania de Artilerie din Boston. 

Să ne întoarcem totuși la situația trupelor străine de pe teritoriul României. Există un mic element care nu cadrează deloc: peste 50% dintre români se opun prezenței militare străine pe teritoriul național. Da, ați citit bine! Istoria e interesantă: anul trecut s-a făcut un prim sondaj referitor la bazele militare NATO. Prima dată, în iunie, vreo 74% dintre români s-au declarat de acord. Apoi, în octombrie, numărul a scăzut cu 7%. După anunțarea achiziției fiarelor vechi pe post de avioane, românilor le-a scăzut cheful, încă 10% declarându-se împotrivă. La ora actuală înțeleg că gradul de acceptare a scăzut sub 50%! Culmea, opiniile din zonele de proximitate ale cazarmelor americane, sunt mult mai vehemente decât cele ale sondajului. În ceea ce privește apartenența României la UE, deja tendința este clară: mai puțin de 50% dintre români sunt favorabili UE în toate aspectele, iar procentul celor care cred că interesele țării ar fi afectate dacă ieșim din UE scade și el în jurul valorii de 50%.

Constatăm așadar că, de ceva vreme încoace, pe măsură ce sentimentele populației sunt împotriva invadatorilor, aceștia vor din ce în ce mai apăsat să ne salveze de cineva. În acest context mai lipsesc doar rușii care să pretindă că vin să ne salveze de americani!

Chestiunea e simplă: românii au înțeles, în sfârșit, care-i treaba cu organizațiile ăstea mafiote care s-au întronizat pe-aici pentru a fura într-un cadru organizat. Și, în condițiile acestea, orice suplimentare reprezintă pentru orice om normal o agresiune. Însă, pentru conducerea vândută a statului, astea nu reprezintă probleme! Ei acceptă și merg mai departe. Că doar îi doare-n fund de țara asta.

Culmea, pe măsură ce presa aservită pedalează pe amenințările rusești, numărul celor care nu sunt de acord cu prezența militară pe teritoriul țării crește și mai mult. De aceea a scăzut într-un asemenea hal „interesul”. Și de aceea tot mai mulți propagandiști își iau tainul de la Ambasada SUA promițând „schimbări de opinie”. Aiurea! Nu vor obține nimic: românii au înțeles care-i treaba și se mișcă organic în direcția independenței totale.

Iată de ce apar tot mai des oameni care propun exitul României din UE. Cei care cred că voci - precum cea a avocatului Dan Chitic care propune „RoExit ca proiect de țară” - sunt „apariții exotice”, se înșală amarnic. De fapt acești oameni nu sunt decât vocea poporului care s-a săturat de tribultul pe care nu mai acceptă să-l plăteacă.

Că Vestul e toxic s-a prins toată lumea. Partea proastă pentru Vest este că populația lor e iremediabil îndobitocită, altfel n-ar fi posibile abuzurile pe care le vedem.  Vestul nu mai propune decât dictatură și cenzură. Nu degeaba regimurile estice sunt criticate de cele occidentală: în Est oamenii încă înțeleg ce-i cu dictatura și cu se mănâncă, iar instinctele nu le pot fi păcălite de propagandiștii de doi bani. De asemenea, ceea ce ne aduce Estul din afara UE, știm din istorie, iar acum, în mare, tot cam spre aia se îndreaptă. Care-i calea? V-o spun sincer: nu avem altceva pe care să ne bazăm decât propriile picioare. Dacă mai dați crezare teatrului ieftin pe care-l fac americanii înseamnă că sunteți naivi. Știți în ce etapă istorică suntem acum? Într-o criză a rachetelor cubaneze întoarsă pe invers. Notați-vă și-o să discutăm peste ceva vreme.

Ceea ce constat este că, încet și sigur, lucrurile se dezgheață, conștiințele se deschid, iar oamenii își alungă întunericul propagandei din creier. Hienelor ar trebui să le fie frică! Știu că mă veți critica sau că mă veți acuza de optimism exagerat, dar vă spun cât se poate de limpede: bolovanul se rostogolește, iar,  în final, se va reuși obținerea independenței țării! Independența totală: atât față de Est cât și față de Vest! Veți constata că am avut dreptate!

100 de comentarii:

 1. Voi nu ati avut nici măcar deminitatea sa iesiti in strada cand Ioha vindea copii, sau cand niste copii ai unor romani din Anglia au fost dati spre adoptie unui " cuplu" gay, dar sariti in sus ca Macron face ce vrea el? Preșurile sunt pentru a-ti sterge picioarele pe ele. Asa ca...incasati-o! O tara cu barbati lasi este o tara a nimanui. Culmea e ca tot barbatii țipă ca niste femei! Am observat ceva ciudat la adolescentii teribilisti care fac pe grozavii pe soselele patriei: râd ca femeile. Semn ca degenereaza si ca nu au modele comportamentale masculine. Fetele mai au, ca învață de la noi sa faca mancare sau curat si invata din mers sa-si creasca copiii. Dar in tabara de sex opus e jale!
  Cred ca in viata trecuta ati fost eunuci si inca nu v-au crescut la loc organele gandirii dintre picioare!������
  Daca tăceați, filozofi ramaneati. Dar ati iesit in fruntea lumii pe internet sa va faceti de râs cu impotenta. Asa am aflat si noi, femeile proaste de la cratiță si
  " feministe" pentru ca spunem lucrurilor pe nume, de ce sunt barbatii romani misogini: din invidie. Noi macar suntem ceea ce suntem si facem atat cat putem, dar nu ne dăm in spectacol neputinta pe internet. Ne plangem neputinta de a scapa de corupti si lichele in intimitate. In inima.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dacă mamele învață fetele ce trebuie să facă, tatii de ce nu fac la fel cu băieții

   Ștergere
  2. Dar pe tine cine o să te vindece vreodată de veninul împroșcat la grămadă, în toate direcțiile?
   Ce speri să rezolvi în acest mod? Instaurarea iubirii divine în lume?

   Ștergere
  3. Bravo doamna!
   Personal nu cred in feminism, dar nu exista ceva in care nu aveti dreptate.
   Pentru caracterul si atitudinea omului conteaza foarte mult ce-l invata mamicasa si taticasu acasa.
   Fura , minte, inseala, abureste-l, etc si toate astea sa parvina el.

