sâmbătă, 10 octombrie 2009

Hermitage Capital Management

Un simplu remember pentru cei fascinaţi de "lumea emergentă". Anumite investiţii pot părea interesante, dar e bine să iei în consideraţie şi riscurile asociate acestora.

4 comentarii:

  1. o "mica rambursare de TVA", se regasesc si pe plaiurile mioritice

    RăspundețiȘtergere
  2. Rusia inca e no man's land in privinta conceptelor democratice ale statului de drept. Multi din cei care investesc in Rusia se asocieaza in business-uri lor cu persoane influente din servicii secrete si alte structuri ale statului rus. Altfel nu merge. Mai sunt si "pinguni" ca Hermitage, trebuiau sa-si ia masuri de precautie si sa-si securizeze investitia, probabil ei s-au crezut in Elvetia...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce masuri de precautie poti lua? Cu cine sa te asociezi?
    Cand legea si autoritatea sunt folosite pentru a jefui, cand nivelul de "indobitocire" dat de "albul este tot una cu negrul" al atat de multora intr-o tara, cum poti sa te adaptezi?

    Singura cale rationala si practica este extinderea sistemului de valori din Occident in astfel de tari. Nu are rost sa te amagesti cum ca se poate in conditiile amintite ...

    Oare in istoria omenirii au mai existat astfel de tari, de situatii mafiote?

    CFG

    RăspundețiȘtergere
  4. Cind nu vor mai avea ce fura in Rusia vor merge si prin alte locuri apoi sa vezi drame. Daca acel CEO ajunge pe mana rusilor va trai un cosmar, deocamdata el pare a fi vesel, detasat.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)