marți, 27 noiembrie 2007

Ieşire de pe piaţa imobiliară pentru Broadhurst

Siminel Andrei a anunţat scoaterea la vânzare a spaţiilor comerciale deţinute de către Broadhurst. Aceasta reprezintă o ieşire aproape totală a fondului de pe imobiliare. Banii rezultaţi din vânzarea spaţiilor, adică aproximativ 250 de milioane de euro, urmează să fie investiţi atât în companii deţinute de către fond cât şi în investiţii în spaţiul ex-iugoslav.
Ieşirea Broadhurst este, cel mai probabil, semnalul unei schimbări de trend în ceea ce priveşte preţul spaţiilor comerciale. Să nu uităm că tendinţa românilor de a cumpăra din galeriile comerciale ale hipermarket-urilor sau din mall-urile apărute ca ciupercile, au slăbit puternic vânzările din centrele comerciale construite în perioada comuniste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu) sau forumul Trenduri de pe Telegram(https://t.me/+HBtgL7y2hgVhMmY0).