   Ștergere
  4. Bărbații se laudă că sunt partea activă, nu pasivă a umanității. Atunci, să iasă din case din fața teveului, să lase bricolajul pe care nu și-l însușesc de pe facebook și să fie "capi ai familiei", adică să apere femeile 'proaste' și copiii, casa și țara! Pe urmă i-om respecta și noi. În campanii electorale și la birt sunt ei curajoși. Cred că tot nevestele așteaptă să scape turma de orice năpastă- că de aia sunt bărbați, să 'comande'! Cu așa deja o jumătate de popor, unde vreți să fim? "Îmi place, domnule, că știu să fure!" Cu așa valori, cu soția prefăcută în ***, preș, unde era să ajungem? Cine nu face curte ***-ei șefului, câți strigă 'împăratul e gol'? Omul cinstit e considerat prost și neadaptat. Și ce așa diferență de practica noastră de peste 500 de ani de a fi aceleași ***-e la porți străine? Ăștia suntem. Mihai Viteazu a legat oamenii de glie, țara era a cui dădea mai mult de pe bieții români, unii dau examene în săli separate, mai mici, posturile sunt dinainte luate... Mă gîndeam că de aia e plin teveul de ***-e: cu ăștia ne prezentăm, cu din astea lucrăm. Câte figuri demne nemistificate știți? Ioan-vodă cel cumplit și mai care?! Și pe ăla, ca pe oricare, nu tot boiarii noștri l-au trădat? Nu citează Boia document că alde Brătianu, deh, promite lui Napoleon al III-lea că România va fi întocmai ca o colonie a Franței, că armata noastră va fi a lor, fără numai de costurile administrației- pe care singuri să le suportăm- numai să ne dea un rege străin cu care să ne grozăvim că suntem din familie europeană? Suntem mitocani și niciodată vom fi recunoscuți ca dintr-un trib cu ei. Demn la tine-acasă nu ne place; vrem să fim slugi cu purtări proprii: trudim pe față și șterpelim prin dos. 'găina mănîncă de unde scurmă' Femeile cresc copii, cos șosete rupte de marii lor bărbați. Chiar așa: ei ce mentă freacă?! Ifose de domni și purtări de lachei și șoferi ai unor capi de partid. 'Neamul cel drept de români/ pe aceste meleaguri stăpîni ' e doar de cântecel. Când am fost noi stăpîni la noi acasă? Ne dăm fetele americanilor să le terfelească, le sărutăm mâna din care ne lasă 100 de parai că ne rușinează pe toți ai noștri. Sărut mâna, boierule! - asta e deviza noastră. 'Ghiță, Ghiță, pupă-l în bot și papă-i tot!' Iaca românul! Își aduce din condei; intelectual destoinic 😜

   Ștergere
  5. dan pacate si voi muierile santeti intoarse: sariti la bataie, vreti drepturi egale, santeti plastificate sau in mare majoritate va doriti asta- santeti in plin proces de Masculinizare... Iubire ? ha ha ha poate pe alta planeta ! Ce sa iubesti, fatalai sau barbatoaice? Nu exista asa ceva !

   Ștergere
  6. -dar-scrisesem nu dar !

   Ștergere
  7. Cine i-a crescut pe barbatii aia misogini, lupii din padure? In spatele fiecarui barbat misogin e o femeie care nu a stiut sa-l educe. Iar una ca dumneavoastra, plina de aroganta si dispret la adresa barbatilor, vorbeste de misoginism?! ��Tocmai v-ati dat in spectacol neputinta si frustrarile pe internet. Daca nu urati atat de mult barbatii, poate aveati unul prin apropiere, care sa va spuna ce si unde gresiti si sa va tempereze.

   Ștergere
  8. FIX atitudinea asta a ta critica, de lipsa de respect pentru barbat ii si face pe barbati sa-si piarda orice chef de a mai face ceva cu baietii, de a-i creste barbati, iar pe fete, femei( si pentru ele tatii sunt de neinlocuit, indiferent ce crezi TU!). Incearca sa eviti sa te mai bagi cu bocancii in sufletul oamenilor...mai cu blindete si respect, capul usor plecat...nu iti va strica!

   Ștergere
  9. Cufureală de femeie nefutută.

   Ștergere
  10. O națiune este puternică , numai atunci când este formată: din femei si bărbați in adevăratul sens al cuvântului .Este mult de discutat, tema este cam complicată.

   Ștergere
  11. Anonimii lui peste prajit mancatori de r...t cu galeata. Daca ati fii un minimul informati ati stii ca harmata franceza e o mare bascalie, le'au trebuit 30 de ani sa creeze o pusca noua si atunci le'au tras'o nemtii, bagandu'le pe gat hk urile lor care se blocheaza daca iau un pic de praf (fabrica lor de armament de la St Etienne a fost vanduta, toti inginerii plecand la hn in Belgia unde au creat cea mai buna pusca din lume anume, Scar). Elicopterele le zboara unul din trei iar avioanele sunt monopolizate de Dassault o vechitura super scumpa. Astia vin sa ne apere? Sa fim seriosi. De americani ce sa zic, doar atat F 35 o tinichea pe care cer miliarde si care ramane blocata la sol... In timp ce rusii au rachete supersonice (tehnologie data si chinezilor).

   Ștergere
 2. Doamne dă să-ți fie optimismul materializat,DD!
  Deși poziția geografică ar impune-o, nu văd argumentele pentru care imperiile actuale ar fi de acord cu independența națională a României. Mai ales în plin proces de contopire a respectivelor imperii.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eu nu înțeleg chestia asta cu “imperiile nu ar fi de acord” asta implica din start un gest de slugărnicie ca și cum ar trebui sa le cerem voie. Pai dacă trebuie sa ceri voie ce independenta mai e aia?

   Nu mai spun ca asa zisele “imperii” sunt de fapt in moarte clinica UE fiind cu un picior in groapa iar SUA cu ambele!

   Ce or sa facă? Sa ne invadeze cu tancurile? Hai sa fim serioși!

   Degenerați aia care conduc SUA nu sunt capabili sa îl țină in frâu pe Erdogan, iar mUE aproape ca nu e săptămâna in care sa nu si-o fure de la Polonia și Ungaria!

   Dacă SUA și mUE erau asa tari imperii Turcia nu mai cumpara armament de la ruși pe fata și Polonia nu se mai stargea la cur cu mUE!

   Nu mai este 1990, lucrurile s-au mai schimbat. Dovada cum șterge pe jos Rusia la negocieri cu SUA. Problema principala din păcate este la noi in curte.

   Avem in ADN trădarea ca virtute și mai nou slugărnicia fata de vest.

   Aici va fi foarte greu de schimbat ceva.

   Dacă de slugile plantate de CIA și mUE pe aici mai scapi problema rămâne la o parte însemnată a populației care ii vor pune la loc imediat!

   Jumătate din populația României sunt sclavi pe plantații in mUE și când vor auzi de RoExit vor da face clăbuci la gura de nervi. Vor fi masa ne manevra perfecta pentru “revoluție” La care se vor adăuga presa, fermele de troli, “formatori de opinii”, etc.

   Ce a pățit Dragnea și Ceaușescu va fi apa de ploaie pe lângă ce va fi cu cei care vor veni cu o platforma politica un RoExit!

   Noi vom fi eliberați din păcate in momentul in care SUA se vor prăbuși total trăgând după ei in groapa pe curisti de la mUE și toate serviciile de informații CIA, BND, NSA, etc.

   Abia atunci vom fi si noi independenți deoarece sclavi de pe plantați numiti și diaspora nu vor mai avea ce sa faca fiind in proces de expulzare din țările respective deoarece hârtiile lor cu stema mUE vor fi bune de șters la cur.

   Ștergere
  2. @30 M
   România cică are 70000 militari activi și încă ceva mii de rezerviști.
   Nu mă mai iau de tehnica militară...
   Ce zici, independența se câștigă cu vorbăria sau cu armele?

   Ștergere
  3. Da, sigur in caz de RoExit (deși asa cum am spus suntem prea slugi ca sa aveam măcar curajul sa anunțam ca ne gândim la asa ceva) va trimite mUE tancurile peste noi :))

   SUA, după ce au plecat cu coada între picioare din Afganistan mai mult ca sigur ca se gândeau sa invadeze România militar in caz ca ne gândim sa fim independenți! :))

   Ștergere
  4. Deci e simplu...
   Păi hai, go ahead, cât îți ia să depui o cerere la tanti Ursula...

   Ștergere
  5. Monedas, mai exact cum au plecat ei cu coada intre picioare din Afganistan, o tara de oieri, pe care parca o declarara tara care ia ingenuncheat la 11-9, asadar cum au fugit brusc si fara explicatii de acolo, in cazul executarii lu Deveselu credeti ca avem vreo baza reala sa ne bazam pe ei ? Eu nu cred si mai stiu ca armata Germaniei de abia ii asteapta pe americani la cotitura si mai stiu ca Germania este forta aproape de Rusia, sant frati !
   Acum despre Serbia, waw,tremura sa numeasca blv. Magheru Slobodan Milosevici, Ungaria Ioai, ne iubesc mult, gandul lor este sa ne infiga opincile inapoi in dos ...
   China, Arabii i-am pierdut, vraja lui Ceausescu sa dus.
   Nu stiu Israelul cum o s o dea oricum nu-i vad aproape decat cu mare, mare interes !

   Solutia ?

   Exista, sa-mi ceara iertare si sa-mi pupe mainile ( iar ) poate ma mai pacalesc
   odata sa-i ajut:(

   Ștergere
  6. Eu personal as depune o cerere dacă as avem putere sa o fac. Dar scrisoarea ar fi mai degrabă direcționata către CIA ținând cont ca mUE nu sunt decât lachei SUA.

   Ursula face prezenta degeaba acolo. Zici ca e împăiată cred ca si când respira cere mai întâi aprobarea SUA :))

   Ștergere
 3. Sa vazi ce independenta fata de est si vest o sa avem cand o veni rusul peste noi si ne o beli la propriu. Da altceva nici ca meritam. Nici noi ca popor si nici altii. Macel! Asta e solutia, din pacate! Si care scapa sa se schimbe din temeli.Asa ca nu va mai excitati degeaba, schimbarea o sa vina cu multa suferinta si jertfa, dupa ce, in prealabil, vom fi rariti. Ca de, altfel nu se poate.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ba se poate dacă ne administrăm singuri apa, gazele, energia electrică, salubrizarea. Putem vinde și altora. Nu am mai importa carne și produse de panificație, nici mobilă, nici produse vestimentare, nici medicamente. S-ar întoarce românii să muncească în țara lor și să-și crească aici copiii. Politrucii da,au mentalitate de slugă dar poporul nu trebuie etichetat așa.

   Ștergere
 4. De independenta totala ar trebui sa ne temem cel mai tare, cred.
  Fara Dumnezeu nu e nimic, iar oamenii acestei tari isi merita soarta.
  Globalismul se va face cu sau fara vrerea noastra, iar nationalismul este doar un refugiu vremelnic si fara adapost.
  Profetia este ca rusii vor ajunge la Stanbul, iar daca este asa ghici pe unde ? Peter Zeihan un alt exponent al puterii reale , nu statale, publica de 10 ani carti si harti cu zonele de razboi.Unul dintre ele este de la Baltica la Dobrogea cu toata moldova de aici hasurata. As vrea sa ma pot mandri si eu cu vointa populara dar din pacate ea nu exista, avem o societate distrusa nu diluata.
  Intoarceti-va la Dumnezeu este singurul care ne poate salva, nu va bazati pe nimeni alcineva inclusiv pe voi insiva.

  RăspundețiȘtergere
 5. Mamaliga romaneasca nu explodeaza! E clar ca romanii sunt pasivi...si cei de la putere stiu asta. In cel mai bun caz romanii sunt mobilizati tot de niste oportunisti pusi de catre elite. Vezi partidul AUR si altii care se pretind nationalisti...

  RăspundețiȘtergere
 6. ...am publicat rindurile de mai jos pe FB, la un alt articol... cred ca ''se potriveste'' si aici, in contextul enuntat de Dan Diaconu... cu scuzele de rigoare pentru ''indrazneala'', si cu cu un gind bun pentru Dan Diaconu pe care il urmaresc de multi ani, nefiind de acord mereu cu el, redau si aici textul respectiv:

  Partea I

  ...de-ar fi lucrurile atit de simple... zilele astea TOTI se trezesc analisti de geo-politica, geo-militara, geo-mai-stiu-eu-ce... ca fac rusii, ca face nato, ca facem noi... insa NIMENI nu vorbeste de cauza, de ''radacina'' raului... sfinta noastra ipocrizie, o imitatie jalnica a ipocriziei occidentale... in 1989, pe un portavion din Mediterana s-a stabilit ca TREBUIE sa se termine cu comunismul, cu razboiul rece, cu infruntarea si umbrela nucleara, cu unificarea Germaniei si cu desfiintarea Tratatului de la Varsovia... atit si nimic mai mult... ala care reprezenta ''marea'' putere mondiala, cel ce fusese sefu' suprem al cia, a ''cazut la pace'' cu omu' lor, gorby... atunci, pe portavionu' ala, gorby a solicitat UN SINGUR LUCRU... UNUL SINGUR si NIMIC altceva... ca Occidentul sa nu ''bage in corzi'' NICIODATA Rusia, Imperiul Sovietic... si ''marele tufis'' de peste Atlantic a spus OK, NOI NU ne vom extinde spre Est... ce a urmat stie destula lume... insa, de aci incolo intervine ipocrizia... Imperiul Socialist se sparge... un betiv notoriu, catarat pe un tanc, in euforia unor naivi care ''duceau in spate'' comunismu' de 70 de ani, l-au propulsat in functia de tar, aidoma unui mazilu romanesc, in ianuarie 1990, ziua in care a inceput sa moara Romania, 28 ianuarie 1990, sa n-o uitati!, zi nebagata in seama de NIMENI... asadar, cu betivu' la butoane, incepe JAFUL in fostul imperiu... sacalii, corbii, hienele, toate lighioanele hamesite ale Occidentului s-au repezit sa-si ia o halca din ursul siberian... ''investitorii'' strategici mergeau la Moscova de parca erau in sufrageria lor... nu o sa descriu ce s-a intimplat in acei ani... pentru Occident totul mergea ''struna''... ursu' se clatina pe picioare si era secat de vlaga si singe... intr-un final, poate cuprins de remuscari, vazind ce a facut ori poate cu ''dinsa'n coaste'' (chestia aia a lu' iliescu-kgb), betivu' il numeste succesor pe cel care, singur, in 1989, colonel kgb fiind, a infruntat pe scarile sediului sau din Germania rasariteana, o multime de oameni furiosi... adicatelea pe taru' actual... ce a urmat iarasi stiu cei care au trait anii astia si nu doar s-au ghiftuit... noul tar a inceput intii si intii cu ''curatenia'' din casa... casa Rusia, nu? a epurat dur tot ce a insemnat tradatori, colaborationisti si cozi de topor... dupa ce si-a ''maturat'' bine prin toate ungherele casei a iesit in ''curte''... unde, ce sa vezi?, uitindu-se peste gard, vede ca a inceput sa fie inconjurat, ca niste potai trimise la inaintare il hamaie si vor sa-i mai rupa ceva din fiinta lui... da-i cu cecenia, cu osetia, cu georgia, tentative peste incercari si incercari peste ''special ops'' numa' ca sa ''moara ursul''... da', asa cum s-a vazut, ursu' e mare de tot... a avut ''vina'' in el, si ''singe'n instalatie''... a rezistat... NU A PERMIS jaful, a mai zgiriat, a mai muscat, a mai miriit... si s-a REFACUT COMPLET...

  RăspundețiȘtergere
 7. Partea a II-a

  ...acum este iar infricosator... unu', mare in politica atlantica, intrebat fiind cum este cu PROMISIUNEA facuta lui gorby, ca nu se vor ''extinde'' spre Est, a spus-o brutal, explicit: ''Le-am tras-o!''... asta, la un post tv, in direct... a urmat ''aderarea'' Grupului Visegrad, balticele si apoi, in ''valul'' doi, noi si bulgarii... desi Occidentul A PROMIS ca nu se va intimpla asta... aveti idee ce inseamna o PROMISIUNE POLITICA? CUVINTUL DAT? acum au bagat la inaintare facatura asta de tara, denumita ucraina... tara in care juniorul lu' robinette are MILIARDE de jefuit, dupa ce a jefuit miliarde... despre ce vorbim mai analistilor? despre onoare? despre ''jocul gentleman-ilor'' care este diplomatia? ce valoare mai are CUVINTUL DAT? si pentru ce? doar ca sa-l zgindari pe urs? pai nu au reusit sa-l ''puna jos'' atunci, in anii '90... chiar credeti mai neterminatilor ca ursu' cade acum? ori sintei nebuni ori sinteti TOTI cumparati... stiti, macar asa, din auzite, ceva CONCRET despre forta ursului? ce are el in dotare si la ce nivel? sau ''avintu' pionieresc'' v-a cuprins pe toti? generali umflati, fosti ministri de externe, panarame blonde de tv se dau peste cap sa ne convinga de ''justetea'' actiunilor intreprinse de Occident... inflacarati blogger-i isi arata ''vigoarea'' din taste si se inflameaza la ''pericolul'' rusesc... in aceste zile ar trebui sa ne ascundem, sa ne uitam in alta parte, sa ne facem ca ploua, asa cum fac altii, pe linga noi... NOI? pai cine-s cei mai viteji dintre traci? ar trebui ca TOTI sa ne rugam ca sa nu ne bage ursu' in seama, sa nu se uite la noi... ursu are chestiile alea hipersonice care au redus inimaginabil ''timpul de lovire'' al tintei... ti-am mai spus romanule... pina afla aia din subterana din Belgia ca s-a produs o ''agresiune'' impotriva unui stat membru al Aliantei, NOI NU MAI EXISTA... si DA! Alianta va riposta, se va bate cu ursu' siberian... insa NOI NU VOM APUCA SA VEDEM ASTA... te incalzeste asta romanule? vei sti, dincolo de moarte, cine a infrint? sintem, am ajuns sa fim irationali in masa... ne amagim cu o ipotetica ''umbrela'' in timp ce EI, Occidentul, ne-au ''aderat'' exclusiv pentru a se apropia de gardu' ursului... crezi romanule ca vei fi aparat de ''militarii'' occidentali? pai, meri pe youtube si cauta asa: ''homeless american cities''... aia este BAZA DE SELECTIE a celor care vor infrunta ursu'... un ''macrou'' promite ''trupe de sprijin''... ai impresia ca sint cetateni francezi? pai, de la caf_teala luata in ''razboiul murdar'' din Indochina, incepind cu Cao Bang si sfirsind apoteotic cu Diên Biên Phu, francezii trimit, acolo unde-si baga coada, exclusiv Legiunea Straina, naivii constituiti in ''carne de tun'' pentru a apara natiunea franceza... crezi tu, romanule, ca mercenarii si homeless-ii iti vor apara fiinta si tara? cit de ne_bun sau pro_st poti fi? ti-as putea da niste date comparative de nu mai dormi la noapte... spuneam cindva... SINGURA SOLUTIE VIABILA pentru Romania era o NEUTRALITATE declarata si asumata... asa, in situatia in care sintem acum, in conjunctura actuala, daca se intimpla nenorocirea, sintem pierduti... NICIODATA in toata istoria noastra nu am fost de partea care ''trebuie''... avem un simt al sincronizarii deficient sau inexistent de-a binelea... crezi, romanule, ca am NIMERIT-O de data asta? iti doresc sa nu afli... iti doresc sa nu se intimple ca sa ai tu certitudini, iti doresc sa ramii tu increzator in ''umbrela'' ta... numa' ca eu STIU ce este umbrela, de ce este creata si mai stiu si ''cit tine''... daca ''se intimpla'', romanule, esti ultima persoana pe care o blestem inainte de a nu mai fi...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Un singur lucru ti-a scapat .....China !

   Ștergere
  2. Îi fugărește Putin pe mercenarii ăștia ca pe iepuri. Trebuie să le dea o lecție aliaților din OTAN că prea și-au luat-o în cap.

   Ștergere
  3. @Kinu ...nu mi-a scapat... China este o ''poveste'' in sine... introducind si China in ecuatie ar fi prea mult de discutat... oricum, China pindeste... si pe Occidentu' asta si pe taru' de la Moscova... orice miscare gresita a unuia sau a amindurora ii va pune in pozitia de a domina si mai autoritar lumea... nici daca ''lucrau'' doua decenii la un plan, sa intarite cele doua ''super'' puteri, nu le iesea atit de bine in raport cu felul in care robinette le-a ridicat mingea la fileu, zgindarind ursu'... ori o fi adevarata ''teoria'' aia care spune ca este omu' lor? ca EI l-au ''ales''? orice blocada, embargou, sanctiuni aplicate ursului il va indrepta pe acesta spre bratele altui ursan, un koala dolofan, cu ochii mici si extrem de vorace, foarte ''mofturos'' si doritor numa' de lastare crude... si abia atunci ar ''incepe adevaratul joc''... se unesc ursii? ori se bat? de asta nu am zis nica de China... oricum ar fi, faptul ca le-am dat cu... stropitoarea (ca sa nu zic flitu') chinezilor, mi se pare a fi CEA MAI MARE timpenie pe care a facut-o Romania in toata istoria ei moderna... am ''pierdut'', deliberat, ''la ordin'', SINGURA umbrela care ne apara de ''ploile acide''... si ma opresc aici ca iar scriu de nu ma opresc si ma suduie DD...

   Ștergere
  4. Mai este unul ce parca mi-a citit gandurile. Pacat ca pentru 90% sunt vorbe, vorbe in van.

   Ștergere
 8. Dane ai uitat de ,,Traian'' din imn...

  RăspundețiȘtergere
 9. Romanii au memorie scurta.

  Daca nu eram in NATO si in UE, acum aveam noi sute de mii de soldati rusi la granite.

  Odata iesiti din NATO suntem haliti de marele URS la orice ora va dori conducatorul lor vremelnic. Asta e independenta nationala la care visati? Chiar si acum cand vedeti ce se intampla langa noi? Aveti grija ce va doriti, domnilor bloggeri si comentatori patrioti, sau fiicele, sotiile si mamele voastre vor fi iar violate de catre eliberatorii rusi. Davai ceas, davai palton.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ase este, macar acum tu, taicatu, maicata si cu ficata se prostitueaza pentru ceas si palton. Baieti nu ai, ca sunt fetite ca tine.
   Macar violata isi are demnitatea nesupusa pe cand prostituata este condamnata pe viata.

   Ștergere
  2. E usor sa faci pe viteazul sub anonimat. Dar nu despre asta era vorba, ci despre istoria recenta, cand eliberatorii rusi ne-au violat femeile si ne-au talharit ziua in amiaza mare. Doar cozile de topor pot nega aceste fapte de vitejie si bunatate crestin-ortodoxa ale eliberatorilor rusi.

   V-ati tot facut sperante ca e mai bine cu rusii decat cu americanii, ca rusii nu ataca niciodata, ei doar se apara si toate naivitatile posibile. Iata acum ce bine e, cand rusii fac manevre si se pregatesc sa invadeze o tara din Europa (aparandu-se de NATO, un pretext care nu tine). Iesiti din NATO maine, poimaine eliberatorii rusi vor face niste antrenamente pe la Cernauti.

   Ștergere
  3. ...tatal meu a murit in 15 mai 1990... i-a asteptat pe americani toata viata... cam de prin 1975 spunea ca nu vrea sa traiasca decit o zi dupa ceausescu... a murit la 66 de ani... eu am ''luat'' din plin comunismul... in orasul lui stalin... am crescut cu speranta lui tata, ca VIN aia si ne ''salveaza''... in schimb am vazut binefacerile SSMD... apoi i-am vazut ''venind''... cu tepe, tunuri de miliarde (si nu de lei), cu abureli si cu aderare si integrare... si inca de cind eram copil am incercat ''sa inteleg'' unde traiesc si de ce traiesc asa cum se intimpla... asa ca am ''bagat'' istorie in mine, sociologie, psihologie sociala, politologie, economie si alte citeva maruntisuri... si TOATE, absolut TOATE cite le-am ''mincat'' si ''digerat'' nu mi-au aratat decit un singur lucru... ca atunci cind ''muschii'' tai sint atrofiati total iar tu te bazezi pe ''muschii'' unui strain, nu numai ca esti un nevolnic dar esti si idiot... asteapta tu si cei care gindesc asa ca tine sa fii aparat de americani, de francezi sau de mai stiu eu cine... iar tu iti vei ''dezvolta'' pectoralii de hirtie ''Aşteptându-l pe Godot''... in zilele astea nici macar rusu' nu mai aplica ''Davai ceas, davai palton''... inrobirea si jaful sint conforme mileniul III chiar si pentru ei... numai noi, romanii, am ramas cu o mentalitate, gindire, comportament de mijlocul secolului trecut, in cel mai fericit caz... cind inca plateam prin SOVROM-uri buna noastra ''orientare'' de care scriam mai sus... iar parintii mei luau toate ''articolele'' pe puncte si cartele... eu am prins acei ani si stiu ce a insemnat ''afilierea'' noastra istorica... repet, INTOTDEAUNA am fost pe INVERS... NICIODATA, o singura data macar, nu am ales ce trebuie... sau, macar sa ''stam in bancuta noastra''... asa cum ar fi trebuit sa facem acum... insa, de la ala de a rostit prima oara ''licuriciul cel mare'', am luat-o razna... NU VOM FI APARATI DE NIMENI... ai citit ceva de ceea ce bintuie acum societatea occidentala cu privire la militari si teatrele de operatii? a prins aripi o noua paradigma: ZERO PIERDERI UMANE... adica NU MAI VOR sa moara in razboi... pentru ei, daramite pentru altii? inainte de a combate, de a lansa ''fitile'' otravite pe ton de a-toate-cunoscator, ar trebui sa vezi cine esti cu adevarat, cit contezi in context, care este puterea ta si alte citeva treburi... altfel, asa cum se vede peste tot in aceste zile, ramin doar vorbele... la care nu ne ''bate'' nimeni... vorbele si caramida aia cu care ne lovim in ''pieptul de arama''... numai ca, aceeasi caramida se mai poate folosi si in alt scop, cel de care spune romanu' meu, ca iti ''dai cu caramida'n... ori cu tesla...

   Ștergere
  4. Tunurile nu au fost americane, ci romano-americane. De ce sa ne mintim asa si sa ne consideram sfinti?

   Insa invazia ruaseasca eliberatoare a fost ruseasca. Tancurile au fost rusesti. Soldatii sovietici.

   Dar nu despre americani e vorba, ci despre NATO in cazul de fata. Fara NATO vom fi exact in pozitia Ucrainei.

   Odata intrati in NATO, nu vom avea decat de pierdut daca iesim. Nu ne vor felicita rusii. Ci ne vor trata exact cum ne-au tratat cand ne-au invadat data trecuta, scuze, eliberat.

   Ștergere
  5. Asa este poate ca tie ti-au futut rusii familia.
   Poate ca esti rus si nu stii bulangiule.

   Ștergere
  6. https://m.hotnews.ro/stire/23328403
   Propaganda este tot ce stii, realitatea este departe de tine, si poate ca nu e bine sa o cunosti in profunzimea ei.
   Bulangiule!

   Ștergere
  7. anonim 17:07, chiar nu vreau sa ma cert cu dumneata. Imi dau seama ca treci printr-o perioada foarte grea si ca esti foarte nefericit si neputincios, dar injurand in stanga si in dreapta nu vei iesi la liman. Poate ca acum te simti bine injurand oameni pe internet, dar in cele din urma vei culege doar ce semeni. Dumnezeu sa te ajute!

   Ștergere
  8. Vai de capul tau. Sa nu te ajute Dumnezeu, sa-ti dea ce meriti.

   Ștergere
  9. E bine ca unii sunt ingrijorati de organele de reproductie ale femeilor lor. Acesta tema Ceausista vulgara pentru provincie este foarte veche. Si ceausescu ii asmutea pe romani contra tutulor pana aia i-au tras-o in grup organizat.

   Ștergere
  10. si aici e complicat...cine stapanestye prezentul stapaneste trecutul...nu zic ca nu au violat SI rusii asa cum or fi"convins" si romanii ceva rusoaice sau unguroaice cand erau ei deasupra..numai zic de nemti...dar e complicat rau; in 1944-1945 la violat au fost impinsi la inaitare kazahii, uzbecii calmucii si alti t@t@ri ce nu aveau bani sa isi cumpere neveste, si care provenmeau cultural si religios dintr-un anume spatiu.....despre VIOL: ca metoda de terorism, vezi ELya Ehremburg, rus de vitra veche si IODEOLOGUL Armatei Rosii Slobozitoare...aceeasi mentaliate a fost promova si de catre ....american in armata americana, Ciociaria (pedofilia+ sadism) nu a fost un caz izolat; ca si ce au facut prin Germania ocupat...si acolo, voalat, s-a mai popvestit prn literatura
   daca faci o mica legatura cu Deveselu sau Brian Epstein sau "mlastina" din Washbrainton si scandalul e-mail-urilor Hilarei Clintons, s-ar putea sa te mai gandesti

   Ștergere
 10. Ma bucur ca nu suntem noi in locul Ucrainei. Asta este realitatea in momentul acesta - trupe rusesti comasate la granita cu Ucraina, pregatite pentru invazie.

  Restul sunt doar vorbe, oricat de bine din condei ar fi aduse, raman vorbe. Realitatea bate vorbele.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nici nu avem cum sa fim in locul Ucrainei. Romania nu reprezinta un interes vital strategic pentru Rusia.

   Rusii pot trai cu noi in NATO dar nicidecum cu ucrainenii, georgienii, finlandezii s.a. asemenea in NATO.

   Distanta de la ei pana la Moscova este sub timpul de reactie al sistemelor de aparare. E in marja a 3-5 minute ceea ce este INACCEPTABIL.

   La fel ar trebui sa gandim noi si sa spunem ca este inacceptabil sa gazduim rachete pt ca aia din Crimea ne fac terci inainte de a ne da seama ce se intampla. Pt rusi acela este un teritoriu important insa pt noi freprezinta o amenintare vitala (sterg cand vor Bucurestiul de pe harta la o adica).

   Cu o pozitie inteligenta de neutralitate eram cei mai castigati.

   Ștergere
  2. Reprezenta Romania un interes vital strategic in 1944? A reprezentat un interes vital pana in 1958?

   Ștergere
 11. Asa, si?! Ma scuzati ca intreb, dar ce mare rahat a facut Romania, pana in 2007, cand a intrat in UE? Cat de mult s-a dezvoltat tara pana atunci, cate autostrazi, spitale, scoli, s-au construit, cate paduri s-au plantat, dupa ce s-au taiat? Sincer, nu inteleg, cu ce ne-ar ajuta, daca am iesi din UE. Avem si noi ticalosii nostri de peste 30 de ani, chiar nu avem nevoie de UE ca sa ne fure si sa ne distruga.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pana in 2007 eram bogati si o duceam bine. Apoi a dat patriotismul peste noi. Am invatat sa intram pe facebook si sa ne dam cu parerea despre tot ce nu intelegem: suntem toti medici, virusologi, economisti, analisti politici, strategi militari, scriitori, bloggeri. Asta s-a schimbat :))))

   Ștergere
  2. @Anonim 19:07
   Dacă eu refuz masurile așa-numite anti-pandemice, cum ar fi purtarea măștii în spații deschise, vaccinarea, testarea prostească (doar pt motivul că am dat mâna ieri cu unul care azi a ieșit "pozitiv") asta nu se cheamă că mă cred medic, sau virusolog, maestre... Nu mai împroșca noroi la grămadă, precum meseriașa de Maria Aurelia (v. primul comment), că nu face bine la imaginea voastră de 'telectuali!

   Ștergere
 12. Din nefericire cu UE ne-am procopsit pentru multa vreme, NATO in schimb e pe duca si mai ales uitati-va pe cine are in conducere, pe ,,terci,, pe ce pune mana se alege prafu.

  RăspundețiȘtergere
 13. Rusia nu vrea sa intre Ucraina in NATO. OK. Ei intre ei acolo. Treaba lor.

  Dar de ce vrea sa iesim noi din NATO? De ce vrea Rusia ca NATO sa revina la granitele dinainte de 1977, adica fara Romania, Bulgaria etc.? Pentru ca nu are niciun interes aici?

  RăspundețiȘtergere
 14. Nu are pe dracu interes, ai vazt o mare putere(inca) sa n-aiba interes undeva?
  Intrebarea Rusia lucreaza pentru Rusia sau pentru alt stat sau persoana juridica sau fizica ?
  In alta ordine de idei odata se spune ca USA este uniunea sovetica aialalta.
  Si daca Rusia lucreaza pentru BMw.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu intelegi ca nu au niciun interes vital strategic in Romania? De aia vor sa iesim din NATO.

   Cand vor avea un interes vital strategic sa nu mai stea de vorba cu americanii. Sa vina direct pe calul alb sa ne salveze de vest :))

   Ștergere
  2. Ma straduiesc sa inteleg, in 1990 au dat jumete de europa, toate stanurile si acum s-au sucit. Poate ca s-au sucit.
   O sa-i bata romanii pe rusi sau poate NATO sau poate americanii?
   Ca daca e sa aiba interes e clar ca nu ramane asa.
   In doctrina rusiei zice ca daca au un razboi pe teritoriul lor si sunt in pozitie de a pierde, folosesc arme nucleare. Dar sa nu exageram inca, sa vedem ce se negociaza in China alt mare player si ce mai iese pe acolo.

   Ștergere
 15. Criza rachetelor este pe invers si nu prea. In aia din Cuba, amercanii aveau pumn si coaie. Acum Rusia are coite si necheaza. Prognoza mea e ca nu merge. In cel mai bun caz este pat pe termen scurt iar pe termen lung vom vedea Ucraina, Kazahstan, Suedia, Finlanda precum si alte bucati din Rusia in NATO.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Deaia ia batut fidel cu patu de la arma, si descultii aia de vietnameji , koreeni desemenea, Iar acum se gasesc imagini recente cu Afganistan unde nici rusii nu au patit asa o rusine.

   Ștergere
  2. Criza rachetelor nu are legatura cu ce zici tu, citeste mai bine istoria. Criza rachetelor a fost intre americani si rusi. Ca de obicei, rusii au pierdut.

   Ștergere
  3. Americanii au pierdut de fapt, si-au omorat propriul presedinte, pentru ca evreu fiind dupa mamica-sa a facut pat cu alt ,,evreu,, dupa nevastasa Nikita, si au retras rachetele din Turcia. Emportant e ce stii, nu sa stii si ce citesti, nu sa citesti.

   Ștergere
  4. Deasemenea recomand filmul ,,The fog of War,, narator Robert McNamara , este un must, de struguri buni.

   Ștergere
 16. Chestiunea e simplă: românii au înțeles, în sfârșit, care-i treaba cu organizațiile ăstea mafiote care s-au întronizat pe-aici pentru a fura într-un cadru organizat.


  S-au prins romanii, in sfarsit???
  Daca se prindeau aveam acum toti securistii si puii de securisti care au jefuit tara in puscarie, nu la butoane.

  Sau cine a furat? Biden? :))) Clinton? :)) Macron? Lidl? Bechtel? Mircosoft? Astia au furat?

  Nu securistii care fac legea? Nu? Soros? Ghetz? :)))

  Securisti imputiti!

  RăspundețiȘtergere
 17. Uitați cum văd eu, *în nemernicia mea*: Vecinii nu ne-au iubit niciodată-cel mai bun vecin ne-a fost-de când l-am avut-Marea Neagră.
  Am fost întotdeauna oi de pradă în calea lupilor imperiali--în calea tuturor răutăților, spunea Iorga-- fie că s-au numit otomani, țariști, cezaro-crăiești sau duali, Reich milenar, Sovietele frățești sau Jandarmul Mondial.
  Ne-am unit și ne-am întregit când Ursul moscovit s-a retras rănit în bârlogul Asiei și am sângerat mult când și-a ascuțit ghearele pe pielea europenilor de Est: 1756, 1814, 1939, 1945, 1968.
  Independența pe care ne-am dorit-o le-a stat în gâtlejul nesătul a tuturor acestora și soarta pe care ne-au dorit-o a fost întotdeauna una de colonie și de jaf. Numai că în lume există un factor de echilibru și corecție--neglijat până la totalitate de toți tiranii care ne-au jupuit și care se numește Creatorul și care a condus lucrurile altfel decât au visat nebunii și demonii lumii ăsteia.
  Soarta popoarelor este decisă de Creator și reflectă mai devreme sau mai târziu actiunile fiecarui popor.
  De fiecare dată când Creatorul a vrut să schimbe fața politică a lumii, a folosit popoarele și imperiile pentru a certa sau pedepsi până la nimicire alte popoare și alte imperii.
  Pe noi românii ne apasă ateismul, hedonismul și robia simțurilor animalice. Am pierdut direcția, busola și rătăcim în ceața ticăloșiei și a pierderii demnității naționale și sociale. Alte neamuri le au pe ale lor, iar acum a venit o vreme a cernerii popoarlor și indivizilor.
  Mi se pare că; pe de o parte; rușii au fost împinși către război ca o herghelie de cai sălbatici aduși într-o strungă, începând cu anii 2005-2010; iar pe de altă parte, ei împlinesc un destin profețit în Revelație, constituindu-se într-o măciucă( nu Mă Ciucă !!!!) cu care Dumnezeu sparge idolul satanismului european și nordamerican.
  Încrederea și speranța în alianțe pământești sunt ca iarba câmpului....N-am învățat nimic din istorie.
  Lecția pe care o vom primi pe pielea noastră, alături de ceilalți europeni, ne-o va administra IARĂȘI Ursul.
  Și șă mai spun ceva despre tigrul de carton numit Naț-o: va fi tăvălit și smotocit rău de tot de către Urs, înainte de a miji ochii.Doar alianța cu Dragonul și Soarele Asiei îi va da viață și putere finală asupra Ursului, pentru a-l impinge înapoi în bârlogul de unde l-a zgândărit șă atace toți acești ani.
  Din dramatismul tabloului nu va lipsi și componenta nuke, pe care în disperare de a pierde, rușii nu se vor mai reține să o introducă în luptă, sporind nespus tragedia umană.
  Unde vom fi noi românii, eu nu știu, dar citesc că vom plăti preț greu de sânge.
  Nu-mi rămâne decât asta: Sus să avem inima !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ori Creatorul a folosit popoarele ca sa schimba politica ori rusii au fost impinsi de americani ca sa dea cu nucleara in oameni nevinovati? Ne hotaram si noi?

   Ștergere
  2. Admir interventia!
   Rusia -aroganta, Europa - duplcitate, USA - placere.

   Ștergere
  3. Cimerica s-a termenat, nu mai vad o relatie intre china si america pe nici un termen ci doar depreciere. Dar sa vedem.
   Japonia nu conteza in aparenta, dar sa vedem , astia micii au fost periculosi tot tipul, ca Gremlin.

   Ștergere
 18. Este clar pentru toata lumea cine este agresorul in partea aceasta a lumii.

  Doar sa fii orb si sa nu vezi ca tarul Rusiei vrea sa isi mareasca granitele.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Esti copil, rusii si ukrainienii sunt aproape acelasi popor.
   Inainte de 1989 nu se facea nici o diferenta, sunt ca rudele tale de la Galati.

   Ștergere
  2. Du-te in Donbas si da-le vestea

   Ștergere
  3. Când doi se bat, al treilea câștigă! Adică câștigă China! De pierdut, pierde civilizația europeană, adică SUA,Europa și Rusia, rușii tot europeni sunt,parte integrantă a civilizației europene. Ne convine sau nu , urmatorul mileniu aparține asiei. Si când te gândesti că China, a ajuns marea putere a lumii , fără să poarte nici un război de expansiune până in prezent, doar profitând de cel mai nesăbuit viciu al omului alb , lăcomia.

   Ștergere
 19. E foarte simplu sa-i faci sa se bata frati intre ei, Cain si Abel, Romulus si Remus.
  Korea de Nord cu Korea de sud, ,,dute si da-le vestea,,

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. e simplu, doar ca nu ucraina a adus 200 de mii de soldati la granita cu rusia.

   Ștergere
  2. Simplu,vor sa-i imbratiseje frateste, sa fie cat mai putine victime.
   Ucrainenii astia fiind mai de la Galati, sunt mai fraieri asa si trebuie sa le arate calea cea dreapta

   Ștergere
  3. LET'S GO BRANDON, se stie!

   Ștergere
 20. O tara care are pe teritoriul ei unitati militare cu soldati ai unei alte tari, e o tara ocupata. Punct!
  Iar legat de ROEXIT, din cauza particularitatii ca avem milioane de cetateni romani aflati din varii motive in UE, ROexit nu este posibil. Dar am fi putut forma, in genul grupului de la Visegrad, o bisericuta a noastra in interiorul UE impreuna cu Bulgaria si Grecia, iar daca cumva UE colapseaza, ideal pentru noi ar fi sa formam impreuna cu Bulgaria, Grecia, Serbia si Moldova o Uniune Balcanica. Dar cum pt toate astea iti trebuie lideri adevarati, nu slugi, vorbim.......utopii.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. O tara careia ii spune Putin ce echipamente militare si cate trupe aliate are voie sa aiba pe teritoriul ei este o tara ocupata. Romania este o tara libera, membra NATO. Marsh, dughinistule!

   Ștergere
 21. Putin e un gunoi. Poate ne ducem iar peste ei pana la Stalingrad :))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. s-ar putea sa fie serios, in acest caz va trebui sa fie batut la poponeata.

   Ștergere
  2. Putin nu are poponeata are poponet mic. Cel mai mult la Putin mi-a placut cand s-a imbracat in costumul ala galben de cosmonaut cu masca de gaze la bot si s-a dus la spital sa se vaccineze la poponet. Nu s-a mai dus la bustul gol pe cal :))) sa nu il traga guvidu :))

   Ștergere
  3. https://www.ft.com/content/9e372bf2-6dcb-11ea-89df-41bea055720b

   Ștergere
  4. Dupa cum stiti la Stalingrad romanii au cedat primii.
   Dar cea mai tare a fost aia cu intoarcerea armelor la 23 agust paspa.

   Ștergere
  5. Poate ca intorc la anul armele tot de 23 august impotriva imperialismului desantat si decadent, Iliescu Ion in prim plan cu Ptre Roman, Siviu Brucan ba nu ca asta a murit, Dan Iosif, a murit si asta, oricum cadre se gasesc intotdeauna, malai sa fie.

   Ștergere
 22. ANMAT (agenția argentiniană a medicamentelor) recunoaște în instanță că vaccinurile conțin grafen. Toate.
  TOATE !
  TOATE !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Oroare, tot Putin e de vina si rusii care ataca pe sarmanii oameni injectati si mascati cu fineturile alea .

   Ștergere
 23. https://dailyexpose.uk/2022/01/20/ons-admits-just-6k-covid-deaths-since-feb-20/

  N-au murit 150000... ci doar 6000. Si restul ?? minciunica nevinovata

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Restul au murit in spitale de la schemele de tratament.
   Un audit in UK n-o sa se faca niciodata dar un USA si Evripa se va face.

   Ștergere
 24. „Nu am reușit într-o sută de ani de la Marea Unire să devenim un popor, suntem încă doar o populație”, spune Mircea Daneliuc.

  Da, acesta este adevăratul și unicul motiv pentru care azi suntem doar o imensă hazna colorată accidental, când și când, cu câteva minuni bipede pe care ar trebui într-un moment utopic de luciditate să le canonizăm.

  Nu-mi pot închipui un popor mai ratat ca cel din care fac parte …indiferent cât privești în lume, alții ca noi nu vom găsi …suntem unici și inimitabili.

  Dovadă că nu bat câmpii sunt cei 32 de ani irosiți.

  Cei peste cinci milioane de români care au părăsit România, nu datorită vreunui război, molimă ori cataclism natural, ci de sărăcie ori frustrări.

  Că 2021 a fost primul an în care au văzut lumina zilei mai mulți copii cu părinți români născuți pe alte coclauri, depășind ca număr pe cei născuți în România și cum se vede din lumea largă populația rămasă în România la 32 de ani de la Marea Păcăleală din ’89.

  Dan Petrescu

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cine pm e Daneluic ?
   Un audit la nivel national dupa 89 nu s-a facut in mod onest dar cert este ca avem VW, OPEL si audi, ca nasu, niste apartamente mici la preturi de zeci de ani, niste joburi temporare, copii cu viata incerta si muuuulte alte lucri ...
   Partea buna diferenta de civilitate intre noi si occident este in scadere, avem Netflix, internet, ceva in frigider si multa multa multa invidie, dorinta, frica si obisnuinta cu hotia.

   Ștergere
  2. Foarte bine. Sa ramana doar putinistii, cozile de topor si securistii. Asa meritati.

   Ștergere
  3. Cine e putinist, JOS PUTIN!

   Ștergere
 25. Rusia a cerut SUA şi NATO garanţii că Alianţa nu se va mai extinde către Est şi retragerea trupele şi echipamentelor militare desfăşurate în statele care au aderat la NATO după 1997.

  De cand ne spune noua rusia cu cine sa fim aliati si cati soldati sa aiba aliatii nostri in tara noastra? La groapa de gunoi cu oligarhul Putin care ii tine pe rusi in saracie in timp ce el si oligarhii lui traiesc in palate.

  RăspundețiȘtergere
 26. Cu cine se invecineaza Rusia ?
  Poate cu USA direct ca e mai putin pana la ei decat pana la noi, granita e de doar 4 Km in linie dreapta. Pana la noi e departe vreo 300ish de la Crimea.

  RăspundețiȘtergere
 27. Ups, Ghermamiam toma a sucit macazu!

  RăspundețiȘtergere
 28. "în final, se va reuși obținerea independenței țării! Independența totală: atât față de Est cât și față de Vest!"

  Cît vă mai arde la ficați, securiști alogenizați trădători, cu supraveghetorii dinspre toate vânturile turbate și cu boții voștri de 2 lei kilu cu tot.

  Bă, așa va fi!
  Și față de est și față de vest.
  Pentru trădători, ștreangul.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ce nu iti convine ma? Nu te obliga nimeni sa citesti aici

   Ștergere
 29. Media aritmetica este cea care decide mersul lucrurilor intotdeauna.

  RăspundețiȘtergere
 30. Dintotdeauna mi-a plăcut să privesc la zâmbetul ușor superior și totuși îngăduitor al jucătorilor de șah din parcuri atunci când erau înconjurați de chibiți, de obicei mai slabi, dar care comentau doct meciul și mutările...
  😄😄😄

  RăspundețiȘtergere
 31. De vreo 200 de ani, se tot încearcă readucerea la viață a Imperiului Roman, pentru că o profeție trebuie să se împlinească. Au încercat rând pe rând, Napoleon, Kaizerul Willhelm II, Mussolini – Hitler pe calea armelor și nu a durat. Ulterior ww2, au apărut construcțiile artificiale ue (1957) și parteneriatul euro-mediteranean (1995), idee reluată de Sarkozy în 2008, și reîncălzită de Martin Schulz în 2013. Dar fierul nu se amestecă cu lutul. De aceea, inițial (1952), mugurii uniunii i-au constituit țările producătoare de oțel și cărbune (Comunitatea Europeană a Cărbunelui și Oțelului)

  RăspundețiȘtergere
 32. Romanii nu sunt chiar asa de prosti si ticalosi ca politicienii care-i conduc, iar cu un sprijin adecvat vor face curatenie in grajd.
  America se va retrage din Europa continentala asa cum a facut-o UK, deja de la rasarit se aud tope din ce in ce mai asurzitoare si se vor duce inspre China unde aproape ca vor fi invinsi.Numai vechea europa o sa le mai salveze ce va mai ramane din ei.

  RăspundețiȘtergere
 33. Ce mă bucură e faptul că sunt destui români care nu s-au lăsat spălați pe creier de către infecta propagandă occidentală. Încep să fiu tot mai mândru de neamul meu, cu toate neputințele și păcatele lui!

  RăspundețiȘtergere
 34. acum intelegem pentru ce ne trebuie prezenta militara americana sportia in romania.
  "resurse minerale critice"

  https://www.bugetul.ro/ministrul-economiei-florin-spataru-am-pornit-planul-geologic-national-pentru-identificarea-resurselor-minerale-critice-care-ne-pot-duce-in-situatia-sa-devenim-furnizorul-preferat-pentru-economia-e/?fbclid=IwAR1bweg_kg0hk0dh97VdoUAIyKvMBma-2ahpevCcvlQqXYzV1KFcwE8WzGQ

  RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu) sau forumul Trenduri de pe Telegram(https://t.me/+HBtgL7y2hgVhMmY0).